نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 176888
مقاله دانشجوی دانشگاه آزاد، مورد توجه ناسا
تاریخ انتشار : يکشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۰۷:۰۳
 مقاله ISI دانشجوی دکترای تخصصی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد با عنوان «بررسی مقایسه‌ای جریان تراکم ناپذیر حول هیدروفویل در زوایای حمله» در پایگاه ناسا منتشر شد. 

به گزارش  فارس، مقاله ISI دانشجوی دکترای تخصصی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان « A comparative investigation of hydrofoil at angles of attack» ، در مجله International Journal for NumericalMethods in Fluids به چاپ رسید و در سایت پایگاه اطلاعاتی فیزیک نجومی ناسا(NASA Astrophysics Data System) نیز نمایه شد.

بر اساس این گزارش، مقاله ISI علی آتشبار اورنگ دانشجوی دکترای تخصصی مهندسی هوافضا این واحد دانشگاهی تحت عنوان «بررسی مقایسه‌ای جریان تراکم ناپذیر حول هیدروفویل در زوایای حمله» به چاپ رسید. آتشبار اورنگ با بیان این مطلب که در مقاله حاضر بررسی عددی جریان تراکم ناپذیر اطراف هیدروفویل ارائه شده است، گفت: جریان لایه‌ای که در زوایای حمله مختلفی مدل‌سازی شده است، بوسیله تراکم‌پذیری مصنوعی، معادلات حرکت و پیوستگی جفت شده‌اند.

وی ادامه داد: این طرح با روش حجم محدود شارهای جابجائی توسط چهار طرح محاسبه و مقایسه شد، روش میانگین گیری شار با تصحیح فشار در آن به کار رفت و روش‌های دیگر بر پایه مشخصه‌ها شامل طرح رو و طرح اصلی بر پایه مشخصه‌ها هستند.

دانشجوی دکترای تخصصی مهندسی هوافضا واحد علوم و تحقیقات، گفت: یک طرح اصلاح شده در این تحقیق به کار برده شد که نتایج خیلی دقیقی در مقایسه با سایر روش‌ها در برداشت، این نتایج، مزیت روش بالادست اصلاح شده را از لحاظ دقت و همگرائی بدون نیاز به لزجت مصنوعی، تائید می‌کند.

آتشبار اورنگ افزود: در این تحقیق مسئله در اعداد رینولدز بالا در حالت آشفته بررسی شد، برای گسسته‌سازی زمانی روش رانگ- کوتای مرتبه پنج به کار رفته شده و نتایج با سایر نتایج موجود مقایسه شد که تطابق خوبی مشاهده شده است.

شایان ذکر است، مقاله A comparative investigation of hydrofoil at angles of attack با همکاری سید اسماعیل رضوی به رشته تحریر در آمده است.

 
کلمات کلیدی : داشجوی ایران+ناسا
 
محمود
United States
۱۳۹۱-۱۱-۰۸ ۰۹:۲۶:۲۰
دکتر سید اسماعیل رضوی دانش‌ آموخته ی دانشگاه مک گیل کانادا و جزو معدود متخصصان سی اف دی یا دینامیک سیالات محاسباتی در کشور است. ایشان در دوره تحصیل دکتری در دانشگاه مک‌ گیل جزو دانشجویان برجسته آن دانشگاه و در حال حاضر مدرس دانشگاه تبریز هستند. برای هر دو محقق کشورمان آرزوی موفقیت های بیشتر داریم. (1104749) (alef-10)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۱۱-۰۸ ۱۴:۴۱:۵۹
کاش یه کمی هم به زبان ساده میگفتید که اصلا چی شده !!! (1105112) (alef-10)