نظر منتشر شده
۴۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 490276
لجاجت سینمایی
علی شمسایی، 17 تیر 96
تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۲۷
همیشه بحث توقیف یا توقف اکران فیلم‌های سینمایی، یکی از داغ‌ترین خبرهایی است که در حوزه‌ی اخبار فرهنگی کشور منتشر می‌شود و وقتی که فیلم توقیف‌شده قبلاً مجوز نمایش را اخذ کرده باشد؛ طبیعتاً حواشی بیشتری را به همراه خواهد داشت.
 
سال گذشته فیلم پنجاه کیلو آلبالو باوجود اکران و فروش نزدیک به 14 میلیارد تومان، به دلیل اعتراضات گسترده علیه فیلم از برنامه‌ی پخش سینماها حذف شد.

 این اتفاق زمانی افتاد که معترضین وزیر ارشاد را حتی به یکبار دیدن فیلم دعوت کرده بودند و  علی جنتی پس از دیدن پنجاه کیلو آلبالو، به نامناسب بودن آن اذعان کرد و گفت: « فیلم ٥٠ کیلو آلبالو با وجود آنکه مجوز اکران گرفته و از آن هم استقبال شده، ‌اشکالات فراوانی دارد. من پس از اعتراض‌هایی که توسط برخی رسانه‌ها انجام شد، شخصا آن را بازبینی کردم. واقعا فیلم نامناسب و مغایر سیاست‌های دولت است.

علی جنتی درباره نظر خود درباره محتوای این فیلم پرحاشیه اظهار داشت: فروپاشی و سقوط خانواده را ترویج می‌کند و با آرایش نامناسبِ بازیگران الگوی نامناسبی را ارائه می‌دهد؛ بنابراین من شخصا مخالف اکران این فیلم هستم. ربطی به مخالفت برخی رسانه‌ها هم ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که دراین‌ صورت چه کسانی مسئول آن هستند؟ گفت: کسانی که مجوز اکران آن را داده‌اند و منتخب وزارت ارشاد هستند. این جزء اشتباهات آنان است. »
 
اصرار به دیدن وزیر ارشاد وقت از فیلم مجوز گرفته وزارتخانه اش از آنجا شدت گرفت که سازمان سینمایی بارها در مقابل اعتراض مردم، نمایندگان مجلس دهم که اغلب آن را اصلاح طلبان تشکیل داده بودند از مجوز داده شده دفاع می کرد و آن فیلم را بدون اشکال برای نمایش عنوان می کرد.

پس از اظهارنظر علی جنتی و توقف اکران فیلم پنجاه کیلو آلبالو، حالا نوبت اعتراض برخی از اهالی سینما به این تصمیم بود. اعتراضات حول این محور بود که چرا باید فیلمی که از ممیزی های وزارت ارشاد عبور کرده و مجوز رسمی پخش را اخذ نموده و رکورددار فروش در زمان خود بوده توقیف شود!

در این موضوع می‌توان به هر دو سمت قضیه حق داد و برخی از دلایل آنها را قابل‌تأمل دانست. در مورد فیلم 50 کیلو آلبالو به‌مانند برخی دیگر از فیلم های توقیف‌شده بدون آنکه به یک جمع‌بندی در مورد علل وقوع آن صورت بگیرد تصمیم‌گیری شد. همچنین پس از آن اتفاق یک برنامه‌ریزی برای اتخاذ تصمیماتی برای جلوگیری از به وجود آمدن چنین مسائلی انجام نشد که اگر این‌گونه شده بود موضوع توقیف یک فیلم مجوز دار و اکران شده‌ی دیگر در این روزها مطرح نمی‌شد.

در مورد فیلم پنجاه کیلو آلبالو نظر شخص وزیر پس از دیدن فیلم هم به نظر مخالفان نزدیک بود و این هم نظری زمینه‌ساز توقیف فیلم باوجود مخالف های فراوان بود. اما چه بهتر بود که علی جنتی در آن ایام، پیش از به نمایش درآمدن فیلم آن را تماشا می‌کرد و در مورد آن به‌صورت شخصی و یا با مشورت دیگران تصمیم می‌گرفت تا نه سرمایه‌های مالی به هدر بروند نه سرمایه‌های فرهنگی و اخلاقی کشور.

آن اتفاق درس عبرتی برای مسئولان فعلی که بعضا آن زمان هم حضور داشتند نشد و حالا هم فیلمی مورد اعتراض افراد زیادی از فعالان فرهنگی و سینمایی قرار گرفته که اتفاقا آنان هم وزیر فرهنگ و ارشاد را تشویق به دیدن فیلم با خانواده‌ی محترمش می‌کنند.

متاسفانه آنچه باعث نگرانی بیشتر شد موضعگیری محمد مهدی  حیدریان  رییس سازمان سینمایی  در این باره بود که گفت همچنان پای مجوز صادرشده برای این آثارخواهد ایستاد وتاکید کرد : سابقه ما تا به امروز هم نشان داده که اینگونه عمل خواهیم کرد.

 نمی دانیم این اظهارات را پای یک تصمیم جمعی در وزارت ارشاد بگذاریم یا به حساب نوعی «لجاجت سینمایی»؟

متأسفانه نظارت بر یک اثر هنری آن هم در فضایی مانند سینما و مخاطبان انبوه عامه اش تا جایی بغرنج شده که تنها امید مخالفان برای تجدیدنظر در مورد اثر، اعمال‌نظر وزیر مربوطه به‌واسطه‌ی دیدن ابتذال مورد بحث در یک فیلم است!

تا چه زمانی باد منتظر ماند تا شاهد اکران و انتشار یک اثر هنری بدون کوچک‌ترین خلل در آن باشیم. به بیانی دیگر چه زمانی خواهد رسید که در مورد انتشار آثار هنری یک جمع‌بندی میان موافق و مخالف صورت گیرد و مجوز صادرشده برای آثار، به‌منزله‌ی حکم قطعی بوده و تمام جوانب در مورد آن اتخاذ شده باشد؟

اولین موضوعی که به نظر می‌رسد باید در مورد آن به نتیجه رسید، اجماع و همفکری تمام افراد و ارگان های دخیل در تصمیم‌گیری های مربوط به مسائل فرهنگی است. تا زمانی که یک اساسنامه، قانون و یا تعیین حد و حدود اعمال‌نظر و دخالت در مورد آثار تبیین نگردد این موضوع به‌جای خود باقی خواهد ماند.

در پایان و بنا بر خواسته‌ی برخی افراد مبنی بر به تماشا نمودن فیلم چون «اکسیدان» توسط وزیر ارشاد و خانواده ایشان، باید این نکته را عنوان کرد که اگر ایشان تماشای این فیلم را در شأن یک خانواده‌ی ایرانی دانستند نقطه نظرات مثبت خود را اعلام کنند و اگر آن را نامناسب دیدند در درجه اول از نمایش چنین فیلم های جلوگیری کنند و در وهله‌ی بعد دستور نظارت جدی برای عدم ساخت چنین آثاری را بدهند.

در مورد فیلم مذکور لازم به ذکر است که حتی تعیین محدوده‌ی سنی هم برای آن صورت نگرفته و اگر یک خانواده با فرزندان خود به تماشای آن بنشیند، باید آمادگی شنیده شدن کلمات آن‌چنانی را داشته باشند.

به‌عنوان مثال شنیدن دیالوگی که در آن خطاب قرار دادن یک زن مطلقه با کلماتی نظیر: شراب کهنه و پلنگ خسته! صورت می‌پذیرد مناسب هر سنی است؟ آیا صحبت کردن از عمل ختنه در یک فیلم برای خنداندن بیننده صحیح است؟ آیا دایره لغات و هنر طنزپردازان کشور تنها محدود به استفاده از کلمات این‌چنین است؟ و آنکه این‌گونه شوخی‌ها را مناسب فروش فیلم خود می‌بینند؟ اگر این‌گونه اصطلاحات و این صحنه‌ها جزو عوامل فروش فیلم های سینمای ایران است، به واقع که باید به حال این سینما گریست.

امیدواریم وزیر محترم ارشاد زمانی که به همراه خانواده‌ی خود تماشای فیلم نشستند و چنین کلماتی در سالن سینما طنین‌انداز شد، شرمنده‌ی خانواده‌ی خود نشوند؛ چرا که سهم ایشان در شرمندگی دو چندان است.
 
کلمات کلیدی : فیلم اکسیدان+منوچهر محمدی+حامد محمدی+ وزارت ارشاد
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۱۹:۵۱:۵۷
زمینه سازی دوستان رو شاهد هستیم برای هجمه علیه فیلم و تجمع علیه دولت (4464470) (alef-3)
 
ahmdreza
Germany
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۲۰:۴۶:۲۰
بهتر است بگویید لجاجت سیاسی مخالفان!! (4464528) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۰:۲۶:۳۹
پناه میبریم بر خدا از ابتزال و لاابالی گری
کی باورش میشد که دولت جمهوری اسلامی از متخلفین فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی حمایت کند و عده ای هورا بکشند ؟؟؟ !!! (4464704) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۸:۴۳:۲۵
چرا اینقدر شلوغش می کنید؟! هر کس ندونه فکر می کنه چه خبره؟ آقایونی که رگ گردن شون بیرون زده، به خاطر اینه که فکر می کنن به روحانی جماعت توهین شده.. همین (4464926) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۹:۲۳:۲۲
ابتزال!؟؟؟ (4464970) (alef-3)
 
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۹:۳۱:۰۳
وقتی جواب منطقی ندارید و کم میارید طرف رو به لجاجت متهم می کنید

اخه شماها فقط چند کلمه بلدید دولت قبلی بد، انواع کاسبان ، دلواپسان .

لجاجت رو هم که روی تیتر کپی کردید والا منطقی در کامنتهایتان نیست. (4464979) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۱۳:۱۷:۲۴
من فیلم را دیدم، 2 تا پاسخ:
"شراب کهنه و پلنگ خسته! صورت می‌پذیرد مناسب هر سنی است؟ آیا صحبت کردن از عمل ختنه در یک فیلم برای خنداندن بیننده صحیح است؟"
شراب کهنه منظور متاهل یا مطلقه بودن نیست، مقصود پشت سر گذاشته شدن دوران جوانی است، مقصود تجربه است. اشکالی هم ندارد، شما کافیست همین حقیقت را برای فرزندتان توضیح دهید، یک زن یا مرد میانسال یا پیر، در قبال تغییر چهره، کسب تجربه داشته و این مغایرتی با انسان بودنش ندارد!
در خصوص صحبت از ختنه، هیچ اشکالی ندارد، تازه صحبت هم نبود و اشاره بود. واقعا چه اشکالی دارد فرزند شما بداند یکی از فرق های یک مرد مسلمان و یا یهودی با یک مسیحی چیست؟ چه اشکالی دارد که این بحث با خنده مطرح شود و همان جا در خصوص فواید بهداشتی تازه کشف شده آن و علم الهی هزاران ساله آن صحبت شود؟!
من از صحنه فیلم که وی مشغول آموزش از روی دی وی دی ها بود خوشم نیامد و از آنجا که ما این حق را در خصوص مسجد نداریم، درست نیست بر کلیسا روا بداریم، ولی فقط همین! و به نظرم این همه هیاهو ندارد! آنها که نگران خانواده محترم هستند بدانند یکی از بهترین روش های آموزش، آموزش پنهان است، از لحظات شاد استفاده نمایید تا فرزندانتان را در خصوص مفاهیم کنجکار کنید، بهشان آموزش دهید نیم نگاهی به نیمه پر لیوان داشته باشند! دنیا بر چهره خود نقاب نخواهد زد که ایشان نبینند و نشنوند! (4465304) (alef-6)
 
شهروند....
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۲۱:۰۶:۴۷
با سلام من و خانودام اینگونه فلیم بد آموز هنجار شکن گه معلوم نیست چکونه مجوز گرفت را بایکوت می کنیم چون مسولین زیر بار انتقاد نمیرودند و حریم خانواده و کودکان را که باید رعایت شود و نشده و تذکر میدهیم گوش نمیکند فیلم ده نمکی برای خانواده ها و همچنین حاتمی کیا مقبول است با خیال راحت برو و با خانواده محترم حالش را ببر (4464542) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۳:۳۷:۲۴
به نظر من که هدف از این جنجال ها اینه که در نهایت یک عده تجمع کنند و مانع نمایش فیلم شوند اخر سر هم به ارشاد و دولت حمله کنند. هدف فقط و فقط سیاسی است فیلمه هیچی نداره یک فیلم طنز هست ولی کافیه دستور بیاد که باید هجمه بشه دیگه اون موقع این هیاهوها رخ میده (4464801) (alef-6)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۸:۱۶:۰۷
خیلی عالیه. هر کس میتونه برای خانواده خودش تصمیم بگیره، اینکه چه فیلمی رو ببینه و چی رو نبینه. من نمیتونم مث شما، فیلم رو ندیده بگم مبتذله. حتما با خانواده میرم میبینمش (4464897) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۱۹:۵۴:۴۹
خيلي سخت ميگيريد (4464475) (alef-3)
 
سامان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۳:۵۸:۳۸
سخت نگیرید، پنجاه کیلو آلبالو، مارمولک، به رنگ ارغوان، نقاب و من مادر هستم و گشت 1 و خصوصی و ... هیچکدام آنقدر که مخالفان گفتند بد نبودند بلکه فقط نگاه سیاسی برخی مشکلساز بود، اکثر مردم سینما نمی روند و اکثر سینما روها هم قسمت احتمالا منفی فیلم را الگو خود نمی گیرند

ماجرای نیمروز و ویلایی ها دو فیلم خوبی بودند که با حمایت سیاسی و جانبدارانه برخی افراد و گرایش های سیاسی دیده نشد
و برخی فیلم های متوسط با حاشیه سازی انقلابی نماها و موج سازی سازندگان دیده شدند

عزیز من الف و دوستان ، موج الکی درست نکنید (4464803) (alef-3)
 
Sweden
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۲۰:۱۲:۳۵
وزیر ارشاد که نمیتواند بشیند تمام فیلم هایی که قرار است اکران شود را ببیند و نظر بدهد! پس مسئولین مربوطه چه کاره هستند؟! (4464495) (alef-6)
 
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۹:۳۳:۵۵
مسئولین مربوطه را وزیر ارشاد انتخاب می کند؟؟ چطور پولهای کلان که میگیرن می تون اما به کار که میرسه نمی تونن؟

در ضمن حتی اگر مسئول مربوطه را هم بی خیال شیم مگر در سال چند فیلم تولید می شود که اقای وزیر فرصت نگاه کردن انها را ندارد

دلیل این کار فقط یک چیز است یا خودشان از ان قماش هستن

یا اصلا از نقد فیلم عاجزند و تخصصی ندراند و به خاطر رنگ بنفش انتخاب شده اند. (4464983) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۱۱:۰۶:۰۰
درسته وظیفه وزیر ارشاد دیدن تمام فیلمها نیست اما وقتی فیلمی به هر دلیل حاشیه درست میکنه باید ببینه و تصمیم بگیره . یا پای فیلم میاسته یا مثل علی جنتی اعلام میکنه فیلم بدون توجه به هنجارها و ظوابط تایید شده و جلوش رو میگیره (4465100) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۲۰:۳۹:۲۷
اقای روحانی بهترین ریس جمهور تاریخ این مملکت است. بیخود علیه دوات دوباره جوسازی نکنید. (4464520) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۲۳:۴۵:۵۶
اره واقعا، شما یا بهترین نمیدونی چیه، یا تاریخ، یا مملکت... (4464670) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۷:۳۳:۰۲
شاخص شما برای درستی ارزیابیتان چیست؟ (4464849) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۹:۰۵:۰۱
ارای مردم و میزان مخالفت شدید اقلیتی که به ایشان میتازند. (4464951) (alef-3)
 
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۹:۳۵:۱۸
مواظب باش از هول حلیم تو دیگ تشریف نبری .
در دو جمله دو غلط املایی داری. ریس - دوات
رای دادنتون هم اینطوری بود. هول هولکی (4464984) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۱۱:۰۳:۴۴
چه ربطی به روحانی داره ؟ وزیر ارشاد باید پاسخگو باشه (4465097) (alef-2)
 
تبریزی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۲۲:۰۵:۲۹
من الان 15 ساله فیلم ایرانی ندیدم چون ضعیف ترین فیلم های هالیوودی هم از نظر تکنیکی (بازیگری - صدا - زاویه دوربین - جلوه های ویژه - کیفیت تصویر و ...) از قوی ترین فیلم های ایرانی خیلی جلوتر هستن و با سانسور مفاهیم و مسائل به شعور مخاطب توهین نمی کنن. همین دیروز یه فیلم دیدم که خط اصلی داستان طوری بود که اصلا اینجا قابل بیان هم نیست ولی یک مخاطب آگاه (که الحمدالله بیشتر مردم ایران بر خلاف تصور مسئولین تحصیلکرده، باظرفیت و آگاهن) فقط به فیلم به عنوان وسیله سرگرمی نگاه می کنه نه برای یادگیری یا الگوبرداری. در ثانی فیلم ها درجه سنی مشخصی دارن. قرار نیست هر فیلمی رو که من بزرگسال می بینم یه نوجوان یا بچه هم بشینه تماشا کنه.

اگه نگران تاثیرگذاری داستان فیلم روی ذهن مردم هستین به جای سانسور کردن فیلم ها رو درجه بندی سنی کنین. مهمترین کار فرهنگ سازیه تا افراد خودشون بفهمن که با توجه به روحیه و سن خودشون نباید برن هر فیلمی رو ببینن. شما اگه برین به سایت IMDb در مورد هر فیلم دقیقا توضیح داده که چند صحنه دارای صحنه های نامناسب (تعداد دقیق کلمات رکیک و نوع و شدت اونها - تعداد دقیق صحنه های برهنگی یا رابطه جنسی - مصرف الکل و مواد مخدر و حتی سیگار کشیدن و صحنه های خشونت آمیز و مرگ و ...) هست تا مخاطب از قبل بدونه که آیا این فیلم مناسب تماشا با خانواده یا سن خاصی هست یا نه. شاید یه فیلم که سیگار کشیدن رو نشون می ده برای بچه شانزده ساله عیب نداشته باشه ولی برای بچه 5 ساله دیدنش تاثیر بدی روش بذاره. ولی چون در ایران فرهنگ سازی در این زمینه وجود نداره همون بچه ای که شما از دیدن یه فیلم کمدی ایرانی ساده مثل همینی که نقدش رو می کنین منعش می کنین می شینه و انواع فیلم های هالیوودی خشن با کلی صحنه های رابطه جنسی رو می بینه که اصلا مناسب یه بچه نیست. (4464578) (alef-6)
 
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۹:۴۷:۲۳
هموطن در دنیای امروز سرگرمی بدون پیام وجود ندارد
طبق اصول فراتحلیل که اتفاقا از علمهای غربی است هیچ متن خنثایی وجود ندارد هر جمله ای دارای بار محتوایی است و اثر گذار. شما فکر می کنید که صرفا سرگرمی است در حالیکه حین تماشای فیلم در معرض انواع یادگیری هستی یادگیری مشاهده ای، شرطی و .... و اینها همه بر ناخوداگاه شما تاثیر می گذارد. (4464994) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۱۱:۴۰:۴۴
بله هرچیزی پیامی داره، ولی مگه قراره از تمام پیام های دنیا الگو بگیرید؟
فیلمو ببین، اگر پیامش رو نپسندیدی ردش کن بره. بالاخره خدا به آدم عقل هم داده که خودش تصمیم بگیره. (4465141) (alef-6)
 
تبریزی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۱۱:۵۳:۵۰
در اینکه بعضی فیلم ها حاوی پیام های ضمنی هستن هیچ شکی نیست برای مثال می شه به فیلم The Mist (2007) یا همون "مه" اشاره کرد که صدا و سیمای ایران هم پخش کرده و در قالب یه فیلم ترسناک کلی پیام های ضمنی مختلفی در مورد مذهب و آدم های مذهبی می فرسته که نوع برداشتش بستگی به زمینه ذهنی خود مخاطب داره ولی اینطوری نیست که هر فیلمی توش یه پیام نهفته باشه. بیشتر فیلم ها هیچ هدفی پشتشون نیست. خوب نیست با تحلیل افراطی آدم سعی کنه از هر کاری یه پیام استخراج کنه. به فرض هم که پیامی پشتش باشه شما ممکنه با اون پیام موافق باشین یا مخالف. فیلم هیچ اجباری نمی کنه. اینجاست که فرق مخاطب آگاه و ناآگاه معلوم می شه. یه مخاطب آگاه و بزرگسال که به ثبات فکری و شخصیتی نسبی رسیده به این سادگی از یه فیلم تاثیر نمی گیره و متوجه هست که اون فیلم از روی یه فیلمنامه یا داستان ساخته شده که فیلمنامه نویس یا نویسنده اش به عنوان یه انسان ممکنه هر نظری داشته باشه و لزومی نداره شما با نظرش موافق باشین و کسایی هم که فیلم رو بازی می کنن فقط بازیگرن و در زندگی واقعی اونطوری رفتار نمی کنن. باز هم میزان تاثیرگذاری فیلم بستگی به سن فرد و تیپ شخصیتی خودش داره. (4465157) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۲۲:۴۰:۳۳
تمام این مسائل و مشکلات و معضلات برمی گردد به اینکه عزیزان متولی امور مملکت بجای داشتن دغدغه فرهنگ مردم ، درگیر رقابتهای سیاسی و بدنبال کسب قدرت هستند و این وسط فرهنگ و اخلاق مردم هم مانند گوشت قربانی بین دولتها دست بدست می شود و هرکدام چنگی به آن می زنند. (4464609) (alef-6)
 
محمدامین حیات مقدم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۲۲:۵۲:۲۷
من فیلم رو دیدم فیلم کاملا طنز هست و نباید تند روی کرد. (4464620) (alef-6)
 
جواد
Romania
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۲۳:۰۲:۳۰
روحانی عالیه (4464626) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۱۳:۵۵:۵۳
شما که ظاهرا از اروپا نظر میدی. آره داداش، روحانی عالیه البته از دور. از خیلی دور مثلا از همون رومانی. برای داخلی ها خیری نداره غیر ورشکستگی کارخونه ها. (4465404) (alef-3)
 
حسین
New Zealand
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۲۳:۲۷:۱۸
فیلم ۵۰ کیلو البالو رو دیدم، فیلم شاید تنها بتونه با چهار بار کار ناهنجار نشون دادن بینندگان رو بخندونه وگرنه توان دیگه ای نداره. من باورم نمیشه هیچ فرد عاقلی از این فیلم الگو برداری کنه که دلسوزان بخواهن ناراحت ارایه شدن الگو نامناسب به مردم در این فیلم بشن. چرا بجای اینکه روی قابلیت تصمیم گیری مناسب جوانان کشور با اموزش های صحیح کار کنیم تا بتونن خودشون بطور مناسب بین خوب و بد در زندگی انتخاب کنن، تمام وقت خودمون رو روی سانسورهای عجیب و غریب میذاریم؟ خداوند دین رو برای تعلیم مردم اورد و در زمین خوب و بد رو در کنار انسان مختار گذاشت و از سیستم سانسور و یا حذف هم استفاده نفرمود. (4464650) (alef-6)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۲۳:۲۹:۲۱
واقعا (4464654) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۲۳:۴۸:۰۴
کلمه ختنه شاید آنچنان حساسیت نداشته باشه ولی شراب کهنه و پلنگ!خسته و...ادبیات واقعا سخیفیه . این آقایون هم یک تحقیقی از کلمه پلنگ و خرگوش در ادبیات پورن داشته باشن که چه معنایی میده . رخنه فرهنگی پس به چی میگن؟ (4464675) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۱۲:۴۳:۳۵
رخنه فرهنگي به اون فيلترشكني كه استفاده ميكني ميگويند ... (4465229) (alef-3)
 
امید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۰:۲۱:۳۰
از دوستان کامنت گذار طرفدار دولت عذر میخواهم که به دولت مظلوم معصوم و بری از هر خطا و اشتباه ، چنین حمله شدیدی شده و تقاضا شده با یک فیلم سینمایی عالی و آبرومند ، بی جهت ، برخورد بشود (4464700) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۱۱:۰۲:۲۲
خدا وکیلی شما خودت این فیلم رو دیدی میگی ابرومند (4465094) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۰:۲۹:۰۹
خیلیم فیلم خوبی بود و واقعیاتو آمیخته با طنز میگفت ... شماها دوست ندارین نبینین ... (4464705) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۰:۴۶:۲۳
فیلمایی که دلواپسا دوست دارن اینه که تو فیلم همه چی گل و بلبل باشه و در نهایت همه با هم به سعادت و خوشبختی برسن ولی این چنین نیست و مسایلی که تو جامعس یک هزارم اون چیزی نیست که تو فیلم نشون داد .... چشم به روی واقعیت ها بستن فقط فریب دادن خودمونه ... این فیلم به مسایل غیر واقعی نپرداخته ... آره این فیلم لجاجت سینماییه که نمی گه تو ایران هیچ مشکلی وجود نداره (4464723) (alef-3)
 
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۰:۵۴:۴۲
یک فیلم متوسط بدون سناریو که از ابتدا نگاهش به گیشه بوده را این مخالفت ها تبدیل به پر فروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران خواهد کرد .
ما نفهمیدیم کجای این فیلم توهین به ادیان بوده حتما آنها که فیلم را اصلا ندیده اند متوجه شده اند . (4464741) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۱:۱۵:۴۷
جرا فیلم هایی که مشکل دارند مثل 50 کیلو البالو و...جز پر فروش ترین فیلم های ایران هستند؟ به نظرم باید پرسید چرا معیار اکثریت مردم ایران که این فیلم ها رو پرفروش میکنه با معیار وزارت ارشاد یا بقیه نهاد های رسمی کشور متفاوت است؟ این مهم تر (4464757) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۸:۰۸:۳۳
شاید هم اقتصاد سینما سبب اکران چنین فیلم هایی می شود تا دست اندرکاران تولید یک فیلم دچار ضرر و زیان نگردندد. یعنی سازوکاری وجود ندارد که وضعیت ارزیابی قطعی یک فیلم در مرحله پیش تولید مشخص شده، تا پس از تولید و اکران چنین شرایطی پیش نیاید؟ (4464889) (alef-6)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.