توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 431056
کارمندان برای خاموش کردن گوشی حق قانونی یافتند
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۵۶
شرکتهای فرانسوی از این پس باید این حق را برای کارمندانشان به رسمیت بشناسند که در تعطیلات آخر هفته اجباری به چک کردن گوشی‌شان نداشته باشند.

به گزارش ایسنا، از اول ژانویه، قانون اشتغال جدیدی اجرا می شود که سازمانهایی با بیش از ۵۰ کارمند را وادار خواهد کرد حقوق کارمندان برای نادیده گرفتن گوشیهایشان در تعطیلات پایان هفته را مورد مذاکره قرار دهند.

استفاده بیش از حد از دستگاه‌های دیجیتالی عامل مشکلات متعدد از جمله بی‌خوابی و روابط خانوادگی شناخته شده است و به افزایش اضافه کاری بدون حقوق منجر شده است که طی آن کارمندان خارج از اداره کار می کنند.

این تدبیر از سوی وزیر کار فرانسه معرفی شد که پیش از این تحقیقاتی به درخواست وی انجام شده بود. تحقیقات مذکور نسبت به پیامدهای حجم انبوه اطلاعات دریافتی بر سلامت کارمندان هشدار داده بود.

طبق قانون جدید، شرکتها باید حق کارمندان برای خاموش کردن گوشی‌هایشان و کاهش دخالت کار در زندگی خصوصی‌شان را به رسمیت بشناسند.

اگر چنین توافقی حاصل نشود، شرکتها باید چارتری را منتشر کند که تقاضاها و حقوق کارمندان خارج از ساعات کار را مشخص می کند.

اتحادیه‌های کارگری در فرانسه مدتها خواستار چنین اقدامی بودند اما قانون جدیدی که حق جدید برای خاموش کردن گوشی را برای کارمندان قائل شده است، هیچ مجازاتی برای شرکتهایی که این حق را نادیده می گیرند، پیش بینی نکرده است.

روزنامه چپ گرای لیبراسیون این اقدام را مورد تمجید قرار داد و اعلام کرد این قانون ضروری بود زیرا کارمندان در فرانسه اغلب بر اساس تعهد به شرکتشان و قابل دسترس بودن مورد قضاوت قرار می گیرند.

بعضی از گروه‌های بزرگ مانند فولکس واگن و دایملر در آلمان یا شرکت هسته ای آروا و شرکت بیمه اکسا در فرانسه پیش از این اقداماتی را برای محدود کردن ارسال پیام به کارمندان در خارج از ساعات کار اتخاذ کرده بودند.

طبق تحقیقاتی که از سوی گروه Eleas منتشر شده است، بیش از یک سوم کارمندان فرانسوی هر روز از دستگاهشان برای انجام کار خارج از ساعات اداری استفاده می کنند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، حدود ۶۰ درصد از کارمندان موافق ساماندهی این وضعیت برای روشن شدن حقوقشان هستند.
 
کلمات کلیدی : گوشی، تلفن همراه
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.