نظر منتشر شده
۸۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 235702
چه كسانی در دولت روحانی این چنین تصميم می‌گیرند؟
فرهادخادمی، 6 مرداد 93
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۹
یکی از خبرگزاری ها متن پیش نویس لایحه دائمی کردن قانون مدیریت خدمات کشوری را به نقل از معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور منتشر ساخته است. اگر چه از عنوان لایحه تلقی می شود که فقط دائمی شدن قانون مدنظر بوده است ولیکن با بررسی متن لایحه متوجه می شویم که تغییرات گسترده و بنیادینی در قانون و به ویژه در نظام اداری کشور و از همه مهمتر در مورد صندوق های بازنشستگی مربوط به کارکنان دولت و شرکت های دولتی قرار است اتفاق بیافتد و جالب اینکه تغییرات اعمال شده در قانون مزبور کاملاً منطبق با سیاست های دولت قبل می باشد.

اکثر اقدامات و فعالیت های دولت قبل دارای دو وجه بارز "خود پسندانه" و "عامه پسندانه" بود و از این بابت لطمات و خسارات جبران ناپذیری به فرهنگ ، اقتصاد ، ساختار اداری و ... کشور وارد شده و می شود. آنچه که طی یکسال اخیر مشاهده می شود یا باز تولید همان رویکردها بوده است، توده ستایانه (اپوپولیستی) و عامه پسند توسط بدنه های عملیاتی و میدانی قوه مجریه نظیر آنچه که در مرحله دوم طرح هدفمندسازی یارانه ها رخ داد و یا طرح برخی مباحث تنش آفرین است که پایگاه اجتماعی دولت یازدهم را به چالش بکشاند. نظیر آنچه که در مورد لایحه دائمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری رخ داده است. به نظر می رسد دولت یازدهم بایستی در کنار تمرکز بر مسائل مربوط به سیاست های خارجی و بازی "ظریف" هسته ای و نیز در کنار رویکرد اقتصادی "نیلی"، که به دنبال سرخ نگهداشتن صورت اقتصادی کشور است، بایستی نگاهی هم به ساختار اجرایی و بدنه عملیاتی و میدانی خود داشته باشد و مراقبت نماید تا بازماندگان دولت قبل نتوانند پایگاه اجتماعی و خاستگاه رأی دولت یازدهم را هدف بگیرند.

بدون شک مطرح شدن متن پیش نویس لایحه دائمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری به خصوص بخش مربوط به ایجاد واحدهای عملیاتی (خصوصی سازی واحدهای دولتی) و ایجاد صندوق های انفرادی (به جای صندوق های بیمه اجتماعی بازنشستگی) می تواند باعث بروز دل نگرانی و دلواپسی در خیل عظیمی از کارکنان دولت و خانواده های آنان شود و احتمالاً عواملی می خواهند با این قبیل اقدامات و طرح اینگونه مسائل پایگاه اجتماعی و خاستگاه رأی دولت یازدهم را تخریب نموده و فضا را برای پیروزی خودشان در انتخابات آینده مجلس و بعداً ریاست جمهوری آماده کنند.

خصوصی سازی در قالب "واحدهای عملیاتی":
در این لایحه بر اساس نسخه های پیچیده شده و توصیه های ابلاغی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول، پیش بینی شده است که کلیه بیمارستان ها، مدارس، درمانگاه ها، واحدهای خدمات اجتماعی و... به "واحد عملیاتی" تبدیل و در قالب غیر دولتی اداره شوند و جالب است که در بندی از این لایحه آمده است که اگر چرخ منابع و مصارف این واحدها نچرخید بایستی تعطیل شوند و این یعنی یک بحران و دل آشوبی کارمندی در بدنه دولت یازدهم که می تواند پایگاه اجتماعی و خاستگاه رأی دولت تدبیر و امید را با چالش های جدی مواجه سازد. بی شک نگارندگان پشت پرده این بند می دانند که درج آن در لایحه چقدر باعث تحبیب دولت قبلی (که به استخدام های رسمی و دائمی وسیع دامن زد) و ایجاد تنفر از دولت فعلی می شود.

تبدیل صندوق های بیمه اجتماعی به صندوق های سپرده گذار بانکی:
در این لایحه همچنین مقرر شده است از نظر تأمین اجتماعی و بازنشستگی با کارکنان جدید مشابه سپرده گذار بانکی رفتار شود و بجای حق بیمه سهم کارمند دولت ، مشابه صندوق تعاون و کارگشایی ارقامی توسط کارمند و دولت در بانک سپرده شود و در زمان بازنشستگی سپرده و سود متعلقه منبع پرداخت مستمری قرار گیرد که این تفکر همان شعار و رویکرد رئیس جمهور قبلی بود که از ایجاد صندوق حساب های انفرادی به جای صندوق های بیمه اجتماعی سخن می گفت، که این موضوع نیز یکی از توصیه های نماینده آسیایی صندوق بین المللی پول و بانک جهانی (OECD) است و به طور قطع و یقین باعث بروز و دل نگرانی و دلواپسی کارمندان دولت شاغل و بازنشسته خواهد شد، چون عملاً رویکرد اجتماعی صندوق های بازنشستگی حذف شده و سرنوشت و آینده کارمندان و خانواده ای آنان به موضوع سود بانکی متصل شده است.

در هر حال مدیران و کارکنان دولت، هم پایگاه اجتماعی و خاستگاه رأی دولت یازدهم محسوب می شوند و هم از منظری دیگر مجری و متصدی طرح ها و برنامه های دولت یازدهم می باشند و عملاً طرح مسائلی از قبیل آنچه که در لایحه دائمی کردن قانون مدیریت خدمات کشوری آمده است باعث خواهد شد که دولت محبوبیت خود را در بین کارکنان و کارگزاران اجرایی خودش از دست بدهد و دولت قبلی در چشم و دل کارکنان و مردم مثبت جلوه کند و مشخص نیست این پدیده چه زمانی فعالیت خود را علنی خواهد کرد و آنچه مسلم است دولت تدبیر و امید نبایستی با ارائه لایحه ای که حکم به اخراج میلیون ها کارمند از دولت و از صندوق های بیمه گر اجتماعی نظیر بازنشستگی کشوری میدهد، امید مردم و بخصوص مدیران و کارکنان خود را نا امید کند.
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۰:۲۸:۵۵
این سیاست ها در نقطه مقابل سیاست های پوپولیستی است!
به این ها می گویند سیاست های مفید، که عوام متاسفانه درک درستی ندارند و ناراضی میشوند. (2275494) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۲۶:۰۰
اتفاقا این سیاست هم استثماریست، چرا که بدنه ستادی و مدیران همه رسمی میشوند و حقوق مزایای کلان، اگر دولت واقعا دنبال کار واقعی است به جای حمله به بخش پیمانی و قراردادی خود، بیاید رسمی شدن را در حوزه ستادی وزارتخانه ها بردارد، یعنی حتی وزیر و معاون وزیر هم بداند اگر کار نکند اخراج میشود،
اقای نوبخت و روحانی و مارانی باید قانون را جوری بنویسند که اول شامل خودشان شود بعد شامل بخشهای کارمندی

من نمیدانم چرا یک وزیر با این همه درامد کلان مالیاتش برابر با کارمند است

نگویید وزیر است و کارش خیلی با ارزش است عملا تاریخ نشان داده بود و نبود هیچیک از اینها ثلمه ای وارد نکرده است (2275583) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۳۱:۰۱
تجربه خصوصی سازی های انجام شده نشان د اده شرایط اجتماعی اقتصادی و مدیریتی کشور برای خصوصی سازی آماده نیست. دولت پیش نیز صدمه دید از این راه.
موضوع تبدیل زمین مسکن مهر به ملکی را ببینید
گفته اند متقاضیان اول باید زمین را از ما بخرند، سپس کارشناسی قیمت می کنیم و متقاضی حق انصراف از خرید را هم نخواهد داشت و باید مبلغی را که زمان خرید نمی داند را بپردازد.
این یک نوع واگذاری اموال دولتی به خصوصی است که شیوه صحیحی نیست.
و یا خصوصی سازی های بورسی در سالهای گذشته که بنابر قول دولت جدید نیاز به بازرسی دارد.
بسترهای اقتصادی (بخصوص) هنوز آماده این واگذاری ها نیست. (2275593) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۴۱:۱۵
خیلی بده که یکسری خودشون رو خواص میداندد و بقیه را عوام اما در واقعیت این عوام هستند که هزاران بار از این خواص بیشتر میفهمند. ابن کارهای تبلیغاتی هم فقط برای پر کردن جیب یک مشت گردن کلفت میباشد اگه راست میگن مدیرهاشون رو کاهش بدهند همه چیز حل میشه اتومات. (2275623) (alef-10)
 
مرادخانی
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۴۵:۲۲
فردا و پس فردا که عیده کل کارمندان محترم دولت تعطیل اند و پنج شنبه جمعه هم که تعطیل اند. نکته قابل توجه اینه که من و امثال من با مدرک بالا چون کارمند دولت نیستیم ( که پشت میز بشینیم و مشکلی به مشکلات مملکت اضافه کنیم) فقط چون فردا عیده کارمونو تعطیل می کنیم و چهار شنبه و پنج شنبه از صبح تا آخر شب برای گذران زندگیمون و چرخش صنعت مملکت کار می کنیم.
یکجایی باید کارمندان بی کیفیت و بیکار دولت حذف شوند که پول مالیات و نفت بیت المال بابت این افراد هزینه نشود. (2275638) (alef-10)
 
جلیل
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۱۷:۴۱:۰۷
من معلمم وماهی نهصد هزار تومان می گیرم شما که میگید کار دولتی ندارید باید بگم ما ازطریق آزمون استخدام شدیم شما هم خوب می خوندی امتحان می دادی واستخدام میشدی البته من مطمئنم که شما ده برابر ما بیرون در میاری
حالا چون شما نتونستی استخدام بشی یعنی باید الان همه کارمندها رو اخراج کنند در ثاتی دولت تا اونجا که تونسته خصوصی کرده بقیه اش حاکمیتی وهیچ جای دنیا خصوصی نیست مثا اموزش وپرورش ونهادهای انتظامی مگر اینکه این دولت تدبیر و امید شما اینا رو هم خصوصی کنه (2277486) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۸ ۰۸:۴۲:۵۰
من هم یک معلمم--ولی باید فرقی بین کسی که کار می کند وکسی که زیر کار در میرود باشد که متاسفانه در آموزش وپرورش چنین نیست شما بد تدریس کن جایی میذارنت که راحت بشینی وحقوق بگیری (2277832) (alef-13)
 
حامد بی باک
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۱۲:۳۸:۱۵
عمرا تو معلم باشی (2281896) (alef-14)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۴:۲۰:۳۲
باید برای کارمندان دولت که ده سال دوندگی میکنند تا استخدام شوند و سپس آنگاه که استخدام می شوند دیگر کار نمی کنند و زور رییس هم به آنها نمی رسد وجابجایی آنها نیز بیفایده است بشود....
حالا هر فکری بشه خوبه... (2276143) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۴:۴۸:۲۴
کسانی که به رئیس جمهور اطلاعات غلط می دهند ، سوهان بر دندانه های کلید تدبیر و امید وی می سایند. (2276220) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۰۰:۱۹:۴۳
احسنت بر شما درست مثل قانون کار که در ظاهر به نفع کارگر و در اصل معارض با سیاست های اشتغال است. همه اقایان از اعم از چپ و راست این مطلب را میدانند و کسی جرات اصلاح ندارد. (2277035) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۰:۳۰:۰۴
بسه دیگه بالاخره یکجا باید جلوی رشد دولت گرفته بشه (2275495) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۴۶:۵۷
جلوی رشد دولت نه،‌جلوی رشد مدیران دولتی (2275649) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۰:۳۳:۰۶
پس این کلید آقای رئیس‌جمهور چه شد. چرا برای کنترل گرانی‌های سرسام‌آور کارگشا نشده و هر روز قیمت‌ها بالاتر می‌رود. اگر احتیاج به روغن‌کاری دارد ما را در جریان بگذارند. (2275500) (alef-10)
 
محمد - قم
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۲:۴۵:۴۴
خبرت میکنم. شما فعلا استراحت کن... (2275832) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۷:۱۸:۳۰
شما سرتو از زیر برف در بیار قیمت ها که هر زمان به جای چند درصد چند برابر رشد می کرد در این دولت روند منطقی به خودش گرفته و تورم 45 درصدی احمدی نژاد به 25 درصد کاهش یافته (2276472) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۷:۲۸:۱۷
شما باید زحمت روغن کاری قفلها رو بکشید نه کلید (2276496) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۰:۴۵:۲۹
بالاخره یکجا باید رشد دولت متوقف بشه
چرا باید بنگاهها و کارمندان دولت همیشه خیالشان از شغل و درامد و حقوق راحت باشد؟
یا همه چیز را دولتی کنید یا این تبعیض بین کارمندان بخش خصوصی و دولتی باید جمع شود

سایت الف باعثه شدی ابزار یک نویسنده که نگران شغل دولتیشه (2275520) (alef-10)
 
فرهاد خادمی
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۰۱:۴۴:۵۶
اتفاقا بنده حقیر که نویسنده این مطلب هستم .با داشتن 53 سال سن هرگز کارمند دولت نبودم واین مطلب را از سر دغدغه ام برای حفظ منافع اقشارآسیب پذیرنوشته ام وهمیشه دغدغه مردم را دارم. (2277085) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۱۵:۳۱:۴۹
بیمه بازنشستگی برای بخش دولتی و خصوصی است در این مورد فرقی بین این دو وجود ندارد اگر بیمه های بازنشستگی به شیوه سپرده بانکی شود هر دو بخش خصوصی و دولتی با مشکل مواجه می شوند، در ضمن ضمن رشد یک مفهوم کیفی که بسیار پسندیده است اما اگر منظورتان جلوگیری از بزرگ شده دولت است حذف صندوقهای بازنشستگی به هیچ عنوان موجب کوچک شده دولت نمی شود این موضوع اصلا ارتباطی به بزرگ یا کوچک بودن دولت ندارد هم اکنون سازمان تأمین اجتماعی بزرگترین سازمان بیمه و بازنشستگی در کشور است که یک سازمان غیر دولتی محسوب می شود (2277428) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۰:۵۴:۲۳
خصوصی سازی واقعی یعنی همین یعنی حوزه ستادی و رسمی دولتی هم ثبات و امنیت شغلی مثل بخش خصوصی نداشته باشد وگرنه کافیه کارمند رسمی بشه توپ هم تکونش نمیده و فقط می اید کارت میزند و میرود و حقوق میگیرد

حوزه ستادی وزارتخانه ها پر از این کارمندان رسمی هست که هیچ کاری نمیکنند
تمام کارها را هم میدهند بخش قراردادیشان کار کنند و انها را استثمار میکنند (2275530) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۲۱:۰۷
چون شما ثبات و امنیت شغلی ندارید دیگران هم باید چنین باشند !
منطق ماکیاولی شما جای سوال دارد (2275575) (alef-10)
 
علی ۱۲
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۰۳:۵۴:۴۸
هر کیس که کار نمیکند نباید امنیت شغلی داشته باشد. اون حقوقی که بعضیها میگیرن حق ماهاست. (2277138) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۷:۱۹:۳۵
در تایید فرمایش شما الان ریسک تو کار خصوصیه و شما استخدام دولتی که بشی تا اخر عمر سوت هم بزنی ایندت تامینه در صورتی که تولید تو کار خصوصیه نه دولتی (2276475) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۰۰:۳۶
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور دقيقا" مثل دولت قبل عمل مي كند پس تغييردولت يعني چه؟ (2275537) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۲:۲۱:۵۵
یعنی اینکه دولت قبل درست عمل می کرده. ولی خیلی ها به صرفشان نیست عنوان کنند. چرا نمی خواهید این موضوع را بفهمید؟؟؟؟؟ (2275763) (alef-10)
 
سجاد
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۰۱:۲۱
به هر حال دولت باید فکری به حال وضعیت اسف بار سیستم دولتی بکند. هم اکنون 80 درصد بودجه دولت صرف حقوق و مزایای کارمندان می شود که خیلی هاشون نه کار مفیدی انجام میدند و نه اصولا کاری برای انجام دادن دارند. مزیت های چشم گیر شغل دولتی نسبت به خصوصی باعث شده از یک طرف صاحب نفوذان نهایت تلاش رو برای جذب دوستان و آشنایان در سیستم دولتی بکنن و عدالت در جذب نیرو رعایت نمیشه و از طرف دیگه تنبلی و تن پروری رو در جامعه گسترش داده چون مردم میبینن یک کارمند بخش دولتی کمتر کار میکنه و بیشتر حقوق میگیره و حتی فعال ترین کارمندان بخش خصوصی دنبال استخدام دولتی هستند. با این حجم کارمند، دولت ناگزیر به خلق نقدینگی بدون پشتوانه جهت پرداخت حقوق و مزایای است و تورم مزمن هرگز از اقتصاد ایران نخواهد رفت. عادلانه نیست که بار مالی حقوق و مزایای کارمندان دولت که اکثرا کار مفیدی هم انجام نمیدن بر دوش بودجه عمومی کشور (بخوانید بیت المال مردم مستضعف) باشه و کارهای عمرانی کشور تعطیل بشه. البته اقلیت کارمندان دولت هم هستند که زحمت کش اند و کارهای مردم رو راه می اندازند. (2275541) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۳۶:۰۷
پس این همه حدمات دولت را چه کسانی به غیر از کارمندان زحمتکش انجام میدهند. آن هم با ان درجات تخصصی بالا. در حالیکه اصناف سر کوچه که بدون هر گونه تخصص و شاید سرمایه مادی و گاها معنوی! هستند درامد چند برابری کارمندان خدوم و زحمتکش و صبور دولت دارند.ضمنا این مسئله ناکارامد بودن و سیستم بهره کشی بخش به اصطلاح خصوصی را، آشکارا نشان میدهد. (2275612) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۳:۵۰:۱۴
با شما موافقم ولي اين لايحه براي منظور ي كه گفتيد چاره جويي نميكنه بلكه خصوصي سازي كاذب وزايدي كه الان هست را مضاعف ميكنه دولت ميتونه از نيروهاش با مديريت درست كار لازم را بكشه و اتفاقا برون سپاري فعلي را هم كه بار مالي زيادي دارد لغو كند و مثل 10 سال قبل خود كارمندان مستقيما در گير عمليات اجرايي شوند.و بخصوص از بدنه مديريتها كار جدي بخواهد (2276024) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۳:۵۸:۳۵
تا وقتي براي تغيير و اصلاح به بريز بپاشهاي خوديها و قدرتمندان كاري نداشته باشند سراغ مردم وقشر متوسط بيايند هر راه حلي هم بدهند راه حل نيست راه مشكل تر كردن مشكل است اقاي روحاني از وزيرانت انهااز معاونانشان وانها هم از مديرانشان عملكرد بخواهند و دقيقا عمل خودشان را روي عملكرد زير مجموعه شان مشخص بنويسند و مدير بالادست هم مدعي باشد وهم عامل به عمل بالاتر و هم پاسخگو. الان يك كارمند كاركي ميكند گزارش گنده گويانه اي مديرش اضافه ميكند مدير بالاتر هم گزارش گنده گويانهتر و همينطور الي اخر در صورتي كه كار همان كارك مختصر است و كسي به خاطر كوچكي و در جا زدن همان وضغيت براي چند ماه شاكي نميشود مگر اينكه استثنا برنامه اي براي تغيير يكي از مديران بر اساس تدابير ديگري باشد. با اين شرايط كار نميشود و مشكل از كارمند و كارشناس نيست. (2276052) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۷:۵۲:۲۶
جناب اکثر کارمندان کارشون برای مملکت مفیده شما قیاس به نفس فرمودید (2276547) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۰۳:۵۲
چرا نباید بکند مگر دولت چقدر کارمند می خواهد. انهم کارمندانی که یا در اینترنت پرسه می زنند یا در حال بازی و گیم هستند یا زیر اب همدیگر می زنند و حقوق های انچنانی می گیرند باور ندارید همین الان نظر من را منتشر کن تا ببینی چقدر کارمندان دولت در حال کارند (2275546) (alef-10)
 
عدالت
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۰۶:۱۳
واقعا خجالت داره این طرحها،‌ هر روز نگرانی هر روز تشویش،‌ آخه اگه راست میگید تعداد اون مدیرهایی رو کم کنید که ماهی پنجاه میلیون در امد دارند نه یک کارمند جز که نهایت هشتصد هزار تومن سر برج با این گرانی و اجاره نشینی، دستش میاید. آن دنیا جواب خداوند را چه میدهید با اینهمه حق الناس، اگر مدیران کمتر شوند اگر اختلاس کمتر شود اگر عدالت برقرار شود، حتی اگر کل کشور هم کارمند دولت شوند با پول باقی خواهد ماند. دولت اگر راست میگوید و به فکر صرفه جویی میباشد میزان مدیران فعلی را که خیلیهاشون فقط به فکر جیب خود هستند را به نصف کاهش دهد، مشاهده میشود که نود درصد مشکلات حل خواهد شد. (2275549) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۲:۱۳:۵۲
کوچک شدن دولت دقیقاً یعنی همین. تعداد کارمندان دولت باید کم بشه. یک عده کوچک شدن دولت را در این خلاصه کردند که شرکت های درآمدزا دولتی مثل مخابرات و ... را واگذار کنند، و اسم این موضوع را گذاشتند کاستن بار دولت در حالی که تا زمانی که دولت این تعداد کارمند و حقوق بگیر داره نمیتونه از هزینه ها کم کنه و بالاجبار بخش زیادی از درامدها را صرف دادن حقوق به این افراد میکنه. (2275740) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۴:۳۳:۴۵
خیلی ناراحتی برو من حاضرم با 600 تومن و امنیت شغلی و وام و ... بیام بجای تو (2276169) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۱۵:۰۴
سیستم سرمایه داری یعنی همین (2275564) (alef-10)
 
abbas
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۲۰:۵۲
من کارمندم اما
با ادارات دولتی مشکل دارم و فکر میکنم ادارات ما باید راهی را بروند ( اگر منفی نگاه نکنیم) که غرب رفت . ادارات ما شبیه ادارات شوروی سابق شده اند. ادارات تو درتو و کاغذ بازی و گرفتاری برای ارباب رجوع، کارمند، رئیس و وزیر
نمونه مثال می آورم
پسرم را میخواستم نرستان ثبت نام کنم سال اول دبیرستان را در یکی از دبیرستانهای ناحیه 3 آموزش و پروش و هنرستان نیز در همین ناحیه و در یک شهر قرار داشت. هنرستان لیست بلند بالایی شامل عکس ،اصل وکپی شناسنامه ، کارنامه اول دبیرستان(اصلی)، کارنامه سه ساله دوره راهنمایی، سی دی نمرات، ،اصل وکپی شناسنامه و کارت ملی پدر و بشکل عجیبی مادر، واریز پول کتاب و پرکردن چندین فرم
قسم میخورم ثبت نام فرزندم بیش از یک روز ونیم مرخصی پای من آب خورد و کلی دردسر کشیدم.
حالا پسرم گواهی اشتغال به تحصیل میخواهد نه مدرسه قبلی به ایشان گواهی میدهد و نه هنرستان
تنها آموزش و پروش اینطور نیست ،همه ادارات مشکل کاغذ بازی دارند. من هرچه فکر میکنم کپی شناسنامه و کارت ملی مادر چه بدرد آموزش و پرورش میخورد؟ مگر قرار نبود کارت ملی مشکل شناسنامه را کمتر کند چرا مشکل دوبرابر شد؟ مگر پست نمی تواند مشکلات بین مدارس را حل کند چرا این مشکل به اولیا واگذار میشود؟ مگر همه چیز ثبت کامپیوتری نمیشود چه نیاز به مدارک است؟ آیا در کشور های غربی ثبت نام به همین شکل است؟ (2275574) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۲۵:۳۴
دارند درست عمل میکنند و کارشان درباره بیمه ها مثل کشور های پیشرفته است اما یک عده دنبال گاو شیر ده مجانی می گردند متاسفانه. (2275582) (alef-10)
 
سروش
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۱:۲۶:۵۷
جالب است که نگارنده در ابتدای متن به صراحت اعلام می کند که روبه های دولت قبلی همه "عامه پسند" بوده اند و ضربات مهلکی به دولت وارد کرده اند، ولی در ادامه خودش از همه آنها دفاع می کند!
خصوصی سازی دولت کار بسیار درست و پسندیده ای است و اگر درست اجرایی شود، راه را برای مدیریت و عملکرد بهتر و همچنین جا را برای شکایت ارباب رجوع از مدیر و کارمند باز می کند. یک نظارت دقیق از سمت دولت بسیاری از نگرانی ها را کاهش می دهد.
و در نهایت اگر کاری توسط "نماینده آسیایی صندوق بین المللی پول و بانک جهانی" توصیه می شود، به نظر من دولت باید حرفش را جدی بگیرد.
این دولت نیامده که فقط محبوب عام باشد، آمده که اقتصاد را نجات دهد. (2275586) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۲:۲۱:۴۲
به نظر میرسد مدیران و کارکنان شاغل دولت نه تنها پایگاه اجتماعی دولت نیستند بلکه اغلب مفت خوران از جیب ملت هستند که پست سازمانی را به منزله سرقفلی جهت درآمدهای نامشروع میدانند لذا کاستن از تعداد مدیران و کارکنان دولت امری ضروری بوده و اجتناب ناپذیر است در غیر اینصورت جامعه با تلاطمات و مشکلات حاد و شکننده بیشتری مواجه خواهد شد (2275762) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۸ ۰۸:۵۴:۴۳
برادر عزیز ، نتونستی آزمون استخدامی قبول بشی ؟؟؟؟؟؟ (2277838) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۲:۲۶:۵۷
به نظر میرسد تعداد مدیران و کارکنان شاعل دولت لزوماً باید از 2/2 میلیون نفر به 193000 نفر کاهش یابد و نباید مردم هزینه های مدیران و کارکنان تنبل دولتی را پرداخت کنند. این افراد در صورت عدم رضایت میتوانند به مانند سایر مردمی که کارمند نیستند در مشاغل آزاد و خارج از دولت در صورتی که شایستگی داشته باشند فعالیت کنند و اگر شایستگی ندارند در حد شایستگی خود از درآمد اقتصاد سهم داشته باشند نه درآمدهای غیرمشروع ناشی از ویژه خواری و رانت خواری و رشوه و... (2275783) (alef-10)
 
محمد جواد
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۲:۴۳:۳۴
همه نظرات موافق ومخالف مهترم اما به اين نكته بايد توجه داشت كه اگر روزي بعضي جاها كه مردم با انها سرو كار دارند به بخش خصوصي واگذار شود چه به سره قشره ضعيف ويا حتي متوسط جامعه ميايد مثلا مدارس ويا بيمارستانها خصوصي شود ديگر چه كساني بايد از نظام اموزشي كه حداقل تا ديپلم گرفتن رايگان باشد استفاده ميكندومخارج درمان كه الانشم دولت كمك ميكند مخارج ان كمر شكن هست ونيز اين طرح دركمك به كساني كه بارانت ميتوانند از مزاياي خصوصي شدن استفاده كند نيست . (2275825) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۲۰:۰۶:۵۰
تو قانون اساسی اموزش و پرورش تا دبیرستان مجانی عزیزم قانون اساسی که نمی تونند عوض کنند منظور کامندان و مدیران بی کفایت بیت المال خور نه مدرسه دولتی (2276749) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۰۹:۴۰:۲۵
روحانی سه سال دیگه! (2277221) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۲:۵۲:۵۲
بیمارستان ها، مدارس، درمانگاه ها، واحدهای خدمات اجتماعی??? (2275858) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۳:۰۶:۵۷
گر چرخ منابع و مصارف این واحدها نچرخید بایستی تعطیل شوند؟؟
مگر آموزش پروروش چه منبع درآمدی دارد؟ کلا تعطیل میشود یا باید مدارس پولی شوند (2275901) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۳:۲۰:۴۷
واقعاً مقاله خوبی بود. ضمناً در خیلی از جاها مثل وزارت علوم، در حال تعدیل نیرو هم هستند که این هم برای کارمندانی که اکثر آنها به آقای روحانی رأی دادند بسیار ناراحت کننده است (2275935) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۳:۲۲:۴۹
سوال من این هست که این همه برای خوش آیند کارمندان دولت کار شد و این همه دولت رشد کرد و بزرگ شد. چه شد؟
اینکه چند هزار نفر استخدام دولت شوند چه حاصلی برای این مملکت داشته؟
خودشان را استخدام دولت کردیم و کارمند شدند.فرزندانشان هم میتوند استخدام دولت شوند؟
این چه حرفی هست که بهترین شغل باید تو مملکت ما کارمندی باشه؟
سری به دانشگاه ها بزنید ببنید چقدر کارمند دولت دارن تازه درس میخون. چرا؟ اگر این کارمندان در بخش دولتی هم نبودند باز هم ادامه تحصیل می دادند؟
صرفا برای افزایش حقوق وسمت هست. جز اینکه مدرک ها داره بی ارزش میشه؟ باید دولت و مجلس جلوی ادامه تحصیل شاغلان در بخش دولتی را بگیرد. باید افزایش هزینه های دولت و مدرک گرایی شده این قضیه.

باید اول و آخر مشکل اقتصاد نفتی مملکت حل بشه.
خدا شاهده سری به ادارات بزنید. من اسم نمیارم اما بعضا برای ثبت یک مورد باید چندین و چند ماه تو صف و نوبت باشی. چرا چون دولتی هست . اگر خصوصی بود. چقدر سریع کار انجام میشد.
بازدهی بخش های دولتی پائین هست.همه جا خصوصی واقعی شود.

کار دولت درست هست و نیاز به حمایت مجلس و مردم دارد. (2275940) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۳:۳۸:۳۲
من کاری به پوپولیستی بودن ندارم. انچه من میدانم این است که هرجا در جامعه مشکلی هست به نحوی به دلیل دولتی بودن است ولی با کمی توجه به کشورهای پیشرفته میبینیم که در برخی موارد همچون بیمه و درمان یک حداقل دولتی همیشه هست و باقی موارد اضافه بر ان شخصی است. ما نباید از این طرف پشت بام هم بیفتیم (2275986) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۰۹:۲۵:۱۳
در کشورهای پیشرفته و دارای اقتصاد آزاد دولت آموزش تا دیپلم را رایگان و کمک به استعداد های برتر و .....و تامین بخش زیادی از هزینه های درمان را برعهده دارد متاسفانه دولت کنونی از این طرف بوم افتاده است و بجای رسیدگی به سیستم بانکی و مالیاتی چنین مسائلی را مطرح می کند (2277210) (alef-13)
 
یک هموطن
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۳:۵۳:۴۹
اگر دولت بتواند با این کارها تحولی در نظام اداری بوجود آورد، در واقع خدوم ترین دولتها خواهد بود و باعث خواهد شد که فرهنگ کار و بهره وری در جامعه ارتقا یافته و عدالت برقرار شود، حال دیگر مهم نیست که دوره بعدی رای بیاورد یا نیاورد. مهم آن است که بهترین کار را انجام داده و قطعا در پیشگاه خداوند روسفید است. (2276039) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۴:۱۸:۳۴
این دولت بی برو برگرد چهار سال بیشتر نخواهد ماند (2276129) (alef-10)
 
تابش
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۵:۱۳:۵۴
من با اين مقاله موافقم. تمام كساني كه به آقاي روحاني راي دادند با كارهايي كه معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس جمهور انجام مي دهد. بسيار پشيمان شده اند. خود بنده يكي از انها.
درسته كه دولت بايد اختلاس ها و رانت هايي را كه دولت قبلي داده برملا كنه و حق ملت را برگردونه. اما همه را به يك تيشه زدن عين ظلمه. (2276293) (alef-10)
 
پرهام
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۲۲:۳۷:۵۶
به شما اگه پول الکی بدن رای میدی ظاهرا (2283094) (alef-14)
 
باران
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۲۲:۴۱:۰۶
بد نیست دوستان مخالف کمی هم به تجارب دیگر کشورها و مبانی علمی توجه کنند. البته دوستانی که فکر نمیکنند باید تنبلی کنند و اخر ماه هم پول الکی بیلد به حسابشون. وقتشه همه با هم کار کنیم و بهره وری داشته باشیم. تنبلی و مجفتی زندگی کردن بسه دیگه. (2283100) (alef-14)
 
جلیل
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۵:۳۵:۰۳
ما که همون اول گفتیم این دولت سرمایه داریه و هدفش خصوصی سازی و اخراج تمامی کارمندان و معلمهاست در حقیقت هدف از سرانه ای کردن مدارس هم خصوصی سازی مدارس هست اون هاییکه می گند باید این کار صورت بگیره و کارمندان همشون اخراج بشند و همه جا خصوصی بشه باید بگم این به زیان شما هم تموم میشه زیاد خوشحال نباشید
اگه مدارس خصوصی بشه اون وقت می دونید چه قدر باید شهریه ثبت نام بپردازید؟
500 هزار تومان یه میلیون تومان ازتون پول می گیرند و بعد می گند خصوصیه دلتون میخواد ثبت نام کنید نمی خواهید خوش اومدید
در ثانی خصوصی کردن آموزش وپرورش خلاف قانون اساسی هست به این سادگیها نمیشه خصوصی کرد در کجای دنیا آموزش وپرورش خصوصی هست؟
در ثانی اخراج کارمندان به زیان بازاریان هم خواهد بود چون موجب میشه کارمندان بیکار بشند و دیگه خرید نکنند و این همه چک بازار دارند همشون برگشت میخوره
الان ما اینمهمه کمبود معلم داریم مخصوصا امسال که بحران معلم هست و بخشنامه اومده که اززبازنشسته ها استفاده بشه (2276329) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۰۹:۰۶:۲۲
برادر جلیل! در این مقاله کسی از خصوصی سازی مدارس حرفی نزده! خودت می بری و خودت هم می دوزی؟! (2278924) (alef-13)
 
واقع بین
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۶:۵۰:۰۱
دو لت پیش از این می بایست این امور را انجام دهد یا رومی روم یا زنگی زنگ به عنوان مثال چند سالی است تامین اجتماعی تحت عنوان خصوصی سازی امده بخشی از کارهای خود را از جمله صدور وتعویض و تمدید دفتر چه های در مان . دریافت حقبیمه ولیست و اخیرا پرداخت پروتز و اروتز وچندین کار دیگر واین در حالیست که در شعب کماکان این واحد با تکمیل کادر تشکیلاتی خود برقرار فقط این کارشان باعث شده کارمندان زسمی شعبه از صبح تا پایان وقت اداری بیکار ودر حال تلفن زدن و کارهای شخصی اند واز ان طرف واحدهالی کارگزاری چون خصوصی اند با حداقل امکانات وتیرو با ازدحام جمعیت مر اجعه کننده روبرو و جالب این است که مجوز این کار گزاریها را مختصا به مدیران و کارشناسان ارشد بازنشسته واگذار و این خود باعث می شود که این افراد با زد وبند با روسای شعب ا نظا رتی که میایست نحوه کیفیت کارشان باشد رهایی و. عملا نیروهای جوان تحصییلکرده همچنان بیکار واقایان بازنشسته که مسول این کارگزاری هایند علی رغم دریافت حقوق باللای بازنشستگی همچنان دست از سر سودجویی بر صنوق تامین اجتماعی بر ندارن .اگر بنا برخصوصی سازیست پپس استخدام جدید برای چیست /واگر بنا برخصوص سازیست دیگر واحدهای موازی درشعب برای چیست ؟حال که خصوصی سازی می کنید چرا به فارق التحصیلان بی کار که دارایس رشته های مرتبطند چرا واگذار نمیشود؟ (2276433) (alef-10)
 
زارع
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۷:۲۲:۴۹
دولت روحانی داد به بیراهه میرود الان هم کلی محبوبیت خودراازدست داده است برای مثال با مالیاتی که از پزشکان زحمت کش میگیرد وبر عکس پر درآمدهایشان را رها کرده است الان درمیان این قشر محبویتی ندارد .کارمند بیچاره چه تقصیری دارد شما در دستگاههایتان دزد پرورش داده اید وانها بیت المال را خالی کرده اند حالا مردم وکارمندان باید تاوانش را بپردازند .؟برای مثال کارمندی که پانزده یابیست سال از حقوقش برداشته اید حالا به اوپشت پا میزنید. کاری نکنید که مردم با تیپا بیرونتان کنند . (2276481) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۰۹:۴۴:۴۶
شوربختانه دولت به جای اصلاح سیستم بانکی و اخذ مالیات بر درآمد و دارایی و مسکن های خالی ، فشار بر مردم عادی که عمدتاً تا زیر خط فقر رفته اند را هدف خود قرار داده است. و نتیجه آن را هم در انتخابات آینده خواهد دید. (2277226) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۸:۰۲:۵۵
باید جلوی استخدام ها گرفته شود و افراد بیسواد اخراج شوند الان در ادارت و شرکتهای دولتی افراد بوسطه فامیلی و پارتی بازی استخدام شدن و بهره وری دولت خیلی کم شده است با کوچک شدن دولت خیلی از مفاسد از دولت دور میشه (2276568) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۰۹:۱۹:۴۰
بسیاری از افراد باسواد هستند که کاری انجام نمی دهند مشکل وجدان است و عدم نظارت و رسیدگی به شکایات مردم از دستگاهها و کارمندان دولت. (2277202) (alef-13)
 
هموطن
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۹:۳۶:۴۳
یکی از مهمترین تغیییرات در لایحه افزایش سنوات خدمت از 30 به 35 سال است و با این تصمیم امید همه انهایی که منتظر بازنشستگی با 30 سال هستند نا امید می شود البته این تصمیم فطعا به نفع صندوق ها است ولی به ضرر کارمندان و کارگران (2276700) (alef-13)
 
احمد ك
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۱۹:۴۱:۳۴
اين مديريت خدمات كه اكنون قانون شده وميخواهند دائمي كنند داستاني بس تاسف بار مانند تمامي كارهاي احمدي نژاد دارد وكساني خود را علامه دانستند كه مشابه طرحهاي ديگر مثل انحلال سازمان مديريت ،مسكن مهر ،اجراي طرحهاي بي هدف وبخشي نگر وزخمي كردن انها وهدفمندي همه را افسار را از پشت مركب بستند ،چيزي ميشنيدند وبدون كار كارشناسي فوري به اجرا ميگذاشتند ،قبل دولت احمدي نژاد طرحي به نام طرح تحول مطرح بود كه فقط دومورد ان انهم جزئي وفقط مقدمه وار را شروع كردند كه افزايش قيمتها در نهاده ها ،بودجه عملياتي ، به منظور اجراي هدفمندي يارانه هاانهم در يك برنامه دراز مدت بصورت مخفي ودر دل بودجه سالانه شروع شده بود ولي دولت پيشين همه را بهم ريخت كه نيازي به تكرار نيست وجالب اينكه قانون خدمات وابستگي مستقيمي به بودجه عملياتي داشت يعني اول بايد بودجه عملياتي ميشد وهزينه تمام شده كالا وخدمات تعين ميگرديد بعد برمبناي ان پيش بيني درامدها وبراورد هزينه صورت ميگرفت وبنا براين بود كه تمام دستگاههاي تصدي گر وحاكميتي تفكيك ونگهداري كاركنان برمبناي قيمت تمام شده دراول هرسال محاسبه ومديريت ميبايست با ان بودجه كار را تحويل ميداد ورابطه استخدامي بخصوص در دستگاه تصدي گر برمبناي بهره وري فرد برقرار ميشد وان روال قديم كه اب باريكه اي به نام حقوق گروه وپايه منسوخ ومدير اختيار داشت براي انجام كار بر مبناي هزينه تمام شده پاسخگوي مجلس ودولت باشد البته داستان بسيار مفصلتر از اين بود ولي يك باره بنده خدايي كه زماني بودجه را بهم ريخت شد معاون نيروي انساني اين اش بي سروته را به مجلس ودولت تحميل كردند وحالا هم مثل اينكه مشكل را در صندوقها يافته اند در حالي كه اين قانون بايد برمبناي بودجه عملياتي پايه ريزي شود وان اب باريكه را خشك وبرمبناي تخصص وبهره وري وتفكيك دستگاه متصدي وحاكميتي در بودجه عملياتي ديده شود به هر حال احتمال تعديل بالايي وجود دارد كه ميشود يا با اموزش ويا در كانالهاي ديگري به ترتيب ديگر جذب كرد ولي جالب است انكس كه اين گند را زد باز مسئول همين داستان شده چون مالياتها درست شده!!! (2276708) (alef-13)
 
مجمع کارمندان مظلوم
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۲۳:۵۴:۰۲
کارت قرمز برای نوبخت - کارت زرد برای دولت (2277007) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۰۸:۱۸:۰۴
يكي از واردي كه شايد كمرنگ ديده شود استفاده از نيروهاي بازنشسته است كه بخوبي ميتوان گفت جاي جوان ها را و رشد كاري انان را گرفته است
كشور نيازمند نيروي كار جوان فكر جوان و ايده جوان است
تا زماني كه رانت بازي هاي استخدامي و جابجايي هايي روابطي جاي خود را به استخدام
بر اساس ظابطه و صلاحيت و دانش فردي ندهد وضع به همين منوال است و در اين شرليط
فقط دوستان خوشحالند (2277170) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۰۹:۰۶:۳۸
اکثر استخدامهای دولتی از سالهای 62 تا 70 صورت گرفته است دولت نیروی جدید استخدام نکند بعد از 5 سال تعداد کارمندان خود به خود 500 هزار نفر کاهش پیدا می کند. (2277187) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۰۹:۰۷:۰۵
اگر دولت نیرو زیاد دارد پس چرا از بازنشسته ها برای همکاری دعوت می کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2277188) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۰۹:۱۱:۵۹
در آمریکا به افراد بالای 60 سال چه سابقه بیمه داشته باشند چه نه ، حقوق بازنشستگی داده می شود حالا در ایران چه خدمات عمومی و اجتماعی می دهند که کلی منت بر سر مردم می گذارند (2277192) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۰۹:۱۸:۲۷
چطور است درآمد نفت متعلق به دولت باشد ولی در ازای آن حتی خدمات بهداشتی و آموزشی هم نمی خواهد بدهد؟ (2277200) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۱۰:۳۹:۱۴
خدا رو شکر میکنم نه به این رای دادم نه به قبلی ..ولی تا قیامت باید عذاب وجدان میگرفتم. (2277259) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۱۵:۴۳:۴۷
اشتباه برخی دوستان در این است که بزرگ بودن دولت را ناشی از بیمه های بازنشستگی می دانند و تصور می کنند با حذف این بیمه ها دولت کوچک می شود در صورتی که اصلا اینگونه نیست بازنشستگان کارکنان و پرسنل دولت محسوب نمی شوند بزرگ بودن دولت ارتباطی به بازنشستگان ندارد بلکه این موضوع به وجود برخی سازمانهای بی اثر و بی فایده و برخی سازمانهای موازی و افزایش روز افزون تعداد کارکنان شاغل ستگاهها مربوط می شود
پس حذف بیمه های بازنشستگی موجب کوچک شدن دولت نمی شود و فقط آینده افراد اعم از بخش خصوصی و دولتی را به مخاطره می اندازد عزیزان بخش خصوصی توجه داشته باشند آنها نیز بالاخره روزی بازنشسته خواهند شد
نکته دیگر اینکه هم اکنون سازمان تأمین اجتماعی به عنوان بزرگترین دستگاهی که وظیفه بیمه و بازنشستگی را به عهده دارد یک دستگاه غیر دولتی است (2277439) (alef-13)
 
جلیل
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۱۸:۰۴:۱۶
اوناییکه شغل دولتی ندارند می گندچون ما استخدام نشدیم پس باید کارمندهااخراج بشند این مثل این میمونه که یه عده کنکور بدند وارد دانشگاه بشنداونا ییکه قبول نشدند بگند چون ما نتونستیم وارد دانشگاه بشیم باید دانشجوها اخراج بشند
منطق اینهاییکه کارمند نیستند اینه ضعیف بودند نتونستندقبول بشندحالا حسودی می کنند همینا بودندکه وقتی رای نیاوردند ججنال کردندووقتی خودشون رای اودند گفتند انتخابات درست بود کسانیکه کارمندند جوایشون رو پای این شغل گذاشتند مگه میشه بعد از ده سال بگیم اخراجید (2277499) (alef-13)
 
مرتضی
۱۳۹۳-۰۵-۰۷ ۲۰:۲۶:۱۵
اگر شایسته سالاری وشایسته گزینی در گزینش ها جای خود رابه گزینشهای رانتی وسهمیه های متفاوت بدهد و هرروز درادارات ووزارت خانه ها معاونت های مختلف ایجاد نشود شاید بتوان از هجم کارمندان دولت کاست .امروزه متاسفانه شاهدیم که وقتی می خواهند یک عده از خواص در قسمتی بتپانند بلافاصله یک معاونت جدید ایجاد کرده وشاخه هرمی جدید در وزارت خانه یا اداره ایجاد میکنند. (2277560) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۸ ۰۸:۲۰:۴۵
بازهم سیاستهای دولت پنجم وششم می خواهد اجرا شودچه برسرقشر70 درصدی جامعه که متوسط به پایین هستند میاید (2277824) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۸ ۰۸:۲۳:۴۹
چرا فوتبال خصوصی نمی شود که سالی حدودا 800میلیارد ازبیت المال خرج ان میشود (2277825) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۵-۰۸ ۱۰:۲۴:۵۵
دوستان حرفهای مفیدی زدند. من کارمند قراردادی بندر هستم.
تخصصی ترین کاررا انجام می دم و به صورت شیفت هم هستم.دریافتی من 1.5 میلیون هستش.
حالا یه کارمند رسمی بندر که من خدا را شاهد می گیرم و قسم می خورم که عین واقعیت رو می گویم 1 ساعت کار مفید نداره و دریافتی انها از 5 میلیون شروع می شود تا کارشناس مسئول که به ماهی 8 میلیون می شود.این در کنار مطالباتی هستش که هر 2 ماه تحت عناوین مختلف واریزی دارن که از 1/1/92 اتا الان حدود 150 میلیون مطالبه گرفتن و چند روز دیگه 50 برابر حقوق ثابت وام می گیرند یعنی از 150 میلیون تا 250 میلیون. همکاران قراردادی من با تحصیلات و تخصص بالا در امور فتی و دریانوردی با بیش از 10 سال سابقه اگر دروغ نگویم همه افسردگی گرفتن و دارن دیوانه میشن و کل سود سازمان بنادر بین کارمندان رسمی پخش می شود الان که دارم می نویسم سرم داره می ترکه.. (2277879) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۸ ۲۱:۴۳:۴۲
فرض کنید دولت بتواند 500 هزار کارمند خود را اخراج کند. حقوق سالانه همه آنها روی هم با فرض ماهی 1.5 میلیون تومان می شود 3 میلیارد دلار!!!

سوال من اینه که دولت با سالی 70 میلیارد دلار درآمد نفتی چه می کند؟ چطور است که 70 میلیارد دلار در 8 سال درآمد داشته و حاصل تورم 50 درصدی و بیکاری و فقر و تحریم است؟ چرا کسی پاسخگو نیست؟ (2278562) (alef-13)
 
جليل
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۶:۳۱:۵۷
متاسفانه تا بوده چنين بوده كل ژولي كه به فوتباليستها پزداخت ميشه از كل حقوق تمام كارمندان يك كشور بيشتره در ثاني با فرض داشتن 4 منيليون كارمند اين 4 ميليون نفر بايه دختري ازدواج كردند و خرج زن و بچه هاشونو مي دند حالا اخراجشون كنيد كي بايد خرج خانواده هاشو نو بده ؟ (2279455) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.