توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 491609
تدارک استراتژی جدید آمریکا برای افغانستان
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۰۰
سخنگوی کاخ سفید گفت: استراتژی جدید آمریکا در افغانستان آماده شده است و بزودی پس از پایان روند بازنگری این استراتژی، ترامپ آن را اعلام خواهد کرد.

به گزارش تسنیم، «سارا هاکابی سندرز» سخنگوی کاخ سفید گفت که ترامپ قصد دارد تا استراتژی جدید واشنگتن در قبال افغانستان را اعلام کند، اما هنوز روند بازنگری استراتژی کنونی پایان نیافته است.
 
وی افزود: تاکنون زمان مشخصی برای اعلام این راهبرد مشخص نشده است.
 
این در حالی است که دونالد ترامپ به «جیمز ماتیس» وزیر دفاع آمریکا اختیار بیشتری برای تعیین استراتژی آمریکا در افغانستان داده و تعیین سطح نیروها در افغانستان نیز به عهده ماتیس است.

از سوی دیگر نیز برخی از گزارش‎ها  از اعزام حدود 4000 نظامی ناتو در کنار 3000 نظامی آمریکایی خبر می‌دهند.  

«هوگو لارنس» سرپرست سفارت آمریکا در افغانستان، روز گذشته در اظهاراتی خبر از نهایی شدن استراتژی جدید آمریکا در قبال افغانستان در آینده‌ای نزدیک داده بود.
 
لارنس اظهار کرد: ما استراتژی خود در منطقه را نیز مورد بررسی قرار خواهیم داد. این بررسی تنها شامل افغانستان نیست، بلکه پاکستان و روابط پاکستان با هند و ایران نیز شامل این بازنگری است.

به گفته وی، هنگامی که بازنگری به پایان برسد، آمریکا  سیاست بسیار قوی که شامل حمایت واشنگتن و متحدان آن از افغانستان است را اعلام خواهد کرد.

با این حال، دوشنبه هفته جاری نیز «نیویورک تایمز» گزارش داد که دو نفر از مشاوران ارشد ترامپ دو تاجر  را استخدام کرده‌اند تا طرح‌های جایگزین برای افغانستان بویژه در زمینه افزایش نیرو را ارائه دهند.

بر اساس این گزارش، «اریک دی پرینس» موسس شرکت «بلک واتر ورلد واید» که یک شرکت نظامی-امنیتی خصوصی  است و «استیو فینبرگ» مالک شرکت «داینا کورب» نیز نظراتی مبنی بر استفاده از سربازان اجیر در عوض استفاده از نظامیان آمریکایی در افغانستان را پیشنهاد داده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است که پرینس و فینبرگ طرح‌های  خود برای جایگزینی طرح اعزام چند هزار نظامی بیشتر آمریکایی به افغانستان را به «استفن بنن» استراتژیست ارشد ترامپ و «جرد کوشنر» داماد و مشاور ارشد ترامپ ارائه کرده‌اند.
 
کلمات کلیدی : آمریکا+افغانستان
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.