توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 491267
هجوم عقرب‌ها به برخی از شهر‌های کرمان
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۵۲
نماینده مردم کرمان در شورای عالی استان‌ها گفت: در شرایطی که شاهد هجوم عقرب‌ها به برخی از شهر‌های استان کرمان هستیم اما در برخی از شهر‌ها امکانات لازم برای درمان عقرب گزیدگی وجود ندارد.

کمال جوانمرد در گفت و گو با میزان گفت: پیش از این مقرر شده بود که برای حل مشکل کمبود آب صنعتی در کرمان و مناطق جنوب، آب را از کشور عمان به کرمان بیاورند. وی افزود: مسئولان استان کرمان تمام مصوبات لازم در این رابطه را اخذ کرده بودند، اما به یکباره برخی از پایتخت نشینان جلو اجرای این طرح را گرفتند.

نماینده مردم کرمان در شورای عالی استان‌ها معضل کمبود آب را مشکل اساسی مردم کرمان دانست و تصریح کرد: برنامه ریزی برای حل مشکل آب شرب و آب صنعتی مردم کرمان یک الزام است و باید هر چه سریع‌تر برای حل این مشکلات برنامه ریزی شود. جوانمرد با اشاره به افزایش قابل توجه دمای هوا در استان کرمان و هجوم عقرب‌ها به برخی از شهر‌های این استان اظهارکرد: دمای هوا در برخی از شهر‌های کرمان از جمله ریگان اکنون بالای ۵۰ درجه سانتی گراد است و در این شرایط شاهد هجوم عقرب‌ها به شهر هستیم.

وی ادامه داد: در این وضعیت، آمار عقرب گزیدگی در ریگان و برخی شهر‌های دیگر رو به افزایش بوده و حیات مردم به خطر افتاده است.

نماینده مردم کرمان در شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه " خواسته مردم کنترل جمعیت عقرب‌ها نیست" خاطرنشان کرد: مردم کرمان توقع ندارند که مسئولان جمعیت عقرب‌ها را کنترل کنند، بلکه تنها درخواستشان ایجاد زیرساخت‌ها برای درمان عقرب زدگی در محل است.

جوانمرد اذعان کرد: در برخی از شهر‌های کرمان شرایط برای درمان عقرب زدگی به هیچ وجه فراهم نیست و فردی که دچار نیش عقرب می‌شود و شرایط اورژانسی دارد باید چندین کیلومتر را طی کرده تا به منطقه با امکانات بیشتر برسد.

وی با اشاره به آتش گرفتن برخی از درختان نخل در بعضی از شهر‌های کرمان به دلیل گرمای شدید هوا گفت: در محدوده رضوانیه شهر ریگان شاهد بودیم که تعدادی از درختان نخل به دلیل گرم شدن هوا آتش گرفته و سوختند و لازم است در رابطه با این مشکل و مقابله با تبدیل آن به یک بحران هر چه سریع‌تر تصمیم گیری شود.
 
کلمات کلیدی : عقرب ، عقرب گزیدگی ، عقرب گزیدگی در کرمان ، ریگان
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.