توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 384608
روایت وزیر اطلاعات از امتیازاتی که ایران از آمریکا گرفت
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۱۲
وزیر اطلاعات: در جریان مذاکراتی که ما با نظر مقام معظم رهبری و تصمیم شورای عالی امنیت ملی از سوی وزارت اطلاعات درباره مبادله زندانیان ایرانی و آمریکایی داشتیم، امتیازاتی برای کشور گرفتیم که یکی از آنها بازگردانی ۴۰۰ میلیون دلار بود به همراه سود آن بود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود علوی شامگاه سه‌شنبه در یک برنامه‌ تلویزیونی با اشاره به انسجام دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی در کشور تاکید کرد: پیوند مردم، نیروهای نظامی و انتظامی با وزارت اطلاعات باعث شده مجالی برای تروریست‌ها باقی نماند.

وزیر اطلاعات به اقدامات انجام شده از سوی دولت یازدهم طی سه سال اخیر اشاره کرد و گفت: دولت یازدهم طی سال‌های فعالیت خود در عرصه‌های سلامت و امنیت خدمات برجسته‌ای از خود به جای گذاشته است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه سلامت خاطرنشان کرد: دولت در جهت توجه به موضوع سلامت، در راستای کاهش هزینه‌های درمانی مردم، موضوع بیمه سلامت را سرمایه‌گذاری و طی آن دغدغه‌های بسیاری از بیماران را برطرف کرد. دولت در این عرصه گام‌های خوبی برداشت و همگان نیز در جامعه بر این موضوع اذعان دارند که عملکرد دولت در حوزه سلامت عملکرد قابل قبولی است.

وزیر اطلاعات با اشاره به اقدامات دولت یازدهم در جهت تامین امنیت کشور گفت: طی سه سال اخیر میان دستگاه‌های تاثیرگذار در زمینه امنیت همدلی و همکاری بسیار خوبی پدید آمده است. طی این سال‌ها میان وزارت اطلاعات، وزارت کشور، سپاه، ارتش، ناجا، قوه قضاییه و ستادهای بالادستی از جمله شورای عالی امنیت و ستاد کل نیروهای مسلح و همچنین وزارت رفاه پیوند و همدلی بسیار قوی ایجاد شده است.

علوی در ادامه به برخی اقدامات و تبلیغات علیه دستگاه‌های امنیتی مختلف در کشور و تلاش در راستای ایجاد اختلاف میان این دستگاه‌ها از سوی دشمنان اشاره و اظهار کرد: دشمنان نظام همواره به دنبال ایجاد تفرقه و چنددستگی میان نیروهای جمهوری اسلامی بوده‌اند. این شرایط هوشیاری نیروهای نظام جمهوری اسلامی را می‌طلبد که در زمین دشمن بازی نکنند و به لطف خدا نیز این هوشیاری امروز در همه دستگاه‌ها وجود دارد. در پرتو عنایات رهبری انقلاب، ترقندهای دشمنان اثرگذاری نداشته و روز به روز پیوند دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور با یکدیگر عمیق‌تر می‌شود.

وی در همین راستا تاکید کرد: دشمن نمی‌تواند نقشی در زمینه ایجاد اختلاف میان دستگاه‌های هوشمند اطلاعاتی، امنیتی و قضایی کشور ایجاد کند.

علوی با بیان اینکه دشمن تمام توان خود را به کار گرفته تا ضربه‌ای به امنیت جمهوری اسلامی ایران وارد کند، تصریح کرد: تا امروز با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان و همچنین همکاری دستگاه‌های اثرگذار در تامین امنیت کشور، دشمن ناکام مانده و تروریست‌هایی که قصد اقدام علیه امنیت کشور کرده‌اند، تحت اشراف اطلاعاتی قرار گرفته و سپس تعقیب و با آن‌ها برخوردهای لازم صورت گرفته است.

وزیر اطلاعات همچنین با تاکید بر اینکه وزارت اطلاعات نفس تروریست ها را بند آورده است، گفت: وزارت اطلاعات در مناسبت‌های مختلف به تروریست‌ها پیغام داده که خیال اقدام تروریستی در ایران را از یاد ببرند.

علوی با بیان اینکه امروز جامعه اطلاعاتی ۸۰ میلیونی با ۱۶۰ میلیون چشم مواظب امنیت جمهوری اسلامی ایران است، خاطرنشان کرد: علاوه بر مردم، همکاری میان دستگاه‌های اطلاعاتی باعث شده که رادار اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران عملا نقطه کوری نداشته باشد.

وزیر اطلاعات در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) و همچنین نیروهای اطلاعاتی سپاه و برخورد با گروهک‌های تروریستی در غرب کشور اظهار کرد: طی روزهای اخیر تیم منافقین در غرب کشور با اشراف اطلاعاتی و همکاری وزارت اطلاعات و سپاه و همچنین تیمی در شرق کشور که در حال حفر تونل و به دنبال ایجاد ناامنی برای تعدادی از پاسگاه‌های شرقی کشور بوده‌اند با همکاری اطلاعاتی وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی با آن‌ها برخورد شد.

علوی با اشاره به عملیات انجام‌شده علیه گروهک‌های تروریستی در غرب کشور خاطرنشان کرد: در این عملیات فرمانده تیپ موصل داعش کشته و سه نفر دیگر از آن‌ها دستگیر شدند، با همکاری یگان ویژه ناجا و همچنین تک‌تیراندازان ماهر نیروی ویژه و همکاری‌های سپاه پاسداران، شناسایی و دستگیر شدند.

وزیر اطلاعات تاکید کرد: پیوند مردم، نیروهای نظامی و انتظامی با وزارت اطلاعات باعث شده که مجالی برای تروریست‌ها باقی نماند.

به گزارش ایسنا، وزیر اطلاعات در ادامه این برنامه تلویزیونی به برنامه‌های دولت برای کاهش دغدغه‌های معیشتی مردم اشاره و با تاکید بر اینکه معیشت مردم از اصلی‌ترین دغدغه‌های دولت یازدهم است اظهار کرد: دولت در جهت کاهش دغدغه‌های مردم و توجه به معیشت آن‌ها، اقدامات موثری در راستای کاهش نرخ تورم انجام داد و توانست تورم را از ۴۶ درصد به زیر ۱۰ درصد کاهش دهد.

وی با مقایسه تغییر قیمت برخی محصولات مورد نیاز مردم طی سال‌های گذشته و سه سال اخیر و نیز با تاکید بر اینکه کاهش تورم به معنای کاهش قیمت و ارزانی نیست، اظهار کرد: کاهش تورم به معنای آن است که گرانی سرسام‌آوری که در گذشته وجود داشت توسط دولت مهار شده و جلوی گران شدن روز به روز گرفته شده است.

وزیر اطلاعات با تاکید بر اینکه هنر دولت آن بوده که جلوی افزایش قیمت‌های محصولات مختلف را گرفته است، گفت: اگر در این سه سال با توجه به شرایطی که دولت با آن مواجه بوده، دولت نتوانسته نانی بر سفره مردم بگذارد از برداشته‌شدن تکه‌ای نان از سر سفره مردم جلوگیری کرده است.

علوی در ادامه به بیان نقاط ضعف دولت یازدهم پرداخت و با تاکید بر اینکه ضعف رسانه‌ای یکی از نقاط ضعف دولت یازدهم است اظهار کرد: این سخن به معنای آن نیست که مسئولان رسانه‌ای دولت تلاشی نمی‌کنند بلکه بدان معناست که دولت در بعد رسانه‌ای کار خود، زیاد خرج و سرمایه گذاری نمی‌کند و احساس می کنند که صرف هزینه برای تبلیغ فعالیت‌های خود شرعاً جایز نیست اما در مقابل این فرصت برای مخالفان پیش می‌آید که حملات تندی علیه دولت انجام دهند و جبهه مقابل صدها میلیارد تومان خرج تبلیغات علیه دولت می‌کند.

وی با انتقاد از اظهارات مطرح شده علیه رییس‌جمهور اظهار کرد: متاسفانه برخی درباره رییس‌جمهور، که براساس قانون اساسی شخص دوم مملکت است، عناوینی از جمله عمروعاص، ساده‌لوح و خائن نسبت می‌دهند.

علوی با تاکید بر اینکه برخی از مخالفان مطالبی دروغ به رییس‌جمهور و اطرافیان او نسبت می‌دهند، اظهار کرد: نوروز امسال از سوی این افراد عنوان شد که آقای رییس‌جمهور به همراه آقای هاشمی رفسنجانی و تعدادی دیگر از جمله بنده به کیش سفر کرده‌ایم و در جلسه‌ای مشترک حضور پیدا کردیم. این در حالی است که من بیش از یک سال و نیم است که به کیش سفر نکرده‌ام.

وزیر اطلاعات اظهار کرد: اینکه دولت از نظر رسانه‌ای در مقابل این تخریب‌ها واکنشی انجام نمی‌دهد از یک طرف ضعف است اما این ضعف از سر ناتوانی نیست بلکه از سر امانت‌داری است و دولت به دنبال حفظ پول بیت‌المال است.

علوی در ادامه با تاکید بر اینکه مردم متوجه می‌شوند که بی‌مهری‌هایی که علیه دولت یازدهم انجام می‌شود بی‌سابقه است، اظهار کرد: ‌براساس گفته برخی مردم در دو سه سال اخیر، نگذاشته‌اند که عکس رییس جمهور در راهپیمایی‌ها در دست مردم به نمایش گذاشته شود. شرایط به گونه‌ای است که گاهی در برخی مراسم برخی جوانان عکس‌های رییس‌جمهور را لوله می‌کنند و در شرایطی که احساس می‌کنند کسی مانع آن‌ها نمی‌شود آن عکس را در معرض نمایش قرار می‌دهند.

وی ادامه داد:‌ اخیرا در یکی از سفرهای استانی که به یکی از استان‌ها داشته‌ایم تعداد زیادی از عکس‌های رییس‌جمهور را عده‌ای جمع‌آوری کرده‌اند و اجازه نداده‌اند که مردم آن‌ها را در دست بگیرند.

به گزارش ایسنا، وزیر اطلاعات در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه انتقاد عملی بسیار ویژه است، اظهار کرد: دولت لب‌های کسانی را که انتقاد می‌کنند می‌بوسد و از نقد آن‌ها استقبال می‌کند اما همگان باید بدانند که ادبیات انتقاد با ادبیات تخریب متفاوت است.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه امروز خیلی‌ها با مشتی گره کرده انتقاد می‌کنند که این خود تخریب محسوب می‌شود، اضافه کرد: در انتقاد حرمت طرف مقابل حفظ می‌شود و به او توهینی نسبت داده نمی‌شود بلکه منتقد فکر و عمل او را در عین حفظ احترام، تحلیل و انتقادات خود را نسبت به او مطرح می‌کند.

علوی در ادامه صحبت‌های خود به بیان اقدامات انجام شده در وزارت اطلاعات در خصوص ایجاد احساس امنیت در میان مردم پرداخت و با اشاره به احادیثی از ائمه اطهار اظهار کرد: باید در جامعه به گونه‌ای امنیت برقرار کنیم که مردم آن را احساس کنند و سپس آرامش پیدا کنند. مردم مفهوم امنیت را درک و وجود آن را احساس می‌کنند به همین دلیل است که امروز در جامعه ما آرامش حاکم است.

وی با تاکید بر لزوم حفظ آرامش در کشور و پرهیز از دعوا به تمایل حضور خارجی‌ها در ایران جهت سرمایه‌گذاری اقتصادی اشاره و تاکید کرد: باید تلاش کنیم که از دعواهای موجود در کشور بکاهیم چرا که سرمایه گذاران خارجی جایی که دعوا باشد سرمایه‌گذاری نمی‌کنند و چنانچه ما آرامش کشور را با دعواهای داخلی از دست بدهیم دیگر امنیت برای سرمایه‌گذاران خارجی از بین می‌رود.

علوی تاکید کرد: دولت و وزارت اطلاعات به دنبال ایجاد امنیت برای همه از جمله فعالان اقتصادی، دانشگاهیان، فرهنگیان، حوزویان و سایر اقشار جامعه است.

وزیر اطلاعات در بخش‌هایی از صحبت‌های خود با تاکید بر لزوم اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در کشور به توجه دولت به اقتصاد مقاومتی اشاره و خاطرنشان کرد: دولت به اقتصاد مقاومتی معتقد است و به آن عمل می‌کند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی دولت در زمینه اقتصادی گفت: زمانی که دولت کار را به دست گرفت به اندازه بودجه دو سال دولت یعنی بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان بدهکار بود به علاوه آنکه فضا برای سرمایه‌گذاران بسیار نامساعد بود اما دولت با این وجود دست به کار شد و وضعیت اقتصادی کشور را بهبود بخشید و امروز صاحب افزایش میزان صادرات نفت و همچنین آزادشدن پول‌های بلوکه شده ایران و فراهم شدن شرایط مناسب برای مبادله پول‌های حاصل از فروش نفت به کشور هستیم.

علوی با اشاره به شرایط اقتصادی ایجاد شده در کشور و همچنین ارتقای جایگاه ایران در مناسبات اقتصادی دنیا، از برخی کارشکنی‌ها در داخل کشور انتقاد کرد و گفت: با وجود همه تحولاتی که در اقتصاد کشور رخ داده است متاسفانه برخی موانع داخلی، اشکال‌تراشی‌ها و کارشکنی‌ها وجود دارد و روز به روز افزایش می یابد و من فکر می‌کنم که هرچه به سمت انتخابات سال ۹۶ پیش برویم این مسائل بیشتر شود. امیدواریم این فضاها تقلیل پیدا کند و همه به دنبال این باشند که کار کشور پیش برود.

به گزارش ایسنا، وزیر اطلاعات در ادامه صحبت‌های خود بر لزوم مبارزه با مفاسد اقتصادی در کشور تاکید کرد و با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی ستاد اقتصاد مقاومتی گفت: وزارت اطلاعات تمام توان خود را در جهت امنیت اقتصادی و تشویق و ترغیب فعالان اقتصادی به فعالیت در کشور به کار گرفته است.

وی با بیان اینکه یکی از آسیب‌های جدی در اقتصاد، فساد است، خاطرنشان کرد: در مدت سه سال اخیر هزاران هکتار از زمین‌های ملی که توسط افراد متعدد مورد تجاوز قرار گرفته بود از دستان آن‌ها خارج شد و همچنین در همین زمینه توانستیم که جلوی هزاران میلیارد تومان فرار مالیاتی و قاچاق‌های بسیاری را بگیریم.

وزیر اطلاعات تاکید کرد: سربازان گمنام وزارت اطلاعات با هر فسادی که ببینند با تدبیر برخورد می‌کنند و هیچ‌گاه امنیت و سلامت اقتصاد را فدای یکدیگر نمی‌کنند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علوی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره موضوع حقوق‌های نجومی با اشاره به تاکید رییس جمهور بر لزوم برخورد با فساد حتی در صورت وقوع برای نزدیکان او اظهار کرد: کار وزارت اطلاعات براساس اطلاعات متقن است نه براساس شایعات. مبارزه با فساد با مصلحت‌اندیشی نیز جور درنمی‌آید.

وی با تاکید بر لزوم برخورد با مفاسد ادامه داد: نیازی نیست که ما هر برخوردی که را در این زمینه انجام می دهیم رسانه‌ای کنیم. دولت یازدهم در برخورد با فساد جدی است.

علوی با اشاره به برخوردهای صورت گرفته از سوی دولت طی سال های اخیر درباره مبارزه با مفاسد خاطرنشان کرد: سال ۹۴ و چند ماه پیش از انتشار فیش های حقوقی در چند مورد از سوی برخی وزرا و همچنین برخی سازمان‌ها و مدیران برخی از بانک‌ها تخلفاتی در زمینه دریافت مالی مشاهده کردیم که به دستور رییس‌جمهور با آن‌ها برخوردهای لازم انجام گرفت.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره لزوم توجه همه دستگاه‌ها به بحث فیش‌های حقوقی اظهار کرد: همان‌طور که مقام معظم رهبری نیز تاکید کرده‌اند، مساله فیش‌های حقوقی منحصر قوه مجریه نیست بلکه در بقیه دستگاه‌ها نیز وجود دارد. در همین راستا دولت انتظار دارد که سایر دستگاه‌ها مانند دولت برخوردهای لازم را انجام دهند.

وزیر اطلاعات با اشاره به تعداد تخلفات شناسایی شده در جریان ماجرای فیش‌های حقوقی اظهار کرد: براساس گفته رییس سازمان بازرسی کل کشور از میان هزار نفر دریافت‌کننده بالاترین حقوق‌ها تنها ۳۰ نفر حقوق نجومی دریافت کرده‌اند.

علوی همچنین با بیان اینکه نحوه پرداخت رسانه‌ها به موضوع فیش‌های حقوقی با یکدیگر متفاوت است، افزود: در جریان انتشار فیش‌های نجومی حقوقی عده‌ای به دنبال برخورد با مسئولان با فساد انجام شده بودند اما عده‌ای دیگر به دنبال ایجاد ابزاری برای تغییر ذهنیت مردم نسبت به دولت بودند و نحوه پرداخت این رسانه‌ها به موضوع نیز از طریق روش‌های اطلاع‌رسانی نبود بلکه ادبیات آن‌ها ادبیاتی کینه‌توزانه و تخریبی بود.

وی افزود: این افراد همچنین می‌گویند که برخورد این‌گونه دولت با متخلفان حقوق‌های نجومی کافی نیست بلکه باید آن‌ها را بگیرند و بازداشت کنند. این در حالی است که دستگیرکردن و بازداشت کردن و اقدام قضایی بر عهده دولت نیست بلکه بر عهده دستگاه قضایی است و با توجه به اینکه این جرم جنبه عمومی دارد دادستانی و مدعی‌العموم می‌توانند وارد قضیه شوند و برخورد کنند.

علوی با انتقاد از شیوه پرداخت این افراد به موضوع، گفت: عده‌ای فکر می‌کنند طرح این مسائل به دولت ضربه می‌زنند در حالی که باید بدانند این‌گونه مسائل به نظام ضربه وارد می‌کند.

وزیر اطلاعات با انتقاد از عدم پیگیری برخی رسانه‌ها نسبت به بلوکه شدن ۲ میلیارد دلار از پول ایران در آمریکا اظهار کرد: پس از آنکه اخیراً ۲ میلیارد دلار پول ایران توسط دادگاهی در آمریکا بلوکه شد، برخی در داخل اقدام به فضاسازی علیه دولت کردند اما زمانی که معلوم شد این پول بر اثر سهل‌انگاری دولت قبل بلوکه شده است، دیگر هیچ‌کدام از این رسانه‌ها به موضوع نپرداختند.

وی خاطرنشان کرد: ‌این در حالی است که ۲ میلیارد دلار معادل ۷ هزار میلیارد تومان ایران است، اما چنانچه ما در جریان فیش‌های حقوقی بگوییم که حتی هزار نفر ماهی ۲۰ میلیون تومان حقوق دریافت کرده‌اند، در ماه می‌شود ۲۰ میلیارد تومان. حال این پرسش مطرح می‌شود که آیا ۲۰ میلیارد تومان بیشتر است یا ۷ هزار میلیارد تومان؟

وزیر اطلاعات با تاکید بر اینکه مردم هوشیار و بیدار هستند، اظهار کرد: مردم موضوعات را درک می‌کنند و می‌دانند که آیا باید برای پایمال شدن ۲۰ میلیارد باید بیشتر حساسیت به خرج بدهند یا ۷ هزار میلیارد تومان.

وزیر اطلاعات در بخش پایانی صحبت‌های خود با اشاره به مذاکرات انجام شده توسط وزارت اطلاعات در راستای تبادل زندانیان ایرانی و آمریکایی اظهار کرد: علاوه بر ۲ میلیارد دلاری که توسط آمریکا مورد تعرض قرار گرفته، یک میلیارد و ۷۱۰ میلیون دلار نیز از پول ایران در اختیار آمریکا قرار دارد که ماجرای آن به پیش از انقلاب بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: پیش از انقلاب برای خرید سلاح، ۴۰۰ میلیون دلار به آمریکا داده شد اما این مبلغ از آن زمان در حساب‌های آمریکا وجود داشت؛ در جریان مذاکراتی که ما با نظر مقام معظم رهبری و تصمیم شورای عالی امنیت ملی از سوی وزارت اطلاعات درباره مبادله زندانیان ایرانی و آمریکایی داشتیم، امتیازاتی برای کشور گرفتیم که یکی از آنها بازگردانی این ۴۰۰ میلیون دلار بود. این ۴۰۰ میلیون دلار به همراه یک میلیارد و ۳۱۰ میلیون دلار سود آن را برای کشور مسترد کردیم و امیدواریم که دولت و دیپلماسی دولت موفق شود این پول را نیز از چنگ آن‌ها خارج کند.
 
کلمات کلیدی : علوی+اطلاعات و امنیت
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.