نظر منتشر شده
۱۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 312184
یادداشت های پلاک نوزده؛
درسی مهم از آیت الله قاضی، بویژه برای اصحاب قدرت!
اکبر نبوی، 2 آذر 94
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۵
در کتابی خواندم که یکی از مردان اهل سلوک و ذکر، برای زیارت و نوشیدن هوای حرم امیر عارفان حضرت علی ( ع ) از ایران به نجف می رود. پس از تکاندن اندکی از غبار دلتنگی و فرو نشاندن قطره ای از تشنگی جان و دل، نزد عارف شوریده و دلسوخته ی عشق و معنا، آیت الله سید علی آقای قاضی می رود و از آن مرد بزرگ می خواهد برایش دعاکند تا جذبه هایی را که پیش از این داشته و چندی است از آن تهی شده، دوباره بدست آورد. حضرت قاضی که طرز و شیوه ای خاص در وادی عرفان و معرفت حق داشته است، به آن مرد سالک می گوید: « دست ما خالی است » ( نمی توانم به شما کمک کنم. ) مرد، ملول و ناامید به سامرا و بارگاه حضرت عسگری ( ع ) می رود و به انابه و تضرع می پردازد. چندی می گذرد( روزها و شب هایی ) و مرد دوباره حالت های روحانی خود را بدست می آورد. پس آنگاه نزد آیت الله قاضی می رود و به ایشان می گوید : « آنچه دریغ فرمودید، به ما دادند. همچنین، آقا ( منظور، حضرت مهدی عج است ) گفتند به قاضی بگویید بیاید کارش دارم » حضرت قاضی در پاسخ می گویند: « بگویید قاضی گفت نمی آیم. » آن مرد سالک از محضر آیت الله قاضی می رود و به ایران باز می گردد. آیت الله قاضی به حاضر ( یا حاضران ) می فرماید: « این نفس اوست که بر او جلوه کرده و چیزی را که دوست داشته در نظرش آورده است. وگرنه راهی دراز باید تا رسیدن به این مقام. ( دیدن جمال بقیه الله الاعظم عج) »

وقتی این روایت ( جمله ی حضرت قاضی ) را خواندم، همه ی سلول های تنم لرزید. رعشه ای تجربه ناشده بند بندِ وجودم را در مشت گرفت. روحم به دَوَران افتاد. سینه ام سنگین شد. آخر مگر به آسانی می توان پذیرفت که مرد پرهیزگار و زاهدی که بسیاری چون من، او را دوست می داریم و پاره ای از کرامت هایش ما را شگفت زده کرده است، نفس اش بر او چنین جلوه گری کند و او را به این ابتلای سخت و سهگمین گرفتارسازد به گونه ای که نتواند نیرنگ نفس را از حقیقت بازشناسد و در دام خیالات نفسانی اسیر شود. براستی اگر نفس با کسانی چون آن مرد سالک و زاهد چنان می کند و درخواست عارفانه ی او را چنین می آلاید، چه بلا و بلاهایی بر سرکسانی چون من که ناتوانیم و به زمین چسبیده ایم، خواهد آورد؟ من و مایی که نه درنگ سلوک را به تجربه نشسته ایم و نه حلاوت ذکر را چشیده ایم.
 
کلمات کلیدی : یادداشت‌های دوشنبه+الف
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۲ ۱۳:۲۵:۱۰
درود خدا بر مردان راه حق...ممنون از الف و جناب اکبر نبوی از نقل این داستان عارفانه که تلنگری بس مهم در درون خود داشت..برای شادی روح مرحوم آقا سید علی قاضی صلوات...اللهم صل علی محمد وآل محمد (3341330) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۲ ۱۵:۰۵:۲۵
حالا آن مرد زاهد که بوده؟ (3341581) (alef-2)
 
علی
۱۳۹۴-۰۹-۰۷ ۲۲:۴۷:۵۲
شیخ رجبعلی خیاط (3353889) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۹-۰۲ ۱۵:۴۶:۰۹
امثال حضرت قاضی می بایست ریشه امور رو بدست بگیرند تا نه تنها از تسلط نفس در امان باشن بلکه تسلط نفس بر دیگران رو هم متوجه بشن (3341669) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۲ ۱۶:۱۴:۱۷
سئوال یزرگ امروزه این باید باشد بزرگترین دغدغه مسئولین و مدیران کشور چیست ؟(پاسخ بسیار دردناک است)
پاسخ : تضمین آینده مدیریتی فرزندان تحصیل کرده آنها (کل دردها در این نقطه ریشه دارد) (3341750) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۲ ۱۹:۲۶:۰۷
عزیزم خودت را کنترل کن اشتباه فهمیدی.
قاضی گفته اون ادعای مرد که گفته امام زمان را دیدم ساخته نفسش بوده نه اون چه شما برداشت کردی و الف هم بدون بررسی منتشر کرده (3342097) (alef-13)
 
امید
۱۳۹۴-۰۹-۰۴ ۲۰:۵۲:۴۲
اتفاقا فکر کنم شما درست متوجه نشدی
نویسنده منظورش نفس همان مراجعه کنند ه بوده ولی احتمالا اون شخص که نویسنده نمیخواسته نامش را ببرد آدم بزرگی بوده واجب نویسنده از هوای نفس او بوده و فکر کنم شما به اشتباه افتادید (3347340) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۰۰:۳۶:۵۷
قابل توجه عارف نماهايي كه با كنايه و خيلي ظريف ، طوري وانمود مى كنند كه با امام عصر عج ملاقات كرده ، ارتباط داشته يا دارند ، و سفارش و تاييدات افراد دلخواه خودشان را از قول امام عصر روي منابر عنوان مى نمايند (3342543) (alef-13)
 
پسر شجاع
۱۳۹۴-۰۹-۰۳ ۰۸:۳۸:۵۶
سلام
درود خداوند بر علمای بزرگ جهان اسلام
و اما درباره توفیق زیارت زیباترین و دلرباترین جمال هستی، باید بگویم اتفاقا راه چندان هم دراز نیست.
همه ما داستان توبه نصوح را شنیده ایم. همه ما داستان رسول ترک را شنیده ایم. همه ما داتسان علی گندابی را شنیده ایم. چه کسی است که داستان آن مرد کلیدساز را نشنیده باشد.
هیچ کدام از این افرادی که مثال زدم، راه درازی را در پی نگرفته بودند. اتفاقا در کوتاهترین مسیر ممکن قدم گذارده بودند. صراط مستقیم.

همان صراطی که هر روز در نمازهای یومیه و مستحبی مان از خداوند طلب می کنیم.
برای زیارت جمال نورانی یوسف زهرا (سلام الله علیهما)، فقط یک راه کوتاه و آسان وجود دارد: «کافیست که آدم بشویم».
برای آدم شدن کافیست که واجبات را به انجام برسانیم و محرمات را کنار بگذاریم.
خدایی در کلام رحمتش با یک شتر یا با یک زنبور قدرت و رحمتش را به بشر گوشزد می کند، با همین کارهای کوچک و ساده درهای رحمتش را به روی ما باز خواهد کرد.

راه بسیار نزدیک و کوتاه است، لکن رهروی سبکبار پیدا نمی شود.

(الف، دوست داشتی منتشر کن، دوست نداشتی منتشر نکن، ولی حداقل خود اداره کنندگان سایت الف اندکی در کلامی که گفتم تدبیر و اندیشه کنید)

در پناه حق... (3342786) (alef-13)
 
محمد12
۱۳۹۴-۰۹-۰۷ ۱۳:۰۴:۰۸
ای کاش نام وصفحه کتاب را هم ذکر میکردند تا بتوانیم از این مطلب در تحقیقات و پژوهشها استفاده کنیم !! لطفا منبع را هم ذکر کنید (3352602) (alef-13)
 
مصطفی
۱۳۹۴-۰۹-۰۷ ۱۳:۲۶:۴۲
سلام
کسی میداند این داستان در کدام کتاب آمده است؟
لطفا نام کتابی را که این داستان از آن نقل شده را بنویسید. (3352665) (alef-13)
 
انصاف
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۸:۰۶:۳۴
خدا امام مان رابرساند . همه چیز را گفتید الا این جان کلام را . خدایا برسان امام مارا ! خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....... اللهم عجل لولیک الفرج ! آممممممممیییییییینننننننن (3356584) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.