توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 368562
این پیرزن نوه خود را به دنیا خواهد آورد!
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۴۰
یک زن ۶۰ ساله انگلیسی قصد دارد با استفاده از تخمک‌های دختر فوت شده اش برای باردار شدن اقدام کند.

به گزارش ایسنا به نقل از لایو ساینس، یک زن مسن انگلیسی که دخترش را در سال ۲۰۱۱ بر اثر سرطان روده در سن ۲۸ سالگی از دست داده قصد دارد تا با استفاده از تخمکهای وی که قبلا منجمد و نگهداری شده و اسپرمهای اهدایی و در نهایت عمل لقاح مصنوعی، بارداری را در سن بالا تجربه کرده و به این ترتیب نوه‌اش را خودش به دنیا بیاورد.

به طور کلی، زنان مسن‌تر نبست به جوانترها بیشتر در معرض خطر عوارض و مشکلات مختلف در دوران بارداری هستند. اما برخی از مطالعات نشان می‌دهد که زنان بالای ۵۰ سال که از طریق لقاح آزمایشگاهی (IVF) باردارمی‌شوند مشکلی نداشته و مانند زنان جوان می‌توانند زایمانی بدون مشکل را تجربه کنند. دلیل این امر این است که آنها قبل از باردای برای غربالگری و سنجش وضعیت جسمانی و سلامت آزمایش می‌شوند.

این زن موفق شده تا رای قطعی دادگاه را برای انجام این کار در کلینیکی در نیویورک بدست آورد.

البته اگر این خانم قادر به انجام این کار شود، اولین کسی نخواهد بود که نوه خود را به دنیا آورده است زیرا در سال ۲۰۱۱، یک زن ۶۱ ساله در ویرجینیا نوه خود را با همان شیوه مشابه به دنیا آورد و در اوایل سال جاری نیز یک زن ۵۴ ساله در تگزاس موفق به استفاده از این روش برای به دنیا آوردن نوه خود شد.

یک پژوهش که در سال ۲۰۱۰ انجام شده نشان دهنده این است که زنان در سنین بالا بیشتر در معرض مشکلات ناشی از بارداری هستند. این پژوهش نشان می‌دهد که زنان بالای ۴۵ سال در مقایسه با زنان جوانتر بیشتر در معرض ابتلا به دیابت حاملگی و فشار خون بالا در دوران بارداری هستند. زنان مسن تر در مقایسه با زنان جوان همچنین بیشتر در معرض خطر زایمان زودرس بوده و خیلی بیشتر احتمال دارد که برای زایمان به عمل سزارین نیاز پیدا کنند.

نگرانیهای زیادی در رابطه با زنان مسن باردار وجود دارد زیرا یکی از عوامل تعیین کننده در بارداری فاکتور سن است.

با این وجود اگر این خانم موفق به انجام چنین کاری شود، می‌تواند نام خود را به عنوان یکی از کسانی که موفق به دنیا آوردن نوه خود شده در تاریخ به ثبت برساند.
 
کلمات کلیدی : نوزاد دختر+تغییر جنسیت
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.