نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 201106
هدایتمان بفرمایید
بخش تعاملی الف - ایمان کریمی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۰۶:۱۷
جناب شریعتمداری را خیلی ها میشناسند بیشتر آنانی که می شناسند از مواضعشان اطلاع دارند ولی این نوشتار فارغ از این بحث ها نقطه ی تاریک ذهن بنده است که اگر جنابشان لطف کنند و پاسخ دهند ممنون خواهم شد.

در طول این همه سال همیشه ترجیع بند حرف ایشان ایران اسلامی، محور مقاومت، میراث فکری و عقیدتی امام و مخالفت با استکبار جهانی و نفی تسلیم در مقابل ابرقدرت ها و مواردی از این دست بوده است. اما تمام این مسائل صحیح ولی برای بنده که از اوایل دوره دبیرستان و تا کنون که سال آخر مقطع ارشد را میگذرانم هنوز مشخص نشده همه این اهداف را چرا دنبال می کنند؟

سالیانی بود که فکر میکردم که واضح است اینها اصولی است که ما از روش و سیره پیامبر و ائمه فراگرفته و این راه به نحو جدیدتر آن در سیره امام راحل تبلور یافته این راهی است انسان ساز و این است که سعادت حقیقی آدمی راتضمین میکند ولی این همه مدت کیهان خوانی مرا سردرگم کرد آخر در این مدت یکبار حتی یکبار یاد ندارم (البته شاید بوده ولی انقدر کم که در یاد من نمانده) جنابشان در مورد کارهای اشتباهی که بدنه اصول گرایی در سیاست گذاری فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی جامعه انجام داده اند قلمی زده باشند به یاد ندارم یک بار گفته باشند چگونه به جوانان این سرمایه های اصلی این مرز و بوم دینی زیستن را یاد دهیم و دینی زیستن را برایشان تسهیل کنیم چه کنیم که جوانانمان هر روز با طراوت تر شوند و ...

ایشان هرگاه اتفاقاتی افتاده که اصولگرایی (حزب و گرایش مطلوب ایشان، جایی که حوزه نفوذ ایشان بوده و به نوعی ایشان در آن قدرت دارند) در تنگنایی گیر کرده با قلم زدن فرافکنی کرده مثل گرانی ها که تقصیر را گردن این آن انداخته که بله یک عده قصد تخریب دارند، قلمی زده اند البته زود یادشان رفته مثل قضیه آقای رحیمی و مرحوم کردان که یادم هست ایشان چه فرمودند ولی خب یک سال بعد بهتر دیدند فراموش کنند و...

در اوقات فراغت با تاختن به حزب رقیب (و حتی افرادی که ظرفیت رقابت دارند) و امریکا و اسرائیل و در اغلب موارد با چسباندن این آن به ایشان همه را با یک چوب نواخته اند و در اصل به پاکسازی از رقیبان اقدام نموده اند، تنها از خود فکر و عقیده شان به نحوی دفاع کرده اند و به قصد بسط قدرت طرز تفکرشان از هیچ بی اخلاقی فروگذار نکرده اند مانند "مباهته". این را می پذیرم رفتاری است که هر کسی انجام می دهد ولی نوشتن این رفتار پای دین و اعتقاد را نمی فهمم نسبت آن را با راه شهدا درک نمی کنم نمی توانم درک کنم این راه روش را با روش حاج حسین خرازی ، باکری ، همت و...

سوال من ساده است یک مورد را نام ببرند که چنین نیوده، چند مقاله برای من دانشجو و دغدغه های من زده اند چند مرتبه از وضعیت من و شرایطی که به واسطه سوء تدبیر دوستانتان برای من و امثال من رقم میخورد نوشته اید چند مرتبه از قلم ناقذتان دغدغه های من را دنبال کرده اند؟ مگر روزنامه رسالتش چیست؟ به من حق دهید که با شما و افکارتان بیگانه باشم.

برای مثال عرض میکنم چند روز پیش در خبرگزای فارس کلیپ تصویری دیدم در مورد خدمت سربازی آش آنقدر شور بوده که خبرگزاری فارس نیز در آخر میگوید باید منتظر ماند و دید مسولین نظام وظیفه در آخر میخواهند حرف کارشناسان را گوش کنند و یا راه خود را بروند (نقل به مضمون) آری من دغدغه دارم خیلی ها مثل من همین دغدغه ها را دارند ولی کسی نیست که برایشان کاری کند.

من میبینم امری مثل سربازی که انقدر واضح است و مستقیما سرنوشت من را هدف قرار داده بسته شده است به نظرات شخصی یک عده من میبینم در اول دوره دکتری باید تعهد بدهم که هیچ جای دیگر کار نکنم و تمام وقت در اختیار دانشگاه باشم اگر دین داشته باشم و به تعهد خود عمل کنم یعنی تا حدود سی سالگی باید به جیب پدرم چشم بدوزم من میبینم تمام زندگی و آینده من به عقاید یک عده گره خورده است تکذیب نمی کنم من دوست دارم روابط کشورم با دنیا خوب شود تا من راحت تر بتوانم برای ادامه تحصیل به یکی از کشور های بزرگ دنیا بروم تا لااقل هم درس بخوانم و هم درآمد و اعتبار و خیلی چیزهای دیگر کسب کنم.

من به خودم فکر می کنم و بسیاری دیگر مثل من چون در کشور من کسی به من فکر نمی کند آقای شریعتمداری دنبال تعالی نیست دنبال چیست من نمی دانم درست و غلط فکرشان را نمی دانم فقط می دانم نه در دنیا و نه در آخرت برای من تاثیری ندارد امروز ایشان شبانه روز فشار می آورند به آقای روحانی که نباید مذاکره می کردند از جنابشان میپرسم مگر پیامبر و امام علی و... با دشمنانشان حرف نمی زدند این چه استدلالی است که می فرمایید این چه عزتی است که با حرف نزدن پدید آمده مگر نه اینکه کسی که منطق ندارد از گفتگو می ترسد ما با آمریکا هیچ رابطه ای نداریم و این شده افتخار ما چون آمریکا جهان خوار است و... آیا چین بهتر است آیا کاری که چین و روسیه با ما می کنند کمتر است آیا منطق دینی ما با منطق چینی ها سازگار است؟

مگر نه اینکه همین دولت برادر چین با تقاضا های حداقلی مسلمانان خود چنان کرد مگر نه اینکه دولت روسیه در این مدت اخیر ما را بازیچه قرار داد و از قبل ما به باج خواهی از غرب پرداخت مگر دولت بریتانیا بهتر است؟ اصلا مگر همین منطق نبوده که عرصه را چنان برای صهونیست ها باز گذاشته که در افکار عمومی جهان هرکاری خواستند بکنند به نامسلمانان وهابی فرصت داد تا زبان اسلام شوند و...نمی دانم این ذهن که اصل مذاکره و نه وادادگی را نفی میکند به دنبال چیست ولی میدانم و باز تکرار می کنم هرچه هست با من و درد های من بیگانه است در شهر من مردم می جنگند خون می دهند و جهاد می کنند برای کسی که می دانند از جنس خودشان است و متاسفانه جناب شریعتمداری شما مدتهاست از ما برتر شده ای و من و امثال من از جنگیدن فرار نمی کنیم ولی ...

"قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ"
 
کلمات کلیدی : ایمان کریمی
 
۱۳۹۲-۰۷-۱۵ ۰۷:۵۳:۳۴
به در میگفتی درکش بیشتر از ایشان بود.
ممنون از مقاله زیبات (1701539) (alef-15)
 
عابد
۱۳۹۲-۰۷-۱۵ ۰۸:۱۰:۰۶
اقای شریعتمداری به مثابه خوارجی هستند که امام علی (ع)بهشون فرمود شما ازمشرکان برای دینتان خطرناکتری...
اقای شریعتمداری جواب این جوان دین گریز و میلیون هاجوان دیگه که ثمره افراط گرایی شما وامثال شما هستندرو لطفا بدهید (1701566) (alef-15)
 
ایرانی مسلمان
۱۳۹۲-۰۷-۱۵ ۰۸:۱۲:۵۳
بنده یکی از خوانندگان کیهان هستم تقریبا" از سال 78 به این سمت ، درباره انتقاد نکردن از بدنه اصولگرایی به نظرم میاد شما آقای کریمی کمتر کیهان مطالعه کرده اید چون یکی از منتقدترین ها به جریان اصولگرایی کیهان هست اما متاسفانه در کشور ما به جای عقلانیت و میهن پرستی حزب پرستی حاکمیت دارد یعنی وقتی کیهان از مواضع خلاف منافع اصولگرایی و اسلامی ایرانی یک جریان ولو اصولگرا انتقاد می کند این کار از دید مخالفین انتقاد نیست بلکه تعصب و کج فهمی و عقب ماندگی تلقی می شود مشگل اینجاست که جامعه سیاسی و فرهنگی هیچ معیار ملی اسلامی مشترکی ندارند که بر مبنای آن میزان عدول از ارزشها ی ملی و ایرانی آنها سنجیده شود یعنی منافع حزبی به جای منافع ملی قرار می گیرد به قول معروف دیگی که برای من نجوشد صد سال سیاه ..............
همواره نظرم این است که باید میهن پرستی را از غربی های به ظاهر بیدین بیاموزیم که منافع شخصی و حزبیشان را فدای منافع مردم وکشورشان می کنند
مانند الگور که به راحتی آب خوردن برای حفظ آرامش کشورش از حق مسلم خودشان در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده چشم پوشی کردند .

در کل در کشور دو جریان حاکمیت دارد یکی جریانی که اعتقاد دارد باید خط مشی انقلابی و اسلامی که بر مبنای آن انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام (ره) به پیروزی رسید تداوم یابد ( اصول گرایی ) و جریان دومی که معتقد است که خط مشی ها را شرایط حال جامعه معین می کند و منافع ملی گاهی با مبانی دینی تعارض پیدا می کند که چاره ای جزعبور از آن نیست (اصلاح طلبی ) البته نسل جوان به خاطر شرایط خاصی که دارند معمولا هواداران جریان اصلاح طلبی هستند اما عامه مردم هر حزب و گروهی که شرایط معیشتی مناسبی را فراهم کنند به آن گرایش دارند . (1701575) (alef-15)
 
ایرانی
۱۳۹۲-۰۷-۱۵ ۰۸:۲۸:۴۵
بسم الله -ان الله علیم بذات الصدور
کیهان و کی هانی ها باید بدانند ساز مخالف خود نوازنده را رسوا می کند
آفرین به تحلیل نویسنده و افشاگری دلسوزانه ایشان. (1701617) (alef-15)
 
عباس
۱۳۹۲-۰۷-۱۷ ۲۱:۱۸:۳۰
سلام ببخشید در مطبو عات و رسانه کشور چقدر به مسایل ومشکالات و حقوق افراد در جا معه پرداخت شده به عنوان مثال در حقوق کارکنان دولت در نظام همانگ پرداخت ونتیجه حاصله ان ......... مورد قابل توجه افرادی دایما در حال شعار دادن هستن ایا خبر دارند غربی ها و در راس انها کشور کانادا با انتخاب دانشجو یان و بصورت رایگان و پرداخت حقوق مکفی و سرویس تمام درحال جذب وانتقال ها به خارج کشور مشعول است دانشجوی دوره دکترها ما از جیب پدرش دغدقه امرار معاش دارد رسانه های کشور کجایند ............ (1707686) (alef-6)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.