نظر منتشر شده
۷۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 249276
آیا دولتی ها نقش خود در کدورت دولت و مجلس را می بینند؟
یک سوزن به خود، یک جوالدوز به مجلس!
نعیمه موحد؛ 26 آبان 93
رهبر انقلاب به دولت گفتند: « مسئله فتنه و فتنه گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همانگونه که در جلسه رأی اعتماد خود بر فاصله گذاری با آن تأکید کردند، همچنان بر آن پایبند باشند» و این «همچنان» پایبند بودن مجلس بر یکی از خطوط قرمز نظام است که این روزها به واژه «لجبازی» تعبیر می شود.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۱۶
«مساله مذاکرات در سطح کلان نظام مطرح می‌شود و در حد تعدادی از نمایندگان، رسانه ها و دلواپسان نیست بلکه در حد کسانی است که هدایت، طراحی و اجرای آن را بر عهده دارند»
این سخنان نه اشتباه لفظی ست ونه از زبان اپوزیسیون نظام مطرح شده است. بلکه حسام الدین اشنا؛ مشاور فرهنگی رئیس جمهور -نه برای اولین بار- با این ادبیات نمایندگان مردم در مجلس را مورد خطاب قرار داده است.

در ماجرای طول و دراز انتخاب وزیر برای وزارتخانه مهم و حساس علوم، و در این روزها که چهارمین وزیر پیشنهادی دولت در انتظار رای اعتماد مجلس به سر می برد، بحث اختلاف بین دولت و مجلس بیش از پیش بر سر زبان ها افتاده است. فارغ از اینکه در نهایت این اختلاف نظر به کجا می انجامد، سوال این است که حق را باید به کدام یک از این نهادها داد؟ آیا مجلسی ها تلاش روحانی برای معرفی وزیر را عامدانه نادیده می گیرند و بحث فتنه را بهانه ای برای لجبازی با دولت قرار داده اند یا روحانی به دغدغه مجلس و ویژگی های مد نظر نمایندگان برای وزرا بی توجهی می کند و دنبال نمایش عدم همراهی مجلس با دولت است؟ و اینکه دراین بین چه کسی بر آتش این اختلاف می دمد؟

اوایل شهریور ماه امسال در دیدار حضرت آقا با رئیس جمهور و هیئت دولت سخن واضح و مبرهنی درباره رای اعتماد به وزرا گفته شد که با یادآوری آن می توان بخش مهمی از دلایل نمایندگان برای عدم اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت را دریافت. در آن مجلس رهبر انقلاب در خلال توصیه های خود به دولتی ها گفتند: « مسئله فتنه و فتنه گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همانگونه که در جلسه رأی اعتماد خود بر فاصله گذاری با آن تأکید کردند، همچنان بر آن پایبند باشند» و این «همچنان» پایبند بودن مجلس بر یکی از خطوط قرمز نظام است که این روزها به واژه «لجبازی» تعبیر می شود و مجلس به خاطر آن، متهم به عدم همراهی میشود.

آنها که در صحبت هایشان چندان منصفانه موضع نمیگیرند، علت این اختلاف را به تفاوت جناحی و سیاسی مجلس و دولت ربط می دهند و آگاهانه یا ناآگاهانه اکثریت اصولگرای مجلس را مقابل رای مردم به دولت اصلاح طلب قرار می دهند. درحالی که اکثریت همین مجلس اصولگرا، در آغاز به کار دولت یازدهم و زمانی که روحانی کابینه پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کرد با رویکرد مثبت و با ابراز رضایت از تعجیل رئیس جمهور در این امر به کلیت کابینه رای اعتماد دادند. حتی یکی از وزراء عضو شورای مرکزی حزب مشارکت بود، ولی به دلیل اطمینانی که نسبت به وفاداریش به نظام وجود داشت، رای اعتماد گرفت. حالا بهتر نیست بپرسیم که درطول این یک سال و نیم چه رفتاری از دولت سرزده که رویکردها از آن فضای مثبت فاصله گرفته است؟

اگر به ابتدای این نوشته برگردیم یکی از دلایل پیدایش این فاصله مشخص می شود. معمولا مشاورها مسیر را برای مشاوره گیرنده هموار می کنند. اما یک نگاه ساده به سخنان مشاور آقای رئیس جمهور، می تواند سرچشمه کدورت روابط مجلس و دولت را بر سر انتخاب وزیر علوم مشخص کند. در جریان استیضاح دکتر فرجی دانا، آقای آشنا نمایندگان را غیرمستقل خواند و البته شاید تسامح مجلس در دادن پاسخی درخور به این سخنان بود که قبل از جلسه رای اعتماد نیلی احمد آبادی، آشنا در صفحه گوگل پلاسش بنویسد: «نمایندگان محترم مجلس فردا انتخابی راه گشا را در پیش رو دارند؛ این عزیزان می توانند: میانِ رفتن زیر بار سلطه گفتمانی اقلیت مطلق پایداری و استقلال مجلس از افراط گرایان یکی را انتخاب کنند. میان راهبرد همراهی یا عدم همراهی قوا یکی را انتخاب کنند. میان خواسته دانشگاهیان و خواسته های باج خواهان یکی را انتخاب کنند. آقای دکتر نیلی احمد آبادی وزیر پیشنهادی ریاست جمهوری نه اهل فتنه است نه بی تجربه و نه ناشناخته او یک جرم بیشتر ندارد؛ دانشگاه را برای دانشگاهیان می خواهد نه برای سیاستمداران»
و گویی در جلسه فردای مجلس هرکس به نیلی احمدی آبادی رای ندهد چاره ای ندارد جز اینکه «اقلیت مطلق پایداری»، «غیرهمراه»،«افراط گرا» و «باج خواه» یا "کسانی که دانشگاه را برای خود میخواهند" باشد. اگر چه مجلس تحت تاثیر این سخنان قرارن گرفت و دست آخر نیلی رای نیاورد.

به واقع توهین به نمایندگان در آستانه تصمیمات مهم مجلس چه دلیلی می تواند داشته باشد جز برآشفتن مجلس و فراهم کردن بستری برای بروز یک اشتباه احتمالی و دستاویز قرار دادن آن اشتباه احتمالی برای نمایش مظلومیت دولت؟ و چرا در هیچ کدام ازاین موارد رئیس جمهور در برابر سخنان مشاور خود موضع نگرفت؟ البته نه تنها عدم موضع گیری رئیس جمهور بلکه رفتار خود وی نیز با مجلس چیزی جدای از رفتار آقای مشاور را نمی رساند. چه آن زمان که علیه نظارت قانونی مجلس بر دولت موضع گیری می کند و چه آن موقع که نسبت به کارت های زرد مجلس به وزرایش واکنشی نشان نمی دهد.
حتی اعضای دولت هم نشان داده اند که مانند برخی از حامیان افراطی دولت یازدهم به جای جستجوی علت اختلافات مجلس و دولت در بین رفتار و گفتار خودشان، مجلس را به چشم طیف اصولگرای دشمن خود نگاه می کنند والا چه توجیهی در کنایه سخنگوی دولت است که می گوید نمایندگان سوال بپرسند؛ اما مردم درانتخابات آتی رضایت یا عدم رضایت خود را اعلام می کنند!

با همه این اوصاف آیا باز هم باید مجلس را مقصر کدورت ایجاد شده بدانیم؟ حامیان دولت یازدهم به حق، رای خود به مشی سیاسی اصلاح طلبی را اکثریت می دانند و مخالفین نیز در برابر این اکثریت تمکین کرده اند. پس طبیعی است که این توقع وجود داشته باشد که دولتی ها نیز در برابر خواسته اکثریت اصولگرای مجلس -که همین مردم آنها را به بهارستان فرستاده اند- تمکین کنند و به جای ربط دادن دلایل کدورت ایجاد شده به حزب و جناح، کمی به رفتار خود و نگاه دوقطبی شان به جامعه سیاسی نگاه کنند و در کنار همه اینها سخنان رهبری راجع به خطوط قرمز نظام را از لابه لای متون نوشته شده و خوانده نشده به متن رفتار و گفتار عملی خویش بیاورند و به عبارت ساده تر اول یک سوزن به خودشان بزنند و بعد یک جوالدوز به مجلس!
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۲۱:۵۵
ادبیات نامناسب رئیس جمهور در مورد همه ی منتقدانش و به جهنم فرستادن آنها توسط روحانی و کم سواد و بی شناسنامه خواندن آنها الگوی مشاورانش هست (2494025) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۵۳:۲۸
روحانی متچکریم از قاطعیت شما در برابر کسانی که منافع ملی را فدای منافع شخصی و گروهی خودشون می کنند (2494084) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۰:۵۴:۴۳
میشه بگید دکتر ظریف جز کدومه؟؟مخصوصا صحبت هایی که با البرادعی کرد (2494619) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۰:۵۷:۱۲
قاطیعیت؟؟ دکتر عارف و دوکتر سورنا ستاری را چرا معرفی نمیکند؟؟؟مگر اینا چی کم دارند نسبت به این اقایون (2494626) (alef-17)
 
محمدشیر
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۲:۰۸:۱۴
خانم موحد نویستده محترم بهتر نیست که مجلس سوزنی به خود بزند و جوالدوزی به رئیس جمهور یه سئوال هم از الف داشتم شما چرا مرتب هر مطالب صحیح و غیر صحیح از مخالفین دولت را می چاپی ولی حاضر به چاپ کامنتهای مخالف نظر شمار نیستید (2494738) (alef-17)
 
یوسف
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۰:۲۷:۰۴
منافع شخصی رو کسانی دنبال می کنند که سال 88 علیه جمهوریت نظام صف کشیدند و قبل شمارش آرا خود را برنده انتخابات نامیدند و کسانی که از آنها حمایت می کنند

حالا منتخبین ملت در مجلس که از خط قرمز فتنه مورد نظر رهبری پا پس نمی کشند ، می شوند کسانی که منافع ملی را فدای منافع شخصی می کنند ؟

آقای ظزیف که توی مجامع بین المللی رای آوردن خودش و حزبش رو دست مایه مباحث مذاکرات کرده چی میشه این وسط ؟ کسی دنبال منافع ملی هست ؟

یکم فکر کنید بعد نظر بدید (2497730) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۷:۲۳:۴۲
والله شما که هردقیقه هر وقت هرمکان عپ دولت را مود لطف قرار میدید یه نگاه (2494171) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۷:۴۴:۱۷
در تعجبم که وقتی وزارتخانه اقتصاد با بورس و بانک و بیمه به دارودسته احمدی نژاد در دولت آقای روحانی تحویل شده، هیچکس اعتراض نداره اما برای وزارت علوم اینهمه قشقرق. (2494197) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۷:۵۹:۳۹
واقعا فکر نمی کردم این جمله این قدر تاثیر گذار باشه و بعد از چند ماه هنوز یادتون باشه این نشون میده که روحانی بسیار سنجیده تیر رو شلیک کرده امیدوارم همیشه اویزه گوشتون باشه. (2494221) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۸:۵۴:۴۵
معلومه که با نیت توهین می کنه و آدم نفهمی نیست (2494347) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۱۹:۲۲:۲۷
آن موقع که رئیس جمهور محبوب تان به زمین و زمان توهین میکرد وکار به جایی رسید که از رهبری هم عبور کرد شما فقط تائید میکردید حتی با اون جریان انحرافی هم کج دار و مریض برخورد کردید و همه را به اسم مطیع امر رهبر (یعنی توجیه کار مجلس) بودن ریختید تا اینکه رهبری را مجبور کردید مستقیما مداخله کند.
شما باید مشخص کنید به رهبری سید علی خامنه ای اعتقاد دارید یا رهبری جبهه پایداری، روحانی پشت سر رهبری حرکت میکند شما مجلسی ها چطور؟ (2496864) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۹:۰۶:۳۵
ما کار یزید رو هم بعد 1400 سال یادمونه، یعنی خیلی سنجیده عمل کرده؟!
ملاک و معیارهاتون همیشه همین قدر داغونه! (2494364) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۰۰:۰۵:۱۵
مواظب باش بدون که کیارو داری جای امام حسین می زاری صبر ملت هم حدی داری برای بازیچه قرار دادن اعتقاداتشون (2494963) (alef-17)
 
سلمان شکیبا
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۳:۳۱:۱۴
شما خودت یه ادمی هستی که مصداق کلام روحانی هستی!
کی روحانی گفت منتقدین من برن به جهنم؟
مورد خاص کی گفت همه منتقدان من کم سوادن؟! کی گفت همشون بی شناسنامه ان؟!
شما جزو همونایی (2494932) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۰۳:۰۱:۰۷
انتخاب روحانی انتخاب مردم است منتظریم تا روز انتخابات مجلس آنرا نشان دهیم چند ماه صبر کنید (2495046) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۲۸:۳۸
آشنا در دولت یازدهم
مشایی در دولت دهم
.... (2494034) (alef-17)
 
1360
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۳۳:۱۰
کاشکی مجلس با رای به اخزاب انتخاب میشد نه فرد (2494043) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۰:۰۸:۳۸
اتقوالله ... (2494508) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۰۵:۱۹:۰۸
دولت چطور؟؟؟ (2495059) (alef-17)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۳۳:۴۸
بسیار عالی بود (2494046) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۵۵:۱۰
بسیار بد و یکطرفه بود (2494092) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۹:۴۸:۳۷
چون گفته بالای چشم دولت مردان ابرو هست بسیار بد و یکطرفه بود!!!!!؟ (2494455) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۱:۳۱:۱۹
مخصوصا اونجا که گفت دولت اصلاح طلب! (2494684) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۳۹:۰۸
اگر قرار بود یکی مثل آقای زاهدی یا کامران دانشجو وزیر علوم بشه دانشگاه از جلیلی حمایت میکرد نه از روحانی. آقای روحانی رییس جمهور است و باید هم به خواست جمهور مردم توجه کند. نمایندگان هم اگه معتقدند نماینده مردم هستند بهتره دست از این بازی بردارند و به خواست دانشگاهیان گردن نهند. (2494052) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۵۳:۴۱
مگر شما نماینده دانشگاهیان هستید که اینگونه نظر می دهید؟؟!!! (2494086) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۰:۲۱:۲۱
مگه شما وکیل دانشگاهیان هستید که چنین طلبکارانه پرسشی عجیب دارید؟ (2494539) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۰:۲۶:۰۸
در حاليكه افراد شاخص اصولگرا گفته اند وزير پيشنهادي جديد هم با راي عدم اعتماد مجلس مواجه خواهد شد، براساس نتایج یک نظرسنجی از بین بیش از یک هزار و 200 نفر از اعضای هیات علمی و استادان دانشگاه ها، 84 درصد اعتقاد دارند «فخرالدین احمدی دانش آشتیانی» گزینه مناسبی برای تصدی سمت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.((دانش بنیان سروش آینده ی ایرانیان)) (2494554) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۰:۵۲:۱۵
به تعداد کامنتها نگا ه کن میفهمی اکثریت با کیست (2494609) (alef-17)
 
مهناز نیازی خواه
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۳:۲۶:۱۰
یه نگاه به نظرسنجی های معتبر بنداز بعد بیا نظر بده نتیجه 3تا نظزر سنجی را گذاشتم ولی الف از ترسش منتشر نکرد اشکال نداره ولی بدونید این دانشگاها درتمامی انتخابات ها مخالف اصولگراها بودند (2494918) (alef-17)
 
امیر حسین سلطان/تهران
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۳:۲۷:۰۲
و عینا همین سئوال هم از خود شما هموطن گرامی : و مگر شما هم نماینده غیردانشگاهیان هستید که اینگونه نظر می دهید؟؟؟!!! (2494921) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۰۸:۵۴:۵۷
بله (2495259) (alef-17)
 
يك بنده خدا
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۰۹:۱۷:۴۶
ببين اين قدر اين مطلب تابلو هست كه حتي توكلي خودتون هم مي گه اكثريت دانشگاهيان اصلاح طلب هستند. (2495311) (alef-17)
 
فضول
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۰۹:۳۸:۰۹
مثل اینکه شما نماینده دانشگاهیان هستید که ایشون را اینچنین تخطئه میکنید! (2495361) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۱۴:۰۷:۰۰
نماینده دانشگاه نیستند ولی با یک نگاه به رای ها مثبت شاید متوجه بشید که خیلی ها از نظر ایشون حمایت میکنند (2496275) (alef-17)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۰۸:۵۴:۴۰
من یک سوال دارم، مگه اینها اقلیت نیستن؟
یعنی اکثریت نماینده اینقدر ساده ان که تحت تاثیر اقلیت قرار میگیرند؟
کمی عقل و منطق هم چیز خوبی است... (2495257) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۳۹:۲۶
اکثریت همین مجلس اصولگرا، در آغاز به کار دولت یازدهم و زمانی کهروحانی کابینه پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کرد با رویکرد مثبت و با ابرا ز رضایت از تعجیل رئیس جمهور در این امر به کلیت کابینه رای اعتماد دادند. حتی یکی از وزراء عضو شورای مرکزی حزب مشارکت بود ولی به دلیل اطمینانی که نسبت به وفاداریش به نظام وجود داشت رای اعتماد گرفت. حالا بهتر نیست بپرسیم که درطول این یک سال و نیم چه رفتاری از دولت سرزده که رویکردها از آن فضای مثبت فاصله گرفته است؟ (2494053) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۵۹:۵۹
مشکل شماها اینه که بقول اقای مطهری فکر می کنید اقای جلیلی ریس جمهوره (2494105) (alef-13)
 
آشنا
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۹:۵۳:۲۶
کاش نویسنده ی محترم و جنابعالی ، اسم آن وزیر عضو شورای مرکزی حزب مشارکت را می نوشتید ! ... اگر ، منظور ، احتمالا ، آقای شزیف زادگان است ، مربوط به این دولت که نیست !. (2494474) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۴۵:۳۸
نخیر این فرمایش شما درست نیست و فکر می کنید مردم دچار فراموشی هستند و یادشون رفته که مجلس از روز اول شروع کار ریس جمهور سر ناسازگاری گذاشت و به بعضی از وزرا رای اعتماد نداد و هر هفته یکی ودو تا از وزرا یی که تازه شروع به کار کردند برای پاسخگویی در مجلس بودند (2494062) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۵۴:۲۸
نه اینکه وزرای احمدی نژاد اصلا راه به راه برای پاسخگویی تو مجلس نبودند (2494091) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۴۵:۴۵
چه اشکالی داشت اگر محمدرضا عارف یا علی اکبر صالحی معرفی می شد؟
تازه عارف برای پله های بعدی اش هم شناخته شده تر می شد و بعد از روحانی می توانست رئیس جمهور شود (2494063) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۷:۰۹:۳۶
عارف به قدر کافی شناخته شده اس (2494139) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۷:۲۹:۲۹
چه اشکالی داره این اقلیت به خواست دانشگاهیان توجه کنند (2494180) (alef-13)
 
محمدرضا
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۴۶:۵۶
نوشته است رییس جمهور " آن زمان که علیه نظارت قانونی مجلس بر دولت موضع گیری می کند" .
می شود با ذکر مصداق بفرمایید رییس جمهور فعلی در کدام مورد علیه نظارت قانونی مجلس بر دولت موضع گیری کرده است ؟

و البته هر چند این نوشته سوزنش را به دولت زده است ، اما بر خلاف عنوانش جوالدوز که چه عرض کنم حتی نوک سوزنی هم به مجلس نزده است .
ای کاش نویسنده لااقل در انتخاب عنوان نوشته خود صداقت به خرج می داد . (2494067) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۰:۴۲:۲۴
سلام دوست عزیز متاسفانه صداقت وراستگوئی دراین کشور فراموش وریاکاری دروغ وفساد جای آنرا گرفته ولذا این آقای نویسنده صددرصد جناحی به موضوع
نگاه کرده وجای سوزن ومیخ طویله را عوض کرده (2494592) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۴۹:۰۲
مثل اینکه شما وزیر ورزش را یادتون رفته که رای اعتماد نگرفت (2494070) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۷:۰۱:۲۵
این دولت دارای رای مردم است رای واقعی...و رییس جمهور طبق قانون اساسی مجری و ناظر بر تمام ارکان کشور میباشد (2494110) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۹:۴۹:۳۷
حرف های احمدی نژاد رو تکرار می کنی باز (2494459) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۰۸:۲۹:۵۹
بله! 51 درصد، اگر 80 درصد رای آورده بودند، چه می کردید!!!!!!!! (2495194) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۷:۱۱:۴۳
"به واقع توهین به نمایندگان در آستانه تصمیمات مهم مجلس چه دلیلی می تواند داشته باشد جز برآشفتن مجلس و فراهم کردن بستری برای بروز یک اشتباه احتمالی و دستاویز قرار دادن آن اشتباه احتمالی برای نمایش مظلومیت دولت؟"

ما داريم درباره 290 نفر انسان عاقل و بالغ كه ملتي به آنها اعتماد كرده و به عنوان نماينده خود برگزيده صحبت مي كنيم ؟

يعني واقعا" اين افراد اينقدر ضعيف هستند كه سخن يك شخص نه چندان مهم در دولت روي آنها اينگونه تاثير گذار است ؟

به فرض كه دولت در حال انجام همين بازي است كه شما مي گوييد .
مي توانم بپرسم كه چرا اكثريت مجلس در اين دام افتاده است ؟

ما هم خوب مي دانيم كه اين رفتار از سوي دولت يك بازي دو سر برد است ، از يك سو بر سر اصلاح طلبان منت مي گذارند كه مي خواهد به شما پست بدهم اما نمي گذارند ، از طرف ديگر ، هربار كه وزير علوم راي نمي آورد خيلي محترمانه رفتار نمايندگان را به مردم حواله مي دهد كه اي ملت ، ما مي خواهيم كار كنيم اما نمي گذارند .

پس نقش عقلانيت جناح اصولگرا چه مي شود ؟ (2494142) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۷:۲۷:۴۹
دولت تعمدا این یک سال مجلس را به واکنش می کشاند تا پایه های پیروزی خود در انتخابات آینده را تحکیم کند. مجلس هم با سادگی تمام در زمین دولت بازی می کند. فرض کنید هفته بعد مذاکرات هسته ای شکست بخورد آیا کسی از رئیس جمهور می پرسد نتیجه وعده هایی که در این زمینه زمان انتخابات داد چه شد؟ خیر! افکار عمومی دلواپسان مجلس را مقصر می داند (و نه حتی آمریکا و اروپا را) و این بازی تا انتخابات ادامه خواهد یافت (2494177) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۷:۳۰:۵۹
بهتره صوت کلام آقای آشنا رو بشنوید. اون گویاتر هست و منظور ایشان اینه که نماینده ای نمی تونه جلوتر از رهبری حرکت کنه و درخواست تصویب مذاکرات بوسیله خودش رو داشته باشه. صوت رو بشنوید خبرگزاری تسنیم منتشرش کرده. در مجموع دولت باید بفهمه که در قلوب بعضی مرض هست و خدا هم بر مرض آنها می افزاید لذا باید دولت مراقب افعال و اقوال خود باشد. (2494182) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۷:۳۳:۰۸
آيا سران فتنه 88 و عوامل ميداني آنها، به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسين(ع) اهانت نكردند؟ وجود مبارك حضرت بقيه الله الاعظم ارواحنا له الفداء را انكار نكردند؟ روز قدس به نفع اسرائيل شعار ندادند؟ روز 31 آبان به حمايت از آمريكا عربده نكشيدند؟ به ساحت ملكوتي امام راحل(ره) اهانت نكردند؟ و تصوير مبارك ايشان را پاره پاره و لگدمال نكردند؟ آشكارا از فرمول ديكته شده مثلث آمريكا، اسرائيل و انگليس براي مقابله با جمهوري اسلامي ايران پيروي نكردند؟ آيا با منافقين، بهايي ها، سلطنت طلب ها، گروهك هاي كومله، دموكرات، پژاك، عبدالمالك ريگي دست به ائتلاف آشكار و بي پرده نزدند؟! فلان خانم چادري را به جرم اين كه چادر بر سر دارد و حامي اسلام و انقلاب است، با اسلحه سرد و گرم مورد حمله قرار ندادند و پيكرش را با قمه و قداره و در حالي كه شعار مرگ بر ... سر داده بودند، از هم ندريدند؟ فرياد مرگ بر بسيجي! سر ندادند؟ مسجد را به آتش نكشيدند؟ فلان بسيجي موتورسوار را با قمه تكه پاره نكردند؟ فلان مرد داراي محاسن را وادار به سردادن شعار مرگ بر ... نكردند؟ و هنگامي كه از اين شعار خودداري كرد، آيا او را در مقابل چشمان نگران و اشكبار همسر و فرزند خردسالش به قتل نرساندند؟ آيا نتانياهو با افتخار! و آشكارا از فتنه گران به عنوان «بزرگترين سرمايه اسرائيل در ايران» ياد نكرد؟ آيا اوباما، حمايت مالي و سياسي از آشوبگران را يك هدف استراتژيك براي مقابله با ايران اسلامي معرفي نكرد؟ جرج بوش آنها را پياده نظام آمريكا در ايران معرفي نمي كرد؟ آيا تمامي دشمنان اسلام و انقلاب و امام و ايران در حمايت آشكار از سران فتنه به ميدان نيآمدند؟ (2494183) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۰:۱۲:۱۵
گویا فراموش کرده اید در زمان انتخابات از همه خواستید پای صندوق های رای بیاییند (2494516) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۳:۱۴:۵۱
نه (2494896) (alef-17)
 
عاشق ایران زمین
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۰۵:۰۴:۱۳
جواب آیا شما فقط یک جمله است "نخیر" تمام گفته های شما چیزی جز بازی با کلمات و فریب بیش نیست بسیاری از معترضین از هموطنان عزیز و محترم هستند که به نحو برگزاری انتخابات اعتراض بسیار جدی داشتند و دارند. در میان این مردم از هر قشری بودند و همه عاشق سرزمین خود بودند و هستند. دوست عزیز یک نصیحت بردارنه دارم. بر طبل نفاق نزن. چشم عقل خویش لر نما و با احترام به هموطن هایت سخن بگو, اگر فرضا علاقه‌ای به اسلام داری با این نوع رفتار و طرز تفکر بزرگترین ضربه را به دین میزنی. برای شما آرزوی موفقیت میکنم. (2495056) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۱۷:۰۷:۵۳
برادر الف بزرگوار !!!!
چرا پاسخ های مستدل .محترمانه وپیاپی ما به این اظهار نظر دوستمان که یک طرفه جولان می دهد را درج نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2496651) (alef-17)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۷:۳۸:۳۷
جناب خبرگزاری الف عزیز فراموش نکنیم که من و شما از بطن این ملتیم و هرچه داریم از همین ملت است امروز قرار نیست شما و من دنبال مقصر باشیم این ملت ماست که به جای خود مقصر را پیدا میکند و به جای خود تنبیه و از هیچ کسی هم پوشیده نیست چون همه این تصمیم ها برای ملت است و سختی ها و راحتی هایش هم برای همین ملت است . اگر سختی کشیدن تنبیه می کنند و اگر به رفاه رسیدن تشویق می کنند پس یادمان نرود ملت در راس است
من و شما اطلاع رسانیم نه بیشتر و نه کمتر
فراموش نشود بی غرض گفتم و همیشه پیگیر خبر های شما هستم
من الله توفیق.... (2494189) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۹:۵۲:۱۴
چرا تو هر دولتی یک نفر باید وجود داشته باشه که کارش راه رفتن روی اعصاب ملت باشه (2494470) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۷:۵۷:۳۰
پیش فرض شما این است که نیلی احمد آبادی فتنه گر است اما چه سندی دارید جز یک نامه محترمانه به رهبری؟ (2494217) (alef-13)
 
نکته سنج
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۰:۱۶:۵۰
حضرات کمی دقت کنند. دو پاسخ فوق ربطی به کامنت اصلی ندارد. (2497700) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۹:۵۰:۴۰
نه فقط شما مورد اعتماد مردمی!!!
اون موقع که وزرای احمدی نژاد رو استیضاح می کرد و رای اعتماد نمی داد چی؟ مورد اعتماد مردم نبود؟

درضمن از طرف خودت حرف بزن نه مردم!!!!!!!! (2494463) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۰۵:۵۲:۱۴
كي گفته ؟ از طرف خودتون سخن بگو (2495064) (alef-17)
 
میابی/مدیروبلاگهای خبرمرند ومرندقلم
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۹:۰۲:۳۳
باید این اصوالگرایان پارلمانی خوب توجه داشته باشند.عدم رای اعتماد به شخصیتهای معرفی شده از سوی رئیس جمهور آقای دکترروحانی خودزنی برای اصوالگرایان است وخواهدبود.چون با کلمه فتنه به هرکسی میتوان مارک زد .با این روش اصوالگرایان با اصطلاح تند مزاج که اصوالگرایان شهرستانی را هم زیر سوال برده اند صددرصد خودزنی است. (2494362) (alef-10)
 
نقی
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۹:۳۰:۲۳
بیش از 700 اساتید دانشگاه از دانش حمایت کردند , آیا همه اینها فتنه گرند. (2494410) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۱:۱۵:۵۶
این مجلس مورد اعتماد مردم نیست .خودشونم می دونن
exactly! (2494658) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۱:۴۸:۴۰
نماینده ها به تکلیف خود عمل کنند
از انتخابات نترسید
بسیاری از51 درصد متوجه شدند که چه اشتباهی کردند در خرداد 92 (2494710) (alef-17)
 
و
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۲:۳۰:۰۳
آقای روحانی با شنیدن و خواندن چند ((مچکریم ))از آدمهایی که ارزشها برایشون مهم نیست جو زده نشوید که ضرر خواهید کرد
لجبازی مهمترین خصوصیتی است که اخلاق زا تباه می کند و متاسفان آقای احمدی نژاد و موسوی دچارش بودند و خود و جامعه را به ضرر انداختند شما همان را ادامه ندهید
همان راهی که شاه سابق و بنی صدر و سروش و کدیور و تعدادی از گژ و معوژهای دنیای سیاست پیشه کردند و جز نمره منفی و رد شدن چیزی نصیبشان نشد
این نویسنگان مچکریم ها نیستند که در ایران تعیین کننده و تائید کننده و نگهدارنده مناصب برای مسئولین هستند بلکه کسانی که در 22 بهمن و روز قدس و روزهای مشابه و خطیر به میادین و خیابانها می آیند تعیین کنند و تثبیت کننده مسئولیتها هستند البته اگر این حرف حساب را ببینید و بشنویدآقای روحانی

شایسته سالاری جائی برای سهمیه خواهی جناح ها نباید بگذارد ولی گذاشته است

شرکت همه گروه و حزبها در اداره کشور معنی اش این نیست که هر حزبی بنابر خواست خود وزارتی را در چنبره خود داشته باشد،این باج خواهی و زور گیری است نه شایسته سالاری (2494785) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۲۲:۵۴:۰۷
اصل 79قانون اساسی را آشنا بخواند (2494851) (alef-17)
 
عباس
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۰۶:۴۳:۲۰
مجلس محترم اگر یک درصد این حساسیت را به 3000میلیارد اختلاس داشت الان شرایط بسیار بهتر بود (2495077) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۰۸:۱۷:۲۰
سعی بیهوده اصولگرایان؟ (2495172) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۱۵:۲۱:۱۹
رهبر معظم انقلاب مدتها پیش در ملا عام تصریح فرمودند که سران فتنه وجودی در داخل کشور ندارند و این خود بهترین توصیه ایست به خودیهای نظام که مسئله ی هدایت یا سرکردگی فتنه ی 88 را به همتایان و شرکای خود در نظام هرگز نسبت ندهند و از این مسئله برای بیرون راندن دهها میلیون از مریدان رقیبان خود از صحنه ی انقلاب قمیص عثمان نسازند و در بهتان بستن به این رقبا از خشم خدا که اگر دامن آنان را گرفت فروکش ندارد بترسند و این قدر برای چند روز پست و مقام فانی دنیا به نظام و مردم ظلم روا نداشته باشند. (2496458) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۱۵:۳۶:۰۳
آشنا یعنی مشایی! (2496495) (alef-17)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۱۵:۴۰:۲۴
مجلس در راس امور است . این فرموده امام (ره) است . اما مجلسی در راس امور است که نمایندگان آن با هزینه های میلیاردی تبلیغاتشان که معلوم نیست چه کسانی با چه نیتی برای به کراسی نشاندن فرد مورد نظر خود خرج می کنند تا سر کار بیایند . یقینا نیست . خوب نا گفته پیداست که وقتی فردی برای نمایندشدن خود هزینه های آنچنانی می کند و از طرف دیگر این هزینه ها باید به یک شکلی برگردد معلوم است که دیگر این مجلس منظور نظر امام (ره) نبوده و نیست . نمایندگان مجلس قبل از اینکه بخواهند هزینه های تبلیغاتی و حفظ کرسیهای خود را به پردازند باید بدانند که در پیشگاه خدا هستند و همه اعمال کردارشان در حضور خدای قادر و توانا ثبت و ظبط شده و باید روزی پاسخگوی آن باشند . حال اگر نماینده ای بدون وامداری در کرسی نشسته و خدا را شاهد و ناظر اعمال خود دید و بدون مرض و غرض برای صلاح کشورحرف زد و رای داد این نماینده در قلب مردم جای داشته و دارد . اما چه کنم که این قبیل نمایندگان بسیار اندک می باشند . بهانه قرار دادن مسایلی که عوام فریبانه است تا برای رسیدن به اهداف مورد نظر خود هیچگاه کمکی به راهبرد کشور نکرده بلکه باعث تشنج و آشفتگی اوضاع می شود . البته در این مورد با شرایط موجود بنظرم می رسد که مجلس بهترین خدمت را به دولت کرد تا دستش در مذاکرات هسته ای بازتر باشد چون خواهند گفت اگر با شرایط فعلی کنار نیایید در آینده معلوم نیست که تندرو های داخلی و خارجی چه بر سر مذاکرات خواهند آورد . شاهد مثال را هم که می بینید . با اینکه 99 درصد مردم از مذاکرات تیم هسته ای حمایت می کنند چه بر سر وزیران انتخابی دولت در مجلس می آورند اگر مذاکرات شکست بخورد و یا طول بکشد معلوم نیست که دیگر این موضوع را بتوان جمع کرد . این حرف تیم مذاکره کننده حتما خواهد بود و دست ایشان را برای به کراسی نشاندن حرف حقمان بازتر خواهد کرد . مجلس مچکرم . (2496503) (alef-17)
 
saman
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۰۷:۳۵:۵۷
انشالله جواب اکثریت مردم به این مجلس در انتخابات بعدی (2497455) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۰۸:۳۶:۰۵
بنده فقط یک توصیه به دولت دارم انسان های دارای حاشیه و دردسر ساز را از کابینه خارج کنند مثل اقای آشنا که یک روز با لباس است یک روز بی لباس من همه جور ایشان را دیده ام الان هم که چند صباحی است مسئله ساز شده حجت الاسلام دکتر شهریاری شخص خوبی برای مشاور ایشان است (2497527) (alef-17)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.