نظر منتشر شده
۷۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 291321
یادداشت شفاهی؛
ضرورت ترمیم کابینه
ناصر ایمانی، 6 شهریور 94
تاریخ انتشار : جمعه ۶ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۲۵
زمزمه‌های تغییر در کابینه دولت یازدهم پس از اظهارات حسام الدین آشنا کلید خورد، اظهاراتی که البته پس از گذشت چند روز "نظرشخصی " معرفی و تقریباً تکذیب شد؛ اما پس از این اظهارات برخی جریان‌ها و گروه‌های سیاسی با گرایش‌های خاص، دولت یازدهم را با هدف تغییر در ترکیب هیات دولت در آوردگاه تقویم سیاسی پیش رو تحت فشار گذارده و به دنبال تغییرِ برخی افراد در کابیه بودند که البته با مقاومت روحانی در این باره مواجه شدند.

گویا روحانی کابینه خود را بر مبنای استدلال مربیان فوتبال، تیم برنده می‌داند و قصد تغییر ویا تعویض این تیم را ندارد. استدلالی که برخی از کارشناسان سیاسی رقیب و غیر رقیب آنرا نامطلوب ارزیابی و لزوم ترمیم و تعویض کابینه را نه بر مبناسی مطامع سیاسی که بر مبنای ایجا تحرک و نشاط در هیات دولت لازم و ضروری می‌دانند.

در همین خصوص ناصر ایمانی فعال سیاسی اصول گرا در یاداشتی شفاهی تغییر درکابینه را نشان دهنده اشراف کامل روحانی بر کابینه ارزیابی و آنرا عامل نشاط و تحرک بیشتردولت می‌داند.

***
به نظر مي‌رسد ايجاد تغيير و تحول در کابينه دولت يازدهم امري لازم و ضروري است با توجه به پايان سال دوم فعاليت دولت، جا دارد آقاي روحاني يک بررسي از عملکرد کابینه را در دستور کار قرار داده و برخی از اعضای آنرا تغییر دهند.

اساساً "تغییر " و تغییرات یک فرایند مثبت تلقی می‌شود وبه طور حتم دارای رنگ و بویی تحول خواهانه است. حتی افراد و خانواده‌ها نیز تغییراتی را از دکوراسیون منزل گرفته تا تعویض خودرو را بعد از مدتی در زندگی خود لحاظ می‌کنند چرا که این تغییرات را روندی مثبت برای زندگی خود تلقی و آن را نشانه تحول می‌دانند. اگر همین موضوع را درسطح و مقیاس بزرگ‌تری در نظر داشته باشیم دولت‌ها نیز می‌بایست بعد از چندی این تغییرات را به منظور نشاط بیشتر مد نظر داشته باشند.

دولت‌ها مناسب است که هر از چند گاهی تغییراتی را در چینش مدیران عالی رتبه خود ولو به صورت جابه جایی مسئولیت لحاظ کنند. این اقدام دولت‌ها نشان دهنده اشراف کامل دولت بر حوزه فعالیت مدیران خود بوده و این پیام را می‌رساند که دولت به حوزه تک تک مدیران اشراف کافی داشته و احساس می‌کند که مدیری از بدنه دولت پس از مدتی نقاط ضعفی را می‌نمایاند که نیاز به تغییر دارد.

اگر این جابه جایی و تغییر صورت نگیرد نشان دهنده ایستایی وعدم اشرافِ اطلاعاتی لازم بر مدیران در سطوح و حوزه‌های مختلف است بنابراین دولت‌ها می‌بایست بعد از مدتی معقول از گذشتِ مسئولیت مدیران، نسبت به تغییر و جابه جایی برخی از آن‌ها اقدام کنند. تغییرات می‌تواند شامل تعویض وزاء، معاونان، روئسا و یا حتی مشاوران باشد.

در مورد دولت آقای روحانی باید گفت ایشان در حالی متصدی پاستور شدند که تا لحظه آخر اطمینانی از رییس جمهورشدن، نداشتند و زمانی که به ریاست جمهوری رسیدند در فاصله زمانی بسیار کوتاهی مبادرت به معرفی کابینه خود نمودند (البته این اقدام رییس جمهور شایسته تقدیر است) ایشان اشتباهات و لغزش‌هایی را در چینش اولیه مدیران خود به طور طبیعی داشتند که لزوم ترمیم کابینه را دو چندان می‌کند.

امروز بیش از دو سال از ریاستِ روحانی بر کابینه دولت یازدهم می‌گذرد آیا معقول است بگوییم در این دوسال هیچ کدام از مدیران دولت یازدهم نیاز به تغییرنداشته اند؟ قطعاً چنین تفکری صحیح نخواهد بود. نباید تغییرات در کابینه به معنای عزل یا برکناری تلقی شود زیرا تغییرات در کابینه امری معمول تلقی می‌شود.

البته نباید فراموش کرد که اعمال تغییرات علاوه بر تأثیر گذاری در حوزه مورد تغییر می‌تواند سایر مدیران را نیز از هراس تغییر، به تکاپوی بیشتری وادارکند که به نوبه خود تحرک بیشتر کابینه را به دنبال دارد.

متاسفانه در دولت نهم و دهم تغییرات فراوانی را با سرعت بسیار زیاد شاهد بودیم درحالی که دولت کنونی علی رغم گذشت دوسال از تصدی بر پاستور، تن به هیچ تغییری نمی‌دهد. به هر شکل نه کار دولتِ قبل در زمینه تغییرات ناگهانی و سریع صحیح به نظر می‌رسد و نه ایستایی دولت یازدهم در این زمینه.

در این رابطه لازم است برخی از وزار، معاونین و یا مشاورین عالی رییس جمهور تغییر کنند تا پویایی و تحرک بیشتر درکابینه ایجاد شود؛ زیرا گذشت دو سال از دوره اولِ یک دولت، فرصت خوبی است تا ارزیابی شود که در کدام بخش‌ها انتخابِ دقیق صورت نگرفته و یا اگر انتخاب دقیق بوده، بعد از دو سال فرد مناسب تری برای تصدی این پست وجود دارد یا خیر
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۰:۳۸:۵۸
تنها دولتی که بعد از دو سال کوچکترین تغییری نکرده
(3145912) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۵:۵۵:۳۹
بدترین کارنامه وزیر کابینه = آقای اخوندی وزیر شهرسازی که حتی جلوی پیشرفت مسکن مهر را گرفته و خانم ابتکار در محیط زیست که فقط آمار آلودگی ها رو اعلام می کند.

بهترین کارنامه وزیر کابینه= آقای ظریف و آقای هاشمی در امور خارجه و بهداشت که تحول بسیار مثبت ایجاد کرده اند.

بیکارترین وزیر کابینه= آقای طیب نیا وزیر اقتصاد که کاهش قدرت خرید مردم و توقف رشد قیمتها را به حساب تدبیرش در کاهش تورم نمایش می دهد. (3146176) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۳:۲۲:۴۸
بنده بدترین نمره رو به وزارت ارتباطات میدم و معتقدم وزیر ارتباطات باید تغییر کنه مگه اینکه سرعت و هزینه اینترنت برگرده مثل سال 92 بشه.
اینترنت برای بنده و خیلی ها مهمه برای ما صنعت و..اهمیتی نداره
قشر جوان اینترنت براش مهمه (3147784) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۳:۲۴:۲۴
همه میگن وزیر اقتصاد خوبه اما من اینده رو میبینم که ایشون داره تلاش میکنه هزینه های ما رو زیاد کنه لذا باهاش مخالفم.(یک رای دارم و رایم مخالفت با ایشون و تیمشه)
این برداشته شدن تحریمها باید اثر خودش رو نشون بده ولی دوستان سعی دارن دلار رو به 4000 هم برسونن (3147792) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۲۱:۲۴:۵۴
لزوم تغيير در كابينه با اين استدلال كه دو سال از آن گذشته است، كاملا اشتباه و عجيب است. وزراي كابينه در بدترين شرايط اقتصادي و بين المللي بهترين عملكرد را داشتند و به نظر من در حال حاضر جايگزين بهتري براي آن ها وجود ندارد. آقاي روحاني لطفا به ژنرال ها دست نزنيد. (3146468) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۰۰:۳۲:۳۹
این زنگنه وزیر نفت یک عامل کاهش قیمت نفت است که از یکسال قبل از رفع تحریمها هوار می کند که ما صادرات مان را بدون توجه به سهمیه اوپک بالا خواهیم و فقط باعث شده قیمت نفت پایین بیاید در حالیکه اصلا ایران فعلا توان تولید بیشتری ندارد ، اقای زنگنه هر وقت توانست تولید را بیش از سهمیه کند بیاید و شعار دهد، انگاری مخصوصا میخواد نفت ارزون بشه ، دیروز هم علنا گفته قیمت نفت نصف بشه صادرات را زیاد می کنیم در حالیکه افزایش شدید صادرات عملی یست ولی با این حرفها فقط نفت ارزانتر میشود (3146647) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۰۰:۳۴:۳۰
چرا وزیربهداشت ادعا میکنند که پرداختی مردم در اثر طرح تحول کم شده است ؟
در کجای دنیا سابقه داشته به طور ناگهانی و یک مرتبه قیمت خدمات انهم خدماتی حیاتی مثل تعرفه های پزشکی و پرداختی بیماران را تا 400 درصد بالا ببرند ؟
طرح تحول نرخ قانونی خدمات پزشکی در بخش خصوصی ( جراحی بیمارستانها و مطب ها و آزمایشگاه و تصویربرداریهای خصوصی ) را گاه تا چهار برابر کرده و در خیلی موارد جراحیها همان زیر میزی را رسمی و قانونی کرده است و تعرفه بیهوشی ها را 4 برابر کرده و از سوی دیگر چون شرکتهای بیمه فقط تعرفه بخش دولتی را قبول دارند مردم مجبورند مابه التفاوت و عملا بیشتر هزینه را از جیب بدهند چون مراکز دولتی و تامین اجتماعی توانایی انجام حتی یک درصد بعضی از این خدمات را هم ندارند و بیماران چاره ایی جز مراجعه به بخش خصوصی ندارند یعنی در اثر طرح تحول در بخش خصوصی که بیشتر مراجعات مردم به انجاست بر خلاف ادعای وزیر پرداختی مردم دو تا سه برابر شده برای مثال در یک بررسی صورت گرفته پرداختی مردم در مورد سونوگرافیهای شایع :
پرداختی مردم دارای دفترچه :
در سونوگرافی بارداری از 16300 تومان به 54200 تومان ( بیش از سه برابر ) و سونوگرافی شکم از 31100 تومان به 54200 ( نزدیک به دو برابر )و سونوگرافی لگن از 16300 تومان به 45500 تومان ( نزدیک به سه برابر )افزایش یافته است.

برای فرد فاقد دفترچه اوضاع فاجعه بارتر است :
بارداری از 23600 تومان به 85000 تومان ( نزدیک به چهار برابر ) و لگن از 22300 تومان به 71 400 تومان ( بیش از سه برابر ) و شکم از 44400 تومان به 85000 تومان افزایش یافته است (3146650) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۰۹:۳۶:۵۳
با توجه به انكه وزير بهداشت خود درگير تجارت پزشكي است بنابراين انجام اينكارها طبيعي است. ضمنا ايشان از نفوذشان هم استفاده كرده و واردات برخي اقلام پزشكي را انحصاري كرده است و برخي از وارد كننده ها را چه در درگيري با گمرك و ... دچار مشكل كرده است (3149361) (alef-13)
 
نوری
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۳:۰۴:۴۲
درستشم همینه، زمان انتخاب به اندازه کافی دقت کرده اند و افرادی لایق، متخصص و دلسوز را در جایگاه وزارت گذاشته اند؛ بنابراین دلیلی برای تغییر وجود ندارد. قطعا همه می دونیم که تغییر در سطح مدیریت آن هم وزیر فقط هزینه برای کشور ایجاد می کند چون پروسه شناخت حوزه کاری، برنامه ریزی و اجرای برنامه نیازمند زمان کافی است. (3147735) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۰:۵۸:۰۸
باید افراد با سواد و کارامد جایگزین شوند از فرماندار ها تا استانداری ها و تا وزرا نمیشود وضع به روال گذشته باشد. (3145923) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۰:۵۹:۵۱
عده ای فکر می کنند که تغییر چند تن از وزرا می تواند دولت را کارآمدتر کند.
به نظر اینجانب باید به گرینه های جایگزین آن هم نگاهی اندخته شود به خصوص در وزارتخانه های کلیدی نظیر اقتصاد، نفت و صنعت. آیا افرادی با تجریه تر از طیب نیا، زنگنه و نعمت زاده می توان پیدا کرد؟ (3145926) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۳:۳۴:۱۸
افرادی نظیر اقای نعمت زاده می توانند به عنوان مشاور فعالیت کنند . پس کی باید نیرو ی جوان جایگزین شود؟ (3146072) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۲۳:۰۹:۵۴
نیروی جوان نخبه باید معاون کل باشد تا تجربه بالاتری کسب کند و بعد از دست کم 20 سال تجربه و کارآموزی واقعی میتواند برای وزرات آماده شود.شایسته سالاری یعنی این نه کارهای احمدی نژادی که هر ثانیه رییسان عوض میشدند!!! (3146573) (alef-13)
 
سامان
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۰۱:۱۲:۲۳
خود همین وزرایی که الان "با تجربه" هستند خودشان هیچکدام بیست سال معاون بودند؟ به زندگینامه وزرا نگاه بیندازید، میبینید بسیاری از آنها از دهه سی سالگی و حتی برخی از دهه بیست سالگی عمرشان مسوولیتهای بسیار مهمی در حد استاندار و حتی بعضا وزیر داشتند. اما متاسفانه نسلی که انقلاب کرد هنوز در بیشتر موارد حاضر به اعتماد و نقش دادن به نسل جوان نیست، با اینکه خودشان در جوانی کشور را به دست گرفته بودند. (3146701) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۰۸:۲۸:۱۳
در زمان دولت یار به اندازه کافی جوانان زمام امور را بدست گرفتند. (3146938) (alef-13)
 
سامان
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۴:۵۳:۱۹
دوست عزیز بهتر اینه که اول تحقیق کنید بعد نظر بدید، متوسط سنی کابینه دولت نهم ۴۹ سال و دولت دهم ۵۰ سال بود، در حالی که متوسط سنی دولت هفتم که (از لحن کامنت شما برمیاد احتمالا از علاقمندانشون باشید) ۴۵ سال بود! حالا کدام دولت جوانتر بود؟
الف میدونم یکم دیر شده اما لطفا درج کن تا این هموطن از اشتباه در بیاد. (3150167) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۰۸:۵۹:۳۶
یکم از شعار فاصله بگیریم و به حرفی که میزنیم فکر کنیم، یعنی شما حاضرین وزارت یک مملکت رو بسپرین به یه جوون که مثلا از جوونا استفاده شده باشه، مگه مدیریتی در این سطح جای آزمون و خطاست!! (3146993) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۴:۴۴:۱۴
حالا جوون سی یا چهل ساله نه، اما دیگه هفتاد ساله هم برای یک مسوولیت اجرایی در حد وزارت یکم پیر نیست؟ حاب و حوصله و توان و حتی انگیزه کافی دیگه داره؟ منصف باشیم. (3150148) (alef-13)
 
یک صنعتگر بیچاره
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۰۱:۱۰:۲۲
آقای نعمت زاده تو این 2 سال ضربات زیادی به پیکره صنعت وارد کردن که بارزترین اون دادن وام های ارزی برای خرید ماشیت آلات صنعتی است که نمونه بهترش در داخل ساخته میشد اما با دادن این وام ها و منفعت دلالان کمر سازندگان داخلیو شکستن
تو صنعت نیستین تا بفهمین چه بلایی سر ما آوردن . (3146699) (alef-2)
 
امین
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۱:۲۴:۳۰
تغییر و تحول حتی در زندگی شخصی تا حدی معینی خوب است. شما دایره ی دوستان یا شغل یا محل کارتان و یا حتی میز تحریرتان را هر دوسال و یا ۵ سال عوض نمیکنید.
تغییر و تحول سازمانی از این هم حساستر است. شما کارمند بایگانی را هم ۲ سال به سال عوض نمیکنید ( البته شاید عوض کنید ولی این به اهمال شما در مدیریت یا عدم دقت شما در استخدام برمیگردد). هر چه به راس هرم مدیریتی نزدیک میشوید تغییرات باید کندتر و با وسواس بیشتری انجام شود چون شوک به سازمان وارد میشود. با هر تغییر سطح بالا مجموعه زیردست عملا برای چندین ماه بی تحرک است. چون منتظر است ببیند که تغییر رییس چه تغییری دز استزاتژی / اولویت پروژه ها/ تغییر افرادکارگروهها میگذارد.

بنابراین اگر عملکرد وزیری بعد از دوسال متوسط پایین باشد و شما آنرا با وزیری با عملکرد خوب (صرفنظر از اینکه شما باید علم غیب داشته باشید) عوض کنید. شما مجموعی وزارتخانه را برای ۶ ماه به کما بردید. باید دید که تغییر وزیر ارزش کمای چند ماهه را دارد؟ (3145946) (alef-13)
 
نیما
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۱:۴۷:۵۵
اقایون اصولگرا که فکر میکنند کابینه قرار است تغییر کند فقط از امیدواری های خود حرف میزنند. یادمان نرود که دولت یازدهم کشور را با چه شرایطی تحویل گرفته است. کاری که دولت احمدی نژاد با کشور کرد به این زودی ها نمیتوان تغییر انچنان ملموسی دید. باید اول رشد نزولی متوقف شود و بعد شروع به صعود کرد. (3145960) (alef-13)
 
حقیقت جو
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۱:۵۵:۱۴
البته اصولگرایان خیلی مایلند که در استانه انتخابات اینده اقای روحانی با حذف تعدادی از وزرای خود در میان حامیانش اختلاف و دودستگی ایجاد کند
ولی اقای روحانی خیلی هوشمندتر از این حرف هاست و اگر ترمیمی در کابینه احتیاج باشد بعد از انتخابات خواهد بود (3145970) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۲:۳۴:۴۲
متاسفانه وقتي صحبت از تغيير پيش مياد توجهات روي گرايشات سياسي متمرکز ميشه ولي واقعيت اينه که برخي وزيران کابينه لايق وزارت نيستن از جمله:
وزير کشاورزي به دليل عدم تخصص و تحصيلات لازم براي يک وزارتخانه علمي و تخصصي و عدم آشنايي با مباحث روز کشاورزي نوين در دنياو عدم توجه کافي به زيرمجموعه کارمند و فارغالتحصيلان بخش خصوصي فعال يا بيکار در اين بخش
وزير صنعت به دليل انفعال در برابر صنعت خودروسازي و عدم حمايت از کارخانجات توليد داخل در برابر واردات بي رويه از چين
وزير کار و تعاون به دليل اينکه اصلا بود و نبود ايشان نه تاثيري بر بيکاران دارد و نه بخش تعاون
وزير بهداشت به دليل نگاه کاملا صنفي و سرمايه دارانه به بخش سلامت و بدهکار کردن کل جامعه نسبت به پزشکان و بناگذاري بدعتي در جهت منافع صرفا صنفي پزشکان و نه کل شاغلين بخش بهداشت و سلامت
وزير کشور به دلايل کاملا مشخصي که بيشترين تاثير را در کمرنگ نمودن عملکرد دولت در بخش بهبود شرايط سياست داخلي داشته اند.
وزير ورزش به دليل عدم کفايت لازم در توسعه رشته هاي مختلف ورزشي و صرفا دخالت مستقيم در حاشيه هاي فوتبال و نداشتن قدرت و تدبير لازم در واگذاري دو باشگاه پايتخت به بخش خصوصي و نجات بيت المال از دست مربيان و بازيکنان متوقع اين دو تيم
باقي وزرا هم هر کدام ضعفها و قوتهايي داشته اند اما شايد بتوان تا دو سال ديگر هم براي ترميم و تصحيح کابينه در حوزه شان صبر کرد. (3146000) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۳:۵۹:۱۳
دو سال دیگر به محمود رای می دهیم کل کابینه را تغییر می دهد (3146089) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۴:۳۲:۱۰
بشین تا دکترت تایید صلاحیت بشه (3146108) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۷:۴۷:۱۹
متاسفم که بجاي نگاه رو به جلو صرفا نگاه سياسي داريد و حاضريد به قيمت تخريب کل کشور به عقب برگشته و مسببين رنج امروز مردم را يکبار ديگژ ذر قدرت ببينيد.
تمام وزارتخانه هاي نامبرده شده عملا در دوره محمود خان شما وضعيت بدتر يا مشابه امروز داشتند و اگر ضعفي در آنها وجود دارد به دليل عدم تغيير رويکردها از دولت قبل به دولت جديد است.
از جمله انتقاد جدي به وزارت کشور اتفاقا عدم تغيير بسياري مديران فاسد و سياسي منسوب و منصوب دولت قبل است که عملا تغيير دولت را بي معنا و کمرنگ کرده است.
مصيبتي که محمودخان شما بر سر بخش کشاورزي آورد هنوز هم ادامه دارد ولي فردي قويتر از وزير فعلي براي پاک کردن فضاحت هاي رخ داده نياز بود.
لطفا از آب گل آلود ماهي نگيريد... انتقاد مردم با نگاه به آينده است نه بازگشت به گذشته سياه.... (3146290) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۲۲:۱۰:۴۴
وزیر ارتباطات بخاطر بهم ریختن مخابرات کشور گرانی و انحصار اینترنت و دهها ایراد دیگر و از همه مهمتر نداشتن تخصص برای وزارت خانه کاملا تخصصی (3146522) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۰۱:۳۳:۴۰
اگر دقت کنید وزیر میاد میگه ارزون میشه بعد گرونتر میشه الان نسبت به پارسال خداییش خیلی بدتر شده. فکر کنم اینقدر این دوستان در حوزه اینترنت مشکل درست میکنن که نظر قشر جوان بهشون منفی بشه (3146730) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۳:۰۲:۴۷
وزرا چه کاره اند ؟ مگر می توانند لایحه ای ارائه دهند که وضع موجود سازمان تحت امرشان را کوچک واختیاراتش را کاهش دهند ؟!!! مگر می توانند انحصارات دولتی ودر نتیجه از تصدی 80% اقتصاد توسط دولت ، حتی نظریه بدهند ؟ وزرا فقط قانونا باید وضع موجود را مدیرت کنند واین یعنی تداوم فساد وتحقیر وتکذیب مردم درادارات ودادن شعار توخالی تکریم ارباب رجوع ، به شهرداری وبیمه ومالیات وگمرک و ثبت اسناد وتامین اجتماعی و محاکم قضائی و.... سر بزنید تا ببینید قانونا چه بر سر مردم دارند می آورند؟ دولت هم نمی تواند فکر کند که می شود کشوررا به نحو دیگری اداره کرد ، لذا لوایح اصلاحی می دهند ( مانند مالیات ) وسیستم جاری را با دادن اختیار بیشتر به کارکنان دولت ادامه می دهد وتحولی در کار نیست . (3146047) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۳:۱۳:۵۲
بنده هم معتقدم کابینه نیاز به ترمیم دارد. دو وزیر ارتباطات و ورزش به نظر من نیاز است تغییر کنند. وضعیت ارتباطات و مخابرات از جمله اینترنت از سال 92 و با روی کار امدن وزیر جدید نه تنها بهبود نیافته بلکه به مراتب بدتر شده است. در یاسوج و در مرکز یک استان با استفاده از اینترنت مخابرات شما در سه ماه گذشته به زور یک صفحه وب را میتوانستید باز کنید.(استانهای مجاور هم وضعیت مشابهی دارند) در این میان شرکت زیر ساخت هم با کند کردن اینترنت وارد دعوایی با مخابرات شد که ماحصل ان از دست رفتن کیفیت اینترنت برای مصرف کننده نهایی بود. قیمت اینترنت از سال 92 هم با وجود اینکه هر بار گفته شد ارزان شده اما عملا گرانتر شد. در حال حاضر پس از دو سال از روی کار امدن دولت جدید ما اینترنتی با کیفیت بسیار پایین تر و با قیمتی به مراتب بالاتر را در اختیار داریم این اتفاقات همه نشان داد وزیر مربوطه کاریزمای لازم را برای مدیریت وزارتخانه ندارد و کار باید به دست فردی که تحصیلات مدیریت داشته باشد سپرده شود در ورزش هم وضعیت کاملا مشخصه
لذا به نظر من اگر قرار است وزرایی تغییر کنند این دو وزیر در اولویت قرار دارند.
اما نکته مهم این است که جناح مخالف دولت قصد دارد دولت را وارد تغییراتی نماید تا بتواند وزرای جدیدی را تحمیل کند لذا ترمیم کابینه را تا قبل از تشکیل مجلس جدید به صلاح دولت نمیدانم. (3146060) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۰:۳۳:۰۲
بابا اگه فکر می کنید این دولت دنبال عدالت و بهتر کردن شرایط مردمه بدونید سخت در اشتباهید. این دولت هم مثل همه ی دولت ها اولش می گفت باید سرعت اینترنت زیاد باشه، فیلترینگ نباشه اما وقتی به قدرت رسید می دونست که انجام این کارها به ضررش می شه. یه نمونه ی دیگرش همین بحث شورای نگهبان هست. اگه شورای نگهبان یک روز به طور غالب دست اصلاح طلب ها بیفته مطمئن باشید به همین سبک شورای نگهبان کنونی عمل خواهد کرد و فقط افرادی که خودشون رو می خوان رو صلاحیتشون رو تایید می کنن. بنابراین برای هر دولتی اصلاحتی که در عالم ذهن و عقل منطقی به نظر می رسه ازش حمایت می شه اما وقتی که به قدرت رسیدن از عملی کردن اون شعارها شانه خالی می کنند چون این شیوه ای هست برای حذف کردن رقیب. (3147171) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۵:۵۶:۱۸
چقدر شما تنگ نظرید! پس این همه فعالیت شبکه های اجتماعی مثل تلگرام و وایبر و اینستا و ... برداشتن فیلترینگ نیست! سر همینم مجلس داشت وزیر ارتباطات رو استیضاح می کرد. انتظار معجزه دارین شماها؟ (3148166) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۶:۴۲:۱۶
وایبر تعطیل شد و اینترنت هم اینقدر کنده که امکان استفاده از خیلی چیزها مثل اسکایپ رو غیرممکن کرده و انگار تعطیل شدن. تلگرام چیز خاصی نداره که فیلتر بشه
اینترنت سرعتش پایینه حق ما است که بخایم سرعت درست و حسابی داشته باشیم اینم تنگ نظری نیست (3150374) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۶:۴۳:۴۹
اینترنت را نجات دهید (3150380) (alef-13)
 
مهندس جنت شهري
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۳:۳۸:۰۴
اگر اين سخن از روي خير و صلاح بود حرف بجايي بود ولي وقتي گوينده خير و صلاحي در منش و رفتارش نيست بايد انرا در سطل زباله انداخت...اگرنه همه ميدانند كه در بعضي جاها عدم همراهي ديده ميشود ولي زمان ان هنوز نرسيده جناب ايماني...انكس كه با يك مقاله بدون تفكر و تعقل وزير عوض ميكرد ديگر رفته...شما كمك فكري تان را به همان دهيد كه افكارش مثل قدش كوتاه بود اين دولت انقدر ادم پخته دارد كه نيازي به راهكار ادمهاي كوتاه قد بلند صدا ندارد... (3146074) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۴:۴۲:۱۱
جناب اقای روحانی مواظب باش که این دوستان قصد دارند به اسم ترمیم کابینه وزرای مورد نظر ودشان را قبل ترک مجلس فعلی به شما تحمیل نمایند (3146115) (alef-13)
 
ی-م
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۵:۱۶:۱۲
وزرای بازنشسته که هشت سال قبل هم وزیر بودند دیگر ایده و کارکردی ندارند و اگر عوض شوند حتما کابینه فعال تر میشود چرا که اینها همه ابتکارات خود را قبلا به کار بسته اند و فکر نو ندارند و ادارات را پر از بازنشستگان کرده اند (3146132) (alef-2)
 
حامد حمدایی اصل
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۷:۳۴:۳۳
چون با تغییر زیاد اعضا کابینه دولت باید دوباره رای اعتماد بگیرد (اتفاقی که در دوره ی قبل داشت می افتاد) با چند استیضاح دیگر نمی توان دولت را به این مرحله رساند اصول گرایان سعی دارند با تشویق دولت به ترمیم کابینه دولت را به مرحله ی سقوط برسانند و دولت را زیر تیغ رای اعتماد ها و استیضاح ها به سمتی که خواستند سوق دهند

تا مجلس تغییر نکند دولت نباید دست به کابینه اش بزند (3146272) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۳:۱۲:۳۷
وزارت دانشگاه نیست که داخل شوی و به هر شکل تا پایان دوره بمانی هر دقیقه حضور نا مناسب یک فرد در این منصب هزینه سنگینی دارد که به کشور تحمیل می شود رییس جمهور محترم می بایستی نگاه حزبی را کنار گذاشته به منافع کشور بیاندیشد وزارت ارتباطات مجموعه ای فامیلی شده است و 3 معاون وزیر پست های وزارت خانه را بین خود باجناق و دیگر بستگان خود تقسیم کرده اند لطفا بررسی بفرمایید عملکرد فقط شو و دموی انچه در قبل اتفاق افتاده و منابع سنگینی که در این برهه از وضعیت اقتصادی کشور در این وزارت خانه هزینه می شود بی نتیجه (3147752) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۳:۲۰:۴۱
موافقم باید ترمیم بشه اما بعد انتخابات مجلس (3147778) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۷:۵۹:۳۲
دوستان یک سوال دارم و اگر میشه بهم پاسخ بدید.
من زنگ زدم اداره نظارت بر درمان بهداشت.
گفتم اقا چند تا پزشک هستند که مریض رو مجبور میکنن ، که فلان داروخانه داروهات رو بگیری.
گفت باید بیای اینجا کتبی بنویسی تا ما جوابت رو بدیم و گرنه شفاهی ، ترتیب اثر نمی دیم.
حالا سوال اینجاست:
من چنین ادعایی رو مطرح کردم. خوب شفاهی از من مشخصات پزشک و داروخانه رو بگیرن و صحت گفته من رو بررسی کنند.
اگر من دروغ گفتم، که هیچ.(چون کار این اداره، نظارت هست و اومده یک نظارتی کرده و دیده مشکلی نیست و ادعای بی خودی بوده)
اگر راست گفتم که تخلفی بوده پس

این قدر سخت میگنن، معلومه کسی نمی ره پیگیر تخلف پزشک ی بشه (3146302) (alef-13)
 
مجید
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۸:۰۷:۴۵
مگر دولت احمدی نژاد است که همیشه در حال تغییر کابینه باشد! (3146307) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۸:۱۲:۲۸
وزیر کشور را باید تغییر دهد. (3146317) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۱۸:۳۹:۱۳
سلام آقای نعمت زاذه خیلی ضعیف است همچنین عباس آخوندی (3146334) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۲۰:۰۵:۳۸
آفت هر چیزی افراط و تفریط است. دولت قبل اونجور افراط می کرد این دولت اینگونه تفریط. وزیر صنعت که مرتب از گرانی خودروهای داخلی حمایت می کند عوض شود.یا خودش و خانواده اش هم فقط خودروی داخلی سوار شوند.البته نروند ماکسیما یا مگان یا سوزوکی سوار شوند بگند این هم داخلی است. خودروی ملی یعنی سمند . (3146392) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۲۱:۰۹:۲۳
وزیر اموزش و پرورش لازمه (3146449) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۲۱:۱۱:۵۷
این دولت خیلی هم کاری بوده و تمام وزرا و.... هماهنگی و مدیریت عالی دارند. خواسته تان را القا نکنید.

روحانی متشکریم از درایت و تدبیری که ایجاد کرده ای.

فقط کافی است به شرایط دو سه سال قبل کمی فکر کنیم.... (3146451) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۳:۱۹:۳۸
دوست عزیز هیچ وقت در یک مجموعه بیست سی نفره همه یک دست نیستند وانگهی الان کارنامه دوستان هست و میشه قضاوت کرد درباره اش
این اسنتدلال شما استدلال عجیبی است اگر هیات دولتی بد بود هم لابد همه با هم بد هستند (3147773) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۲۱:۳۴:۲۵
I تداوم جمهوریت و اسلامیت نظام منوط به نهادینه نمودن حضور مردم در صحنه است که این امر با سازوکارهایی چون تقویت احزاب و نهادهای مردمی ممکن است و الا هر زمانی امکان ظهور پوپوليستها و بروز اختلافات قومی و... وجود دارد. متاسفانه وزیر کشور عملا اعتقادی به این امور ندارد و میتوان این بخش کار را که اتفاقا مهمترین بخش است تقریبا تعطیل تلقی کرد (3146478) (alef-13)
 
نوری
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۳:۰۰:۰۸
ای بابا! تا دو سال پیش خانه احزاب بسته شد، فعالیتاحزاب در حد تعطیلی کلهش پیدا کرده بود، در این دولت هم خانه احزاب مجددا بازگشایی شد و هم چند حزب جدید تشکیل شد. من نمی دونم انتظار شما چیه؟ (3147717) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۲۱:۴۰:۳۵
انشاالله دوسال آینده ترمیم اساسی خواهد شد (3146485) (alef-13)
 
قربان 1
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۲۱:۵۶:۳۳
ترکیب تمام اعضاء کابینه در اختیار رئیس جمهور نیست اما انتظار میرفت تا در محدوده توانایی هایشان وزرایی قوی کاربلد و وکارآمد را انتخاب نمایند که گویا بواسطه شرایط مجلس این مهم صورت نگرفت لذا چشمها به مجلس است تا با مجلسی که حامی دولت باشد " ونه استخوان لای زخم " انشاالله کابینه مورد نظر شکل بگیرد تا در عرصه خدمت رسانی اولویت را در خدمت به عموم مردم بداند ونه گروههایی خاص (3146505) (alef-13)
 
نوری
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۶:۰۱:۱۴
شما یه نگاه به سوابق و تحصیلات تکتک وزرا کابینه دولت بندازین، من نمی دونم انتظارتون از وزیر خوب چیه؟ مثلا وزیر اقتصاد کشور رو با تورم 50 درصدی و رشد منفی 7 درصد با کمترین درآمد نفتی ممکن و در اوج تحریم تحویل گرفته، بعد دو سال تورم 15 درصد و رشد اقتصادی 3 درصد یا اصلا صفره! به نظرتون این به معنی عملکرد خوب نیست؟ یعنی انتظار شما تورم 3 درصدی و رشد 8 درصدی بوده که محقق نشده؟؟؟ لطفا چاپ کنید برخلاف همیشه. (3148173) (alef-13)
 
الف ر
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۲۲:۰۲:۰۳
اگر سنگ اندازی نشه توسط بعضی ها وایراد های حزبی نشه کابینه با مدیریت چنین رئیسی قطعا کارائی بالا تر خواهد داشت متاسفانه هر روز ما شاهد تهدید به استیضاع کاملا سیاسی هر از گاهی هستیم (3146512) (alef-13)
 
امیری
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۲۲:۱۳:۵۲
یک کلی گویی پر ابهام و بی دلیل و پشتوانه است و بیشتر برای ایجاد تشتت در دولت در استانه انتخابات است .البته دولتیان هوشیارند و میدانند اقای ایمانی قصد خیر ندارد ! (3146527) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۲۳:۰۳:۳۶
امیدوارم وزارت آموزش و پرورش را ترمیم کنند... (3146571) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۰۱:۳۰:۳۰
به ترتیب اولویت برای برکناری
1-وزیر ارتباطات
2-وزیر ورزش
3-وزیر صنعت
در صورتی که وزارت بهداشت و درمان بخاد وزارت پزشکان باقی بمونه و هزینه های درمان نامتعارف بالا بره:
4-وزیر بهداشت
در صورتی که نخاد اجازه بده دلار بعد رفع تحریم کاهش داشته باشه و عمدا بخاد دلار رو بالا نگه داره و دلار دولتی رو بالا ببره:
5-وزیر اقتصاد( با تقدیر از کارهای خوب ایشون)

اقتصاد و بهداشت وزرای خوبی داره ولی نگاهشون به سمت قشر متوسط و پایینترش نیست نگاه خاصی به یک قشر دارند و واقعیات رو در نظر نمیگیرن (3146723) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۶ ۲۳:۱۲:۳۷
با این حرف ها هدفتون اینه که بگید دولت ضعیف شده؟ ولی مطمن باشید دولت روز به روز در بین مردم محبوب تر شده خصوصا بعد از توافق هسته ای (3146576) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۱ ۰۴:۴۱:۴۹
توافق هسته ای کردیم( چیز که مملکت تا جنگ پیش برد ) که مملکت از نظر اقتصادی متحول شود اقایون اومدن میگن هیچ تغیری نخواهد بود ضربه داشتن انرژی هسته ای را مردم تحمل کردند و حفظ کردند حال که توافق کردیم انتظار تغییر نداشته باشیم تا کمی از فشار گذشته جبران شود
روحانی مچکریم (3156817) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۰۴:۵۰:۰۰
امیدوارم وارت نفت اولین تغییر باشه. (3146807) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۰۶:۵۲:۵۱
دوران مدیریت عالی تقریبا به شرح زیر است
- یک سال برای آشنایی با حوزه کار، چالش ها و ارزیابی اقدامات جاری
- یک سال برای برنامه ریزی و فراهم کردن مقدمات آن از جمله اخذ مصوبات
- حداقل دو سال اجرا

بنابراین اگر مدیری کمتر از 2 سال عوض شود یعنی تمام آن مدت سوخت شده
تعویض مدیریت در کمتر از 4 سال یک خسارت است و با تعویض بازیکن فوتبال قابل مقایسه نیست. به همین خاطر در همه دنیا دوره مدیریت را 4 سال در نظر می گیرند و اجازه یک دوره تمدید هم می دهند (تا اگر اقدامات مدیر در آن دو سال موفق بود ادامه یابد)

این استدلال که بازیکن فوتبال را در 90 دقیقه عوض می کنیم وجود دارد
این استدلال هم که همسرمان را یک عمر عوض نمی کنیم هم وجود دارد
این استدلال که بچه مان را اصلا نمی توانیم عوض کنیم هم وجود دارد

ربط دادن این ها به مدیریت نادرست است (3146829) (alef-2)
 
علی کریمی
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۰۹:۳۰:۲۸
جناب آقای ناصر ایمانی

1- در معرفی سریع وزیران توسط آقای دکتر روحانی شما نصفه خالی لیوان را دیده اید .پیروزی روحانی در انتخابات قطعی بود و ایشان از قبل همکاران خود را انتخاب کرده بود.

2- ترمیم کابینه با توجه به موضع گیری های جناحی مجلس فعلی به صلاح نیست .انشالله بعد از انتخابات مجلس. (3147052) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۰:۵۸:۰۹
از پر اولویت ترین تغییرات باید تغییر وزیر صنعت باشد به دلایل عدیده من جمله یکی از آنها حامیتهای شائبه انگیز از ایرانخودرو... (3147240) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۳:۱۷:۳۵
پراولویت ترین باید وزیر ارتباطات باشه اینترنت رو کلا تعطیل کرده . اگه همین یه دونه عوض بشه من راضی هستم. (3147767) (alef-3)
 
معلم
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۳:۴۲:۵۶
جناب روحانی اگه نظر ما معلمها را میخواهید که البته میدانم نمیخواهید لطفا فانی را عوض کنید! (3147841) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۷ ۱۵:۱۵:۵۵
بایستی بر اساس عملکرد و نتیجه کار وزرایی که کارکردشان نامناسب بوده کنار گذاشت. به نظر اینجانب عملکرد وزیر صنایع ( آقای نعمت زاده) به دلایل گوناگون اصلا رضایت بخش نیست. همچنین عملکرد وزیر ورزش آقای دکتر گودرزی نیز بسیار ضعیف است، در این میان برخی از وزراء نیز عملکردی خیلی خوب داشته اند مانند آقای دکتر ظریف ، آقای دکتر هاشمی و غیره..... (3148094) (alef-13)
 
احسان
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۰۰:۲۲:۵۸
وزارتخانه هایی که ضرورت داره تغییر در اونها:
وزارت صنعت معدن و تجارت
وزارت راه و شهرسازی
وزارت تعاون و کار ورفاه اجتماعی
وزارت ارتباطات
وزارت آموزش و پرورش
وزارت ورزش (3148955) (alef-3)
 
رستمی
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۵:۴۴:۲۲
اموزش پرورش محض رضای خدا نجات دهید (3150290) (alef-3)
 
ایران
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۰۹:۰۳:۲۶
بهترین دولت تا بحال دولت تدبیر است روحانی پیروز است (3151614) (alef-3)
 
یوسفی
۱۳۹۴-۰۶-۰۹ ۲۲:۰۶:۱۹
نعمت زاده وزیر صنعت حتما احتیاج به تغییر دارد اصلا گزینه مناسبی برای این پست نبوده است (3153830) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.