نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 368409
مطالبات معوق بانکها و کابوس‌کارخانه‌ها
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ تير ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۵۴
یک مقام مسئول کارگری می گوید دولت باید به تولیدکنندگانی که به دلیل بدهی معوق از تولید بازمانده یا سرمایه در گردش ندارند با تامین مواد اولیه و تزریق نقدینگی کمک کند.

رحمت الله پورموسی ـ در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بسیاری از بنگاههای اقتصادی به دلیل اعمال تحریم‌ها دچار بحران مالی و ورشکستگی شدند و تا مرز تعطیلی پیش رفتند از این رو دولت باید با اعطای وام و تسهیلات و تزریق نقدینگی کمک کند تا دوباره سرپا شوند.

وی با اشاره به شرایط بد کارخانه‌ها و بنگاههای تولیدی در دوران تحریم، پیشنهاد کرد:دولت با استمهال بدهی‌ معوق و تامین مواد اولیه مورد نیاز کارخانه‌ها جلوی تعطیلی و ورشکستگی آنها و بیکار شدن کارگران را بگیرد.

این مقام مسئول کارگری در ادامه توصیه کرد: وقتی هزینه ایجاد شغل بالا است بهترین کار این است که اشتغال موجود را حفظ کنیم.

پورموسی متذکر شد: برای آنکه یک شغل ایجاد شود دستکم به ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان هزینه نیاز است در حالی که از دست دادن کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی قدیمی مثل ارج به دلیل بسته شدن کارخانه‌ و تعدیل نیروهای کار، هزینه بسیاری به کشور تحمیل می‌کند.

دبیرکانون شورای اسلامی کار خراسان رضوی در پایان با اشاره به هدفگذاری دولت برای تک رقمی کردن نرخ بیکاری، افزود: در حال حاضر با آمار بالای بیکاران در کشور رو به رو هستیم که فارغ التحصیلان جویای کار نیز به آنها اضافه شده است و اگر تعداد بیکارانی که از بنگاههای تولیدی اخراج و بیکار می‌شوند را هم به آنها اضافه کنیم ما را بیش از پیش وادار به ایجاد شغل می‌کند.
 
کلمات کلیدی : بنگاه داری بانکها+نرخ سود بانکی
 
بهلول
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۲ ۱۰:۲۳:۲۹
واله تا جایی که ما دیدیم تولید و تولید کننده در ایران از کم ترین درجه اهمیت در تخصیص اعتبارات برخوردار بوده است. بخش بدهی معوق بانک ها مربوط به شرکتها زیر مجموعه خود بانکها هستند که دنبال بنگاه داری رفته اند و سود های کلان به جیب زده اند اما حالا که بخش مسکن به گل نشسته است، آنها هم به قفل منابع دچار شده اند. پیشنهاد: آقای رئیس جمهور بنگاه داری این اقایون را جمع کنید و مطالبات بقیه را بدهید. (3797601) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.