کاریکاتور چرا طرفدار ترامپ هستی را یک کاریکاتوریست امریکایی با نام هنری «کال» برای نشان دادن بی فکری ترامپ به تصویر کشیده است.
به گزارش تسنیم، در روزهای پایانی تبلیغات انتخاباتی نامزدهای امریکا و در حالی که دو نماینده منتخب مردم در مناظرههای خود طبق روال امریکا با بی اخلاقی به هم توهین میکنند و سعی در کنار زدن یکدیگر دارند؛ کاریکاتوریستی امریکایی، دونالد ترامپ نامزد انتخاباتی این دوره را به چالشی جدید کشیده است.
این کاریکاتوریست که در مجله اکونومیست فعالیت می کند نام مستعار «کال» را برای خود انتخاب کردهاست و علاقهای به مشخص شدن نام واقعیاش ندارد.
ترامپ که از آغاز این رقابت به طرز ساده لوحانهای افکار جنگ طلبانه و خوی وحشیگری خود را به مردم امریکا و جهان نشان داده است، این روزها نمیتواند رأی مردم را به سمت خود بازگرداند. این در حالیست که در سوی دیگر میدان «هیلاری کلینتون» نیز با عوام فریبی و لبخند بر لب، امریکاییها را تا حدی همراه کرده است.
کاریکاتوریست امریکایی به نام هنری «کال» در این میان مغز ترامپ را به تصویر کشیده و علت هواداری اندک هواداران این بی هوادار را جویاست!
در این کارتون کاراکتر نماینده امریکا از طرفدار ترامپ میپرسد:«چرا او؟» و طرفدار پاسخ میدهد:«برای اینکه مثل بقیهی سیاستمدارها فکر نمیکند.»
locker room banter، خود پرستی و قلدری
این کاریکاتوریست بزرگترین بخش مغز ترامپ را «locker room banter» (به معنای صحبتهای پوچ و خصوصی) نامگذاری کرده است. چندی پیش روزنامه واشنگتن پست ویدئویی را منتشر کرد که در آن دونالد ترامپ خطاب به بیلیبوش که یک مجری تلویزیونی است میگوید:«وقتی مشهور باشی هرکاری بخواهی میتوانی با زنها بکنی» و بعد از رابطه جنسیاش با یک زن متاهل و ... صحبت میکند.
پس از انتشار این ویدئو که نفرت مردم را نسبت به ترامپ بیشتر کرد، او ضمن عذرخواهی در سخنرانیش در مورد صحبتهایش گفت: «این موضوع یک صحبت پوچ و خصوصی بوده است که ارزش انتظار نداشته و نباید منتشر می شد.» به همین دلیل این کاریکاتوریست با کنایه از حرف ترامپ، اغلب تفکرات او را پوچی و فحشا معرفی میکند.
بخش بزرگ بعدی مغز ترامپ را«خود مهم پنداری» و «خودپرستی» تشکیل میدهد. او با اعتماد به نفس بالایی که دارد، همیشه از خودش می گوید و انگار نه انگار که برای عهده دار شدن دیگران نامزد شده است. آخرین بخشهای بزرگ مغز ترامپ شامل «جنگ توئیتری»، «صدای سوت سگش»،«کینه توزی»، «سروصدا کردن»، «قلدری»،«ارتقای رتبه» و «پول» است.
سیاست خارجی، سیاست اقتصادی و یا حتی رهایی از جنگ روسیه کوچکترین اهمیتی برای او ندارد. درهمین زمینه یکی از مخاطبان این کاریکاتور میگوید:«مردم دقیقا همینقدر جهت گیر شدند و از کسی طرفداری میکنند که حرفهای بدرد نخور میزند.»
پروسه انتخابات امریکا به این صورت است که نامزدهای «منتخب» پس از چند مرحله انتخاب حزبی و ایالتی باید تلاش غیر اخلاقی بزند. اینکه جدالهای انتخاباتی در امریکا یک امر سوری بی اهمیت است حتی برای خود بومیهای امریکا نیز ثابت شده است، چرا که در نهایت کاخ سفید باید نفر منتخب را مورد بررسی نهایی قرار میدهد و رأی مردم امریکا از کمترین اهمیتی برخوردار نیست.