توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 447608
غذاهای ضدآلرژی را بشناسید
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۰۰
زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل سیاه و قرمز در جلوگیری از بروز حساسیت موثرند. این موادغذایی باعث ترشح یک آنتی بادی به نام ایمونوگلوبولین A شده و از بروز واکنش‌های آلرژیک پیشگیری می‌کنند.مواد حساسیت‌زا یا آلرژن به اشکال مختلف و از راه‌های متفاوت همچون گرد و خاک از راه دستگاه تنفس، غذاها از راه دستگاه گوارش، داروهای مختلف از راه تزریق و یا گوارش و مواد آرایشی از راه پوست می‌توانند وارد بدن شوند.

سیستم ایمنی برای مقابله با عوامل خارجی ماده ای به نام هیستامین تولید می‌کند که موجب بروز علائم حساسیت از جمله خارش و آب ریزش بینی و چشم، خارش گلو و سرفه، عطسه، تنگی نفس، کهیر و التهابات پوستی می‌شود. اگر واکنش آلرژیک به صورت شدید بروز کند به آن شوک آنافیلاکتیک می‌گویند که می‌تواند حتی با خطر مرگ همراه باشد.جلوگیری از مواجهه با آلرژن‌ها، اصلاح تغذیه، تزریق واکسن، استفاده از داروهای آنتی هیستامین و مصرف برخی ویتامین‌ها از جمله ویتامین C که ترشح آنتی هیستامین را کاهش می‌دهد، از روش‌های کنترل واکنش‌های آلرژیک به شمار می‌روند.
منبع: آرمان



 
 
کلمات کلیدی : زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل سیاه ، فلفل قرمز
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.