توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 497487
ماجرای هشدار شدیداللحن حزب‌الله به اسرائیل
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۰۳
یک گزارش منتشر شده توسط صهیونیست‌ها حاکی است، سکوت اسرائیل در نبرد حزب‌الله با تروریست‌ها در عرسال نتیجه هشدار شدید‌اللحنی است که حزب‌الله از طریق وزیر خارجه آلمان برای نتانیاهو فرستاد.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه الکترونیکی «رأی الیوم»، رئیس مرکز اطلاع رسانی دانشگاه عبری قدس پژوهش مهمی را با این عنوان منتشر کرد که «ابومالک تلی روی چه کسی حساب باز کرده بود و راز بی طرفی اسرائیل در نبرد عرسال چیست؟».

این پژوهشگر صهیونیست در یادداشتی که وبگاه «اسرائیل تایمز» منتشر کرد، گفت: ابومالک تلی فرمانده میدانی جبهه تحریر الشام در قلمون یقین داشت که حزب الله در حال آماده کردن نقشه جنگی برای از میان بردن حضور جبهه تحریر الشام در منطقه استقرار آن در قلمون سوریه و لبنان و بالاخص شهر عرسال لبنان است که پایگاه اصلی جبهه تحریر الشام و همچنین نیروهای داعش محسوب می‌شود.

این پژوهشگر صهیونیست افزود: از آن زمان ابومالک تلی فرمانده جبهه تحریر الشام تحرکات خود را آغاز کرده و از آنجایی که این جبهه تحت حمایت مالی و اشراف قطری‌هاست از رهبری اصلی جبهه کمک خواست.

ابومحمد الجولانی دبیر کل جبهه تحریر الشام پس از تماسی که از سوی تلی دریافت کرد نیروهای زبده و آموزش دیده‌ای را از طریق صحرای سوریه که تحت سیطره داعش است برای وی فرستاد. وی افزود: تلی به همین امر هم اکتفا نکرد، با اسرائیل هم تماس گرفت یعنی یوسف البشوی مسئول دفتر جبهه تحریر الشام در اردن با یک مقام اردنی تماس گرفت و وی در سفری محرمانه به اسرائیل پیام تلی را به مقامات تل آویو رساند.

پژوهشگر صهیونیست اظهار داشت: تلی در این پیام از اسرائیل خواسته بود به محض حمله حزب الله به جبهه تحریر الشام در عرسال نیروی هوایی خود را برای حملاتی ویرانگر علیه حزب الله وارد عمل کند تا بدین ترتیب اسرائیل هم انتقام جنگ تابستان 2006 را از حزب الله بگیرد.

وی ادامه داد: فرستاده اردن پاسخ مثبتی از آویگدور لیبرمن، وزیر دفاع اسرائیل گرفت که تاکید کرد اسرائیل به جنبش تحریر الشام کمک خواهد کرد.

پژوهشگر صهیونیست گفت: در روز شنبه هشتم ژوئیه که در اسرائیل روز تعطیل بود سفیر آلمان در تل آویو درخواست ملاقات فوری با وزیر دفاع [جنگ] اسرائیل کرد و سفیر به خانه لیبرمن رفت و نامه‌ای را از زیگمار گابرئیل وزیر خارجه آلمان تقدیم وی کرد.

در این نامه پیام هشدار سفیر آلمان در بیروت پس از نشست وی با یکی از اعضای رهبری حزب الله آمده بود، در این نشست، طرف حزب الله  هشدار داد که این جنبش قصد ریشه‌کنی تروریسم در قلمون و عرسال را دارد و هرگونه مداخله از سوی اسرائیل به نفع تروریست‌ها تمام می‌شود و به معنای اعلام جنگ از سوی اسرائیل علیه حزب الله است.

در این نامه به نقل از عضو رهبری حزب الله آمده بود که در صورت مداخله اسرائیل حزب الله همه جبهه‌های جنگ را به روی اسرائیل خواهد گشود و از هیچ هدفی در اسرائیل نخواهد گذشت بنابراین اسرائیل تاوان سنگ‌اندازی در مبارزه با تروریسم را خواهد دید.

این مقام حزب الله گفته بود: ما برای پاکسازی خاک خود از وجود تروریسم اقدام می‌کنیم و برای انجام این عملیات هرگز تعلل نخواهیم کرد و در دنیا کسی نیست که جلودار ما شود ما با تروریسم مبارزه می‌کنیم و اگر اسرائیل قصد هر اقدامی علیه حزب الله را داشته باشد عواقبی غیرمنتظره از طرف حزب الله را متحمل خواهد شد.

عضو رهبری حزب الله تاکید کرده که اسرائیلی‌ها بخوبی از نتایج جنگ تابستان 2006 باخبرند اما در تابستان 2017 معادله تغییر زیادی کرده است و هر کیلومتر مربع در اسرائیل در تیررس موشک‌های حزب الله است. مقام حزب الله خطاب به سفیر آلمان در بیروت ادامه داد: آقای سفیر ما برای شمال احترام زیادی قائل هستیم بنابراین قبل از اینکه فرصت از دست برود و اسرائیل حماقتی مرتکب شود که از عواقب آن اصلا خبر ندارد و مطمئنا برای خودش فاجعه بار خواهد بود به تکلیف خود عمل کنید این یک هشدار است و حزب الله حرفی غیر این ندارد.

این پژوهشگر صهیونیست در تحقیق تخصصی خود تاکید کرد: پس از اینکه وزیر دفاع [جنگ] اسرائیل نامه را دریافت کرد با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل تماس گرفته و درخواست دیدار فوری با وی برای بررسی مساله‌ای بسیار مهم را مطرح کرد.

لیبرمن به منزل نتانیاهو رفت و نامه را به او تحویل داد، صبح روز بعد نهم ژوئیه در جریان نشست معمول کابینه اسرائیل نخست وزیر اعضای کابینه را در جریان نامه وزیر خارجه آلمان قرار داد و جلسه کابینه را به بررسی این نامه اختصاص داد.

بالاخره کابینه اسرائیل به اتفاق آرا تصمیم گرفت که به برنامه حمایت از جبهه تحریر الشام در عرسال فیصله بدهد و این گونه شد که همه محاسبات ابومالک تلی به هم ریخت.
 
کلمات کلیدی : هشدار ،حزب‌الله، اسرائیل
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.