نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 289361
رد اتهام هم صدایی دلواپسان و اسرائیل
بخش تعاملی الف - محمد صادق بدخش
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۷


پس از شروع دور جدید مذاکرات در دولت یازدهم و حصول توافقاتی در ژنو و لوزان و وین، برخی در داخل کشور در مورد روند مذاکرات و جهت گیری ها انتقاداتی مطرح کردند و در خارج از کشور نیز اسرائیل و برخی تندروهای آمریکایی ادعا کردند که با توافق به دست آمده در وین مخالف هستند. این اتفاق سر منشأ هجمه شدیدی علیه منتقدان داخلی گردید و آن ها به همسویی با صهیونیست ها متهم شدند و جالب این است که کسانی که این هجمه را ترتیب دادند، کارنامه ننگینی در سال ۸۸ در هم صدایی با اسرائیل از خود به جا گذاشتند و هر چه دلسوزان نظام، آن ها را به صحنه بین المللی و حمایت تمام اراذل جهان از آن حوادث، توجه دادند گوش شنوایی پیدا نشد.

اما به عقیده نگارنده در ماجرای مذاکرات هسته ای، به هیچ وجه نمی توان گفت منتقدین توافق، با اسرائیل همسو هستند. این ادعا را با مثالی توضیح می دهم.

فرض کنید آقای الف، هزار تومان از آقای ب دزدیده است در زمان برگزاری دادگاه هر کدام از این دو نفر می خواهند قاضی به صورت کامل به نفع او رأی بدهد، حکم دادگاه که صادر می شود آقای الف را به پرداخت پانصد تومان محکوم می شود و هر دو نفراز این حکم اظهار ناراحتی و نارضایتی می کنند و اعتراض خود را اعلام می کنند. آیا اینجا می شود گفت این دو نفر همسو و هم نظر هستند و نارضایتی این دو نفر، به یک معناست؟

در ماجرای هسته ای هم ما با چنین وضعیتی روبرو هستیم صهیونیست ها امتیازاتی که به ایران داده شده را بیش از حد می دانند و تعهدات ایران را ضعیف ارزیابی می کنند و منتقدان داخلی عکس این ادعا را دارند پس به طور کامل در سوی مخالف صهیونیست ها قرار دارند نه اینکه با آن ها هم نظر باشند بلکه کسانی که در داخل می گویند به هر صورت باید در مقابل زیاده خواهی های طرف مقابل کوتاه آمد چند قدم به صهیونیست ها نزدیک تر هستند و اگر حقیقتا نظر اسرائیل را برای تشخیص حق و باطل، به عنوان ملاکی که حضرت امام خمینی رحمه الله بر آن تأکید کردند ملاک قرار می دادند هرگز نباید از مسئولان کشور تقاضای کوتاه آمدن از مواضع به حق خود می کردند بلکه به رغم آرزوی صهیونیست ها، مقاومت را سر لوحه مواضع و رویکرد های خود قرار می دادند.
 
کلمات کلیدی : محمد صادق بدخش
 
عباس
۱۳۹۴-۰۵-۲۶ ۱۲:۵۲:۲۱
اخوی بد متوجه شدی منظور اینه که ایشان واسراییل هردو از اول با مذاکرات مخالف بودندوعدم مذاکره و تفاهم همان خواسته اسراییل است ومعلومه که اینها همون حرفا رو نمی زنند چون اونوقت دیگه توجیهی برای مخالفت کور خود ندارند چند بار ظریف وهمکارانش رو که رهبری فرزندان انقلاب وامین نامیدند به سازش کاری متهم کردند! وعینا همین حرف رو اسراییلیها برای کری گفتند !؟ اینها میدونن چکار دارند میکنند! چون آدم خواب با یه صدا بیدار میشه ولی امان از کسی که خودشو زده بخواب!!!مثل موردی که رهبری فرموند که من خودم زبان دارم وحرفم را میزنم . خوب چند بار ایشان از شریعتمداری وکوچک زاده ورسایی و زاکانی و....گفتند رهبری مخالفند وکذا وکذا یک موردش همین چند روز پیش تو کیهان بود نه عزیز اینها واقعا هم راستا با اسراییل ند همونطور که فتنه گران بودند (3120986) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۰۸:۰۵:۵۴
اینکه دلواپسان و اسراییل با هم هستند یا نه مهم نیست مهم این است که در این مورد یک حرف را میزنند : توافق نباید انجام شود (3134058) (alef-3)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۱۷:۳۷:۱۶
چه مثال بی ربطی معلومه که کاملا مخالفان توافق با اسرائیل کاملا همسو و هم هدف اند و عامدا منافع ملی را به خطر می اندازند (3136277) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.