نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 240077
روش‌های کاهش هزینه‌های دوران دانشجویی
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۴۰
مخارج تحصیل در دانشگاه‌ در اکثر کشورهای جهان جزو هزینه‌های سنگین زندگی پس از هزینه تأمین مسکن است.

به گزارش ایسنا، برای مثال در آمریکا اغلب مردم اعتقاد دارند که گرفتن مدرک تحصیلی نیاز به سرمایه زیادی دارد اما به هر حال برای کسی که قصد ادامه تحصیل دارد، مدیریت کردن این هزینه‌ها الزامی است. یکی از بهترین راه‌های مدیریت در این هزینه‌ها، فارغ‌التحصیلی به موقع است. در واقع دانشکده‌ها نیز می‌توانند در این زمینه نقش مفیدی ایفا کنند و باید از مزایا و معایب فارغ‌التحصیلی به موقع دانشجویان مطلع شوند. برای مثال در آمریکا، ایالت‌های فلوریدا، پنسیلوانیا و کلورادو و بسیاری دیگر، دانشگاه‌ها را به اعمال سیاست‌های فارغ‌التحصیلی به موقع تشویق می‌کنند که این طرح‌های تشویقی موجب توجه بیشتر دانشگاه‌ها به مسائلی چون ارائه مشاوره‌های تحصیلی در دانشکده‌ها، فضای کم کلاس‌های درسی و ارائه دوره‌های آموزشی اضافی شده است. اقداماتی از این قبیل موجب بهبود عملکرد و بازده تحصیلی دانشجویان می‌شود.

همچنین دانشجویان و خانواده‌های آن‌ها در زمان ثبت‌نام در دانشگاه‌ها باید از این مساله آگاه باشند و بدانند موضوعی که به اندازه هزینه تحصیل سالانه، مسکن و خوابگاه (پانسیون) مهم است،‌ هزینه طولانی شدن تحصیل فرزندانشان است. در واقع هزینه پایین هر یک سال تحصیلی در دانشگاه در صورت رسیدن به سال‌های پنجم یا ششم تحصیل می‌تواند بسیار زیاد شود. آن دسته از دانشجویانی که دیرتر فارغ‌التحصیل می‌شوند گاهی حتی مجبورند حقوق چند ماه و یا حتی چند سال خود را برای هزینه‌های دانشگاهی بدهند.

علاوه بر این دانشگاه‌ها و دانشکده‌هایی که طی یک سال کلاس‌های آموزشی بیشتری برگزار می‌کنند، هزینه‌ کمتری را بر دوش دانشجویان می‌گذارند چرا که با این برنامه‌های فشرده فرصت پیدا می‌کنند که زودتر فارغ‌التحصیل شوند. از طرفی هم دانشجویانی که بیشتر از ۱۵ تا ۱۸ ساعت در هفته در حین ادامه تحصیل شاغل هم هستند دیرتر از دانشجویانی که ساعت کاری‌شان در هفته کمتر است، فارغ‌التحصیل می‌شوند.

به گزاری ایسنا به نقل از تایمزلیدر، اما در واقع درگیری‌های اقتصادی دانشجویان عملکرد تحصیلی آن‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. در آمریکا بازپرداخت‌های سنگین وام‌های دانشجویی در زمره هزینه‌های رو به افزایش است که امروزه و در مجموع از مرز یک تریلیون دلار گذشته است.

صرفه‌جویی در دوران دانشجویی نیز می‌تواند کمکی برای مخارج دانشگاهی باشد. بنابراین هزینه‌هایی چون هزینه خرید لباس‌ها و خانه‌های گران‌قیمت و مسافرت‌های فصلی باید حذف شوند. بنابراین دانشجویان بیشتر از خرج کردن باید به فکر سرمایه‌گذاری باشند.
 
پوری
۱۳۹۳-۰۶-۱۱ ۱۴:۴۹:۵۳
منم چند تا پیشنهاد دارم: بجای غذا که گرون شده هوا بخورن؛ بجای تفریح و مسافرت خودشونو تو اتاق حبس کنن، بجای نگرانی از وضعیت شغلی آینده روزی سه بار این شعر و بخونن: همه چی آرومه، من چقد خوشبختم... (2355098) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.