توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 366735
مهره‌چینی دولت برای انتخابات ۹۶ در خراسان جنوبی کلید خورد
تاریخ انتشار : دوشنبه ۷ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۰۳
تغییر استاندار خراسان جنوبی که از هفته‌ها قبل بر سر زبان‌ها افتاده بود؛ گویا امشب شکل رسمی‌ به خود گرفته است.

به گزارش فارس، خبر تغییر استانداران برخی از استان‌ها از جمله خراسان جنوبی از هفته‌ها قبل در شبکه‌های مجازی دست به دست می‌شود و مردم و مسؤولان استان در انتظار این هستند تا منابعی موثق، صحت و درستی این اخبار را تأیید کنند.

رسانه‌های استان به دنبال انتشار این اخبار مبهم، با گفت‌وگو با نمایندگان استان، نمایندگان استان‌‌هایی که گزینه‌های تصدی‌گری استانداری خراسان جنوبی را معرفی کرده بودند و حتی استاندار فعلی خراسان جنوبی درصدد این بودند تا مهر تاییدی بر این اخبار بزنند.

از آنجایی که معمولا در سال‌های گذشته مرسوم بوده است تا برای تغییر مدیران عالی استان‌ها از نمایندگان نظرسنجی می‌شده تا اگر گزینه پیشنهادی دارند معرفی کنند، خبرنگاران استان به سراغ نمایندگان مجلس خراسان جنوبی رفتند اما چهار نماینده اصولگرای خراسان جنوبی نسبت به تغییر استاندار اظهار بی‌اطلاعی کرده و بر این موضوع که وزارت کشور در این مورد با آنان تماسی نداشته، اذعان داشتند.

نمایندگان استان در تغییر و جابجایی مدیران بر خدمت رسانی به مردم تأکید دارند و انتخاب افراد از روی سیاسی‌بازی‌ را امری ناشایست برای نظام جمهوری اسلامی ایران می‌دانند.

شایعات تغییر استاندار تا جایی ادامه می‌یابد که وجه‌اله خدمتگزار استاندار خراسان جنوبی در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌ها ضمن اینکه خود را سرباز نظام دانست، گفت: هر جا که نظام مقدر کند، خدمت خواهم کرد.

وی خدمت به مردم خراسان جنوبی را یک توفیق دانست و بیان داشت: تا هر زمانی که دولت اعلام کند آمادگی خدمت رسانی به مردم این استان را دارم.

نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی نیز از تصمیم ناگهانی دولت برای تغییر استاندار خراسان جنوبی گلایه کرد و در یادداشتی کوتاه این روش دولت در انتصاب استانداران را که غالبا به نظر نمایندگان مردم توجه نمی‌کنند ناپسند عنوان کرد و گفت: این روش سبب ناراحتی مردم و نمایندگان در کشور را فراهم کرده است.

همچنین امام جمعه بیرجند نیز با بیان اینکه تغییر استاندار در سال‌های آخر دولت به صلاح نیست، نگرانی و مخالفت خود را با این تغییر مدیریتی در تریبون نمازجمعه هفته گذشته اعلام کرد.

البته موضوع تغییر استاندار از جلسه دیدار وزیر کشور با استانداران سراسر کشور مورد ابهام بود؛ چراکه وزیر کشور در این جلسه از جابجایی مدیران و آمادگی برای انتخابات ریاست جمهوری صحبت‌هایی به میان آورده بود.

وزیر کشور در ۲۲ اسفندماه سال گذشته در جمع استانداران از آماده‌سازی فضای کشور برای انتخابات ۹۶ خبر داده بود و گویا تغییر استانداران نخستین گام در مهره‌چینی دولت برای این انتخابات باشد.

اما رئیس جمهور در جلسه امشب هیأت دولت، آب پاکی را بر دست شایعه‌پردازان در مورد تغییر استانداران ریخت؛ حجت‌الاسلام حسن روحانی در این جلسه با ابراز رضایت از عملکرد سید علی‌اکبر پرویزی استاندار سابق خراسان شمالی، اظهار امیدواری کرد که با استفاده از تجربیات موفقی که در محل قبلی مأموریت داشته، در استان خراسان جنوبی که مورد توجه ویژه دولت از لحاظ رفع محرومیت‌ها و توسعه اقتصادی است، هم منشأ خدمات خوبی بوده و به توسعه و پیشرفت استان اهتمام داشته باشد.

پرویزی بازنشسته جهاد کشاورزی است و تصدی‌گری شهرداری و فرمانداری اسفراین را در کارنامه دارد.

وی همچنین استاندار سابق خراسان شمالی بوده بنابراین شواهد گویاست که پنجمین استاندار خراسان جنوبی بازهم از خراسان شمالی است!

برخی از مردم و مدیران جابجایی استانداران را امری عادی قلمداد می‌کنند در حالی که شایعات در این زمینه بسیار است؛ به عنوان مثال برخی مشکلات خانوادگی استاندار خراسان جنوبی را دلیل جابجایی وی عنوان می‌کنند و برخی نیز سیاست‌های دولت یازدهم را در این امر دخیل می‌دانند.

با این اوصاف تغییر استاندار خراسان جنوبی که همواره دغدغه خدمت‌رسانی به مردم این استان را داشت، مشخص نیست اما به نظر می‌رسد انتصابی به رنگ بنفش در استان محروم خراسان جنوبی به وقوع پیوسته است!.
 
کلمات کلیدی : استاندار ،خراسان جنوبی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.