نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 481022
خطر ورشکستگی بانک‌ها را تهدید می‌کند؟
بخش اقتصادی الف؛ 20 خرداد 96
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۵:۴۹
مدیرکل نظارت بر بانک‌ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی گفت: بانک‌ها و موسسات دارای مجوز بانک مرکزی همواره مورد پایش این بانک هستند و خطر ورشکستگی آنها را تهدید نمی‌کند.

به گزارش تسنیم، عباس کمره ای درباره نظارت بانک مرکزی بر عملکرد بانک ها و موسسات دارای مجوز، افزود: خوشبختانه بانک مرکزی همواره از طریق بررسی صورت های مالی و عملکرد بانک ها و تطابق آن با ضوابط و مقررات نظارت کافی بر عملکرد سیستم بانکی دارد.

این مقام مسوول در بانک مرکزی ادامه داد: بانک مرکزی از سال گذشته با اخذ ذخایر مطمئن و کافی برای مطالبات و جلوگیری از درآمدهای موهوم، نظارت بر بانک‌ها را آغاز و به صورت موثرتر اعمال و اقدام کرد.

به گفته مدیرکل نظارت بر بانک‌ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی؛ بانک‌ها و موسسات دارای مجوز بانک مرکزی همواره مورد پایش این بانک هستند و خطر ورشکستگی آنها را تهدید نمی‌کند. موضوع ورشکستگی بانک ها یکی از موارد مطرح شده در هیاهوی انتخاباتی بود.

کمره ای توضیح داد: البته ذکر این موضوع ضروری است که سیستم بانکی ما دارای مشکلاتی است که این مشکلات در یک زمان محدود ایجاد نشده است. به عنوان مثال مطالبات غیر جاری و انباشت دارایی‌های منجمد از جمله موارد و مشکلات فعلی سیستم بانکی است که اقدام درباره آنها آغاز و راهکارهایی تدوین شده است.

وی ادامه داد: همچنین با تشکیل کارگروه هایی در بانک‌ها، سعی شده تا تفکیکی میان بدهکاران ناشی از شرایط اقتصادی کشور و بدهکارانی که به عمد بدهی خود را پرداخت نمی کنند، ایجاد شود.

مدیرکل نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی بحث ورشکستگی بانک ها را یکی از موارد مطرح شده در هیاهوی سیستم بانکی عنوان کرد و افزود: من این اطمینان را به مردم می دهم که بانک مرکزی نظارت کامل بر سیستم بانکی دارد.

کمره‌ای با اشاره به تاسیس برخی نهادهای غیر مجاز و فاقد مجوز بانک مرکزی گفت: متاسفانه برخی با تشکیل موسسات اعتباری، صندوق ها، تعاونی ها و حتی صرافی های غیر مجاز اقدام به سپرده گیری کردند و بانک مرکزی همواره از مردم این تقاضا را دارد که تنها به خاطر چند درصد سود بالاتر، ریسک سپرده گذاری در این موسسات را به جان نخرند.

وی تاکید کرد: مشتریان سیستم بانکی باید با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی و اطلاع از اسامی آخرین موسسات، بانک ها و صرافی های مجاز مطلع و اقدام به فعالیت های مالی مورد نظر خود کنند.

به گفته کمره ای، بانک مرکزی هیچگونه مسئولیتی در قبال اینگونه موسسات و نهادهای مالی غیر مجاز ندارد و در صورت بروز مشکل امکان پاسخگویی نخواهد داشت.
 
کلمات کلیدی : ورشکستگی، بانک‌، نظام بانکی، بانک مرکزی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۲۰ ۰۸:۴۲:۱۲
هر چی رییس و معاونین بانک مرکزی گفتن شما برعکسشو درنظر بگیر تاسرت کلاه نره (4420317) (alef-3)
 
الف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۲۰ ۰۸:۴۵:۳۴
الف جان از سهام داران بانک پارسیان بگو که به خاک سیاه کشیده شدند (4420321) (alef-11)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۲۰ ۰۹:۲۲:۱۲
چرا 4 سال پیش این را نگفتند چرا گذاشتند موسسه ای مثل آرمان 10 سال فعالیت کند بعد حالا میگن مجوز ندارند (4420370) (alef-3)
 
افشین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۲۰ ۱۳:۱۹:۵۲
همش تقصیر خود مردمه.این موسسه ها همینجوری شروع کردن به جذب منابع و وارد بازی پونزی شدن.وقتیکه رو اومدن و بانک مرکزی فهمید، مجبور شد مجوز بده که دیگه خیلی دیر شده بود (4420797) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۲۰ ۱۰:۵۸:۲۹
تحقیق و تفحص از بانک مرکزی ضروری است (4420517) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.