نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 253686
ما همه دلواپسیم
بخش تعاملی الف - حیدر ولی زاده
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۵۶
در مورد مذاکرات هسته ای چه از جناح مخالف و چه از جناح موافق مطالب بسیاری گفته شده است و ذکر مطالبی در این مورد نمی تواند کاملا بدیع باشد ولی بررسی چند نکته به عنوان دیدگاه شخصی کسی که جدا از بدنه ی دولت و حاکمیت و متعلق به قشر متوسط جامعه و شاید حرف دل بسیاری از هم قشران اینجانب است، مفید باشد.

در این که تحریم نه تنها علیه ایران بلکه علیه هرکشوری ظالمانه و بی رحمانه است شکی نیست و در این که آمریکا، انگلیس به طور خاص و شرق و غرب به طور عام در قالب دو ایدئولوژی متعارض با اسلام ناب سرسازش نداشتند و نخواهند داشتند جای تردیدی وجود ندارد چون این تمدن ها مقابل همدیگر قرار دارند و آرمان های اسلامی همیشه متضاد زیاده خواهی های این دولت بوده است، و در این که انرژی هسته ای هم به عنوان یک موهبت الهی برای بشریت به همه ملت ها تعلق دارد حرفی نیست.

امادر باب تحریم ها، ارتباط با غرب و شرق و انرژی هسته ای تاملی لازم است، قضیه از آنجا شروع می شود که هشت سال دولت قبلی وضعیت بد اقتصادی را برکشور حاکم می کند، تورم بسیار بالا می رود و گرانی ها در لفظ عامی کمر شکن می شوند، دولت نه در داخل برنامه ای برای سیاست اقتصادی دارد و نه در خارج. در داخل، میلیاردها دلار اختلاس و در خارج، تحریم های ظالمانه ای اعمال می شود که نتیجه ی آن به ستوه آمدن مردم می شود، رای مردم به حسن روحانی خود نشانگر بازگشت مردم از سیاست های بی برنامه داخلی و خارجی احمدی نژاد بود و مردم با انتخاب روحانی نشان دادند که خواستار پایان دادن این وضع بغرنج هستند، بدون تردید دولت جدید باید رویکردی جدید در سیاست داخلی و خارجی اتخاذ می کرد که نتیجه اش همین مذاکرات و درهای باز است.

از این بحث هشت ساله که بگذریم به طور کلی خواه ناخواه الان کشورها در عصر جهانی شدن مجبور به خارج شدن از حیطه ی تنگ دولت - ملت ها هستند این امر چه پروژه و چه پروسه باشد نیازمند تدابیری برای استفاده بهینه از حداکثر امکانات است، و هیچ کشوری نمی تواند دور خود حصاری بکشد، ایران در زمینه ی انرژی هسته ای سرمایه گذاری های بسیاری کلانی کرده است و قطعا این تحریم ها سرمایه گذاری ها را چندین برابر افزایش داده است. در سیاست خارجی مهم ترین اصل در عصر جهانی شدن بیشینه کردن منافع ملی است و دولت ها بر اساس آن اقدام می کنند، با این وجود مشاهده می شود که در چند سال اخیر خصوصاً ده سال اخیر دولت ایران به دلیل ارزیابی نادرست در این زمینه بسیار متضرر شده است، در حال حاضر که دولت روحانی با واقع گرایی در این زمینه قدم برداشته است نیازمند حمایت گروه های مختلف است.

با وجود حمایت مردمی از مذاکرات دولت روحانی عده ای نیز مخالف این سیاست ها هستند به همین دلیل نکته ی آخر ،بحث در مورد دلواپسان و به اصطلاح منتقدان جدی دولت در زمینه ی سیاست خارجی است که امروز با تیتر "هیچی" مشخص می شوند به نظر می رسد این عزیزان بسیار دلواپسند ولی دقیقا حوزه ی دلواپسیشان مشخص نیست و دلیلی دیده نمی شود با وجود حمایت های رهبری باز چوبی لای چرخ های حرکتی مذاکرات توسط این عزیزان گذاشته شود، داشتن انرژی هسته ای خوب است ولی نه به بهای فقیر شدن مردم و به دنبال آن از دست دادن ایمانشان، به نظر می رسد اصرار بر انرژی هسته ای با ادامه ی تحریم ها آینده ای چون کره ی شمالی برای ما رقم بزند کشوری در سطح اول هسته ای ولی مردمی بسیار فقیر در حد علف.... آری ما همه دلواپسیم، دلواپسیم که یک کشور شیعه به چنین روزی بیافتد و مردمانش به واسطه شدت فقر دچار بی ایمانی شوند و بندگی خلق را بر بندگی خدا ترجیح دهند و شاید امروز زمان صلح حدیبیه فرا رسیده باشد تا فردا برای فتح مکه آماده شویم.
 
کلمات کلیدی : حیدر ولی زاده
 
بنده خدا
۱۳۹۳-۱۰-۰۵ ۱۰:۲۸:۲۲
این جمله را هیچوقت فراموش نکنید که وقتی فقر از یک در وارد شود ایمان ازدر دیگر بیرون میرود. (2564986) (alef-10)