توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 468046
مجید انصاری: برخی نامزدهاروش‎های غیراخلاقی تبلیغات آمریکایی را شبیه‌سازی می‌کنند
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۳۰
معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهوری گفت: برخی نامزدها سیاست سرزمین سوخته را دنبال کرده و روش های غیر اخلاقی تبلیغات ریاست جمهوری آمریکا را شبیه سازی می کنند.

به گزارش خبرآنلاین حجت الاسلام مجید انصاری، سه شنبه در جمع اصحاب رسانه در کرمان به روش تبلیغات کاندیدا معترض شد و تخریب دولت را غیرشرعی نامید. او در ادامه از قابلیت های روحانی و نظر اصلاح طلبان برای انتخابات گفت.

اهم اظهارات معاون حقوقی و پارلمانی ریاست جمهوری را در ادامه می خوانید؛

*برخی با این فرضیه به میدان آمده اند که هر چه گفتند و کردند کسی آنها را دنبال نمی کند. در سال 84 و 88 این تجربه تلخ را داشتیم که یکی از نامزدها با شیوه تخریب و سوء استفاده از فضای رسانه ملی در حقیقت بنیان اخلاق سیاسی را به هم ریخت و ظلم زیادی به مردم، کشور و شخصیت های بزرگی از جمله مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی کرد.

*برخی کاندیداها پیروزی خود را در تخریب دیگران با تهمت، دروغ آشکار و انکار حقایق غیرقابل انکار و کم و هیچ جلوه دادن خدمات نظام، که از طریق قوه مجریه و رئیس جمهوری در سه سال اخیر انجام شده، می دانند و در صدد هستند فضای دو قطبی ایجاد کرده و با مایوس کردن مردم نسبت به وضع موجود ، خود را فرشته نجات کشور معرفی کنند که این مساله غیر شرعی و غیر اخلاقی است و با ارزش های نظام سازگار نیست.

*چگونه کسی می خواهد به عنوان رئیس جمهوری کشور امین، عادل و امانت دار باشد در حالی که کمترین امانت داری و عدالت را در نقد رقیب رعایت نمی کند و با دروغگویی محض، تهمت زدن و یا کتمان حقایق سعی می کند زمینه رای برای خود ایجاد کند.

*قوه قضائیه وظایفی دارد و ستادها موارد خلاف قانون را منعکس می کنند و قوه قضاییه باید رسیدگی کند و در این رابطه معاون حقوقی در مواردی که به کلیت دولت یا به رئیس جمهوری به عنوان یک منصب نه یک نامزد توهین شود، اقدام می کند.

*اصلاح طلبان، روحانی و جهانگیری را از نیروها و شخصیت های برجسته می دانند و اختلافی را بین آنان نمی بینیم.

* روحانی قدیمی ترین و با تجربه ترین مدیر کشور است که در 38 سال گذشته در کانون اطلاعات کشور بوده است. طبیعی است معاون اول رئیس جمهوری در تقسیم کار در همه دولت ها، بخش اجرایی و ارتباط تنگاتنگ با مدیران اجرایی را دارد.

*روحانی به خوش حافظگی و تسلط بر آمار معروف است، از نقاط قوت معاون اول دولت تدبیر و امید نیز این است که در مقایسه با معاون اول برخی دولت های دیگر، در این حد از پختگی و تجربه طولانی قرار دارد.

*دنیا و منطقه ما شرایط خاصی دارد و کشورهای اسلامی و منطقه درگیر انواع تنش ها، خشونت ها و اقدامات تروریستی عوامل استکبار است و بدخواهان جمهوری اسلامی با انواع تبلیغات مایوس کننده درصدد هستند که مردم به ویژه نسل جوان را از شرکت در انتخابات منصرف کنند.

*انتظار مردم و رهبری مبنی بر رعایت اخلاق، قانون و عدالت از سوی برخی کاندیداها مورد بی توجهی قرار گرفته که بر مدار بد اخلاقی و تخریب امید جامعه حرکت می کنند.

*برخی از سیاه نمایی ها و بی انصافی ها نهایت سوء استفاده را می کنند و باید بیشتر مراقبت کنیم. مردم در معرض اطلاع رسانی رسانه ها هستند و هر رسانه می تواند نقش یک ستاد را در جریان انتخابات ایفا کند.

* در سخنرانی دیروز روحانی چندین هزار نفر از کارگران حضور داشتند و چند نفری نیز شعارهایی را طرح کرده اند اما افتخار دولت این است که سعی کرده کسی را به خاطر اظهار نظر و شعار دستگیر نکند ولو شعارها علیه دولت باشد.

*سال گذشته 21 هزار واحد صنعتی نیمه تعطیل یا تعطیل شده از قبل، با 170 هزار میلیارد ریال اعتبار تخصیصی دولت یازدهم فعال شده و با رونق تولید، اولین گروهی که متنعم شدند کارگرانی هستند که کار می کنند و بعد نیز فرزندان آنها و عموم مردم بهره مند می شوند.

*روحانی از ابتدا اعلام کرده اند که مستقل هستند و دولت فراجناحی خواهند داشت و می بینیم که بدنه اصلی برای ایشان و فعالان اصلی ستادهای انتخابات مستقل ها و اصولگرایان بودند.

*در دولت گذشته افراد به محض آنکه سخنی می گفتند به صورت گسترده حذف می شدند و وزیر در هوا و در مسیر ماموریت عزل می شد؛ در این دولت قرار نبود این کارها را انجام دهند و البته در برخی جاها و استان ها آنگونه که شایسته بوده از توانایی اصلاح طلبان استفاده نشده است.

*البته اصلاح طلبان با فهم و شعور سیاسی و فداکاری بالای خود، انقلاب را از خود می دانند و هرگز دنبال سهم خواهی نبوده اند.

*اگر قرار بود بر اثر بی مهری ها کسی صحنه را خالی کند، مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی باید هزار بار صحنه را خالی می کردند اما چون کوه استقامت کردند و تا آخرین روز ماندند و در آخرین روز از زندگی خود نیز با شوق و عشق نسبت به آینده ایران و از مظلومیت دولت روحانی صحبت کردند و آقای خاتمی نیز همین طور.

*در دور دوم دولت سعی می شود توجه بیشتری به شایستگی های این عزیزان داشته باشیم اما فراجناحی بودن و فراگیر بودن دولت به عنوان شعار محوری ادامه می یابد.

*قبای آقای روحانی و مخالفان دولت تدبیر و امید از سال 92هیچ لحظه ای از فضای انتخاباتی و تبلیغات انتخاباتی سال 92 خارج نشدند و این در حالی است که باید همکاری می کردند.

*برخورد رسانه ملی در بیان خدمات دولت روحانی با دولت قبل برابر نبود.

*وقتی دولت را تحویل گرفت اقتصاد کشور با زلزله بالای هشت ریشتر آسیب دیده بود و به تعبیر ریاست جمهوری در خونریزی شدید مشرف به مرگ بود و رکود عمیق منفی 6.8 درصد و تورم 44 درصدی داشتیم و هر روز قدرت خرید و توان جیب مردم کمتر می شد. در ابتدای تحویل گرفتن دولت، واحدهای تولیدی در حال تعطیل شدن بود و واردات کالای قاچاق به بالای 25 هزار میلیارد تومان رسیده بود.

*روحانی تاکید کرد که باید بلافاصله جلوی خونریزی شدید اقتصاد گرفته شده و تورم کنترل شود، این کار بی سابقه بود که ظرف حداکثر سه سال تورم کشور حدود 34 درصد کاهش یافت و از رکود خارج شده و به رشد اقتصادی 4درصدی رسیدیم.

*در این دولت نزدیک به 500 هزار شغل خالص در کشور ایجاد شده و حال آنکه میانگین شغل خالص در دولت گذشته 14 هزار نفر در هر سال بوده است.

*برخی این روزها علم محیط زیست را برافراشته اند، آقایی که می گوید دولت هوای تهران را از مردم گرفته است، هوای تهران را تا 30 سال آینده با تراکم فروشی پیش فروش کرده و شش های تهران را نابود کرده اند.

*دولت تدبیر و امید در عرصه های فرهنگی، دینی و ارزشی آمارهای زیادی دارد که با اقدامات دولت قبل قابل مقایسه نیست.
وی بیان کرد: اقتدار کشور در حوزه مسائل دفاعی است و این ملت مقتدر است وسئوال این هست که جز دولت روحانی چه کسی این کار را کرده که به جوانانی میدان داده تا پیشرفته ترین و سریع ترین موشک ها را بسازند که میانگین سنی آنها 28 سال است.

*دولت نسبت به امنیت مردم بسیار متعهد بود، اگر به موقع سرمایه گذاری نشده و نیروهای مسلح و امنیتی تجهیز نمی شدند، ممکن بود کشور ما نیز تهدید شود.

*این دولت در همه عرصه ها بر اساس اولویت بندی اقدام کرده، کمتر شعار داده و بیشتر اقدام کرده و از جهت تخریب و نداشتن رسانه و بی مهریهای رسانه ای مظلوم ترین دولت ها بوده است.
۱۳۹۶/۰۴/۰۴ ۰۰:۲۲
 
۱۳۹۶/۰۲/۲۴ ۲۲:۱۸
 
۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۸:۴۰
 
۱۳۹۶/۰۲/۱۷ ۱۸:۵۷
 
۱۳۹۶/۰۲/۰۶ ۱۹:۳۵
 
۱۳۹۶/۰۲/۰۳ ۲۳:۳۳
 
۱۳۹۶/۰۲/۰۳ ۲۰:۰۵
 
۱۳۹۶/۰۲/۰۲ ۲۱:۰۸
 
۱۳۹۶/۰۱/۳۱ ۲۳:۵۱
 
۱۳۹۵/۱۱/۰۶ ۰۶:۵۰
 
 
کلمات کلیدی : انتخابات ریاست جمهوری+انتخابات ۹۶+تبلیغات+مناظره+مجید انصاری
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.