نظر منتشر شده
۷۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 210736
با ادعای عدم دخالت در حريم خصوصي مردم؛
وقتی از همه دنیا لیبرال تریم
بخش تعاملی الف - ایلیا سالار، 15 دی 92
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۴۳
اقتصاددانان کشورمان همواره شفافیت اقتصادی را تنها راه کاهش فساد اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار دانسته اند. دست های پیدا و پنهان بسیاری تا به امروز مانع شفاف سازی ساختار اقتصادی کشورمان بوده اند و تا اندازه زیادی هم به هدف خود دست یافته اند. اما در روزهای اخیر بحثی مطرح گردید که در صورت اجرایی شدن می تواند تبدیل به کابوسی شود برای این دست های پیدا و پنهان.

در هفته های اخیر اخیر بحث حذف یارانه دهک های پردرآمد موجب ارائه پیشنهادی گردید که می تواند نقطه عطفی در عملکرد اقتصادی کشورمان محسوب گردد. پیشنهاد از این قرار بود که حساب های بانکی افراد و گردش مالی آنها مبنای شناسایی پردآمدها قرار گیرد. البته گستره تاثیرات "بررسی حساب بانکی افراد حقیقی و حقوقی" تنها به شناسایی دهک های پردآمد کشور برای حذف یارانه اشان ختم نمی شود، بلکه می تواند (۱) فراریان مالیاتی را که درآمد میلیاردی داشته و ریالی مالیات می دهند (اگر اصلا مالیات می دهند) شناسایی نماید، (۲) از طرفی مفاسد اقتصادی افراد حقیقی و حقوقی چه دولتی و چه غیر دولتی و چه شبه دولتی، به راحتی قابل کشف و پیگیری نماید.

فرض کنید مبلغ قابل توجهی به حساب یک نماینده مجلس، عضو شورای شهر یا هر مقام مسئول و غیر مسئول یا هر عضوی از خانواده او ریخته شود، یک سیستم بازرسی ساده به راحتی می تواند این موضوع را پیگیری کرده و منشا وجه واریزی را پرس و جو نماید. از طرفی این پیشنهاد "کاملا عملی" بوده و در توان نرم افزاری و سخت افزاری دولت می باشد. همچنین این گام می تواند شروعی باشد برای شفاف سازی کامل اقتصادی با هدف از بین بردن هرگونه فساد و تبعیض.

خوب است که بدانید بدون استثنا در تمامی کشورهای پیشرفته دنیا، شما مجبورید وضعیت حساب بانکی خود را به دولت اعلام کنید و در صورت ارائه اطلاعات اشتباه با جریمه های سنگین مواجه می شوید. در چنین شرایطی تصور کنید که چه کسی جرات خواهد کرد، فساد سیستمی از طریق سیستم بانکی ایجاد نماید (آنگونه که در فساد سه هزار میلیاردی و حتی بیشتر از آن در پرونده های در حال باز شدن اخیر، شاهد آن می باشیم).

در آخرین خبر، کشور انگلستان طی توافقی با دولت سوئیس، بانک های این کشور را مجبور کرده که حساب بانکی شهروندان انگلیسی را به دولت این کشور اعلام نمایند. بانک های سوئیس که به حفظ حریم خصوصی سپرده گذاران در دنیا شهره خاص و عام بوده اند مجبور به شفاف سازی شده اند، حال چطور است که بانک های کشورمان نبایستی در مورد گردش سپرده های خود شفاف سازی نمایند؟

کلام آخر اینکه این طرح به هیچ عنوان به طبقات ضعیف و متوسط مردم و حتی طبقات ثروتمند جامعه که از طریق درست کسب درآمد می کنند هیچ ضرری نمی رساند. از این رو، حمایت از این پیشنهاد و جلوگیری از فراموشی آن، وظیفه تمامی کسانی است که آینده کشورمان برایشان مهم بوده و خواهان پیشرفت ایران عزیز می باشند.

متاسفانه برخي مقامات دولتي به بهانه عدم دخالت در حريم خصوصي مردم با اين روش مخالفت كرده اند. در حاليكه تمام كشورهاي دنيا حتي ليبرال ترين آنها اين روش را در دستور كار خود قرار داده اند، مخالفت با آن به بهانه عدم دخالت در حريم خصوصي تعجب آور است.
 
کلمات کلیدی : ایلیا سالار
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۰۹:۴۸:۲۹
اگر شفاف سازی اقتصادی صورت گیرد، آنوقت سنگ روی سنگ باقی نمی ماند. (1888284) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۰:۳۷:۳۴
وقتی نتوان به حساب دارایی های افراد دست پیدا کرد، چطور می شود به امکان پولشویی در بورس و بانک پی برد؟

مدیران رده پایین که پس از از 3/4 سال اشتغال، کاروکاسبی و ملک و ... بهم میزنند، نشان از کار سالم ایشان نیست. (1888408) (alef-13)
 
فرناز
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۳:۴۸:۵۴
اصلا" نياز به پولشويي نيست. در اين حالت بسياري از مردم پول هاي خود را از بانك ها خارج مي كنند. (1888934) (alef-13)
 
barzin
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۴:۵۰:۵۷
اولا که این طرح به اقشار ضعیف و متوسط کاری ندارد،سرمایه دارانی که حسابشان پاک است، باکی از ارزیابی ندارند. در مورد کسانی که کاسه ای زیر نیم کاسه دارند نیز انجام کلاه برداری ها و فسادهایشان بدون استفاده از سیستم بانکی تا حد زیادی غیرممکن می باشد. (1889189) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۵:۴۶:۵۷
منظور خوابانیدن پول در بانک نیست منظور میزان گردش پول در حساب است یعنی چه مقدار پول به حساب میرود وچه مقدار خارج می شود (1889337) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۲۰:۲۳:۳۱
میشه بفرمایید کجا می برن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و معاملات شون را چگونه انجام می دهند. (1890136) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۶ ۲۱:۵۳:۰۳
نباید بتوانند پولشان را از بانک خارج کنند. چون پول خارج از بانک دیگر پول نیست. کاغذ است. اگر دولت روی معامله های بالای 10 میلیون تومان نظارت کند و قانون اجازه معامله خارج از بانک را ندهد- مثل بقیه دنیا- آنوقت کسی پولش را از بانک بر نمی دارد. (1892700) (alef-6)
 
آریابان
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۴:۳۱:۰۸
چرا راه دور میرید ؟!؟!؟!؟
همین الآن هر فرد ایرانی ، حتی اگر دهها حساب میلیاردی ، حتی تومانی نه ریالی ، حتی در یک بانک واحد و نه در چندین بانک ، داشته باشه ، به هیچ عنوان نباید جوابگوی منابع تأمین این درآمدهای نجومی خود باشد ؛
پولشوئی از این بهتر ؟!؟!؟!؟
الکی نیست که در کشور های همسایه ، اسکناس های ایرانی را در معاملات با ایرانی ها ترجیح می دهند ؛
همون اسکناس هائی که بعدا ، گونی گونی با قاطر و لنج و وانت ، شبانه وارد کشور می شود ، تا رسما وارد چرخۀ بانکی کشور بشود ؛
پول هائی بی- پدر- مادر!!!! ، که با این ترفند ، شستشو شده ، دارای شناسنامه شده و دیگه قابل تفکیک از پول های پدر- مادر- دار عامۀ مردم نیست ؛ (1889130) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۴:۳۹:۰۷
حرف شما صحیح است ولی این شفافیت در کشورهای پیشرفته که همه دم در صف کشیده اند تا در آنجا ها سرمایه گذاری و زندگی کنند قابل پیگیری است نه در کشوری که باید منت سرمایه گذاران را بکشد تا تشریف بیاورند و از سودهای سالانه بیست سی درصدی ناقابل اقتصاد ما استفاده کنند. (1889147) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۴۱:۰۰
خوب باقی نماند عوضش دزدی کم می شود
همه یکسان مالیات می دهند
ممیزی مالیات با رشوه مالیات افراد را کم نمی کند
در ضمن طلا که پاکه چه منتش به خاکه (1888542) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۴:۲۳:۴۲
دادن مالیات اشکال نداره، ولی وقتی بجای اینکه صرف خود من و مملکتم بشه صرف جاهای دیگه و چیزهای دیگه میشه و هیچ کنترلی -از طرف مردم و مطبوعات که پایه های دموکراسی هستن- نمیشه معلومه که من نوعی از زیر دادن مالیات در میرم! (1889096) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۵:۰۹:۵۶
ان شاء‌ الله که مجبور نشی به جای این که با پول مالیاتت یه عده دیگه برات یه جای دیگه بجنگند، با جونت خودت از مملکتت دفاع کنی!!! (1889220) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۲۰:۰۳:۰۳
هر مجرمی برای جرم خود توجیهی دارد و فرار مالیاتی یک جرم است.... (1890082) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۲:۱۸:۰۹
چرا؟ (1888621) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۲۱:۴۵:۴۳
یکی از مسائل مهمی که وجود داره اینه که در کشوری که رئیس جمهور قانونی از پرونده تحصیلی رقیبش که از شبکه های اطلاعاتی تحت حکومتش به دست آمده به نفع خودش استفاده می کنه و بعدش راست راست راه میره, خیلی طبیعی است که مردم نگران دسترسی دولت به اطلاعات باشند. باید تناسبی بین قانون پذیری دولتیان و افشای اطلاعات شخصی باشه و گرنه واقعا خدا رحم کنه به مردم... (1890347) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۶ ۰۹:۵۲:۵۲
این همه جا شفاف سازی کرده اند، سنگ ها محکم تر شده اند. برو نیگا کن. (1891115) (alef-6)
 
فرشيد
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۰۹:۵۲:۵۶
ايلياي عزيز آنهائي كه بايد اين قانون را تهيه و تصويب و اجرا كنند مهمترين مخالفان پيشنهاد شما هستند . (1888295) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۰۹:۵۴:۱۳
در آمریکا در سال ۲۰۰۵ شخصی را به عنوان جاسوس روسیه دستگیر کردند که در همان زمان بوش و دولت آمریکا گفتند که این تکاندهنده‌ترین و عظیمترین جاسوسی بوده که در آمریکا اتفاق افتده و شاید دههها سال طول بکشد تا ما بتوانیم آن را جبران کنیم . این شخص مسول همه هست‌های جاسوسی آمریکا در اروپای شرقی‌ و کشورهای شوروی سابق و روسیه در سازمان سیا بود، اما می‌دانید چه تور لوو رفت؟! فقط به خاطر اینکه یک همکار نزدیک ایشان به ویلای جدیدی که ایشان خریده بود دعوت شد و از آنجا که این همکار می‌دانست با حقوگی که او از سیا می‌گیرد خرید این ویلا امکان ندارد به مسئولین بالاتر گزارش کرد و اینجوری مساله لوو رفت، حال ببینید در ایران اگر ما به این طریق جلو برویم خیلی‌ از مسائل آشکار میشود. (1888300) (alef-4)
 
بيژن
۱۳۹۲-۱۰-۱۶ ۱۴:۰۳:۳۴
مدتي در انگلستان ماموريت داشتم. جهت بهبود وضع مالي حقوق ايرانم را از طريق بانك به انگلستان انتقال دادم. در كمتر از يكهفته از اداره ماليات انگليس (Tax Office)
نامه اي دريافت كردم جهت روشن شدن وضع مالياتي خود به اداره ماليات مراجعه كنيد. اين چنين كشور ومردم داخل كشور را حتي خارجيها را اداره ميكنند.
در كشور ما آقاي زنجاني وامثال ايشان ميلياردها دلار جابجا ميكند وكسي از آن خبر ندارد. وا مصيبتا... (1891709) (alef-6)
 
1982
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۰۹:۵۴:۳۷
تو اين مملكت فقط وفقط كارمندان و كارگران هستن ماليات ميدن
شركتهاي بزرگ با سود هنگفت 50 مليون خرج ميكنه به مميزو .... ميده مليات 1 مليارديو ميده مثلا 100 مليون اگر همه يك حساب داشته باشن و كاركردش مشخص باشه ميشه فهميد پول كجاست و مالياتش چقدره نصف تورم باعثش اين پولهاي فرار مالياتي شدست كه يروز تو ارزه يروز تو مسكن الانم تو بورس
بايد پله پله و با يك شيب ملايم به سمت اقتصاد شفاف و شكوفا بريم تا رغابتي بشه (1888302) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۶ ۲۱:۵۷:۰۳
در بقیه ممالک دنیا هم فقط کارگران و کارمندان وحقوق بگیران هستند که مالیات می دهد. شرکتهای بزرگ به بهانه های مختلف یا معافیت مالیاتی می گیرند، یا از مالیات فرار می کنند. در ضمن همه جا سرمایه (کاپیتال) از مالیات معاف است. تازه بانکها از مالیات دهنده ها کمک هم می گیرند که ورشکست نشوند. (1892706) (alef-6)
 
dovoud
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۰:۰۹:۰۵
جالبه هر وقت منافع مان ایجاب کند از کشورهای غربی می توانیم الگو برداری کنیم و هر موقع منافع مان به خطر بیفتد آنها می شوند جاسوس !
آقای سالار شما چطور ساز و کار کشورهای غربی را با کشور ما مقایسه می کنید در کشور ما کدام مورد شفاف سازی شده که شما توقع دارید حسابهای مردم به دولت اعلام شود واقعا تحلیل شما خنده دار است . راه حل مبارزه با فساد این نیست راه حل آن شفاف سازی مفسدان و اشد مجازات است عزیز وقتی در کشور ما مصالح حرف اول و آخر را می زند و همیشه پای مصلحتی در بین است چه انتظاری دارید که فساد ریشه کن شود نه آقای عزیز این راه حل مناسبی نیست (1888341) (alef-13)
 
حمید صحرایی
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۵:۴۵:۲۹
اولا،ما و بقیه دنیا از قوانین و وسایل مفید دیگر کشور ها استفاده میکنیم و از ان چیزهایی که با فرهنگ و یا جامعه ما هماهنگی ندارد استفاده نمیکنیم و این طبیعیست.اما در مورد مقاله،اینجانب 8 سال پیش وجهی که به دلیل پر بودن اعتبارم در دبی قادر به دیسکانت و حواله نبودم با فوروارد ال سی روی حساب دوستم و استفاده از اعتبار او دیسکانت کرده و به حساب ارزی خود در ایران حواله کردم.وجه واریزی با حکم قضایی مسدود و مدت 4 ماه طول کشید تا مدارک را پس از تائید بانک خارجی و ارایه به بانک مرکزی و تحقیقات و تائید اینکه این همان وجه ال سی خودم بوده،بانک مرکزی دستور ازاد شدن وجه را پرداخت کرد.حالا با چه منطقی بررسی حساب مردم در مواردی کاملا شرعی و مجاز است و در موارد دیگر خلاف شرع و ممنوع؟جواب این است که مخالفین از هر گروهی که هستند از افشا شدن فساد خود میترسند و ناراحت محدود شدن دامنه فسادشان هستند.اما نباید بترسند چون در کشور هر قانونی برای کنترل ضعفا تدوین میشود نه حضرات. مگر دقت نکردید که تدوین قوانین در انتها یک متن ثابت دارد.مثلا فلان کار ممنوع است مگر با تشخیص مرجع مربوطه!! این یعنی برای من و شما ممنوع است.در کشور های پیشرفته فقط امبولانس و اتش نشانی حق خلاف در رانندگی دارد انهم فقط زمان ماموریت، اما در ایران تمام ماشین های نیروی انتظامی حتی در مواقع غیر ضروری خلاف رانندگی میکنند.اشکال در اجرای قوانین از همینجا اغاز میشود و به بالا میرسد. (1889332) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۲۱:۵۷:۲۸
منظور شما رو درست متوجه نشدم! میفرمایید آن چیزهایی که با فرهنگ کشورمان(البته در اصل فرهنگ شخصی شما) هماهنگ نیست رو استفاده نمیکنیم!
یعنی نبود شفافیت مالی لابد تقصیر فرهنگ ماست! ما ایرانی ها لابد از فساد اقتصادی خوشمان میاد!!! وگرنه این قوانین مالی چرا تاکنون اجرا نشده؟ (1890386) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۶ ۲۳:۱۵:۳۳
منظورم این است که مثلا از کامپیوتر و یا علایم رانندگی استفاده میکنیم ولی از روابط غیر اخلاقی که در اروپا مرسوم است استفاده نمیکنیم. در حالی که همه انها از کشورهای دیگر امده. (1892884) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۰:۱۲:۴۹
این کار درستیه ولی عدم اعتماد به حاکمیت باعث راههای فرار خاصی میشه
ابتدا حاکمیت اعتماد رو ایجاد کنه بعد این طرحها استقال میشه ازش خوبیهای این طرح زیاده به شرطی که اول از مقامات و وابستگان حاکمیت دقیقا شروع بشه (1888352) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۰:۲۵:۴۳
مقاله بسیار جالبی بود. من تو کانادا هستم باور کنید یک بار یک مبلغ نه چندان زیادی از طرف خانواده ام از یه حساب در آلمان به حسابم واریز شد و قبل از دریافت پول با من تماس گرفتند که این پول از طرف چه کسی هست؟ برای چی منتقل شده؟ و بعد از توضیح من وارد حساب شد. این در حالی است که تمامی اطلاعات حسابم را دارند. حساب تمامی افراد به شدت کنترل می شود و اگر پولی منتقل شد که کمی بیشتر از روال عادی بود قطعا پیگیری می شود. ولی در ایران شما اگر حسابی داشته باشی که قبلا به مدت 2 سال فقط 5 هزار تومان موجودی داشته و بعد ناگهان 500 میلیون به ان واریز کنید آب از اب تکان نمی خورد. از نظر عملی فکر نمی کنم چک کردن حساب ها کار مشکلی باشد مثلا می توان نرم افزاری تهیه کرد که مثلا اگر رقمی بیشتر از یک حد مشخص جابجا شود ان حساب را گزارش دهد. (1888379) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۸:۰۴:۱۱
دروغ به نظر می رسد

دروغ خیلی واضح (1889693) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۶ ۰۰:۳۰:۰۰
نه دوست عزیز. به هیچ عنوان دروغ نیست.برای من در هلند نیز اتفاق افتاده است. اینها حقایق غرب است که برای ما ایرانی ها عجیب و غیرقابل قبول جلوه میکند. (1890777) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۰:۲۷:۲۴
فیزیکدانها می گویند ماده و انرژی دو شکل مختلف یک پدیده هستند .ماده می تواند به انرژی تبدیل شود و انرژی به ماده اما ایندو در اصل یکی هستند. در یک اقتصاد فاسد ثروت و قدرت به دو صورت متفاوت یک پدیده تبدیل می شوند .یکی به دیگری تبدیل می شود و بالعکس .دریک اقتصاد سالم بهره مندی هرفرد نتیجه کار و تولید اوست و به همان اندازه بهره وری خود به کلیت اقتصاد می تواند از کلیت اقتصاد بهرهمند شود. در اقتصاد ما سالانه حدود 800 میلیارد دلار تولید ناخالص داریم اما اکثریتی که بیش از 90 درصد نقش را تولید این حجم کالا و خدمات دارند کمتر از 20 درصد آن را مصرف می کنند و بقیه کجا می رود ؟ توی حسابهای همان کسانی که شما می خواهید حسابشان را شفاف کنید. اما چطور این اتفاق می افتند جواب در تبدیل سریع ثروت به قدرت و استفاده از آن برای برداشت ناحق از خرمن تولید ناخالص داخلی است. و البته قدرت هم مثل انرژی به صورتهای مختلف در عرصه اقتصادی نمود دارد از رابطه بازی گرفته تا توان دریافت تسهیلات یا مفت از بانکها به عناوین مختلف تا استفاده از منابع طبیعی مملکت به صورت انحصاریبه نام تولید تا رانتهای مختلف مالیاتی و....... قس علیهذا .حالا اگه شما می خواهید حساب آقایان را شفاف کنید بنده برای شما متاسفم چون زور شما به ایشان نخواهد رسید و تنها خود را خسته می کنید. با یک تبدیل سریع بخشی از کوه ثروت آقایان به قدرت و سپس تبدیل سریع صورت تولید شده قدرت به صورتی دیگر شما به راحتی عقب نشینی خواهید کرد.و دوباره روز ازنو روزی از نو!! (1888382) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۲-۱۰-۱۷ ۰۵:۱۴:۵۶
ضمن اینکه ضرر این چند وقت هم دوبله با شما حساب می کنند (1893101) (alef-13)
 
ایلیا سالار
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۰:۳۴:۴۴
دوستان، از آنجا که همه افراد جامعه موافق اجرایی شدن چنین پیشنهادی می باشد، این وظیفه تک تک ماست که به هر وسیله ای که در دسترس داریم از این پیشنهاد مهم که می تواند "نقطه عطفی" در ساختار اقتصادی ایران باشد حمایت کنیم و آن را بر سر زبان ها بیاوریم. (1888404) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۰:۴۱:۱۱
برای مردم عادی مشکلی نیست یقه سفیدها می ترسند. (1888419) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۰:۴۵:۱۵
از اقای روحانی که وعده شفافیت داد باید پرسید چرا نذاشت حسابهای همه مشخص باشه؟ فقط مردم عادی باید همه چیزشون مشخص باشه و مالیات بدن/ البته اینقدر اقازاده و غیراقازاده داریم که..... (1888428) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۰۶:۲۵
چرا نباید کلیه اطلاعات مالی مردم (مثل تمام کشورهای پیشرفته) در یک بانک اطلاعاتی متمرکز و تحت نظارت وزارت دارایی و دیگر دستگاههای مرتبط نباشد؟ این چه حرفی است که بعضی می زنند که اگر حسابهای مردم کنترل شود، به حریم خصوصی آنها تجاوز شده؟ مگر کسی قرار است در اطاق خواب مردم دوربین کار بگذارد که حریم خصوصی کسی مورد تعدی قرار گیرد؟ کارمند و کارگر و حقوق بگیر بیچاره که اطلاعات مالیشان قبل از این به خودشان برسد، به دارایی و تامین اجتماعی و غیره رسیده است. برای شرکت های خصوصی هم که فعالیت قانونی می کنند، ممیزین دارایی و غیره تا فیها خالدونشان را کنکاش می کنند. پس چه کسانی نگران "حریم خصوصی" فعالیت اقتصادیشان هستند؟ غیر از ویژه خواران؟ غیر از فراریان از مالیات؟ و و .. آیا این درست است که بگوییم یک جمعیت قابل توجهی از پولداران با کمال خونسردی یارانه می گیرند و به روی مبارک هم نمی آورند؟ بعد ازشان بخواهیم خودشان جوانمردی کنند و داوطلبانه اعلام انصراف کنند چون نمی خواهیم به حریم خصوصیشان! وارد شویم؟ (1888477) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۰۶:۲۶
کشور های غربی از ان هم جلوتر رفته اند به غیر از انکه منشا پول شما باید مشخص شود دوم انکه شما با پول نقد نخواهید توانست جنس و یا وسیله ای که بیشتر تر از 4000 دلار نقد پرداخت کنید اگر کردید فورا حساب شما توقیف میشود تا مراحل قانونی طی شود تا منشا پول شما مشخص گردد و هم چنین هر مسافر اگر بخواهد بیشتر از ده هزار دلار نقد همراه خود ببرد یا از انجا خارج کند باید مجوز قانونی بگیرد و این باعث گردیده جلوی خیلی از کار های غیر قانونی گرفته شود و دنیا هم با ان سو می برد (1888478) (alef-13)
 
یکی
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۱۰:۰۶
کسانی که درآمد میلیاردی یا میلیونی دارند در همه بانکها مشخصن فقط باید بانکها اطلاعات درست بدهند کسانی که زمین و ملک و خونه دارند البته بیش از حد نیاز اونها هم از روی مدارک ثبتی مشخص می شن کارخونه دارها هم که سازمانهای صنایع لیستشون رو دارن ولی به قول دوست گالیور من می دونم وقتی بخوان این طرح رو اجرا کنند میان سراغ آدمهایی که با بدبختی پول جمع کردند یه خونه خریدن و کل سرمایشون همینه ولی پولدارها ......... (1888483) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۱۶:۱۲
لیبرال بودن ما فقط برای پولدارهاست و صاحبان قدرت است و این امر برای روزنامه نگاران ،صاحبان اندیشه ،منتقدان وجود ندارد (1888494) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۲۳:۲۶
متاسفانه در جایی که باید تساهل و تسامح داشته باشیم یعنی فرهنگ مانند پادگان عمل میکنیم و مردم را منزجر و فرهنگ را تخریب میکنیم اما در جایی که محکم بودن لازم است یعنی عرصه اقتصادی چشمها را بسته ایم و به فساد دامن میزنیم. (1888505) (alef-4)
 
سيد ابراهيم كراماتي
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۲۵:۲۱
وقتي نوبت به نظارت مي رسد تا راست از كژ نمايان شود ؛ شوربختانه مي بينيم كه عدم دخالت در حريم خصوصي مردم چماقي بر سر مردم و وسيله اي مي گردد براي امنيت و آسايش يك عده رانت خوار فرصت طلبي كه بخشي درون حاكميت و بخشي بيرون از آن با هم مي سازند و بيت المال را غارت مي كنند و شوربختانه تر تاكنون اراده اي جدي براي برخورد با ايشان ديده نشده است !
البته با منتقدين با عدم اراده كافي براي مبارزه با فساد به جديت و تندي برخورد مي شود نمونه اش يكي از نمايندگان مجلس كه اين روزها تحت تعقيب است!
باور كنيد ؛ دمب خروس بي ارادگي در مبارزه با فساد و رشوه خواري بدجوري بيرون زده و با هيچ شعار و هياهو و تهديدي هم قابل لاپوشاني نيست. (1888512) (alef-4)
 
حقیقت طلب
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۲:۱۹:۲۶
مطمئن باشید حتی اگر چنین سازوکاری طراحی شود قربانیان ان کسانی هستند که اندک سرمایه چند میلیونی در حساب دارند و بلافاصله یارانه ایشان قطع میشود و باز هم دارندگان حسابهای چندین میلیاردی از هر گزندی مصونند (1888625) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۲۵:۵۲
تو فکر می کنی چرا ایران‌کد را لغو کردن؟ چه دلیل برای این موضوع داشتن؟ با ایران کد میشد کالا را راهگیری کرد، شفافیت به ضرر دولت (بخوانید اتاق بازرگانی!) است. به همین دلیل مخالفت می کنن! (1888514) (alef-13)
 
yozarsif
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۳۲:۳۹
من یک حسابدارم.و بوضوح میبینم که 80 درصد شرکتها دارای دفاتر دوگانه هستند.

و هرساله میلیونها تومان خرج حسابسازی میکنند.تا مالیات ندهند.

البته قوانین مالیاتی ما هم چندان حمایتی از تولید نمیکند.ولی باید اعتمادسازی بشه.و آحاد مردم به دستگاه دولت اعتمادداشته باشند.و اثرات مالیاتی که میدهند را آشکارا ببینند.

ردیابی حسابهای بانکی بهترین راهکار برای شفاف سازیست. (1888525) (alef-13)
 
صادق
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۳۳:۱۸
واقعا که مسخره اس! طرف تا دیروز نون نداشت بخوره امروز ده ها میلیارد تو حسابشه به غیر از باغ و آپارتماناش و ما از اون به عنوان معجزه یاد میکنیم .. کسی هم نیس که بگه آخه چطوری؟ از کی؟ از کجا؟ فقط نمیدونه آدم باید بخنده یا گریه کنه از این وضع .. (1888526) (alef-13)
 
مسلمان ایرانی
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۴۴:۳۳
سلام،بانظرنویسنده محترم موافقم .حساب کنیم اگرلااقل 4ماه گذشته روندغلط پرداخت یارانه با آمارنادرست بیش از75میلیون مشمول یارانه نقدی اصلاح شده بود ،ازاتلاف چندمیلیاردتومان جلوگیری می شدودرد چندمیلیون نفرنیازمند واقعی را درمان می کرد؟!
ایکاش دولت تدبیر که امیداصلاح و وعده عدم تکرار اشتباهات گذشتگان خود رابه ما داده، به نظرات دلسوزانه کارشناسان وخواست مردم توجه داشته باشدو در راه رفته نادرست دولت های قبل ودورباطل آزمون وخطا ،به صرف حفظ وبقای آرامش دوستان وخودش ،نیفتد. و دولتمردان نیزهوشیارباشندکه عمرشان کوتاه است وبه زودی درراه جلسات هیأت دولت ومجلس ومصاحبه وسفر؛4سال (که هردقیقه اش میلیونها ریال هزینه برای مردم ومملکت دارد )به پایان خواهدرسید!! (1888549) (alef-13)
 
خداداد
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۴۷:۱۲
مساله اين است كه در ساير كشورها ، داشتن حساب بانكي چاق و چله مذموم نيست بلكه افراد به دليل توليد ثروت و پرداخت ماليات بيشتر تقدير مي گردند. در ايران اينگونه نيست .افراد با اعلام ميزان دارائي هايشان مشكلي ندارند بلكه از تبعات و حرف و حديث هاي بعد از ْآن مي ترسند. برخي دولتيان گذشته مدام بر نشستن بر بوريا و خوردن نان و پنير تاكيد مي كردند در حالي كه اكنون شواهد چيز ديگري را نشان مي دهد. با اين نوع فرهنگ سازي هيچ كس تمايلي به اعلام واقعي ثروتش نخواهد داشت (1888556) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۵۰:۳۸
اخه اونها دولتشون واقعا براي مردمش كار ميكنند
چقدر خدمات براي زنان بي سرپرست دارند وكاملا اين نوع زنان را مواظبت ميكنند ويا در مورد كودكان همينطور وخدمات زيادي را ميدهند،شماها فقط يكطرفه ميبينيد وفقط ميكوييد يا ماليات ويا هزينه سوختشون كمه واينا ،اول برين ببينين اينهمه خدمات اجتماعي وتامين احتماعي براي بيماران وبيكاران كه بهشون ماهيانه پول ميدهند وانوقت بياييد دنبال ماليات .. (1888560) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۵۳:۰۰
مشکل بحث بررسی حساب ها نیست چرا که اگر لازم شد تا اتاق خواب هم شنود می گذارند. مشکل اینجاست که بررسی حساب ها می تواند به خالی شدن حساب ها و شکستن کمر بانک ها و ورشکستگی آنها منتهی شود (1888565) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۴:۱۲:۵۸
متاسفم برات با این نظرت (1889052) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۵۴:۰۵
در همه جاي دنيا وقتي شما كار ميكنيد حتي يك ساعت در هفته و يا فعاليت اقتصادي داريد حتي در خانه موظف هستيد فرم مالياتي پر كنيد و درامد خود و سودتان را بنويسيد
ولي هيج كجاي دنيا حساب شما را نمي خواهند (1888569) (alef-13)
 
rezagol
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۵۶:۴۲
سیستم اقتصادی کشور لیبرال نیست فاسد است (1888573) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۱:۵۸:۲۳
اصلا به خاطر نبود این قانون است که کشور ما بهترین کشور برای کسب درآمدهای میلیاردی و یک شبه است. (1888581) (alef-13)
 
اقتصاددان
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۲:۲۶:۰۶
مهمتر از حساب بانکی ملک و املاک افراد است. بسیاری پولهای کلان را در ملک پولشویی می کنند و بعضی هم در بورس. باید هر سه مورد سپرده بانکی - ملک ( حتی به نام دیگر اعضای خانواده ) - سهام ( حتی به نام دیگر اعضای خانواده ) با هم دیده شود البته در زمانی که شرایط آرام اقتصادی داشته باشیم وگرنه همه سرمایه ها به سمت طلا و ارز که قابل ردگیری نیست هجوم می برند. (1888646) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۲:۳۶:۲۸
دوست من،

چیزی که شما در نظر نمی گیرید، این است که در ایران این موضوع باعث فرار سرمایه می شود. آن هم در حجم قابل توجه.

انگلیش و آمریکا این توانایی را دارند که با فشار سیاسی، بانکهای سوئیس و دبی و ... را وادار کنند که اطلاعات مشتریان آمریکایی را به آنها منتقل کند، ولی قطعاً بانکهای بزرگ بین المللی، حتی بانکهای کوچک منطقه ای هم زیر بار چنین توافقی با ایران نخواهند رفت. (1888674) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۲:۵۰:۳۸
ایران کشوری است که سرمایه داری تمام عیار بر روابط اقتصادی آن حاکم است. نظام کاپیتالیستی که خود غربیها سالهاست که بر آن لگام زده اند اما در ایران افسار گسیخته می تازد. (1888705) (alef-13)
 
بهمني
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۳:۳۸:۲۳
سلام

١_از طرفداران و همراهان دولت كريمه ي تدبير و اميد هستم

٢_اولين نقدرا بر فرمايش جناب دكترروحاني در صفحه فيس بوك منتسب

به ايشان در مورد مخالفت شان با بررسي حساب هاي مالي وبانكي افراد جهت

تعيين واجدان شرايط دريافت يارانه نوشتم

٣_قطع يقين بدانيد كه تا زماني كه گردش مالي افراد و نيز تخلفات و جرايم

اشخاص بخصوص مقامات به بهامه هاي حرمت حريم خصوصي افراد مكتوم

و سري ست شاهد تخلفات با ارقام روز افزون خواهيم بود١٢٣ وسپس ٣٠٠٠

واينك ٩٠٠٠ ميلياردو بدون شك اين قصه سردراز دارد (1888878) (alef-13)
 
میعاد
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۳:۴۲:۴۰
فراریان مالیاتی را که درآمد میلیاردی داشته و ریالی مالیات می دهند (اگر اصلا مالیات می دهند) شناسایی نماید!!!
اینو خوب اومدی
کارمندا فقط مالیات میدن تازه طبق قانون اونا هم مشمول معافیت مالیاتی هستن بنابراین مالیات کسر شده پیشاپیش از حقوق ، میره تو جیب کارفرمایان محترم که همون مالیات ریالی که میدن رو از جیب کارمند و کارگر بدن حالا کی از امکانات جامعه استفاده میکنه همین کارفرمایان محترم تر !!!! (1888901) (alef-13)
 
کاوه
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۳:۴۷:۱۱
در کشور امریکا شما اگر به بانگ مراجعه کنید و بیشتر از ۵ هزار دلار نقد برداشت کنید یا به حسابتان واریز کنید مامورین بانک فورا به اداره مالیات گزارش می کنند.
من فکر نمیکنم هیج کشوری مثل ایران بلبشو باشد. همه مجبورند با چک کار کنند تا معلوم شود پول از کجا می اید و به کجا میرود و اداره مالیات سخت این موارد را کنترل میکند.حتی هیچ کارفرمائي حق ندارد پول نقد بعنوان حقوق به کسی دهد. اگر این کار را کند جریمه های سخت به دنبال دارد و حساب و کتاب او را تا ۵ سال رسیدگی میکنند. (1888920) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۳:۴۸:۳۰
تو این شرایط خاص کار دولت درسته، چون اگه یهو بین مردم ولوله ییوفته که هر کی تو بانک پول داره یارانش قطع میشه مسلما خیلی از مردم پولاشونو از بانک می کشن بیرون و با شرایطی که الان کشور داره بانک ها رو مرز ورشکستگی می کشونه!!!
ولی تا ۲ تا ۳ سال دیگه باید این کار بشه هر چند که خیلی ها مجبور می شن مالیات بدن از جمله خود من ولی برای کل جامعه مفیده. (1888931) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۳:۵۱:۳۷
هر وقت نهادهاى اقتصادى خارج از شمول مالياتى كه در حقيقت متعلق به مردم هستند شفاف سازى نموده و سپس ماليات پرداخت كردند سپس از مردم هم همين انتظار را داشته باشيد.
چرا وقتى سرمايه ريالى يك ايرانى در عرض يكسال نصف و يا ثلث مى شود كسى خسارت نمى دهد در عين حال انتظار داريد كه وى ماليات بدهد. وقتى حاكميت به سرمايه شخصى افراد اهميت نمى دهد از مردم هم نمى توان انتظار داشت. (1888954) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۳:۵۲:۰۰
اگر کسی در دادگاه محکوم شود شما باید اطلاعات بدهی که اموالش کجاست چون خودش ادعای عدم بضاعت می کند و هیچ مسوول یا ماموری هم برای بررسی صحت و سقم این ادعا موظف نیست! اگر به حساب افراد با حکم قضایی رسیدگی شود بسیاری از جرایم که طلبکاران به ناچار مرتکب می شوند پیشگیری می شود. البته کسانی هم که به حساب اعم مردم دسترسی دارند باید زیر نظارت باشند تا از
باجگیری، سرقت مسلحانه با اسلحه دولتی/نهادی و سایر موارد... پیشگیری شود. در مورد فساد سیستمی این مساله زیاد مهم نیست زیرا راه حل را در بعد از وقوع می داند! در حالی که می توان اساسا" اجازه چنین پیشامدی را با تغییر قوانین نادرست و بروز نشده، اجرای قوانین و مجازات متخلفان ..نداد. مهمترین ابزار رسانه ازاد و نقد آزاد مسوولان است! (1888955) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۴:۰۷:۱۶
مسئله شرع هم در میان است؛ دستور قران بر ممنوعیت تجسس صریح است، نامه ی امیرالمومنین به مودیان مالیات روشن.به بهانه ی اینکه فلان کشور کاری را انجام می دهد نمی توان شرع را زیر پا گذاشت (1889021) (alef-13)
 
ایلیا سالار
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۴:۵۶:۳۸
دوست عزیز، موضوع سرک کشیدن به حساب مردم نیست، بلکه اطلاع از برداشت و دریافت های غیرعادی و مشکوک است تا قابلیت پیگیری مفاسد آسان تر شود. (1889203) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۶:۰۹:۴۵
واقعا فکر کردی با این کامنتت به دین خدمت کردی یا دین زدگی را افزایش دادی؟ (1889393) (alef-10)
 
مولا
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۴:۱۵:۱۲
در ایران قانون گذاران ، قوانین را متناسب با منافع و خواست های خود و سفارش شدگان تنظیم و تصویب می کنند . مثل در یافت حقوق و مزایا( مطابق دوره نمایندگی) پس از اتمام دوره ، و اگر آقایان و آقا زادگان ریگی به کفش شان نیست دلیلی ندارد که همچین قانونی را تصویب و جلوی فرا مالیاتی را بگیرند و یارانه را نیازمندان واقعی پرداخت کنند. اگر مجلس و دولت استقبال و پیگیری نکنند ، معلوم می شود که مساله دارند. (1889062) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۴:۲۸:۲۹
شب بخير آقاي تحليلگر. مشكل حساب بانكي مردم عادي نيست مشكل پولهاييست كه بصورت كلان جمع ميشود و سپس توسط كساني كه به شما سفارش اين مقاله را داده اند هاپولي ميگردد (1889119) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۴:۴۷:۴۶
هنگامیکه در قانون استثنا وجود داشته باشد همین میشود زیرا استثنا خودش باعث ایجاد استثا های دیگر است. (1889174) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۵:۲۶:۵۴
رشوه ای که کارمند میگیره چطور مالیاتشو حساب کنن زیر میزی دکترها چطور ووو ما ملتی هستیم که برای هر مشکلی راه کار میسازیم زیاد خودتونو ناراحت نکنید آقای روحانی درست نظر داده (1889268) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۵:۲۸:۲۶
من موافقم.
ولی اولویت با انواع بنیادها و سازمان های جور واجور شبه دولتی است که در راس فعالیت میکنن و کاملا غیرشفاف هستن. (1889273) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۵:۳۵:۵۷
باز پای مردم اومد وسط ، باید شفاف سازی بشه. باید دولت از همه چی خبر داشته باشه! و باید ...وباید....و باید....! اما وقتی نوبت به حکومتی ها میرسه ، در قبال هیچ مسوولی حتی یک سوال ساده نمیشه ازشون پرسید چه برسه به شفاف سازی اقتصادی! الناس علی دین ملوکهم! لطفا شما مسوولین خودتونو درست کنید و عدالت و انصاف رو رعایت کنید ، مردم نا خودآگاه درست میشن! (1889294) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۵:۴۱:۴۵
راه دزدی از مردم ایران همینه که هر کس هر چند تا خواست حساب داشته باشه و نگه از کجا پول در می اورد
نفت فروشی رو در تهران می شناسم که با چهار چرخه تا 20 سال پیش نفت می فروخت الان حسابش از چند میلیارد بالا می رود
هیچ کس هم نمی پرسه چگونه (1889317) (alef-10)
 
حسن
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۵:۵۱:۳۰
عرضم به حضور شما که ٨٠ درصد فساد موجود بخاطر دولتي بودن اقتصاد است. اگر اقتصاد را به مردم بسپارند دليلي بر وجود اين حجم از فساد نخواهد بود (1889346) (alef-10)
 
امیراسد
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۶:۰۸:۴۵
اخی...... الهی بمیرم ........ میخوان همه سین جین مردمو در بیارن!!!!؟؟؟؟
چقدر اینا ظلم هستند!!!!!!!!!! بابا چی کار دارید کی چقدر در میاره !!!!! این حریم خصوصی مردمه!!!!!!

ولی واقعیت رو برای دوستان عرض کنم که در کشورهای پیشرفته با اقتصاد سالم که همه هم در آنجاها سرمایه گذاری می کنند، نتنها حسابهای بانکی، بلکه هر نوع معامله ای کسی بکند ، از ابتدا تا انتها باید دولت و عوامل حکومتی در جریان باشد و اگر کسی تجارتی ولو به اندازه فروختن یک دانه ارزن بکند و حکومت نداند، جرم بزرگی مرتکب شده است. (1889390) (alef-10)
 
سید
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۶:۱۰:۴۴
همین الأن اگر نهاهای اطلاعاتی یا دیگرسازمانهادربارۀ شخصی که "متهم" است ازهربانکی استعلام نمایند،براحتی جواب میگیرند، مثال شمادربارۀ شفافیت مالی درایران مصداق ندارد، چرا که اصولا بحث برسراین نیست که درآمدیامیزان سپردۀ اشخاص باید مخفی بماند، بلکه مشکل "عدم پاسخگوبودن نهادهای قدرت"است که شخص میترسد به کوچکترین بهانه مثل عدم انطباق گرایش سیاسی وی با آنها که "مسلط اند" ازفردای روز مشخص شدن دارائیش برچسبهای ریز و درشت از همه جا روانۀ طرف شود و بعد با "حکمی سریع وقاطع!!" دارائیش مصادره وهر چه رشته داشته پنبه شود، واقعا دراینگونه مسائل،آنهم باگسترش دعواها و زدن اتهامهای جورواجور مسئولین رده بالای نظام به یکدیگر دیوار بی اعتمادی درکشور بسیارمحکم شده و برداشتنش نیاز به دهه ها تلاش دارد...! (1889396) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۲۰:۴۹:۰۹
تعریف شما از لیبرالیسم غلطه. بعد نتیجه می گیرید ایران لیبرال تر از بقیه دنیاست! (1890213) (alef-6)
 
ح.م. از هلند
۱۳۹۲-۱۰-۱۶ ۰۰:۲۰:۵۸
​با نویسنده کاملا موافقم. این مساله در کشور هلند نیز بدینگونه است. در هلند حساب بانکی افراد برای بررسی درخواست های معافیت مالیاتی، پرداخت کمک هزینه های اجتماعی و همچنین مالیاتی که باید توسط افراد پرداخت گردد بطور مرتب کنترل میگردد.

برای مثال در سیستم مالیاتی هلند، اگر موجودی حساب بانک یک نفر در بانک بیش از بیست و سه هزار یورو باشد به این پول سپرده شده در بانک، مالیات تعلق می گیرد. در کنار این مساله، قانونی در اکثر کشورهای اروپایی و همچنین آمریکا و کانادا و .... وضع شده است که داشتن و یا نگهداری پول نقد بیش از ده هزار یورو ​در منزل و یا هر مکان دیگر جرم بوده و پلیس می تواند افراد را بازداشت و پول را ضبط نماید. لذا داشتن پول نقد بیش از ده هزار یورو جرم بوده و بر مبلغی بیش از بیست وسه هزار یورو در بانک نیز مالیات وضع می شود.

البته این تنها به موجودی یک بانک محدود نمی شود و اگر کل موجودی فردی در تمام بانک های هلند به بیش از این مقدار (بیست و سه هزار یورو) برسد دولت بلافاصله بر آن مالیات می بندد. لذا سیستم مالیاتی هلند به طور مرتب حساب های بانکی افراد را کنترل می نماید تا کوچکترین فرار مالیاتی اتفاق نیفتد.

در هلند کافیست یک مبلغ خارج از حقوق و مقرری که فرد بطور مرتب دریافت می کند به حساب او واریز شود فورا از طرف بانک با وی تماس گرفته می شود و بصورت حضوری و یا تلفنی از او خواسته می شود که در مورد این مبلغ واریز شده به حساب شخصی اش، توضیح و مدرک مناسب ارائه دهد که مبادا این پول بدون پرداخت مالیات مقرر، به حساب فرد واریز نشده باشد.

از بعضی مردم ساکن آلمان نیز این مساله و سیستم کنترل حساب بانکی مردم را پرس و جو کردم که این کنترل ها در این کشور نیز به همین روال است.

حتما در خبرها مکرر شنیده اید که فلان رییس جمهور ویا نخست وزیر، شهردار و یا ... در فلان کشور بعلت فرار مالیاتی و ... در طول دوران و یا بعد از مسوولیتش بازداشت و دادگاهی شده است. اینها برای کنترل حساب های بانکی افراد نه به مردم و نه مسوولین شان کمترین تساهل و تسامحی انجام نمی دهند و بالعکس، شعار "از کجا آورده ای" در اروپا بخصوص اروپای غربی سوالی همیشگی است که همه افراد جامعه باید هر لحظه به سیستم اقتصادی و مالیاتی کشورشان پاسخگو باشند

حالا تعجب میکنم که رییس جمهوری که تحصیل کرده انگلستان می باشد، کنترل حساب بانکی افراد، به منظور پیدا کردن دهک های پردرآمد جامعه و همچنین بررسی مسایل مالیاتی افراد را دخالت در زندگی خصوصی افراد تلقی می کند!!! (1890764) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۶ ۰۹:۴۶:۲۷
در کانادا در انتهای هر سال گزارش حساب های شما و سودی که گرفته اید به شما و به اداره مالیات برای اخذ مالیات از سود دریافتی (بع عنوان یک منبه درآمد) ارسال می شود. البته آنها توسعه یافته هستند. (1891106) (alef-6)
 
هادي م
۱۳۹۲-۱۰-۱۶ ۱۶:۴۹:۱۳
با سلام بعد از خواندن اين مقاله به نظرم چقد عدالت برام واژه اي گنگ و بي معني شده . به كجا ميريم . موندم اين همه ميگيم به فكر اون دنيا باشيم و فلان و فلان ولي افسوس و صد افسوس (1892095) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۱۸ ۱۹:۳۴:۱۸
ببخشيد هه هه هه!!!! مگه اون مامور دولتي كه رشوه ميليوني ميگيره به يارو ميگه پولو بحساب خودش بريزه، راحت يه حسابي مثلا حساب خانوم يا ابجي شو ميده ميريزن (1896523) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.