نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 343477
کمالوندی: معدن ساغند تعطیل نشده است
تاریخ انتشار : جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۳
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: در معدن اورانیوم ساغند هیچ مشکلی وجود ندارد و فعالیتی در این معدن تعطیل نشده است.

بهروز کمالوندی در گفتگو با خبر شبکه یک سیما افزود: متأسفانه عده ای یا به اشتباه یا برخی موارد کوچک را بزرگنمایی می کنند.

وی اضافه کرد: از بخش تونل های این معدن نیاز سه سال کشور تأمین شده است و پس از استخراج اورانیوم از سنگ ها باقی مانده سنگ ها باید داخل تونل ها ریخته شود و نمی توان این تونل ها را به حال خود رها کرد.

سخنگوی انرژی اتمی افزود: اکنون که مقدار زیادی سنگ استخراج شده است فعالیت باید در تونل ها کمی کند تا مراحل بعدی انجام شود اما در بخش روباز معدن کار با تمام ظرفیت در حال انجام است.

کمالوندی گفت: کارخانه آب سنگین اراک سالی ۳۰ تن آب سنگین تولید می کند که دو برابر نیاز رآکتور اراک است و مازاد آن بر اساس برجام به کشورهای مختلف صادر می شود.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی اضافه کرد: پیش از برجام نمی توانستیم مازاد تولید کارخانه آب سنگین اراک را صادر کنیم.

وی افزود: سوخت نیروگاه اراک بر اساس برجام و مشخصاتی که بر اساس آن توافق شده باید به طور مشترک ساخته شود اما آنچه امروز با حضور ریاست جمهوری از آن بهره برداری شد پیامی به دیگران است که اگر در آینده به هر دلیلی بخواهند تأخیر ایجاد کنند جمهوری اسلامی ایران توانایی دارد به تنهایی جلو برود.

کمالوندی گفت: دو سانتریفیوژ در زمینه بهداشت و واکسن سازی امروز به بهره برداری رسید که سانتریفیوژ زونال با سرعت ۵۰ هزار دور در دقیقه کار می کند و می توان گردش آن را به ۱۵۰ هزار دور رساند.

وی افزود: سانتریفیوژی که سال گذشته رونمایی شد و اکنون در انستیتو پاستور استفاده می شود در دقیقه ۱۸ هزار دور می زند.

وی گفت: با سانتریفیوژ زونال ذرات مایع از هم جدا می شوند و این تفاوت سانتریفیوژ زونال با سانتریفیوژهایی است که برای غنی سازی اورانیوم به کار گرفته می شود.

وی افزود: در سانتریفیوژهای غنی سازی اورانیوم مواد گازی از یکدیگر جدا می شوند.

وی با بیان اینکه سانتریفیوژ زونال باکتری را از پروتئین جدا می کند گفت: به عنوان نمونه هر گرم باکتری برای واکسن هپاتیت سه میلیارد تومان ارزش دارد و ایران سالانه ۲۰ گرم برای واکسن هپاتیت نیاز دارد که قیمت آن ۶۰ میلیارد تومان است.

وی افزود: با تولید سانتریفیوژ زونال گامی در جهت اقتصاد مقاومتی برداشته شد.

کمالوندی گفت: ژن درمانی در گذشته در ایران انجام نمی شد اما اکنون با بهره برداری از سانتریفیوژهای حوزه سلامت این کار انجام می شود.
 
کلمات کلیدی : معدن ساغند+کمالوندی
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۲۰ ۱۵:۰۷:۴۵
همانطوری که آقای رئیس جمهور در روز هسته ای بیان کردند ایران میتواند اورانیوم بخرد یعنی به گفته آقای صالحی کیلویی80 دلار حالا ما سعی خود را بکنیم از عمق 340متری سنگ معدن با عیار 250ppm دم موش (اورانیوم)استخراج کنیم و 40 کیلومتر حمل کنیم به اردکان و با راندمان پائین و ناخالص کیک زرد به قیمت 600 دلار به بالا تهیه کنیم آقای صالحی به این مسائل آگاهی دارد که بودجه معدن را آرام آرام کم میکندتا چاهی که اسلاف ایشان آقایان امرالهی. آقازاده وعباسی بنا حق با هزینه سرسام آور با پول این مردم بدبخت بدون مطالعه اقتصادی کنده اند از آب پر شودتا خود در آن چاه نافتد.داستانی که سازمان جهت اکتشافات هوایی برای یافت منابع اورانیوم راه انداخته در سال 1353 توسط آمریکا بدرخواست ایران کامل انجام شده ودر آرشیو سازمان موجود است حاصل آن چند نقطه شامل انارک-ساغند –کالی کافی-نیشابور دچان –گورچین و...که همگی به غیر از بندعباس که ذخایر آن نیز بسیار کم بودو اورانیوم آن به قیمت کاملاغیر اقتصادی با توجه به ساخت اسفبارآن وبه مقدار اندک بعد از 20سال توسط آقای صالحی در اصفهان ارایه شد. بقیه معادن مس یا آهن هستند که آغشته به اورانیوم وآن هم بصورت کمپلکس می باشند ونمونه همه کانسنگهای این مناطق در آزمایشگاه پروسس شده وکاملا غیر اقتصادی میباشد.مسئولین کشور ایران .ایران معادن اقتصادی صنعتی ندارد دکان این سازمان را را در بخش هیدرومتالورژی اورانیوم برای خدمت به مردم با خریداورانیوم از خارج با قیمت اقتصادی ببندید (3635754) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.