نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 274195
دلیل برای حمایت از تصمیم اخیر دولت
بخش تعاملی الف - مرتضی دارابی
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۵۸
چند دلیل برای حمایت از تصمیم اخیر دولت در زمینه افزایش قیمت بنزین:

اول:
باید بپذیریم که درامد های نفتی فقط متعلق به ما نیست و نسل های آینده هم در آن شریک هستند. بنابراین ما باید این درامد ها را صرف توسعه و تکمیل زیرساخت ها در کشور نماییم نه این که این گونه این درامد ها را در بودجه ی جاری کشور هزینه کنیم.

دوم:
باید از خود سوال کنیم که پرداخت یارانه ها به این شکل تا چه اندازه عادلانه است ؟! و آیا هیچ یک از ما حاضریم بپذیریم افرادی که مصرف بیشتری دارند در عمل یارانه ی بیشتری هم دریافت کنند، و در مقابل افرادی که صرفه جویی را یاد گرفته اند و فرهنگ زندگی خویش را اصلاح کرده اند باید یارانه ی کمتری دریافت کنند؟؟ در همین ماجرای یارانه ی بنزین، و در یک مثال ساده، خانواده هایی که خودرو ندارند یارانه بنزین را دریافت نکنند و آن هایی که دارای مصرف بالای بنزین هستند سهم بیشتری از پول نفت داشته باشند؟!

سوم:
حتی در صورتی که بر فرض محال اجازه ی چنین کاری را داشتیم، باز هم مطابق با نظر همه ی کارشناسان اقتصادی هزینه کردن این چنینی یارانه ها در امور جاری، مثل پرداخت یارانه برای بنزین، هیچ گونه توجیه اقتصادی ندارد و در میان مدت و دراز مدت ضرر های جبران ناپذیری به مردم وارد خواهد شد. در این مورد کافی است نگاهی به نرخ بیکاری داشته باشیم و همزمان به هزاران پروژه ی عمرانی نیمه تمام فکر کنیم که در صورت رسیدن به مرحله بهره برداری چه میزان شغل برای جوانان ایرانی ایجاد خواهد شد. وضعیت زیر ساخت های کشور که جای خود دارند... حالا شما بگویید آیا بهتر نیست که درامد های نفتی را جهت ایجاد شغل برای انبوه جوانان بیکار هزینه کنیم؟ بدیهی است که بخش سلامت هم می تواند گزینه ی مهمی برای هزینه کردن درامد نفتی باشد که البته آن هم نسبت به مصرف بنزین در اولویت است!

در این میان امید می رفت در صورت اتخاذ چنین تصمیمات درست و شجاعانه ای از سوی دولت در زمینه ی اصلاح قیمت ها ی ناعادلانه، رسانه ها جهت حمایت از این تصمیمات اقتصادی گام های موثری را بردارند. با این حال متاسفانه امروز می بینیم که برخی از رسانه ها رسالت خود را فراموش کرده و جهت افزایش شمار مخاطبین خود یا با اهداف دیگری، یا در این زمینه سکوت کرده اند و یا با تمسک به روش های عوام فریبانه، تخریب سیاست های دولت در زمینه توزیع درست و عادلانه درامد های نفتی را در پیش گرفته اند.
۱۳۹۲/۰۴/۲۳ ۱۰:۰۳
 
 
کلمات کلیدی : مرتضی دارابی
 
باغستانی
۱۳۹۴-۰۳-۱۶ ۱۱:۰۳:۰۷
۱۸ تومان تاثیری مستقیم بر زندگی هیچکس ندارد در صورتی که:
۱- دولت توانایی کنترل تاثیر این افزایش را بر سایر اقلام داشته باشد.
۲- دولت توانایی کنترل شرکتهای تحت پوشش خود را در افزایش قیمتها داشته باشد.
آنان که از یارانه سوخت زیاد استفاده می کردند وحالا مثلا قطع شده به بهانه این افزایش چند برابر آن را از پهلوی محرومین در می آورند. (2941165) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۱ ۱۲:۴۵:۰۹
مشکل اینجاست
گرانی بنزین رو به همه چیز گره میزنند (2956298) (alef-11)
 
ساده
۱۳۹۴-۰۳-۲۳ ۱۳:۱۱:۵۰
مجلس وقتی تصویب می کرد قیمت بنزین 75% قیمت فوب خلیج فارس باشه چرا تصویب نکرد قیمت خودرو هم به همان درصد قیمت فوب خلیج فارس باشه؟ (2960913) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۳ ۱۵:۴۸:۱۴
خیلی عالی. گل گفتی. ما وقتی به نظام سلطه بین المللی اشکال داریم که بجاست. چرا قوانین خودمون هم نسخه آن نظام باید باشد. البته اگر لابی های خودرو همان کار لابی صهینونیستی را نکنند. (2961641) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۵ ۰۷:۳۶:۴۳
چون نصف قیمت خودرو تولید داخای وبیشتر قیمت وارداتی به جیب دولت میرود. اینها همه از بلایای اقتصاد دولتی است. (4031391) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.