توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 240067
صاحب قدیمی‌ترین برنامه تلویزیون کیست؟
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۵۰
در مراسم قدردانی از برترین‌های رمضان و تابستان ۹۳ سیما، از سه دهه فعالیت‌های رسانه‌ای حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در زمینه گسترش احکام قرانی در صدا و سیما تجلیل شد.

به گزارش رسا، همه ما او را می شناسیم. مردی از جنس قرآن؛ با جامه روحانیت؛ با نوای زیبا و آشنای معارف حق و البته با آن کلمات قصار و جملات خنده دار و فرح بخشی معنوی که سراسر سخنرانی هایش را دربرگرفته.

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی؛ مردی از تبار کاشان و از دیار عرفان؛ مردی با روحیه ای بشاش و لهجه ای دلنشین؛ مرد رسانه ای انقلاب و حوزه؛ او که با همه سادگی و صمیمیتش، رسانه را به خوبی می شناسد و از آن بهترین بهره ها را برده است.

مرد نهضت سوادآموزی؛ مرد زکات؛ مرد ستاد اقامه نماز؛ مرد درسهای از قرآن؛ آری؛ به کارنامه رشک برانگیزش که نگاه می کنیم، غبطه این همه اعمال و باقیات الصالحاتی را می خوریم که او یک تنه به سرانجام رسانده است. این روحانی محبوب در بیان خاطره ای به چگونگی حضورش در تلویزیون اشاره می کند که جالب و شنیدنی است:

بعد از پیروزی انقلاب، با پیشنهاد علامه شهید مطهری قدس سره و مؤافقت امام خمینی‌(ره) برای اجرای برنامه، به تلویزیون معرفی شدم، روزی که به آن تشکیلات وارد شدم، بیشتر کارکنان نمی‌دانستند، قبله کدام طرف است و... در آن جا با بهانه گیری و وسواس زیاد مرا آزمایش کردند و زمانی که در این جهت موفق یافتند، پیشنهاد کردند که بدون لباس روحانیت برنامه اجرا کنم و به طور علنی گفتند: ما به جز دو روحانی (حضرت امام و آیة الله طالقانی) به دیگران اجازه حضور در این تشکیلات را نمی‌دهیم. من هم با این پیشنهاد موافقت نکرده و اعلام داشتم: برخورد شما را به اطلاع حضرت امام قدس سره خواهم رساند.

بعد از این اخطار، آنان قبول کردند که با لباس روحانی اجرای برنامه کنم. به هر حال سال‌هاست است که این برنامه تلویزیونی - که از باقیات الصالحات علامه شهید مطهری‌قدس سره و حمایت‌های امام عزیزقدس سره است - برگزار می‌شود و بر اساس نظر سنجی‌های خود صدا و سیما از برنامه‌های مؤفق بوده است. امام خمینی‌قدس سره به واسطه‌ی همان برنامه تلویزیونی، به اینجانب لطف و عنایت خاصی داشت و هر بار که خدمت ایشان می‌رسیدم مورد لطف و محبت ایشان قرار می‌گرفتم.

برنامه درس‌هایی از قرآن، که بنا بود از طرف مدیریت آن زمان تلویزیون تعطیل شود، ایشان به وسیله یکی از اعضای دفتر خود، به رئیس صدا و سیما اعلام فرمودند که این برنامه‌ها مفید بوده و باید باشد و چون من بابت اجرای برنامه‌ها حق الزحمه ای دریافت نمی‌کردم، آن امام بزرگوار چند بار مبلغ قابل توجهی برایم فرستاد که به خدمتشان شرفیاب شده و اعلام کردم من فعلاً نیاز ندارم ولی ایشان می‌فرمود: این از بیت المال نیست و نزد شما باشد و بعد از این آشنایی بود که آن رهبر فرزانه حکم نمایندگی خود را در سازمان نهضت سوادآموزی به من اعطا فرمود.

و اینک در مراسم قدردانی از برترین های رمضان و تابستان ۹۳ سیما، از سه دهه فعالیت های رسانه ای حجت الاسلام و المسلمین قرائتی در زمینه گسترش احکام قرانی در صداوسیما تجلیل شد. حجت الاسلام والمسلمین قرائتی با حضور در جمع برنامه سازان تلویزیون در سخنانی به نکات مهم و خطیر و قابل تأملی اشاره کرد و مباحث ارزشمندی را یادآور شد. وی در سخنان خود ابتدا از برنامه سازان خواست تا در کارها تقرب به خداوند را از یاد نبرند.

وی تاکید کرد: هر برنامه ای که تولید می کنید و روی آنتن می‌برید باید مشکل گشا باشد و مشکلی از فرد یا جامعه ای را حل کند. مفسر قرآن ، ایجاد اتاق فکر را در صداوسیما از اولویت های این رسانه خواند و اضافه کرد : باید از بهترین اسلام شناسان، جامعه شناسان و مردم شناسان دعوت شود تا در اتاق های فکر تمام تولیدات رسانه را کارشناسی کنند. حجت الاسلام قرائتی ترویج ازدواج آسان را از مهم ترین وظایف سیما دانست و افزود : باید در زمینه نماز و ازدواج فرهنگ سازی شود، چون نماز دوای غفلت است و ازدواج داروی شهوت و هر دو از نیازهای اسامی جامعه و تاکید شده در روایات و احادیث ماست. وی در ادامه به روایات و احادیثی تحریف شده اشاره کرد و گفت: باید همواره در استفاده از این روایات و احادیث دقت نمائید چرا که بسیاری از این احادیث جعل شده اند و سندیت ندارند.