نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 349562
سخنان روحانی با طعم دلواپسی!
مهدی فضائلی، 12 اردیبهشت 95
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۰۰
«كشورهایی هستند كه به خاطر قدرت، ثروت، اقتصاد و نفوذ به هیچ چارچوبی اعتنا نمی‌كنند و به حقوق مردم و عدالت و اخلاق اعتنایی ندارند كه در رأس آنها دولت ایالات متحده آمریكا است».«خوی استكباری طول می‌كشد تا فراموش شود».«چرا ما نباید حواسمان جمع آن ظالم‌ها باشد... ما كه در برابر آمریكا این همه مشكلات داشتیم، ‌داریم و خواهیم داشت، چرا باید طبق مثل معروف گوشت را جلوی گربه بیندازیم و انتظار بلعیدن نداشته باشی؟».«چرا بعد از هشدارها اقدامی نشد؟»

اینها نه اظهارات فردی از طیف معروف به دلواپسان بلکه سخنان حسن روحانی است که روز پنجشنبه در مراسم روز ملی شوراهای اسلامی شهر و روستا در جمع منتخبان شوراها در سالن اجلاس سران و در واکنش به مصادره ۲ میلیارد دلار از داریی های ایران توسط امریکا بیان شد.
این سخنان که عجیب رنگ و بوی دلواپسی داشت البته در تعریض به اقدام منسوب به دولت قبل در خرید اوراق قرضه و نگهداری در امریکا مطرح شد.

« افراط، همه‌جا برای ما مضر است، به‌ویژه در فکر کردن و افراط بزرگترین خطر را برای یک جریان می‌‌آفریند. در فکر افراطی، هیچ‌گاه نباید با آژانس بین‌المللی و سازمان ملل همکاری کرد. حتی فکر افراطی به ما می‌گوید "به هیچ‌کس اعتماد نکنید"، فکر افراطی به ما می‌گوید "به همسایگان و دوستان هم اعتماد نکنید" اما اندیشه اعتدالی به ما می‌گوید رویکرد ما، رویکرد معتدلی باشد.»
این عبارات هم که از آن همه چیز استشمام می شود جز بی اعتمادی به امریکا اتفاقا" سخنان جناب روحانی است که نوزدهم فروردین سال جاری در مراسم روز هسته ای ایراد شد و به قول معروف "حالا پیدا کنید پرتقال فروش را"!

در اینکه دولت قبل و حال و آینده باید پاسخگوی تصمیمات خود باشند تردیدی نیست؛همینطور در ضرورت عذرخواهی آنها در صورت اشتباهاتشان که البته این حداقل کاری است که باید بکنند!ولی جناب روحانی! همه سخنان منتقدان منصف و گاه غیر منصف شما طی سه سال گدشته اتفاقا" همینی است که امروز شما خود به آن اذعان می کنید یعنی "بی اعتمادی به امریکا".

آقای روحانی شما که در جریان مذاکرات هسته ای بارها بی اعتمادی به امریکا را به افراطی گری ترجمه کردید چرا فقط درمقام زیر سوال بردن دولت قبل، با لحن منتقدان دلسوز خود هم آوا می شوید؟

جناب آقای روحانی! آیا آقای ظریف که ما هم حداقل به تبعیت از رهبری، ایشان را امین،غیور،شجاع و متدین می دانیم، در مصاحبه‌ با شبکه تلویزیونی پی‌بی‌اس  امریکا، مولفه "اعتماد به امریکا" در سیاست خارجی شما را بااین جمله به نمایش نگذاشت که: "اگر رئیس‌جمهور اوباما به ما قول بدهد که کاری می‌کند، ما می‌پذیریم و به قول او احترام می‌گذاریم”(۱۹ سپتامبر ۲۰۱۴ برابر ۲۸ شهریور ۱۳۹۳)

شما در این سخنان خود( در صورت حمل به صحت) به حق دولت قبل را مورد مواخذه قرار می دهید که چرا به هشدارها توجه نکرده؟آیا شما به هشدارهای مجلس شورای اسلامی،شورای عالی امنیت ملی و رهبری در خصوص برجام توجه کرده اید؟

شما به درستی و با قاطعیت گفته اید:"دولت تیمی را مأمور كرده كه همه موارد را بررسی كند و از این كارگروه می‌خواهم كه نتیجه بررسی خود را شفاف و روشن در اختیار ملت قرار دهد. مردم باید از سرنوشت ثروت خود مطلع باشند." لذا بد نیست به هیات نظارت بر برجام نیز دستور فرمایید گزارشی از اجرای صد روزه برجام به ملت ارائه کنند چرا که این همان ملت است و همانطور که حق دارد از سرنوشت ثروت خود مطلع باشد حق دارد از سرنوشت دیگر حقوق و سرمایه های خود نیزمطلع گردد.ضمنا" این کار کمک می کند شما خدای ناکرده به سیاست یک بام و دو هوا متهم نشوید!

البته دقت شود،سخن در باره برجام نیست چرا که فصل آن تمام شده و از آن عبور کرده ایم و نظام با شرط و شروط و اما و اگر بالاخره آنرا پذیرفته است؛بلکه سخن بر سر دوران پس از برجام است.دورانی که امریکایی ها تلاش می کنند آنرا در امتداد برجام و مطابق همان مدل البته در حوزه های دیگر ادامه دهند و متاسفانه عده ای هم در داخل هنوز مرکب برجام خشک نشده و نتیجه ای از آن عاید نگشته در پی پاسخ مثبت به آن هستند.
توقع ما از جناب روحانی آن است که مطابق گفته های خود، به دولت و نظام امریکا که "مستکبر" است،"ظالم" است،"به هیچ چارچوبی اعتنا نمی کند" و "با او مشکلات داشته، داریم و خواهیم داشت" اعتماد نکنند و این جملات را نه فقط در مقام تصفیه حساب سیاسی با دولت قبل بلکه صادقانه در عمل به اثبات برسانند.
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۸:۰۷:۵۰
مرگ بر امریکا (3676826) (alef-3)
 
حقیقت جو
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۹:۰۶:۵۸
امریکا از درون ایران پیامها و سیگنالهای متفاوتی دریافت میکند و هر کسی با هر سمتی سیاست خاصی را دنبال میکند
به همین دلیل جناحهای مختلف امریکا هم نگرشهای متفاوتی در مورد مواجه شدن با ایران دارند (3676930) (alef-3)
 
سید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۷:۴۰:۴۷
برادر من عزیز من سرور من...هر مذاکره ای به معنی اعتماد طرفین نیست!مگه پیامبر به یهودی ها اعتماد داشت که با اونها عهدنامه نوشت؟ ...بین دو دشمن که در حال جنگ هستند هم عهدنامه نوشته میشه که بهش میگن :آتش بس!...
مگه وقتی جلیلی با انگلیسی ها و فرانسوی ها و آلمانی هامذاکره میکرد به اونها اعتماد داشت؟ نه خداوکیلی این رو یک دلواپس جواب بده اعتماد داشت که مذاکره میکرد؟ ...
در حضور وجدانتون از خودتون بپرسید اگر جلیلی جای ظریف بود الان ما تو چه وضعیتی بودیم ؟...به میلیون ها جوان تحصیلکرده بیکار فکر کنید ، به سن ازدواجی که بالای 30 سال شده، به کارگری که بعد از یک روز سخت کاری باید جلوی روی بچه هاش شرمنده باشه، فکر کنید به پسری که بعد از سی سال هنوز مجرده و با شرمندگی باید از پدرش پول بگیره با اینکه همه ی تلاشش رو کرده...
منم تا الان نتیجه ی برجام چندان ملموس نبوده برام چون هنوز زمان زیادی نگذشته!ولی به این مسیر اعتماد دارم به اینکه مطمینم پیشرفت بدون تعامل با جهان امکان پذیر نیست...ولی یه دلواپس جواب بده عاقبت مسیر آقای جلیلی چی بود؟ جنگ؟ قحطی؟ (من قبول دارم در برابر تحریم های امریکا میشه مقاومت کرد اما آیا در برابر تحریمی که جهان(حتی همپیمانان ما) بر سر اون اجماع کردن هم میشه مقاومت کرد؟...)

به حرمت بغضی که موقع نوشتن این پیام گلومو گرفت منتشر کن.
با تشکر از الف (3678185) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.