توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 423431
تقدیر فرمانده کل سپاه از فعالیت‌های اقتصادی قرارگاه خاتم‌الانبیاء
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۱۳
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: توجه به تولید و خودکفایی داخلی از سوی قرارگاه ستودنی است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری امروز(دوشنبه) در دوازدهمین همایش سراسری مدیران و مسئولان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) اظهار کرد: قرارگاه خاتم الانبیا(ص)، مبارزه و جهادی همه‌جانبه در عرصه اقتصادی را به منصه ظهور رسانده که امیدواریم این تلاش‌ها نزد خداوند مأجور باشد. 

وی افزود: این قرارگاه دارای تجربه‌ای گران‌بها در حوزه‌های علمی و فنی به مدت ربع قرن است.

فرمانده کل سپاه با اشاره به فلسفه وجودی قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) خاطرنشان کرد: پویایی قرارگاه نشان می‌دهد این نهاد عظیم، در عرصه‌های مأموریتی و صحنه جهاد سازندگی، حضوری فعال، مستمر و هوشمندانه داشته و همین امر سبب نیل به اهداف اولیه آن شده است.

وی ادامه داد: افتخار می‌کنیم که قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) با محاسن بسیار و عیوب کم، با پویایی و نشاط به مسیر خود ادامه می‌دهد و سهم مهمی در سازندگی کشور دارد.

سرلشکر جعفری با بیان اینکه قرارگاه نقشی بی بدیل در آبادانی کشور ایفا می کند، گفت: تنها هدف مدیران و پرسنل قرارگاه، کمک به نظام اسلامی و خدمت به مردم، با اتکا به ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و تولیدات داخلی با کمترین توقع است و همین مسئله، رمز موفقیت روزافزون قرارگاه نیز خواهد بود.

فرمانده کل سپاه با تاکید بر نقش الگوسازی قرارگاه خاتم(ص) در عرصه سازندگی کشور عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) نیز بارها تاکید کرده‌اند که سپاه باید در همه زمینه‌ها الگو باشد.

وی بیان کرد: عدالت و پیشرفت از جنبه‌های ایجابی انقلاب اسلامی هستند و سپاه نیز وظیفه حراست و تقویت این مسئله را دارد، برای رسیدن به اهداف متعالی انقلاب باید با مدیریت جهادی وارد میدان شد و در عرصه عمرانی و سازندگی نیز، قرارگاه نقش اساسی خود را ایفا می‌کند.

سرلشکر جعفری با بیان اینکه الگوسازی کامل منطبق بر مبانی اسلام و انقلاب، نیازمند اصلاح و تحولات بیشتری است، گفت: فلسفه وجودی سپاه و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) به عنوان زیر مجموعه آن، الگوسازی در همه عرصه‌های پیشرفت است.

وی حفظ وضعیت موجود را نوعی فاصله گرفتن از نقطه مطلوب دانست و تصریح کرد: بر این اساس باید هر روز بهتر از گذشته رفتار کنیم و به سمت تعالی و تکامل در حرکت باشیم.

سرلشکر جعفری ادامه داد: رضایتمندی کنونی از فعالیت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)، گویای حرکت در مسیر توسعه و الگوسازی است البته انتظارها بیش از میزان فعلی است.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه باید توجه داشت هر یک از اقدامات با کدامیک از اصول و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی منطبق است، گفت: تطبیق دادن فعالیت‌ها بر اصول اقتصاد مقاومتی، نیازمند نگاه عمیق‌تر به جهت‌گیری اقدامات است؛ پرهیز از تصدی‌گری و حرکت در مسیر مردمی شدن اقتصاد به منظور توانمندسازی بر اساس تجربیات گذشته یا به عبارتی برون‌سپاری، یکی از نکات حائز اهمیت در این زمینه است.

وی افزود: این کار از نظر اقتصادی و سیاست‌های کلی نظام اسلامی اهمیت زیادی دارد زیرا در نهایت منجر به پیشرفت و آبادانی کشور و کمک به مردم می‌شود.

فرمانده کل سپاه خواستار تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز و اتاق‌های فکر برای بهینه سازی مسیرها و جهت‌گیری‌ها در مجموعه فعالیت‌های قرارگاه خاتم الانبیا(ص) شد و گفت: اگر بخواهیم در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم، باید کارهای اجرایی را به دست مردم بسپاریم و این تجربه‌ای است که شرکت‌های بزرگ دنیا هم به آن دست یافته‌اند.

وی با بیان اینکه قرارگاه خاتم(ص) وابسته به مجموعه نظام اسلامی است عنوان کرد: به این صورت می‌توان فرصت را در امور اجرایی در اختیار دیگران قرار داد تا در نهایت منجر به سازندگی بیشتر و توسعه همه جانبه شود.

سرلشکر جعفری توجه به تولید و خودکفایی داخلی از سوی قرارگاه را ستودنی دانست و تصریح کرد: لازم است این مسئله در همه حوزه‌ها مورد توجه جدی قرار گیرد تا از ظرفیت‌های داخلی به صورت کامل برای رفع نیازهای کشور استفاده شود.

فرمانده کل سپاه در پایان ادامه داد: توجه به توانمندی‌های داخلی به ویژه در حوزه تحقیقات و پژوهش، بخشی از جهاد اقتصادی است که قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) باید در این زمینه پیشتاز باشد.
۱۳۹۵/۱۰/۰۴ ۱۰:۲۵
 
۱۳۹۵/۰۹/۲۳ ۱۳:۲۰
 
۱۳۹۵/۰۹/۰۴ ۱۰:۴۳
 
۱۳۹۵/۰۹/۰۴ ۱۰:۰۹
 
۱۳۹۵/۰۸/۰۹ ۱۱:۰۴
 
۱۳۹۵/۰۸/۰۵ ۱۲:۱۸
 
۱۳۹۵/۰۷/۳۰ ۱۸:۱۱
 
۱۳۹۵/۰۷/۱۵ ۱۰:۴۴
 
۱۳۹۵/۰۶/۲۷ ۲۱:۲۲
 
۱۳۹۴/۰۶/۱۰ ۱۰:۰۵
 
 
کلمات کلیدی : سپاه + سرلشکر جعفری + قرارگاه خاتم‌الانبیاء
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.