نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 238717
دوئل استیضاح
بخش تعاملی الف - محمد حسنی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۴۰
جناب آقای دکتر فرجی دانا از جمله اساتید باهوش و با سابقه دانشگاه تهران بوده و نزد محافل علمی به جدیت در کار شهره هستند. ایشان به عنوان نیروی جهادی در زمان جنگ تحمیلی به کمک پرداخته و به عنوان یک نیروی ارزشی برای اخذ درجه کارشناسی ارشد و دکتری خارج از کشور عزیمت نموده و سپس با کسب کرسی استادی با سرعت بسیار زیاد تا جایگاه ریاست دانشگاه تهران پیش رفتند و حتی در زمان ریاست جمهوری آقای خاتمی به عنوان نامزد وزارت علوم به مجلس ششم معرفی شدند. گرچه مجلس ششم به دلیل نقل قول هایی از نزدیکی ایشان به رهبری به ایشان رای اعتماد نداد (رجوع شود به مصاحبه دکتر نادران در مجلس ششم).

سرعت رشد ایشان از جایگاه رییس انفورماتیک دانشگاه تا ریاست دانشگاه، با وجود اساتید و شخصیت های بزرگی در دانشگاه تهران در نوع خود مثال زنی بوده و به نظر نگارنده موجب وامداری شدید ایشان به جریان های دوم خردادی گشت، تا آنجا که ایشان در اواخر دوره اصلاحات و با وجود شنیده شدن صدای آخرین میخ ها بر تابوت اصلاحات، به آقای خاتمی از طرف دانشگاه تهران دکتری افتخاری اعطا نموده و رخت فارغ التحصیلی از دانشگاه مادر ایران را بر ریاست جمهور پوشاند.

اگر چه در سال ۹۲ طبق قول محافل مطبوعاتی ایشان در ابتدا تمایلی به قبول مسئولیت نشان نمی داد، ولی سودای ناتمام مانده وزارت، ایشان را از فرصت مطالعاتی نیمه کاره به تهران کشاند تا سکاندار وزارت خانه ای شود که دو گزینه ریاست جمهور برای آن حتی با وجود دیدار با مراجع نتوانسته بودند رضایت مجلس را جلب کنند. مروری بر روزنامه های زمان معرفی ایشان نشان می دهد بنگاه های اصلاح طلب در ظاهر تا قبل از رای اعتماد به ایشان از ایشان حمایت نکرده و عدم معرفی دکتر توفیقی به عنوان وزارت را با عنوان آه از نهاد دانشگاه قلمداد می نمودند.

اما به یکباره پس از رای اعتماد، ایشان دکتر توفیقی و دیگر مطرودین فتنه را بر مناصب گوناگون گمارد. دکتر فرجی دانا که دیگر عنوان وزارت را یدک می کشید در دفاع از انتصابات خود در مجلس شورای اسلامی در محضر نمایندگان ۷۰ میلیون نفر، انتصاب آقای توفیقی و میلی منفرد را به هیچ عنوان با سبقه سیاسی قلمداد نکرد و همگان را به این فکر فرو برد که یعنی در دانشگاه های ایران باسوادتر و مدیرتر و شایسته تر از این دو نفر کسی نیست؟

با سپردن پست های کلیدی به معاونین و مدیران ۸ سال منزوی دوره اصلاحات، دیگر نیازی به پیش بینی رفتار آنها نبود و همگان می دانستند که دوباره قرار است در آموزش عالی چه اتقاتی بیافتد. معاونت پژوهشی وزارت علوم انبوهی از پروژه های ملی را فاقد توجیه دانسته به لغو آنها اقدام نمود، معاونت دانشجویی هم و غم خود را به بازگرداندن عناصر معلوم الحال اختصاص داد، رییس اداره بورس به بورسیه ها تاخت، معاونت اداری مالی اعلام کرد که امسال بودجه ای برای جذب استاد وجود ندارد، معاونت مجلس هر روز از کمیسیون اقوال را نقل و آتشی را شعله ور می ساخت و قص علی هذا.

اما با وجود نشان دادن وابستگی های ظاهری آقای دکتر فرجی دانا به رهبری، بالاخره بعد از پیگیری های فراوان نمایندگان محترم مجلس و عیان شدن وامداری ایشان به اصحاب فتنه، استیضاح وزیر علوم اعلام وصول شد.

اعلام وصول استیضاح در واقع یک دوئل بود که بالاخره هیات رئیسه مجلس هم تن به آن داد. دوئلی بین معتقدین به فتنه و اصحاب فتنه. مردان روزگار فتنه از انواع تحقیرها و تهمت نترسیدند و در آن روزگار پرغبار ایستادند و امروز بار دیگر تمام هستی خود را برای انقلاب در خطر قرار داده اند.

اصحاب فتنه اما فضا را پر غبار کرده و می کنند. اصحاب فتنه به اسم رمز ۳۰۰۰ نفر بورسیه پناه می برند ضمیر ناخودآگاه خواننده را تحت تاثیر قرار دهند. اصحاب فتنه تمام یاران اخراجی خود را به دانشگاه برگرداندند، کسانی که دیگر امروز هیچ چیزی برای از دست دادن ندارند و انتظار هرگونه رفتاری از آنها بیهوده نیست، چون یکبار اخراج شده اند. اصحاب فتنه خود را علامه دهر دانسته، کرکره جذب هیات علمی را پایین می کشند تا انحصار هیات علمی در آنها باقی بماند و مثل سال ۸۸ هر وقت خواستند امتحانات و دانشگاه را متوقف کنند.

استیضاح وزیر علوم آزمونی بسیار بزرگ نه تنها برای نمایندگان مجلس بلکه برای تمام نظام بود که اگر به ثمر می نشست نابود کننده قسمتی از آمال فتنه گران بعد از ۵ سال می بود واگر عقیم می ماند مجوز کادر سازی برای فتنه ای دیگر.
 
کلمات کلیدی : محمد حسنی
 
۱۳۹۳-۰۵-۳۰ ۱۷:۰۹:۳۶
فقط می‌شه گفت متاسفم برای الف (2330578) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۳۱ ۱۱:۵۵:۳۰
آقا يكبار براي هميشه موضوع فتنه را حل كنيد و شعاع دايره آن را به طور دقيق مشخص كنيد .

از نظر قانونب فتنه گر كسي است كه يا توسط قوه قضعئيه ، تفهيم اتهام ، محاكمه و محكوم شده باشد يا اينكه توسط وزارت اطلاعات رد صلاحيت شده باشد .

به جز آن تند روي محسوب مي شود .
چطور مي شود كه فردي بعد از گذشت 5 سال يك اتهام عليه وي مطرح نشده باشد ولي چماق فتنه را بر سر وي بكوبيم ؟

مشكل اينجاست كه طرفداري و عضو ستاد آن دو نامزد بودن را هم برخي از مصاديق فتنه در نظر مي گيرند ، اما فعاليت در ستاد نامزدهايي كه مورد تاييد شوراي نگهبان بودند جرم نبوده و نيست .

اساسا"‌موضوع فتنه ربطي به برگزاري انتخابات 88 ندارد ، بلكه كساني كه از فرداي انتخابات اقدام عليه امنيت ملي انجام دادند فتنه گر محسوب مي شوند ، و البته اين اتهام را هم فقط بايد قوه قضائيه وارد كند نه هر كسي (2331905) (alef-13)
 
یک استاد دانشگاه
۱۳۹۳-۰۵-۳۱ ۱۴:۰۴:۳۹
نوشته شگفت انگیزی بود. چند سطر نخست را منصفانه اغاز کرد و به سرعت به وادی افراط و بی منطقی کشیده شد. اغلب اساتید دانشگاه و بخش مهمی از دانشجویان از تمامی طیف های سیاسی از فرجی دانا و اقدامات او رضایت داشتند و نویسنده این مقاله روشن است که با فضای دانشگاه به کلی بیگانه است و به شعارهای تکراری درباره فتنه و ضرورت حذف تمامی اصلاح طلبان پرداخته است. دوستان اصولگرای سابت الف دوران احمدی نژآد را ارمان خود میدانند که هتک حیثیت دانش و دانشگاهی را در راس عملکرد خود داشتند. اغلب دوستان اصولگرای من در دانشگاه نیز مشکلی با فرجی دانا نداشتند و حتی در دانشگاه بنده (خوارزمی تهران) رئیس اصلاح طلب یکی از معاونان خود را از اصولگرایانی انتخاب کرد که هشت سال در دوره احمدی نژآد معاون وزیر علوم بود. فکر میکنم کسی که سیاسی و جناحی بودن این استیضاح را هنوز متوجه نشده یا خیلی ساده و نااگاه از دانشگاه است و یا جانبداری سیاسی چشم انصاف او را کور کرده است. (2332116) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۵-۳۱ ۱۵:۳۰:۵۱
میشه کمی هم درمورد بورسیه های خارج از کشور توضیح بدید...... (2332228) (alef-13)