نظر منتشر شده
۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 456760
آیت‌الله جوادی آملی: غده بانک‌های ربوی درمان شود/با وجود بانک‌های ربوی اقتصاد مقاومتی تحقق نمی‌یابد
بخش اقتصادی الف، 6 فروردین 96
مرجع تقلید شیعیان گفت: اقتصاد مقاومتی راه علمی دارد و با بانک ربوی نمی‌توان آن را محقق کرد، نخستین کار این است که غده بانک‌های ربوی درمان شود.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۶ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۴
به گزارش روابط عمومی شهرداری قم، آیت‌الله عبدالله جوادی آملی در دیدار شهردار و مدیران شهری قم که در موسسه علوم وحیانی اسراء برگزار شد با تأکید بر اینکه مدیریت شهری در قم باید تجربیات کلان‌شهرهای دیگر را مورد توجه قرار دهد اظهار داشت: مشکلات کلان‌شهرهای کشور را در نظر بگیرید و مسیری انتخاب کنید که به مشکلات آن‌ها برخورد نکرده و با معضلاتی که امروز در این شهرها وجود دارد روبه‌رو نشوید.

وی با تأکید بر اینکه شهرداری درگیر معضلات چون تراکم‌فروشی در شهر نشود، افزود: تمرکز بر توسعه بی‌رویه، پل‌سازی و تراکم فروشی مسیر نادرستی بوده که در برخی کلان‌شهرها در آن حرکت شده که در قم نباید این روش نادرست تکرار شود.

مرجع تقلید شیعیان، قم را شهری فرهنگی خواند و تصریح کرد: محور این شهر فرهنگی حرم مطهر حضرت معصومه(س) است و باید به ویژگی‌های این شهر توجه داشت.

وی با اشاره به وضعیت فعلی محدوده حرم مطهر حضرت معصومه(س)، لزوم بهسازی و ساماندهی این محدوده را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: مدیریت شهری قبل از اینکه اعتبار پروژه‌ای را تأمین کند نباید عملیات اجرایی آن را آغاز کند.

آیت‌الله جوادی آملی بابیان اینکه برخی واحدهای تجاری و اصناف محدوده حرم مطهر شایسته این فضای معنوی نیست اظهار کرد: باید برای رفع این مشکلی فکری جدی شود.

وی با تأکید بر اینکه رفع مشکل مربوط به تصادفات جاده‌ای نیازمند فرهنگ‌سازی است افزود: مساجد باید به محور فعالیت‌های فرهنگی تبدیل شود و اقدامات فرهنگی سازنده در آن‌ها صورت گیرد.

استاد برجسته حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه جهان‌بینی باید در شهرداری شکل بگیرد، گفت: شهرداری باید به سمت تولید و اشتغال حرکت کند و اگر نمی‌تواند در این زمینه سرمایه‌گذاری داشته باشد به دنبال تقویت امکانات فضاهای تولیدی برای افزایش حضور مردم باشد.

وی با تأکید بر اینکه باوجود ظرفیت ارزشمندی چون اهل‌بیت(ع) دیگر نباید از دیگر کشورهای دنیا عقب بمانیم بیان کرد: اقتصاد مقاومتی راه علمی دارد و با بانک ربوی نمی‌توان آن را محقق کرد؛ نخستین کار این است که غده بانک‌های ربوی درمان شود.

آیت‌الله جوادی آملی تصریح کرد: اقتصاد و تولید با این بانک‌ها سامان نمی‌گیرد و باید فکری جدی در این زمینه شود.
 
 
کلمات کلیدی : آیت‌الله جوادی آملی+ربا+بانک‌های ربوی+اقتصاد مقاومتی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۶ ۱۱:۱۸:۱۲
کدام ربوی کدام سود ؟ همه بانکها در ضرر و زیان هستند ! (4218165) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۶ ۱۱:۲۷:۰۷
استاد برجسته حوزه علمیه قم فکر وطرحی برای بانکهای ربوی بدهد (4218168) (alef-11)
 
France
۱۳۹۶-۰۱-۰۶ ۱۳:۴۵:۴۶
پيش نياز درمان بانك ربوي كنترل تورم هست. و بعد سرمايه گذاري و رشد.
اما ببينيد كه دولت كه داره كار درست رو انجام ميده چه فشاري رو تحمل ميكنه
كه براي خروج از ركود تورم ايجاد بشه. و مساله بانك ربوي هم عميق تر بشه. (4218325) (alef-11)
 
۱۳۹۶-۰۱-۰۶ ۱۴:۲۱:۱۶
اگر بزرگان دینی همچون ایشون یک بانک قرض الحسنه تحت نظارت خودشون تاسیس کنند اونوقت می بینید چقدر مردم استقبال خواهند کرد . امروزه دیگه مردم فهمیدند وعده سود بانکی طعمه ای بیش نیست و بانکها با سو استفاده از سپرده های مردم دلالی و سوداگری کرده و بر تورم اضافه میکنند و عملا مردم با سپردن پولهاشون به بانک خودشون رو فقیر تر و بدبخت تر میکنند (4218344) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۱-۰۶ ۱۵:۱۹:۴۵
اعتراضات مرجع تقلید که احرا نشود وای به حال ما و آخرتمان. مسولان که آخر و عاقبت حالیشون نیست . (4218391) (alef-11)
 
omid
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۶ ۱۵:۲۹:۴۲
سلام خدمت مرجع بزرگ شیعیان
اینجانب فکر میکنم کار از توصیه و نهی از منکرو نصیحت گذشته،فتوایی قوی میخواهد جهت تحریم بانک های ربوی وگرنه این جنگ با خدا تا نابودی کامل ماادامه پیدا میکندو تر و خشک را به غضب الهی گرفتار میکندبا کلاه شرعی هم نمی شود که والله خیر الماکرین... (4218397) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۱-۰۶ ۲۲:۵۱:۵۴
سلام
جناب آیت الله متاسفانه کسی گوشش به این حرفا بدهکار نیست!!!!!
اونا دارن کار خودشون رو میکنند و مردم رو گرفتار ربا و نزول کردند!!!!
وای به حال مملکت که حرام قطعی خدا رو با ناام مصلحت جایز کردند (4219000) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.