توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 425396
شب یلدا مواظب سلامت خود باشیم
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۳۱
در شب یلدا در ایران مصرف آجیل از قدیم رسم است که برخی از دانه ها در آن دارای کالری بالا هستند و باید در خوردن آنها حد اعتدال را رعایت کرد.

به گزارش برنا، با نزدیک شدن به بلند ترین شب سال، همه در جنب و جوش برای تدارک مهمانی برای اقوام و دوستان خود هستند برخی افراد هم به رستوران می روند و می خواهند شبی شاد و پرخاطره را پشت سر بگذارند، اما نباید به طور ناگهانی رژیم غذایی را نادیده گرفت.

نتایج تحقیقات پژوهشگران در سراسر دنیا نشان داده است شب سال نو، شب جشن ها و رویدادهای ملی میهنی با وجود تمام خاطرات شیرین خود یکی از خطرناکترین شب ها است و معمولا عده زیادی از افراد به اورژانس بیمارستان ها مراجعه می کنند و موارد سکته قلبی و مغزی در این شب ها بسیار بالا است. کارشناسان علت را در رعایت نکردن رژیم غذایی و این ضرب المثل اشتباه که «یک شب که  هزار شب نمی شه» عنوان می کنند.

کارشناسان به افراد توصیه می کنند بویژه اگر دچار بیماری های زمینه ای هستند هرگز رژیم غذایی خود را فراموش نکنند و میزبان ها نیز با توجه به سن مهمان ها و بیماری های احتمالی آنها بساط پذیرایی را مرتب کنند. کنترل قند و فشار خون در این شب برای بیماران الزامی است و بهترین توصیه خوردن شام سبک زودهنگام و در عوض خوردن میو های کم کالری و انار در مهمانی است. در شب یلدا در ایران مصرف آجیل از قدیم رسم است که برخی از دانه ها در آن دارای کالری بالا هستند و باید در خوردن آنها حد اعتدال را رعایت کرد.
 
کلمات کلیدی : شب یلدا+آجیل+رژیم غذایی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.