نظر منتشر شده
۷۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 372277
چماقداران اینترنتی را مهار کنید
علی نبوی، 24 تیر 95
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۳۵
هتاکان اینترنتی که در حال گذشتن از مرزهای فرهنگ و اخلاق بودند، حال در فکر درنوردیدن مرزهای سیاسی هستند تا تمام زیر شاخه‌های اخلاق انسانی را از بیخ و بن نابود کنند

از ابتدای ظهور ارتباط مجازی، در کنار وجود مزایای متعدد؛ شاهد بروز سوء رفتار برخی استفاده کنندگان در فضای اجتماعی مجازی بوده‌ایم. رفتارهایی که از ابراز مخالفت تند کاربران نسبت به یک شخصیت آغاز شد و حالا به فحاشی‌هایی جهانی رسیده است. این فحاشی‌ها چنان رکوردی را برای کشورمان رقم زده که شاید بتوان آن را سرآمد این رفتار زشت در جهان دانست.

پیش از این صفحه‌ی فیسبوکِ رسمی افراد مشهور، محل تاخت و تاز حمله کنندگان بود؛ اما با ورود نرم افزر اینستاگرام این حملات سهل تر و در دسترس تر شده است. برای عقده گشاییِ افراد خاطی، تنها یک گوشی هوشمند و دسترسی به اینترنت کافی است. کافی است تا روی مبل لم دهند و چرک‌ترین کلمات را حواله‌ی هر کسی کنند. موضوع پست اشخاص یاد شده هم اهمیتی ندارد. تنها فحاشی و هرزه نویسی است که اهمیت دارد و باید بدون فوت وقت انجام شود.

چند روز پیش وقتی در حال تماشای فینال جام ملت‌های اروپا بودم و صحنه‌ی مصدومیت عمدی رونالدو اتفاق افتاد، لحظه ای پیش خود گفتم نکند باز هم شاهد لشکرکشی سیاه دیگری باشیم و نکند حالا سینه چاکان وطنیِ از خجالت ورزشکار فرانسوی (پایت) در بیایند. ابتدا به فکر خام خودم خندیدم؛ اما تنها چند دقیقه لازم بود تا سرگردانان شبکه‌های مجازی ثابت کنند تصورم خام نبوده است. این افراد در حالی که از مشکلات موجود جامعه به ظاهر می‌نالند، هزینه می‌کنند تا به بد اخلاقی‌های اینترنتی خود بپردازند و از وسایل الکترونیکی خود همانند یک چماق استفاده می‌کنند.

این چماقداران دیگر کار را به جایی رسانده‌اند که فقط موجب ناراحتی قربانی خود نمی‌شوند. هجمه‌ها به حدی رسیده که دستاویز رسانه‌هایی شده که بدون داشتن بهانه هم به کشورمان می‌تازند؛ حال چه برسد به چنین بهانه‌های چرب و نرمی. اگر دیروز لیونل مسی بدلیل زدن گل به کشورمان باید ناسزا می‌شنید؛ امروز شاهد به رخ کشیدن تعصبی کور در مورد یک ورزشکار خارجی نسبت به یک ورزشکار خارجی دیگر هستیم! رفتارهای پیشین اگر توجیهی از باب فرهنگ و ادب نداشتند؛ رفتار اخیر بی منطقی خاصی هم در دل خود داشت.

این بی اخلاقی‌ها از فحاشی به ورزشکاران و هنرمندان آغاز شد و حالا در حال ورود به حریم چهره‌هایی در حوزه‌های دیگر است... بروز این رفتار در هر حوزه و بخشی محکوم است. فحاشی همان اندازه که نسبت به یک ورزشکار زشت و ناپسند می‌باشد؛ نسبت به یک سیاستمدار نیز عملی سخیف است. پیرامون این رفتار مطالب متعددی گفته شده اما این اتفاق همچنان اخلاق و فرهنگ ملی را قربانی رفتار خود می‌کند.

در هفته ای که گذشت شاهد شاهکار دیگری از این بد دهانان اینترنتی بودیم. مهاجمان صفحه‌های اجتماعی اینبار به صفحه‌ی شخصی اوباما و دخترش هجوم بردند. هتاکان اینستاگرامی به بهانه‌ی ساگرد برجام، مطالبات به ظاهر ملی را با ادبیاتی رکیک از رئیس جمهور پیگیری کرده و برای آنکه اوج بی منطقی خود را نشان دهند به صفحه دختر اوباما هم هجوم بردند و انواع و اقسام الفاظ رکیک را نثار او کردند.

کامنت های ذیل پست‌های اوباما و دخترش مانند بازار مکاره ای است که در آن هر حرفِ سخیفی یافت می‌شود. از فحش‌های رکیک و تهمت‌های جنسی گرفته تا توصیه‌ی دیپلمات‌های چاله میدان‌های شهر! این‌ها اجزایی هستند که یک کلیت را می‌سازند. کلیتی که از سوی ناظران غیر وطنی نمایش یک وحشی گری مجازی ترجمه می‌شود که چندان هم بیراه نیست؛ اما آنچه که ناحق می‌باشد التقاط این افراد با همه مردم ایران است. هرچقدر هم تعداد این افراد زیاد باشد منصفانه نیست که با دادن آب و تاب از سوی رسانه‌های غربی به عنوان واقعیتی کلی درمورد جامعه‌ی ایران معرفی شود و خوراک خبری چند روز رسانه‌ها گردد.

همواره در تقبیح رفتارهایی اینچنین از سوی عده ای از هموطنان، تاریخ و فرهنگ ایرانی اسلامی کشورمان را به آنان گوشزد کرده‌ایم؛ اما وقتی که این هتاکان به تذکر دهندگان به این بی اخلاقی‌ها هم رحم نمی‌کنند؛ دیگر حیف است که برای انان از داشته‌هایمان خرج کنیم. به قول معروف کسی که خواب است را می‌توان بیدار کرد اما اینان خود را به خواب جهالت زده‌اند و از دیدن رویاهای قبیح خود خشنودند. شاید در کنار برخوردهای صریح قانونی بوسیله ی رهگیری این افراد و اجرای مجازات‌های متناسب بتوان درمان مقطعی برای بروز این رفتارها انجام داد؛ اما همیشه مرحله ای که از درمان مهم‌تر است مرحله‌ی بازسازی است.

روند چنین بازسازی را سازمان‌های دخیل در حوزه‌ی ارتباطات بر عهده بگیرند. ارگان‌ها و سازمان‌هایی که قالباً عریض و طویل هستند و از امکان مالی خوبی هم برخوردارند. این نهادها می‌توانند با تذکراتی توأم با آموزش و نظارت تلنگری هر چند ناچیز به ذهن این افراد بزنند. حتماً نباید خروجی یک چنین طرحی فیلسوف و ادیب و. باشد. تفهیم و تأدیب افراد برای خدشه دار نکردن فضای جامعه داخل و بی آبرو نکردن کشور در جهان خود درسی کوچکی است که با اثر بخشی بودنش می‌تواند نتیجه‌ی بزرگی را رقم بزند.
کلمات کلیدی : حمله به صفحه پایت+حمله به صفحه دختر اوباما
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۳:۵۷:۵۹
چرا کشورهای دیگه کاربراش اینطوری نیستن؟ چرا در یک جامعه اسلامی کاربرها چنین رفتاری میکنن؟ دلیل چیست؟ چرا نسل های جدید اینگونه اند؟ (3823285) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۲۷:۱۱
فضای مجازی با فضای حقیقی فرق دارد. در فضای حقیقی ابزارهای کنترلی وجود دارند. اما در فضای مجازی هیچگونه کنترلی کارگر نیست. به راحتی می توان آنها را دور زد. ضمنا" کسی که در فضای مجازی حضور پیدا می کند باید انتظار همه چیز را داشته باشد و به قول معروف پی همه چیز را به تنش بمالد! (3823341) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۷:۳۶:۳۸
از ابتدا به جای فرهنگ سازی همیشه صورت مسئله ها پاک شده. وقتی به حای استفاده اموزش صحیح از ماهواره با مامور از پشت بام خانه ها به زور جمع میشه معنی اش اینه که حاضر نیتتند راه حل دزست رو پیدا کنند.
وقتی احمدی نژاد میگه ما تو ایران همجنسگرا نداریم یعنی حذف صورت مسئله.
اگر مشکلات رو ببینیم و بپذیریم براش راه حل پیدا می کنیم. (3823656) (alef-13)
 
یکی ار همان چماقداران اینترنتی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۰۸:۴۸:۲۲
به نظر من (خودم) عامل اصلی این قضیه فقط و فقط بی کاری و نداشتن سر گرمی است جوانانی که شغل و سرگرمی مفید ندارند دنبال سرگرم شدن و وقت گذرانی اند اگر پروفایل این افراد کامنت گذار را نگاه کنید بیش از نیمی از آن ها در صفحاتشان یا نوشته اند بی کارند یا از سر بیکاری دانشجو اند باز خوبه این ها سرگرمی های خطرناک و انحرافات خیلی بزرگتر ندارند جای شکر دارد
بنده دوستانی غیر ایرانی در خارج ایران دارم انقدر کار دارند فرصت سر خاراندن ندارند ماهی یکبار در واتس اپ آنلاین می شوند اما در اینجا یا کار نداریم یا انقدر کم صرفه است که ارزش ندارد مثلا برای ماهی 900 تومن انصافا روزی 8 ساعت کار ارزش دارد؟؟ (3824270) (alef-6)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۰۳:۵۱:۵۸
اگر در فضای حقیقی کنترل وجود دارد چرا حدود 40 میلیون پرونده در دادگاههاست ؟ (3824196) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۰۸:۰۰:۴۹
برای من جالبه که با پروفایل واقعی فحاشی میکنند. عکس و نام واقعی! گویا بی ادبی و فحاشی بین نسل جدید اصلا سبب سرافگندگی بین هم سالان نیست بلکه باعث افتخاره که دوستان ببینند و بدانند به فلانی فحش دادند! (3824243) (alef-6)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۶ ۱۳:۰۸:۳۵
اگر به شبکه اینترنت ملی، شیکه های اجتماعی داخلی و امثال این توجه می شد کنترل فضای مجازی عملی بود. اما سود عده ای در این است که این کارها نشود و این فضا همین طور ولنگار باقی بماند... وگرنه چطور در آمریکا افراد را به خاطر پست های توییتری و ... تحت تعقیب قرار می دهند. ما هم می توانیم اگر بستر سخت افزاری آن را فراهم کنیم. متاسفانه ما مردم، همیشه دنبال شنیدن وعده هایی با ظاهر آزادی و با باطن ولنگاری هستیم و به همین دلیل سیاستمداران همواره از انجام کارهای اصولی در این موارد فراری هستند. (3825988) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۲۷:۲۹
شما هم سریع همه چیز رو بچسبونید به اسلام! کدوم رفتارتون اسلامیه که اینترنت گردیتون باشه؟ وقتی بهتون میگن تربیت کنید بچه ها و جوونها رو، پز روشنفکری و آزادی برمیدارید، اینجا که میرسه تقصیرا رو میندازید گردن "اسلام "؟ (3823344) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۹:۰۸:۱۴
دوست عزیز بحث اینه که در کشورهای غربی و اسلامی چنین رفتاری مشاهده نمیشه دلیل این رفتار چیست؟ چرا جامعه ما به اینحا رسیده؟ روشنفکری و ازادی در جامعه غربی هم هست ولی فقط در جامعه ما این گونه رفتارها مشاهده میشه اصلا چرا بچه ها درست تربیت نمیشن؟ دلیلش چیه؟ چرا فقط جامعه ما اینطوریه؟ سوال پرسیدن ایراد داره؟ شما جواب واضح بده که دلیل اینکه به قول خودت بچه ها خوب تربیت نمیشن چیه؟ چرا کشورهای همسایه ما چنین ایرادی ندارن؟ (3823737) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۰۸:۵۹:۲۱
دلیل این کار بی کاری و علافی قشر عظیمی از جوانان است
بنده چند هفته بین ورزش ها گشتم کم خرج ترین ورزش که دو استقامت باشه رو پیدا کردم بعد یک ماه تمرین فهمیدم کفش 70 هزار تومنی ام باعث آسیب به پا می شود و باید یک کفش کپسول دار بالای 400 هزار تومنی بخرم و هزینه های تغزیه هم بالا میره در نهایت چون پول نداشتم ورزش در اوقات فراغت را بوسیدم گذاشتم کنار و ترجیح دادم در اوقات فراغت همون تلگرام گردی و اینستاگرام لایک زنی را شروع کنم گرچه میدانم بیست سال بعد شاید احتمال مشکل قلبی عروقی بالا بره ولی چی کار کنم (3824273) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۱۴:۱۹:۲۵
یعنی روشنفکری و آزادی یعنی فحش دادن؟ (3824498) (alef-13)
 
amir
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۳۲:۵۳
ریا و دورویی جزو فرهنگ رسمی تبلیغی ما است.
وقتی که فرد ناشناس می شود خود واقعی ما نمایان میشود.
تعریف جامعه بر اساس اخلاق (و نه قانون) و پنهان کردن زشتی ها (به بهانه ضربه نخوردن این مفهوم و آن مفهوم) دورویی و نفاق را در ما نهادینه کرده است. (3823353) (alef-6)
 
تبریزی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۵:۱۴:۲۰
فقط مربوط به ایران نیست. مردم خاورمیانه که کشورهاشون شبیه ایرانه اکثرا همین خصیصه رو دارن. احساساتی و زودجوش هستن. کلی عقده های سرکوب شده دارن چون نه در داخل کشور کسی به فکر نیازهاشون هست و نه خارجی ها براشون مهمه چی به سر مردم این کشورها میاد. علاوه بر اینکه این سرکوب داخلی و خارجی و نادیده گرفته شدن ها و تبعیض ها خودشون زمینه ساز بروز بیماری های روانی و افسردگیه، شخص برای ابراز وجود و دیده شدن متوسل به حرف ها و کارهای غیرمنطقی می شه حتی بدون اینکه انگیزه واقعی در کار باشه چون احساس می کنه اگه مثل بقیه رفتاره کنه دیده نمی شه.

تبعیض های اجتماعی و سرخورده شدن هم باعث می شه افراد احساس کنن به چیزی که لیاقتش رو دارن نرسیدن و همین موضوع نوعی حس حسادت نسبت به افراد موفقی ایجاد می کنه که علاوه بر لیاقت خودشون به خاطر دست در دست هم دادن مجموعه ای از عوامل خارجی مثل متولد شدن تو یه کشور یا یه خانواده بهتر و ... تونستن موفق بشن که خیلی از داخلی ها از این عوامل خارجی بهره ای نبردن. شما اگه برید تو فروم هایی با کامنت گذاران اکثرا غربی به انگلیسی رکیک ترین فحش ها رو هم به بقیه کامنت گزارها بدین اونا برنمی گردن به شما فحش بدن بلکه در کمال خونسردی یه جواب کنایه آمیز بهت می دن که خودت از خودت خجالت می کشی. هزار بار این رو دیدم که میگم. این خونسردی اونها به خاطر اینه که بیشتر اونها به دلایلی که گفتم روان سالم تری نسبت به مردم این خطه دارن. (3823417) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۵:۲۴:۰۸
این سوال ها از مسئولانی بپرسید که جلوی هتاکی های طرفدارن تیم های مشهور تهرانی و شهرستانها نگرفتند، دیگر حتی به قیمت برانگیختن تفرقه قومی! (3823436) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۲۰:۰۵:۱۲
نمی خام توجیه کنم رفتار مردم رو ولی این نوع نگرش یا حرکات نشات گرفته از فرهنگمونه باید صد سال روی فرهنگ کشور کار کنیم تا اصلاح بشه با یک مقاله ی کوتاه اینچنینی نفس اماره افراد به فحاشی کردن ارضاء نمیشه....... (3823775) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۲۰:۱۶:۴۲
این ها فرزندان همان هایی هستند که برای ترک و لر و رشتی جوک ساختند هر هر خندیدند . حال دنیا شاهد آن است که چه کسی بی فرهنگ است. (3823786) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۲۰:۳۶:۳۶
خودبزرگ بینی و عقده ای بودن (3823806) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۲۱:۰۸:۴۲
چون مشکل در مسلمانی ماست (3823838) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۲۱:۱۰:۰۹
تو همین الف هم کلی از این به قول شما چماقداری ها هست ولی الف جون تایید نمیکنه.دیگه گذشته اون موقعی که خیلی ها میترسیدن از طریق آی پی و ... شناسایی بشن (3823840) (alef-13)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۲۱:۳۸:۲۷
انقدر اشکالات را از بیرون نبینید
اشکال از خود مردم است حتی اگر سیاست مشکل دارد به خاطر مردم است (3823875) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۲۲:۱۶:۵۲
واقعا جای بسی تاسف هست ریشه در فرهنگ ما هستش (3823921) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۰۰:۲۰
اخلاق سال هاست که از این کشور رخت بسته ، این نتیجه اخلاق زوری است و .... (3823289) (alef-11)
 
احمد
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۱۶:۲۹:۰۶
تعارف نداریم ولی فعلا اخلاق غیر مسلمانها باید الگوی ما مسلمانها شود.

جکومت باید مردم را به خود واگذارد تا خانواده ها خود به اخلاقیات بپردازند و این خود جامعه را اصلاح و کنترل میکند. وقتی حکومت متولی اخلاق و مذهب شده خیلی ها دیگه تربیت خانوادگی و کنترل خانوادگی را رها و واگذار کردند به مدارس و ادارات و صدا و سیما و.... (3824754) (alef-13)
 
عرفان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۰۴:۰۰
متاسفانه تعدادشون كم نيست !همه هم از همين ملت هستن با ما زندگی میکنن و بدتر همه این ها حق رای هم دارن و در زندگیمان مؤثر!به تظرتون اینا تو انتخابات به کیا رای میدن؟چپ یا راست؟اینا همونایی هستن که تو امار و برداشت های کامنتا مؤثرن !چون همه جا هستن .الف جان لطفا تو کامنتا باشه (3823294) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۰۹:۵۹
وقتي مسولان سياسي .....از اينجور جملات استفاده مي كنند به مردم عادي حرجي نيست عزيز (3823307) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۱۵:۰۲
اینها فرزندان ما هستند ، ما آنها را تربیت کردیم، در مدرسه ودانشگاه ما درس خوانده اند. (3823321) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۵:۱۷:۴۷
درود بر شما، اگر کسانی که نقش اصلی را در تربیت این نسل داشته اند، گناه خود را می پذیرفتند باز امید اصلاحی بود اما متاسفانه ... (3823426) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۷:۱۰:۴۲
بله ما به فرزندانمان آموخته ایم که ظاهرشان با باطنشان تفاوت کند ! (3823629) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۲۰:۲۱
نود درصد افرادی که کامنتای سایتها حضور دارن هم این ها هستند..پس لطفا نظرات کاربرا رو نظر کل جامعه ندونین.. ثابت کننده همین امر حملات پی در پی در شبکه های اجتماعی و فحاشی هاست... بیش از دویست هزار کامنت برا بازیکن فرانسه گذاشتن!!! (3823328) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۲۰:۳۱
و همچنین مدعیان فرهنگ را که بیفرهنگترینها خودشونن (3823329) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۲۳:۲۳
اینم ایا جاده است که میگیم خلاف نکنید میگید ماشینش بده یا جاده کجه؟ دیدی مشکل از خودته؟ بهت اثبات شد؟
هر بار بحث تحلفات جاده شده اومدن به انکار کردن که نه مشکل از ما نیست جاده کج بود زمین مشکل داشت و...
وقتی که تکنولوژی از فرهنگ جلو بزنه و یک سری ادم فرهنگ وسیله ای را نداشته باشند و انکار هم بکنن نتیجه این میشه
ذر همه امور ما همین هستیم چه اتومبیل چه اینترنت و...هر تکنولوژی بیاد میریم سراع استفاده مضر از اون و بعد هم دست به انکار میزنیم حالا دیروز جامعه شناس اومده میگه اینها اقلیتی بیش نیستند!!!! 300 هزار نفر در ساعت 1 نیمه شب اقلیت هستند؟ چند درصد جامعه ما فوتبال نگاه می کنند؟ 300 هزار تا جمعیت چند شهره؟ چند نفر باید بیان تا شما بگی اقلیت نیستن و زیاد شدن؟ انکار قضیه مشکل رو حل کرده؟ اگر حل کرده بفرما در همه بیمارستان تابلو بزنن که دوست عزیز شما بیمار نیستی به خودت تلقین کن درست میشه و...
هر کاربر اینترنتی به صفجه اون افراد دسترسی داشت مطمئن باش کامنتش رو اونجا میذاشت و رها نمیکرد برود اصلا کامنت مثبت و منفی هر دو بد است مگر صفجه اینترنتی دیگران جیاط خانه ما است که در اونجا دعوا کنیم و...؟
ایا ما لیاقت اینترنت باز را داریم؟ بخدا نداریم
انکار ادامه دارد.... (3823331) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۲۴:۱۷
خب راه حل چیست؟وقتی این همه زور گویی اوباما و کنگره اش به ایران هست.انتظار دارید ما هم مثل دیپلمات هامون از سیاست لبخند استفاده کنیم. (3823332) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۵:۲۶:۱۸
احسنت به این منطق!
من حرفی برای گفتن ندارم (3823441) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۹:۵۹:۳۳
الان این فحاشی کردن در اینترنت اتخاذ یک سیاست به حساب میاد؟ به چه هدفی؟عجیبه بخدا
هدف ما از این کارا چیه؟ کی این سیاست رو یاد ما داده؟
الان همه رسانه های خارجی دارن به این کارها میخندن و مسخره میکنن
نزنید این حرفها رو تورو خدا یه کم به غقوبت و عاقبت کارامون فکر کنیم (3823767) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۰۸:۰۷:۴۲
حتما راه حل فحش ناموسی است! اصلا لذت میبرم با چنین هم وطنانی زندگی میکنم! شماها تو زندگیتون قران یا نهج البلاغه هم خوندید؟ همشو نه ها یه 20-30 صفحه از هرکدام ؟ بالاغیرتا خوندید؟! (3824247) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۰۸:۱۰:۳۴
مردم دنیا دارن میرن مریخ زندگی درست کنند، وقتی من و شما 80 ساله بشیم ، نسل دوم انسان تو مریخ به دنیا اومده! مردم ما هنوز بلد نیستند خواسته ها شون رو چطور با یه ملت دیگه مطرح کنند . میرند فحش ناموسی مینویسند تو صفحه طرف! اگر نفت نبود تو این کشور به شیوه ما قبل بادیه نشینان زندگی میکردیم!!!!!!!!!!!! (3824248) (alef-6)
 
سرباز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۲۷:۱۲
این ننگ به گردن همان هایی است که در طول 20 سال گذشته تا این حد قهرمان پروری پوشالی و فوتبال پروری را در این مملکت رقم زدند و فوتبال رو کردند دغدغه اول جوان های این مملکت.. یکیش همین صدا و سیما...فوتبال وسیله استعمار کشورهاست (3823342) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۳۵:۱۹
وقتی که دسترسی به اینترنت رو محدود میکنن تنها کسانی به شبکه های مجازی وارد میشن که از مجازات نمیترسن و یا دید خاصی ندارند.
وقتی پلیس فتی به دنبال گروهی جوان شاد خون میگرده و هتاکان شبکه های مجازی رو بیخیال میشه از این بهتر هم نمیشه.
باید صبر کرد و دید که اینروه وقتی بزرگ بشن چی میشن. (3823357) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۵۵:۰۱
وقتی نهادهای فرهنگساز رسالت خودشون رو فراموش کردن که زدن تو خط بنگاه داری وضعیت بهتر از این نمیشه (3823384) (alef-6)
 
و
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۵۵:۱۶
ورزش دوستان كشورمان آنهائي كه خيلي عقب افتاده ونديد بديد هستند و تازه دستشان به ابزارهاي مدرن افتاده چنين كارهاي زشتي مي كنند
آنهائي كه هنوز باد دوران جاهليت و چاروا داري وعربده كشي به سبك نوچه گري را با خودشان (درذهن عقب مانده شان ) دارند و تنونسته اند خود را با پيشرفتهاي اجتماعي هماهنگ كنند اين نوع رفتارها از آنها سر مي زند

وگرنه خيلي از ورزش دوستان و خود ورزشكاران حرفه اي هستند يعني با موضوع بردو باخت و مسائل داخل ميدانها ي ورزش بطور حرفه اي و منطقي برخورد مي كنند (3823385) (alef-6)
 
خسرو گار س چی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۴:۵۸:۲۸
با سلام و احترام

در خصوص خبر منتشر شده حایز اهمیت است ...
بطور کلی اگر بپذیریم ""فرهنگ "" پایه و اساس بقا ی یک کشور و جامعه انسانی را تشکیل می دهد ، شاید اشاره صحیح و خوبی به مهمترین عامل اخلاقی انسان و تفاوت انسان با سایر موجودات کرده باشیم ......
اگر سوال شود جامعه بدون فرهنگ قابل تصور است ، جواب یقینا منفی است .....
اگر سوال شود انسان بدون اخلاق ، وجود دارد ؟؟... جواب از جهتی می تواند مثبت یا بلی باشد ..... به شرطی که بپذیریم انسان بدون اخلاق ... یا ...انسان بی اخلاق مترادف با ""انسان نبودن "" معنی میدهد .....
از سوی دیگر باید بپذیریم رسانه ها و شبکه های اجتماعی و رسانه های جدید را به هیچ عنوان نمی شود کنترل کرد و برای فهم این موضوع و اثبات این نظر می توانیم به این نکته اشاره کنیم ... آیا می شود امواج را کنترل کرد ؟؟...... جواب باز هم مشخص است ... امواج را می توان با "" پارازیت "" همراه کرد ، اما نمی توان آن را کنترل صد در صد کنیم ..... آیا می شود به سادگی وارد زندگی خصوصی افراد شد؟؟.... جواب باز هم منفی است و شاید در کوتاه مدت بتوان این کار را انجام داد اما در دراز مدت کاری است بیهوده ....و با توجه به نظریات مختلف د راین زمینه و اختلاف نظرات متعدد در این خصوص در کشور ما هنوز محققان و کارشناسان امور رسانه ای حتی خودشان به نتیجه یکسانی به توافق نرسیدند چه برسد به راهکارهای عملی در این زمینه و چگونگی رفتار مناسب با این قضیه و اصلاح رفتار و چگونگی فرهنگ سازی در این زمینه .....
همچنین متاسفانه باید به حقیقت بسیار تلخی اشاره کنیم و آن اینکه به لحاظ فرهنگی جامعه ما دچار معضل و یا بهتر بگوییم دچار معضلات فرهنگی مواجه می باشد ..... تحقیقات انجام شده چه از سوی محققان داخلی در خصوص رفتار شناسی ایرانیان در این زمینه گویای این موضوع مطروحه می باشد ......نگاهی به استادیوم های ورزشی ...... نگاهی به رفتار بعضی از مردمان ما به لحاظ فرهنگی و رفتاری در خصوص آن بازیکن ارژانتینی قبل از بازی های جام جهانی و غیره نمونه کم کاری فرهنگی در کشورمان از یک سو و عدم تمایل بعضی از مردم نسبت به پذیرش روند اصلاحی در زمینه رفتار و عدم عزم جدی در زمینه فرهنگ و تغییر رفتار مجرمان بوسیله قانون و مجازات های سنگین از سوی مسوولان فرهنگی کشور حایز اهمیت می باشد ........
نتیجه :
1- توجه بیشتر در آموزش و پرورش در این زمینه ..که مهمترین عامل برای بازسازی فرهنگی نسل آینده می باشد .....که متاسفانه کم توجهی شده است .....
2- استفاده بیشتر از جامعه شناسان و روانشناسان و خصوصا کارشناسان امور رسانه ای
3- تدوین قوانین سخت گیرانه در شورای عالی مجازی و مجازات های مربوط به آن ....
4- اختصاص برنامه های بیشتر در این زمینه از سیما برای شناخت بیشتر خانواده ها و جوانان .....
5- کمک بیشتر از نیروی بازدارنده پلیس فتا در این زمینه .......
6- اعلام اسامی مجرمان فضای مجازی و میزان مجازات انها .....
7- مجازات بسیار سنگین بعد از تذکرات لازم در این زمینه برای مجرمان فضای مجازی ........
و غیره ..............با تشکر – گار س چی (3823390) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۲۱:۰۷:۰۴
کم گوی و گزیده گوی چون در
تا زاندک تو جهان شود پر
ببم جان (3823837) (alef-11)
 
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۵:۰۲:۰۰
تقصیر صدا و سیمای ماست... که اصلا بی فرهنگی های این چنینی را بی توجه از کنارشان رد می شود... و از اینکه نکند کاخ خیالی فرهنگ اصیل ایرانی ای را که سالیان است از ان دم می زنند فرو بریزد... واقعا جای تاسف دارد... صدا و سیما باید از دست یه عده بی توجه به مسایل نجات یابد... صدا و سیما را نجات دهید... (3823395) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۵:۰۸:۴۷
به نظرم این افراد دنبال جلب توجه هستند. اگه رسانه ها به این حملات بی توجه باشند، این موارد هم کم کم جذابیتش رو براشون از دست میده (3823407) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۲۰:۰۱:۴۹
روزای اول تا چند روز کسی بهشون توجه نمیکرد بعد چند روز میدیدی هزاران کامنت گذاشتن بحث جلب توجه نیست بحث عمیق تر از این حرف ها است باید جدی بگیریم این مسائل رو اینا میتونه بعدا دردسر ساز بشه برای جامعه مون
ادمایی هم نیستن برن ببینن کی در موردشون چی گفته کامنتش رو میذاره میره (3823768) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۵:۱۶:۰۵
بی مسولیتی خانواده ها و مدارس در تربیت فرزندان و عدم برخورد صحیح با ناهنجاری های تدریجی در رفتار فرزندان که همگی به دلایل ذیل می باشد عامل اصلی است:
1- مشغله پول دراوردن که همه هم و غم خانواده است
2-ادای روشنفکری والدین و ازادی بی قید برخی فرزندان
3- عدم فرهنگ سازی در مدارس
4- عدم تناسب محتوای اموزشی با شرایط تکنولوژیک جامعه
6- عدم تناسب محتوای اموزشی مدارس با سرعت تغییرات فرهنگی جامعه (3823422) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۹:۱۲:۰۹
خب اینا چرا خاص جامعه ما است؟ چرا دیگر کشورها این مشکل رو ندارن؟ از کجا این 5 مورد ریشه گرفته؟ کشور های غربی این مشکلات رو ندارن کشورهای خاورمیانه هم این مشکل رو ندارن چرا فقط جامعه ما اینطوره؟ (3823740) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۲۰:۰۳:۵۹
واللا راست میگه ،من داییم معلمه اما متاسفانه اموزش و پرورش ب گفته ی خودش تا کنون هیچ کلاسی مرتبط با این موارد براشون برگذار نکرده ، خودش هم هیچچی نمیدونه ، نمیخوام عیبشو بپوشونم اما کاش حداقل ب مدرسه ها کسانی ک اگاه هستند بروند و ی کم اموزش بدن (3823771) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۶:۲۹:۳۴
میرزا جان پور اگرذمفید نیست و در تاکتیک تیم جای ندارد خوب حذفش کنیم (3823559) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۲۳:۱۱:۳۷
چی؟ داداش اشتباهی اومدی. اینجا بحث فرهنگیه نه ورزشی (3825207) (alef-11)
 
مشهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۲۳:۱۷:۵۰
حضرت رضا علیه السلام: شیوه های دشمنان مرا به کار نگیرید.
همین یک جمله به نظرم برای کسانی که با ادعای دینداری و انقلابی گری در جامعه و یا فضای مجازی به رفتارهای ناپسند می پردازند کافی باشه. اما چه فایده که سخن امام معصوم رو هم برنمی تابند. (3825213) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۷:۳۶:۰۸
پینها همه اثر هزینه های بالای فرهنگی در مراکز مختلف است که بیت المال را گرفتند و برای توجیه خروجی کارشان با واقعیتها بازی کردند و گاهی گروههای خودجوش دفاع از حجاب درست کردند ولی متاسفانه آنچیزی که در جامعه مشاهده میشه 180 درجه با شعارها فرق میکنه،در رانندگی،در کسب درامد،در برخورد با یکدیگر و...فقط و فقط بی فرهنگی موج میزند،متاسفانه خیلیها در اتاقهای فکری که درست کرده اند و با بیرون ارتباطی ندارند فقط تزهای اشتباه و گاهی استفاده از حربه چوب و چماق را میدهند،بعنوان مثال این همه نمایشگاه حجاب و عفاف برگذار میشه ،اندازه یه شو کوچولو لباس در یه کشور دیگه کارایی نداره،یک شبکه جم،به اندازه هزاران برابر سازمان عریض و طویل ایران بیننده دارد و تاثیر گذار است.هیچ چشم انداز روشنی در کشور نیست،همه چیز داشته و نداشتمون به باد رفته مخصوصا فرهنگ،بعد صنعت و نهایتا منابع طبیعی. (3823655) (alef-13)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۸:۲۳:۴۱
در اغلب سایتهای اجتماعی طبق قوانین سایت اگر یک کاربر به کاربران دیگر توهین کند و یا در مطالبش از کلمات خارج از عرف استفاده کند با گزارش کاربران سایت بلافاصله اکانتش مسدود می شود عجیب است که برخی از کاربران ایرانی که اینطور از هر نوع ادبیاتی استفاده می کنند هرگز اکانتشان مسدود نمی شود. (3823703) (alef-13)
 
حامد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۱۷:۵۹:۰۷
باز جای شکرش باقیست که این مورد رو ننداختن گردن دشمنان ....وهابیت و اسرائیل و امریکا و....!!!!
همین که قبول کنیم جامعه به همین شدت مریض و منزجر کننده است یک قدم به جلو هست! (3824859) (alef-11)
 
سید رضا
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۱۹:۰۵:۲۸
خیلی عوامل باعث این اتفاق شدند به نظر من یکیش این هست که متولیان فرهنگی ما به فرهنگ اجتماعی و رسانه ای هیچ اهمیتی نمیدهند چون اساسا بسیاری از این شبکه های مجازی مثل فیسبوک رو به رسمیت نمیشناسند در واقع توجه مسولین فرهنگی بیشتر به حوزه هایی ست که مورد توجه مراجع عزیز هست مسایلی همچون حجاب و شیونات ظاهری اسلامی...وچون مسولین این مسیله را خطری برای بقا نمی دانند بی تفاوت از کنار آن می گذرند و این موضوع هم مثل بسیاری از معظلات دیگر فرهنگی مثل بحران محیط زیست با حمایت دلسوزان فرهنگی قابل بهبود است...ولی اگر خدایی نکرده همین اتفاق برای یکی از مسولین بلند مرتبه اتفاق می افتاد آیا باز مسولین بی تفاوت بودند؟و اینکه چرا با وجود اینکه مخالفان قابل انکار نیستند اما هیچگاه شاهد چنین هجمه های مردمی در صفحه ی مسولان بلند پایه نظام نیستیم یا مخالفان مقامات بسیار بافرهنگ هستند یا اینکه به دلیل کنترل امکان چنین اظهار نظراتی به انان داده می شود...از طرفی این بحث رو در حوزه ی روانشناسی هم می توان مطرح کرد که چرا تعداد قابل توجهی از مردم اینچنین افسار گسیخته در فضای مجازی فعالیت می کنند...در مجموع جدا از بحث فرهنگ سازی باید قانونی در رابطه با این معظل تنظیم بشه تا بلکه تا حدی مانع این اتفاقات بشه. (3823736) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۲۰:۲۱:۰۴
واقعا چه بلائی سرمون اومده که کلا داریم میشیم چماقدار؟ هم فیزیکی و هم مجازی، و چقدر بی ادبانه و جانبدارانه. به خدا نه به هویت ملی و ایرانیمون میاد نه به فرهنگ اسلامیمون. کجا داریم میریم آخه؟ (3823791) (alef-13)
 
نادر قهرمانی
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۲۰:۵۰:۳۷
فقط آموزش و پرورش را دریابید تا همه چیز درست شود! (3823810) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۲۰:۵۲:۳۹
هتاکان ، بسیار کار زشت و دور از شأن ایرانی را انجام داده اند

اما نباید سهم دیپلمات هایی که مقهور و دلباخته ی بی دلیل یانکی ها شده و عنان اختیار را در مواجهه با آنها از کف داده اند و بیش از منافع و مصالح ملی ، به منافع خانوادگی و جناحی خود می اندیشند را کوچک شمرد !!!

آیا کدخدا دانستن آمریکا ، درایت است ؟؟
آیا تشنه نشان دادن ملت و درخواست آب خوردن از آمریکا تدبیر است ؟؟
آیا برجام آفتاب تابان است ؟ یا شب ظلمانی ؟؟
آیا زانو زدن در مقابل دشمن و جلب رضایت وی ، به هر قیمتی ، عقلانیست ؟؟
آیا تحقیر و توهین به ملت ، عاقلانه است ؟؟
آیا حواله ی جهنم به خیل عظیم متنفرین از برجام ، منصفانه است ؟؟
و .........................
لطفا" سهم تحریک کنندگان را کوچک نشمارید . (3823814) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۱۰:۳۲:۰۸
تو راه حل ارایه بده. (3824388) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۲۳:۱۰:۲۷
یعنی تعطیل تعطیل (3825205) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۲۴ ۲۱:۲۰:۲۲
درود به سایت الف در تقبیح این بی حیاها. (3823854) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۰۰:۵۴:۳۷
به نظر من این افراد، آیینه تمام نمای اکثریت جامعه ایرانن...فرهنگ و تاریخ چند هزار ساله هم اگه چراغ امروز ما نباشه که با این اوضاع نیست، کشکی بیش نیست... (3824089) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۱۱:۴۰:۳۱
ربطی به تاریخچند هزار ساله ندارد، به تربیت ما و فضابرای ابراز وجود و تخلیه هیجان برمیگردد.

چرا جوانان لبنانی اینطور نیستند? (3824464) (alef-6)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۰۹:۳۲:۱۲
این همه کامنت..همه تقبیح همه نهی..از معضل گفتند ..اما یکی از درمان نگفت .همه از نواقص امورش گفتند..در کنارش از پرورش که این همه متولی ومدعی دارند تگفتند..همه از بگیر وببندوناظم گفتند اما یکی ازمتولیان.اخلاق ومدعیان امر به معروف ونهی از منکر نگفت..حتا به به برجام هم تاختند..که خدا وکیلی ..ربط ان باز هم از نگاه دعوای حیدری نعمتی...خودش تمسکی است....هیچکس نگفت چرا اخلاق ومعرفت عامیانه خودمون بسیار کم رنگ شده...نگفتدندونخواهند گفت..چون چیزی ندارند که بگویند....بازگشت به خویشتن..به فرهنگ...همانطور که دیگران رفتند بدون شعار..کشور افتاب..الگوی خوبی است ....حتا برای انهای که با برجام مخالفند وبه گوشت وپیاز وابگوشت..وبقال محل وسلمونی محل ..ربطش میدند... (3824299) (alef-6)
 
mahdi
Belgium
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۱۰:۵۷:۳۸
آقایون در وزارت ارتباطات سرشان به مهندسی دریافت های نجومی گرم است


برای لاپوشانی در صدد دور زدن نهادهای نظارتی هستند تا آن را پنهان کنند

کجا وقت می کنند به شبکه های ارتیاطی و کم و کیف آن برسند

لیست دریافتی های نجومی آنان که اکنون لو رفته ربط می دهند به دولت قبلی جالب اینجاست که همین افرادی که اکنون در این وزارتخانه مسئولند در دولت قبلی هم مسئولیت داشتند

آقاس رئیس جمهور فکری به حال این وزارتخانه بکنید (3824421) (alef-6)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۱۰:۵۸:۱۵
فرهنگ وتمدن ایرانی شعاری بیش نیست...واز خیلی کشورها حتی......عقب مانده ایم..... (3824422) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۱۱:۰۱:۵۲
فحاشی از تریبون های رسمی را قطع کنید. فحاش ها را برکنار کنید... این الگوها نباشد دیگر.... (3824427) (alef-6)
 
یک منتقد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۱۱:۰۶:۳۳
مردم خشونت رو از صفحه اول روزنامه های اصلاح طلب یاد می گیرند که هر کسی بهشون انتقاد کنه تیتر «حمله فلانی به فلانی» را روی صفحه اولشان می ذارند. این نتیجه سیاست های فرهنگی و اقتصادی سکولار مسئولین دولتی و مجلس در سی سال اخیر است. تازه اولش هستیم. روزی خشونت در سطح جامعه ما به حدی خواهد رسید که اگر مردم مسئولی را در خیابان ببینند با مشت و لگد بدرقه اش می کنند. (3824433) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۱۶:۰۸:۲۸
سرمان را چنان کبک به برف فرو برده ایم و اعتقاد داریم برترین مردم دنیا هستیم غافل از اینکه اخلاق از جامعه سالیانی است رخت بربسته بطوری که می توان نمود آنرا در رفتارهای اجتماعی نظیر رانندگی خود مشاهده کنیم
فقط همین نوع رانندگی ما می تواند دلیل انحطاط ما باشد
ما از نظر اخلاقی بشدت سقوط کرده ایم وقتی این را بپذیریم می شود راهی برای اصلاح آن یافت اما اگر نپذیریم به انحطاط خود و سراشیبی خود با شدت بیشتر ادامه می دهیم (3824721) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۱۶:۳۴:۳۸
اگرامكانات أضافه آمدچماقداران غيراينترنتي راهم.... (3824761) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۱۹:۴۵:۴۶
حالا عده ای میگویند عده فلیلی نا کاربران اینترنتی (3825029) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۵ ۲۲:۰۷:۵۰
باید ان موقع که فحاشی علیه کشورهای دیگه شروع میشد رسانه ها بجای تشویق و یا انفعال جلوی اون را میگرفتند که اینکونه نمیشد (3825150) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۲۶ ۰۱:۴۲:۰۲
متاسفانه ناهنجاری های اخلاقی هر روز بیشتر می شود. رد پای آن را در دو جا باید پیدا یک خانواده و دیگری مدرسه (3825357) (alef-3)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۲۸ ۰۲:۳۹:۵۵
خیر قربان رد پای آن در سیاست بازیست، بودجه برای همه کار و همه چیز هست جز خدمت به مردم. (3829271) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۲۶ ۰۱:۴۸:۲۷
یک فیلم وسترن زبان اصلی دیدم که تمام شخصیتها به شدت فحاش بودند و اگر ما هم اینگونه باشیم زیاد با غرب وحشی فاصله نداریم.مثل معروفی هست که میگه آب نیست ولی طرف شناگر قابلیست. (3825364) (alef-11)
 
مسعود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۲۶ ۱۸:۲۵:۴۶
به نظر من هتک حرمت ، فضای مجازی و حقیقی یا افراد داخلی و خارجی ندارد.
در اینجا باید مدعی العموم بخاطر از بین بردن حیثیت فرهنگی ایران و ایرانی برای این اشخاص اعلام جرم کند.
پلیس فتا به راحتی میتواند افراد خاطی را بازداشت و به دادگاه معرفی کند.
همیشه راه برای کارهای فرهنگی و ارشاد باز است. ولی در مواقعی هم با اقدام عملی باید جلو آسیب های اجتماعی اینچنینی گرفته شود تا این افراد خیال نکنند که موارد ناسزا گویی و بردن آبروی ملت ایران بی جواب خواهد ماند.
اینکه برای جلوگیری از این اعمال اقدامی نشود خودش نوعی بی فرهنگی است (3826625) (alef-11)
 
سید حسین حسینی
Germany
۱۳۹۵-۰۴-۲۶ ۲۳:۵۲:۳۵
باسلا قبل از خداوند ویا جامعه ویا همنوعان وهمچنین خانواده لطف ومحبت وامتیازات مادی ومعنوی دیگری به بنده اعطا نماید لازم است اول فرهنگ ومعرفت ولیاقت ان در بنده متجلی واشگار وهویدا باشد ،اینه که مقام معظم رهبری تکیه واصرار وتاکید جدی بر ساختار فرهنگ عام واحاد جامعه را دارند ،بنابراین فیلتر کردن ومعدود کردن وممانعت از ورود ودسترسی به تکنولوژی با این طرز فکر وابراز احساسات عده ای مجهول الحال وعمل ناشایسته وغیر اخلاقی ،، انان بجاست / چرا که ظرفیت ما این است ،هیچ توجیح هم قابل قبول نیست/ هرچند از پاره جهات حتی اگر طرف استحقاق شنیدن هتک وحرمت را داشته باشد /اما با این روش نه دور از اخلاق است وفرهنگ کشور را زیر سوال میبرد،/ ،به اصطلاح بعضی ها برق سه فاز بیگره ادم ولیکن جو نگیره (3827009) (alef-11)
 
شهرام
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۳۰ ۰۹:۴۷:۵۴
جالب تر ماجرا اینجاست که همین افرادی که شروع می کنند به فحاشی در فضای مجازی ، دقایقی بعد در فضای حقیقی قیافه روشن فکرانه میگیرند و دم از فرهنگ و تمدن 2500 ساله مون میزنن که چی بودیم و به کجا رسیدیم!! (3833735) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
چماقداران اینترنتی را مهار کنید