نظر منتشر شده
۲۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 352865
نشست جان کری با مدیران ارشد بانکهای اروپایی درباره برجام و مبادلات بانکی
بخش بین الملل الف، 23 اردیبهشت 95
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۵۳
جان کری امروز در نشست مدیران ارشد بانک های اروپایی در لندن اعلام کرد بانک های اروپایی نباید درباره از سرگیری روابط تجاری قانونی با ایران، نگران اقدامات تلافی جویانه آمریکا باشند.

به گزارش رویترز؛ وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد هیچ مانع یا محدودیتی در برابر تعامل بانکی قانونی با ایران وجود ندارد. بانکها برای تجارت مشروع با ایران مشکلی ندارند.

وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد تلاش می کند سوء برداشت ها را درباره تحریم های ایران برطرف کند.

وی اضافه کرد هدف از برگزاری نشست لندن، شنیدن این نگرانی ها و تلاش برای پاسخگویی به آنها است.

خبرگزاری رویترز گزارش داد : یک مقام انگلیسی اعلام کرد حدود ۱۰ نفر از مدیران ارشد بانک های اروپایی در این نشست که جان کری تلاش داشت نگرانی های بانکداران را درباره جریمه های گذشته برسر نقض تحریم های ایران آرام کند، حضور داشتند.

آسوشیتدپرس نیز در گزارشی از لندن اعلام کرد: جان کری وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه تلاش کرد به بانک های اروپایی اطمینان خاطر دهد به خاطر تجارت با ایران یا تسهیل تجارت با این کشور مجازات نخواهند شد.

کری در نشستی سالانه در لندن تلاش کرد آنچه را که وی « سوء تعبیر یا شایعات صرف » درمورد تحریم های آمریکا علیه ایران می نامد روشن کند. تحریم هایی که بخش زیادی از آن در ازای کاهش برنامه هسته ای تهران لغو شده است.

در نشست لندن، مدیران بانک ها و موسسات مالی در اروپا از جمله « اچ اس بی سی » ، « دویچه بانک » ، « بی ان پی پاریبا » و « بارکلیز » حضور داشتند.

کری پس از این نشست در مصاحبه با خبرنگاران گفت : ما می خواهیم این موضوع را روشن کنیم که تجارت مشروع ، که بر اساس موافقتنامه به دست آمده ( با ایران ) روشن شده است ، برای بانک ها مانعی ندارد.

وی افزود آنها تا زمانی که در چارچوب شرایط تعیین شده اقدام کنند و بدانند که با چه کسی داد و ستد دارند ، با مشکل روبرو نخواهند شد. کری تصریح کرد در برخی موارد، در برخی جاها نوعی بی میلی برای ریسک کردن یا آنچه آنها گمان می کنند یک ریسک است، وجود دارد.

پایگاه اینترنتی شبکه ای بی سی نیوز نیز نوشت آمریکا می گوید بانک ها به خاطر همکاری تجاری قانونی با ایران مجازات نخواهند شد.

جان کری وزیر امور خارجه آمریکا به بانک های اروپایی بار دیگر تضمین داد که به خاطر تجارت مشروع و قانونی با ایران مجازات نخواهند شد.

کری و فیلیپ هاموند وزیر امور خارجه انگلیس روز پنجشنبه با بانکداران مهم اروپایی در لندن دیدار کردند. کری می گوید سو برداشت هایی درخصوص تحریم های آمریکا علیه ایران وجود دارد که به رغم توافق هسته ای با ایران باقی مانده است. کری و هاموند تلاش می کنند در این خصوص مسائل را شفاف سازی کنند.

کری گفت برخی بانک ها تصور می کنند خطراتی در تجارت با ایران وجود دارد و به همین خاطر تمایلی به تجارت با ایران ندارند.

کری گفت آمریکا می خواهد تصریح کند تا زمانی که بانک ها با احتیاط لازم فعالیت های عادی خود را انجام دهند و احتیاط کنند که با چه کسی تجارت می کنند ، در معرض مجازات قرار نخواهند داشت.

هاموند نیز گفت بین واقعیتی برای بانک های اروپایی و اهداف سیاسی آمریکا شکاف وجود دارد.

به گزارش آسوشیتدپرس، جان کری روز سه شنبه در این باره گفته بود: متهم کردن آمریکا در مورد عدم معامله بانک های اروپایی با ایران بی انصافی است و به نظر نمی رسد ارتباطی با سیاست های خارجی آمریکا داشته باشد.

وی افزود: ما بر اساس توافق هسته ای با ایران و بعد از برجام اکثر تحریم های اقتصادی علیه این کشور را برداشته ایم و حالا دیگر بانک های اروپایی خودشان باید در مورد تعامل با ایران تصمیم بگیرند.

پیش از این بانک های اروپایی اعلام کرده بودند که به خاطر ترس از تحریم های احتمالی آمریکا حاضر نیستند با شرکت های ایرانی معامله کنند.

ایران نیز اعلام کرده که در تجارت بین المللی کار دشواری دارد چرا که بانک های اروپایی نگران قوانین و تحریم های یکجانبه آمریکا علیه ایران هستند.
۱۳۹۶/۰۶/۰۷ ۰۹:۵۱
 
۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۲۳:۱۴
 
۱۳۹۵/۰۴/۰۴ ۲۱:۰۶
 
۱۳۹۵/۰۳/۲۷ ۱۷:۴۴
 
۱۳۹۵/۰۳/۱۵ ۱۳:۳۲
 
۱۳۹۵/۰۲/۲۵ ۱۸:۵۳
 
۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۲۳:۲۶
 
۱۳۹۵/۰۲/۱۵ ۱۳:۰۷
 
۱۳۹۵/۰۲/۰۴ ۰۹:۲۴
 
۱۳۹۵/۰۲/۰۳ ۲۳:۴۰
 
 
کلمات کلیدی : جان کری+اجرای برجام
 
حسن زاده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۳ ۲۰:۰۹:۰۱
احسنت .
ولی حیف که ترامپ رئیس جمهور میشه و کاغذ برجام رو پاره میکنه . (3701644) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۰۲-۲۴ ۰۸:۴۷:۴۹
اولا که احتمال رییس جمهور شدن ترامپ زیاد نیست و بعدش ترامپ بر خلاف دو نامزد دیگه حزبش نگفته که برجام رو پاره میکنه گفته تلاش میکنه اون رو بهم بزنه. تازه روی حرفهای ترامپ هم نمیشه خیلی حساب کرد چون بارها حرفهاش رو عوض کرده در مسائل مختلف.
اما مهمتر از همه اینه که ما در این فرصت باقیمانده از دوره اوباما رابطه با آمریکا رو به سطح معقولی برسونیم که امکان بهم زدن شرایط برای رییس جمهور بعدی نباشه یا سخت بشه. چون هیچ رییس جمهوری برای ایران مثل اوباما نخواهد بود. (3702080) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۴ ۰۹:۱۵:۴۰
در ضمن بانکهای اروپایی تضمین کتبی خواستند و دولت امریکا نپذیرفته (3702096) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۲۴ ۱۴:۲۹:۲۸
هیچ قراردادی با پاره کردن کاغذش باطل نمیشه. (3702607) (alef-3)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۳ ۲۰:۱۲:۱۸
وفای به عهد . (3701655) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۴ ۱۱:۳۷:۰۶
این یعنی روح برجام
ایران هم باید به روح برجام وفادار بمونه (3702223) (alef-3)
 
سپاسگزار هستم از تهران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۳ ۲۰:۱۷:۵۰
هموار کردن راه ، برای رسیدن ما به حق و حقوقمان . (3701662) (alef-13)
 
قلندری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۳ ۲۰:۲۴:۵۰
کار را که کرد ؟
آنکه تمام کرد . (3701682) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۲۳ ۲۰:۳۲:۲۰
عجب پر رو هستند اینها، پشت پرده یه جور و جلوی پرده یه جور، تازه این که میگه "بدانند که با چه کسی داد و ستد دارند" ممکن نیست (3701688) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۲-۲۳ ۲۱:۳۴:۵۶
جای تقدیر داره (3701761) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۲-۲۳ ۲۱:۴۶:۲۸
مشکل بانک هامون هم حل شد
به شرطی که مدیران بانکی یواشکی حقوق 85 میلیونی بر ندارن (3701771) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۳ ۲۱:۴۷:۰۷
خبر های خوبی در راه است (3701773) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۳ ۲۱:۴۷:۳۷
شنبه منتظر ریزش دلار و بالا رفتن بورس باشید (3701774) (alef-13)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۴ ۱۱:۱۶:۴۰
همین شنبه ؟ (3702194) (alef-3)
 
France
۱۳۹۵-۰۲-۲۳ ۲۱:۴۹:۱۲
اینکه بانکهای بزرگ در معامله با ایران خیلی با احتیاط بیان جلو موضوع خیلی طبیعیه. بانکهایی که بعضا به خاطر نقض تحریمهای ایران میلیاردها دلار جریمه دادن یک شبه اعتماد نمیکنن بیان با ایران معامله کنن. البته مشخص نبودن رییس جمهور بعدی آمریکا و موضوع اون هم یک موضوع نگران کننده دیگه برای بانکهاست. همینطور مسائل سیاسی و مبهم بودن آینده رابطه ایران و آمریکا. یعنی همین دلایل برای احتیاطی که از بانکهای غربی میبینیم کاملا طبیعیه و نمیتونیم بگیم واقعا آمریکا داره پشت پرده بانکها رو تهدید میکنه چون هیچ نشانه ای هم از این موضوع نیست.

البته همینکه بانکهای کوچک شروع به معامله کردن به تدریج وقتی معاملات و تجارت ایران بیشتر بشه و یک مدت اوضاع پایدار بمونه کم کم بانکهای بزرگتر هم میان و معامله میکنن. مخصوصا ما باید وضعیت رابطه مون با آمریکا رو بهتر کنیم و حداقل شرایطی باشه که تنش و نگرانی از آینده وجود نداشته باشه (3701777) (alef-13)
 
صادق
Germany
۱۳۹۵-۰۲-۲۳ ۲۱:۵۶:۱۱
صداقت در عمل (3701789) (alef-13)
 
بنده خدا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۴ ۲۱:۴۶:۰۳
آمریکایی ها و صداقت؟!

زمان زیادی نخواهد گذشت که این امیدتون هم ناامید می‌شه. (3703336) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۲-۲۳ ۲۲:۰۳:۴۸
دمش گرم (3701796) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۳ ۲۲:۵۱:۱۰
تلاش امریکا برای دو دوره ای شدن دولت کلید (3701832) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۴ ۰۵:۱۱:۵۴
دستشان درد نکند. (3702005) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۲-۲۴ ۰۵:۴۳:۵۰
ساده لوح نباشید...بعد از این همه دشمنی فکر کردید آمریکا حاضره حتی یه ذره موفقیت و پیشرفت ما رو ببینه.اینا همش نمایشه.خدا میدونه پشت پرده چه خبره.
مگه نمی بینید هر روز به بهانه ی جدید تحریم جدیدی وضع می کنن (3702010) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۴ ۱۱:۳۲:۰۷
مرگ بر آمریکا (3702213) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۴ ۱۳:۱۶:۵۷
ای کاش نظر چند بانکدار اروپایی را هم در مورد علت عدم تمایل به کار با ایران پوشش میدادید تا مشکل از دیدگاه آنها برای خواننده روسن گردد. (3702439) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۲۴ ۱۳:۴۷:۰۹
چقدر دلتون خوشه، به نظرتون کسی که ایران رو تحریم کرده میادبانک های دیگه رو تشویق میکنه که با ایران تجارت داشته باشن؟؟؟ (3702522) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۴ ۱۶:۲۶:۴۳
اروپاییها میگن
آمریکا به ما باید تضمین و سند دست نویس بده
حرف به درد ما نمیخوره (3702838) (alef-13)
 
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۲-۲۵ ۰۱:۱۳:۴۶
جالبه اروپایی ها خیلی بهتر از بعضیها در ایران امریکاییهارا می شناسند اما حتیتضمین کتبی آنها هم بی اعتباره. (3703586) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.