نظر منتشر شده
۵۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 248312
آیا آموزش و پرورش به أمان خدا رها شُده!؟
بخش تعاملی الف؛ سیدمحمد امین سیادت
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۵۵
خوانندگان گرامی ، مسئولینِ محترم ، دانستنِ این نکته به قضاوتِ بهتر کمک میکند؛
نگارنده درخردادماه ۹۲ به رئيس دولت يازدهم رأي داده، و این دردنامه ازسرِ مُطالبه حقوق اوليۀ شهروندی که ابتدائي ترينِ آنها حق برخورداري از آموزش و پرورِشِ رايگان است نگاشته شده،ونه ازسرِمخالفتهای مرسوم جناحی، که متأسفانه بجای نقدِسازنده اکثراً به تخریب می انجامد. امیدکه مسئولین عزیزچاره ای بیاندیشیند، و صرفاً به پاسُخهای مرسوم بسنده نفرمایند.

همه با این معضل برخورد کرده اند که ؛
سالهاست مدارس هنگام ثبت نام، تحتِ عناوينِ متنوع، و به مقادير مختلف (هر مدرسه به ميلِ مديرَش!) از مردم "پول نقد" دريافت ميکنند، در اين مورد هم همانندِ زيرِميزيِ پزشکان، معمولاً وزيرِ مربوطه يا معاونين و مَشاورين رنگارنگ وی، جلويِ دوربين آمده، تأکید میکنند که اينکار غير قانوني و ممنوع است! اما دریغ از جلوگیری از دریافت این مبلغ! باز میفرمایند؛ اگر شکايتي برسدحتماً رسيدگي ميشود...! اما لابد دريغ از یک شکایت! (بخوانيد دريغ ازرسيدگي به یک شکایت واعلام نتیجه آن به مردم )
امسال اما، گويا خرجِ دولت حِسابي بالا رفته! و وضع حتّي از زمانِ به تاریخ پیوستن دولت دهم و آغاز تاریخی دِگَر که دولت تدبیر و امید نام گرفت، با آن بدهي های کلان و خزانۀ خالي و... نیز بدتر است، و جهت سرشِکَن هزينه های «بعضاًغيرضرور» چه ديواري کوتاهتر از آموزش و پرورش...!
اگر اينگونه نیست، و مجموعۀ دولت محترم چنين تصميم اشتباهی نگرفته باشد، جناب وزیر لطف فرموده نگاهی ژرف به زير مجموعۀ اصليِ خود، يعني مدارِس انداخته وپاسخي درخور به سؤالاتِ قشرِعظيمي از مردمِ بي بضاعت که «نجابت» آنها ظاهراً تنها چيزيست که مسئولين از وجود بی پایانَش همواره خرسندند! ارائه فرمايند.

درشهرستانی کوچک ، اما پردرآمد و درعین حال محروم! روزگار ميگذرانم، براي ثبت نام فرزندم در پايۀ دومِ ابتدائي در مدرسه ای دولتي که نسبت به سال گذشته صرفاً نام خودرابه «هيأتِ أمنائي» تغيير داده، مبلغ ۱۵۰هزارتومان درخواست شد که چانه زنيِ فراوانم تأثيري نداشت و بالإجبار در مدرسۀ دولتيِ ديگري که تقریباً نصف هزينۀ فوق (۷۰ ه ت) را کافي ميدانست ثبت نامش کردم...!
پس از پرداخت مبلغ فوق کاشف بعمل آمد که بفرمودۀ مدیر، ميان ماه هاي آبان و دي نيز میبایست ۳۰ هزارتومانِ ديگر پيشکش نموده و گرنه...! جُز گفتنِ "بروي چشم، تقديم ميکنم"راهي نبود، بگفتم و برفتم!

تا بدین جای کار ظاهراً عشق آسان نمود اوّل ، ولی افتاد مشکلها...!
مهراز رَه برسيد و تحصیل آغاز شد، جناب وزیر زنگِ مدارس را به صدا درآورد، اما زنگ خطری را که پیشتر بارها به صدا درآمده بود را، نشنید یا نشنیده گرفت و برفت...!
مدیر مدرسه از هفتۀ اول طي مرقومه اي که بدست تلاميذ بداد، به اهالي حالی نمود چه در پیش است! بفرمود؛ مقداری زرو سيم که نه، پولِ ناقابل از والدِ نگون بخت أخذ نموده تا آب شیرین کنی برایتان إبتیاع نمائیم...!
۵ هزارتومان ناقابل تهيّه نموده داديم طفل معصوم بِبُرد،دیگران نیز چنین بکردند که مدیر هُشیار بفهمید اوضاع اهالي بس رو به راهَست! پس درجهتِ پیشگیری از چاقیِ مُفرط دانش آموزان وخانوادۀ آنان هم که شده باید دست بکار شُد!
به سرعت با الهام از شرکت کنندگان در بازی های آسیایی که آن موقع درجریان بود، هوس مدال گرفتن نمود وطيِ۳ فقره فتيله پيچِ مالی! جیب اهالي را تُهی نمود تا نشان طلای سریعترین مدیر در تخلیۀ جیب اهالی را از آنِ خودسازد! اما مدالِ وی بجای بالا بردن پرچمِ کشور، پرچمِ خانواده ها را تامدت ها بحالت نیمه افراشته درآورد!

پس از آب شیرین کنی که تاکنون رؤیت نشُده، نيم برگ کاغذِ A۴ بدست دانش آموزان بدادند که در ذيلِ آن دستور ؛ والدينِ گرامي حتماً اين برگه را پِرِس نمائيد، نوازشگر چشمانمان شد و به جیبمان سیگنال منفی فرستاد! اینبار سر و کلّۀ جدولِ نظام دار پیداشُد! که روی برگه اعداد ۱ تا ۱۰۰ و درپشت برگه ۱۰۰تا۱۰۰۰ را یدک میکشید، که ۳۰۰۰تومان ارزش داشتند و ما نمیداستیم! بله، پرس يک نيم برگ A۴ سه هزار تومان!
دوروز بعد برِ تازه اي از اين باغ رسيد، پوشه اي که خريده بودم و دقیقاً عین همان پوشه ای بود که سالِ قبل مدرسۀ قبلي پذيرفته بود، در پیشگاه مدرسۀ فعلی یا معلم فعلی مقبول نیُفتاد!
فرمودند،حتماً بايد فلان نمونه باشد! اين را هم بندۀ کرايه نشينِ وام گرفتۀ قسط بده، خريده و به مراه فرزند به مدرسه گسیل داشتم بلکه مقبول افتد...!

فردايِ آنروز مشخص شُد، بچه ها بدونِ فِلَش کارت باسواد نخواهند شُد! بنده نيز با خود گفتم که حتماً چون زمان تحصيلم جدولِ نظام داری پرس ننموده و فلش کارتي هم وجودنداشت، پوشه ها هم کاغذی بودند، به اين روز افتاده ام که اکنون بيسواد و بي پولم! جهت مبتلا نشُدنِ فرزندم به اين دو درد، علی الأخص دومي که دردِ بي درمان است و أم المصائب! شال و کلاه کرده راه فروشگاه لوازم التحرير در پیش گرفتم، خوشحال از اینکه چيزي جز این نمانده نخريده باشم! و اين يکي آخريشه! غافل از اينکه ۳هزارتومان پرس، و۳هزارتومان فلش کارت و۵ هزارتومان دیگر که با آن پوشۀ مورد نظر را مهمان خانه کردم، تا از فردا به کمک آيد و به فرزندم چيزها ياد دهد! مدرسه تشخيص داده حال وقت "فیلم" دیدن است که بسی کارساز است وجهت رونقِ گیشه هاهم که شده، بايد بچه ها را به سينمابُرد! پول آن را هم قطعاً باید از حلقوم خانواده ها برون کشید، برای اینکه طفل معصوم بغض خود از سینما نرفتن را فرو نخورد، پول درخواستیِ مدرسه را از گلوی فرزند برون کشيده به جيبَش فرو کردم...!

جناب وزير! واقعاً مدرسه اي که پول ندارد، و طبيعتا از وضع مالي خانوادۀ تک تکِ دانش آموزان نیز باخبر نیست، چه الزامي به سينما بردنِ دانش آموز دارد...!؟ اينکار جُز اينکه برخي دانش آموزان را پیشِ چشم برخي ديگر در معرضِ تحقير قرار داده ،و شخصيت آنان را از دورانِ کودکي لِه ميکُند چه سود و عايدي براي دانش آموزان دارد؟
آیا میدانید سال گذشته مدرسۀ قبلی نیز درخواست ۵ هزارتومان برای سینما بردن بچه ها کرد، اما پس از بازگشتِ فرزندم به منزل ازوی دربارۀ سینما پرسیدیم که مشخص شد ؛ بچه ها را به طبقۀ بالای مدرسه برده اند و با استفاده ازیک تلویزیون و یک دستگاه ویدئوCD برای آنان کارتون بِن تِن پخش نموده اند...!!! آیا این از نظرِ شُما یک فعلِ حرام و مصداق کلاهبراداری نیست، یادآور شوم اعتراض خانواده ها به هیچ جا نرسید...!
به خدا از ياد نخواهم بُرد وقتي از روي نداري و أهم و مهم کردن فراوان علیرغم میل باطنی ام، بالإجبار به فرزندم گُفتم؛ "به معلمت بگو اسمت رو جزء سينمابروها ننويسه" که "طفل معصوم" چگونه داد گريه سر داد و فغان برآورد و شروع به کوبیدنِ پا به زمین نمود و...

آقاي وزير؛
این پایان ماجرا نیست ، ادامه رابخوانید تا بدانید!
هفتۀ گذشته ۵ هزارتومن ديگراينبار براي دفترِ املادرخواست کردند! وقتي به فرزندم گفتم بگوخانواده چندين دفتر براي من پيش خريدکرده اند، ظهرکه برگشت با دفتري مُواجه شُدم که دردست داشت و ميگُفت فردا بايد پولش رابدهد! گفتم مگرآنچه سپردم را به معلم نگُفتي؟ گفت؛ خانُم معلم صبح گفت بیادرهمين دفتر مشق بنويس، زنگِ آخرهم سُراغ پول راگرفت وگفت، چون صبح در اين دفتر چیز نوشته اي و نمیشود برگه را پاره کرد چون دفتر خراب ميشود،پس فقط بايد پولش را بياوری!

جنابِ وزیر؛ آيا با اين همه تبليغ براي نوشت افزارم ُنَقَّش به طرح و نقشِ ايراني اسلامي، بايد دفتر املائي مُزيَّن به نقش و نگارِ "جنابِ بابِ اسفنجي" آن هم بالإجبار توسط "معلم" به دانش آموزان "فروخته" شود؟ ولو اینکه بنده معتقدم بزرگنمائيِ قضيۀ نقوشِ ايراني اسلامي به "دعواي خانوادگي" واردکنندگان وتوليدکنندگان لوازم تحرير چندان بی ربط نيست! اما؛ آيا فروشِ لوازم التحرير توسط معلمان در مدارس صحيح و اخلاقيست؟ اگر هست، چرا هنگام ثبت نام به خانواده ها نمی گویند تا متحمل هزینۀ اضافه نشوند و دفتر و مداد و... را از بیرون پیش خريد نکنند؟ آیا خرید لوازم التحریر از معلم مربوطه، توسط دانش آموز إجباريست، مطمئنا نیست، اما دستِ والدین به کُجا بند است؟ یکی از فروشندگان لوازم التحریر محل با صداقتِ کامل میگفت؛ رابطۀ ما با "برخی" و نه همۀ معلمان مانند رابطۀ عمده فروش و خرده فروش شده...!!!؟ آیا این فاجعه نیست...؟ با احترام به تماميِ معلمان شريف و زحمتکِش و مظلوم، آيا اين يک کلاهبرداريِ آشکار توسط برخی «معلم نماها» نيست؟ يا چون ارزشش۵ هزارتومانست چيز بي ارزشيست و نباید پیگیرَش بود؟ چند مدرسه درکشور با چند میلیون دانش آموز داریم؟ اگر نیمی از آنان چنین کنند باز هم رقم ناچیز است؟ آیا این مسأله به آن تخمِ مُرغ معروف نميماند که اگر همين الأن فکری برایش نکُنيد، به شُتُری دوکوهانه مبدل خواهد شُد!؟

آيا در قانون آموزش و پرورش يا آئين نامه هايِ داخلي آموزش و پرورش، ادارۀ مدارِسِ تحتِ نامِ هيأتِ أمنائي تعريف شده است و قانون و آئين نامۀ شفافي تدوين شُده و برآن حاکم است؟ اگر چنين است چرا در پايۀ تحصيلي همسان، هر کُدام به شکلي مجزا و متفاوت از ديگری عمل ميکُنند...؟
بُعد نظارتيِ وزارتِ آموزش و پرورش براي کشف و برخورد با چنين تخلفات آشکاري کجاي کار است؟ اگر مسألۀ نظارت در وزارتِ تحتِ أمرِ شُما وجودِخارجي دارد، چرا خروجيِ آن اينقدر ضعيف و ناملموس است؟ آيا نظارت بر عملکرد مدارس فقط در تهران عملياتيست و درب قيۀ کشور به أمان خدا رها شده!؟

آقاي وزير! شايد در برابرِ حقوق و مزاياي ماهيانۀ شما، و مدارسي که فرزندانِ مهترانِ قوم در آنها مشغول به تحصيل اند، شِکوِه ازدريافت چنين مبالغي خنده دار آيد، اما موارد مطروحه فقط مربوط به ماه اول سالِ تحصيلي است! پس لطفاً نفرمائيد چيزي نيست.
آيا باور داريد معناي فقر و تنگدستي صرفاً اين نيست که شخص از گرسنِگي در گوشه اي بميرد؟ بلکه فقر آنست که کسي صرفاً از عهدۀ مخارجِ مسکن و خوراک و پوشاک، آن هم بشکلی کژدار و مریض برآید، آيا اينگونه زندگي را از نزديک حس کرده و طعمِ آن را چشيده ايد!؟ درعينِ قناعت به رضاي خدا راضي هستيم و در وقت مصائب صبر پيشه ميکنيم، اما...! هنگامي که احساس ظلم به انسان دست ميدهد، خشمِ خُدا را نيز در پي ميآرود.

اگر زندگي با درآمد بخور و نمير را تجربه کرده باشيد،حرفم بنده و بسیاری از هموطنان را که ازلحاظِ مادي چنين وضعي دارند، درک خواهيد کرد، در غير اين صورت باز هم اميدي هست که نبضتان برای رسيدگي به اين موارد بطپد، بشرطِ اينکه رضاي خدا که قطعاً از رضايت خلق ميگُذرد، واقعاً براي شما أصل باشد، و در عينِ توانگري، همچنان طبقۀ فرودستِ جامعه دغدغه و دلمشغولي شما باشد. اگر جُز اين باشد که إنشاء ا... نیست اين وجيزه اگرعريضه هم شود، ره به جائي نخواهد بُرد...! إنشاء ا... که موارد

فوق هم در ميان مسئولين،هم در ميانِ ملت نمُرده باشد. معتقدم براي تثبيتِ مشی اعتدال درکشور، ۴ سال واقعاً فرصت اندکي ست، مراقب باشيد وزازتخانه تحت امرِ شُما که در ارتباطِ مُستقيم با قاطبۀ مردم کشور است را به پاشنۀ آشيلِ دولتِ مبدل نکنید، و باعث نشوید رئيسِ جمهورِ روحانی اولین رئیس جمهوری باشد که فقط يک دوره رئيس دولت بوده، ديگران بيکار ننشسته اند...
خدمت صادقانه همراهیِ ملت را بهراه خواهد آورد و نشستن پُشتِ میز و رها کردنِ زیردستان به أمان خدا رویگردانیِ ملت را در پِی دارد... خدا آنروز را نیاورد.
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۳:۴۱:۰۸
مدارس بخصوص درروستا وخصوصا" روستاهای استان گلستان رهاشده (2476417) (alef-13)
 
توسیوند
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۰۶:۰۶:۰۶
معلومه بیمه طلایی برنزی شده معیشت معلم برنزی شده منزلت معلم برنزی شده دانش اموز در کلاس دیگه از معلم حساب نمیبره و... کاش آقای فانی استیضاح میشد کاش ... (2484419) (alef-10)
 
امید
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۴:۲۱:۰۰
با سلام
من به عنوان یه فرهنگی دقیقا درک میکنم که شما چی میگویید،متاسفانه اموزش و پرورش ما بیمارست و بیمارتر هم شده است،بزرگترین نقطه سیاه دولت تدبیر و امید وزارت اموزش و پرورش خواهد بود،من فرهنگی به خاطر نبودن زیرساختهای لازم مدارس هوشمند را یه تبلیغ و گول زدن اولیا میدانم و اعتقادی به آن ندارم چون زیرساختهای کتب درسی این نوع تدریس را علارقم مزایای بسیار در خود نگنجانده است،از طرفی مدارس دولتی که دبیران با تجربه ای دارن متاسفانه شاگرد زرنگ محور شده اند،از سویی تو مدارس دولتی مانور معلمان به جای دانش اموزان ضعیف روی دانش اموزان قوی میباشد که جای تاسف است،مدارس غیر انتفاعی هم که غیر از بحث مخارج دبیران تجربه کافی را ندارند
از سوی دیگر امثال مدارس بالای 10 سال ساخت رو در صورت داشتن درخواست هیت امنایی کردن یا اجاره هراتاق 20هزارتومان برای شهر ما به غیرانتفاعی کردن،بخصوص مدارسی که قبلا ثبت نام شده بوده و د ان وستا مدرسه دیگری د ان مقطع نبوده و مرد چاره ای جز دادن وجه 150هزارتومان نداشته اند،اون مقدار 10 سال ساخت هم به خاطر بستن دهان خیرین مدرسه ساز بوده که اعتراض نکنن ما میسازیم شما اجاره میدهین
از طرفی اموزش پرورش با اینکه راه خطای سیستم پرورشیش رو میدونه باز هم تکرار مکررات کرده مثل امثال که المپیاد درون مدرسه ای انرژی زیادی رو از مدارس گرفته و تحقق هدف اصلی رو دورتر کرده،بخصوص که الزام به اجرا در تمام مدارس شده،درحالیکه رژه المپیکی رو میتوانستن در سطح شهرستان بزارن نه اینکه تمام مدارس درگیر بشن و کلی هم بودجه صرف ان بشه
خود فرهنگیان هم متاسفانه گله زیاد دارن و حق التدریس سال گذشته رو هم هنوز نگرفتن علارقم پیگیری که از معاونت راهبردی کردیم و وزارت خانه 5مرداد 93 این مبلغ رو جهت پرداخت دریافت کرده بوده و متاسفانه خیلی از بخشنامه های اضافه کار اداری و ماموریتی هم که اقای حاجی برداشته بودند رو برای کادر اداری دوباره برگرداندند
خدا شهاد هم وطن نگین معلم میناله،واقعا یک میلیون حقوق برای کف زندگی هم کافی نیست،یه کارگر زحمتکش هم بیشتر میگیره از یه فرهنگی،پس حق بدین بهشون (2476546) (alef-13)
 
سیادت
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۶:۵۳:۲۳
دوست عزیز؛ برادر و خواهر بنده نیز معلم هستند و درمورد حقوق معلمان میدانم چه میگوئید وحق با شُماست، در نوشته ام "معلم نماها"ئی را خطاب قراردادم که هرگونه روشی برای کسب درآمد را مشروع دانسته، حتی فروش اجباری لوازم التحریر به دانش آموز ودریافت پول جهت سینما بردن دانش آموزان، درحالیکه درون مدرسه یک CD کارتون پخش شده که بلانسبتِ معلمان شریف وزحمتکش اینکار مصداقِ دزدی در روز روشن است... شما معلم شریف اگر جای بنده ودیگران بودید اینکاررا چه می نامیدید...؟ (2476896) (alef-13)
 
علیرضا اسدی
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۰۱:۳۸:۰۳
جناب نگارنده گرامی
بنده یک فرهنگی ام بودجه بسیاری از مدارس قطع شده شما در جایی مرقوم نموده اید زیرمیزی
مفهوم زیرمیزی پزشکان یعنی ارقام میلیونی و کلانی که مستقیما در جیب پاره ای از پزشکان ناطبیب و نانجیب می رود
بنده دبیر کار و فناوری ام
دو سال است که کتاب عوض شده و نیاز مبرم به تعدادی کامپیوتر و اینترنت و... غیره دارم
شرمنده بچه ها شده ام
کمک های مردمی کفاف هزینه های آب و برق و گاز و کاغذ و غیره را نمی کند
اگر کمکی به مدرسه بشود ریالی به جیب بنده یا مدیر نمی رود
گرچه منکر تخلف مالی ناچیز در اندک مدارس کشور نیستم
شاید ندانید معلمان تنها کارمندان دولت هستند که پول قند و چای مصرف شده در محل کار خویش را باید خود بپردازند که البته در برخی مدارس از انجمن مدرسه تامین می شود
مدیری را در نظر بگیرید که با سرانه آموزشی صفر و یا ناچیز می بایست مخارج سنگین مدرسه را با خون و دل تامین و پرداخت نماید
27 سال سابقه کار دارم
الان به جد معتقد شده ام که ما معلمان اگر زیادیم، زیادی هم هستیم!

الف جان خواهشاً منتشر کن (2492936) (alef-10)
 
سیادت
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۲۱:۵۰:۲۱
جناب آقای اسدی؛
1_بنده در برخی جاها از لفظ "معلم نماها" استفاده کرده ام و در مورد احترام به فرهنگیان عزیز همانقدر بس که نوشتار خطاب به وزیر است و نه معلمان مظلوم...
2_در هیچ جای نوشته به زیرمیزیِ پزشکان اشاره ای نکرده و حتی آنرا با موضوع مقاله شبیه هم ندانسته ام!
درصورتِ حوصله لطفاً دوباره مطالعه فرمائید. با تشکر (2497098) (alef-10)
 
عبدالرحمن
۱۳۹۴-۰۲-۰۵ ۱۷:۳۹:۳۰
با احترام و بدون قصد توجيه بايد عرض كنم معمولا معلمان بدون اراده مدير مدرسه هيچ رابطه مالي با دانش اموز برقرار نميكنند . سينما بردن و برنامه هاي فوق برنامه به پرورشي و مدير مدارس مربوط است نه معلمان (2847047) (alef-10)
 
A Teacher 4 All Seasons
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۶:۴۵:۳۸
سید بزرگوار عالی نوشتی. براوو! ول دان!
زیاد سخت نگیر! فراموش نکن شما در جنگلی به نام ایران عزیز زندگانی می کنید. (2476876) (alef-13)
 
حسن جعفری
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۶:۵۱:۰۵
با سلام
دوست عزیز مطالب جالب شما را خواندم و بسیارجالب توجه بود و امیدوار هستم که گوش شنوایی برای این مطالب و معضلات باشد . فقط یک نکته را خدمت شما و بقیه بزرگوارن عرض نمایم که زمان خواندن فاتحه ی آموزش و پرورش به این چند سال برنمی گردد . زمانی که که آموزش و پرورش ما موظف به تمامی کارهای ارگان های دیگر نظیر ( پلیس راهور ، وزارت بهداشت و ... ) شد فاتحه آن خوانده شده چونکه من مدیر به جای رسیدگی به امور همکاران و دانش آموزان در پی درگیر کردن آنها با این موضوعات بوده ام . و باز خدمت شما دوست بزرگوار و عزیزان دیگر عرض نمایم که فاتحه ی آموزش و پرورش زمانی خوانده شده است که هر کس که دارای سواد خواندن و نوشتن شد دستی بر این کار خطیر گذاشت و ادعای آسانی آن را داد . باز نیز بگویم ....
به خداوندی که شما و بنده ی حقیر به او اعتقاد داریم فاتحه ی آموزش و پرورش را زمانی خواندن که مهر مصرفی بودن این وزارت خانه را بر آن نهادند برادر من .
کدام کشور را در این دنیای خاکی می توانیدپیدا کنید که این طور با آینده ی خود و فرزندانش بازی کند و آب از آب هم تکان نخورد برادر من .
زیاد وقت شریف شما عزیزم را نمی گیرم ، ولی بدانید فقط بنده هم به عنوان یک مدیر دبستان متاسفم .
با تشکر برادر کوچک شما حسن جعفری (2476891) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۹:۴۰:۵۰
من یک مدیر مدرسه هستم
ادارات اموزش وپرورش نه تنها سرانه نمی پردازد بلکه از مدارس جهت انجام خدمات به مدرسه مبلغی تعیین ومدا رس را با طرفندهای مختلف مجبور به پرداخت میکنند برای متال دستورالعمل مسابقات ورزشی درسال قبل در بعضی مناطق شهر تهران یا دستورالعمل اموزش ضمن خدمت شهر تهران از اداره کل را بر رسی کنید رسانه ها اگاهانه یا نا اگاهانه سیاست های غلط اموزش و پرورش را با بزرگ نمودن سیاست های مدیران مدارس که ناشی از تصمیمات غلط در ستادمیباشد توجیه میکند. (2477178) (alef-13)
 
داودآبادي
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۹:۵۲:۲۷
بنده به عنوان يك فرهنگي عرض ميكنم كه اين بحث پول گرفتن در همه جا باب شده و قباحت آن در حال از بين رفتن است. تيعني ا پول ندي هيچ كاري از پيش نميره.
بنده براي فرزندان خودم كه در مدارس خاص دولتي تحصيل مي كنند سالانه شهريه هاي گزافي مي دهم كه بخش زيادي از حقوق ناچيزم را مي بلعد. آموزش و پرورش به خود ما كه از خانواده اش هستيم رحم نميكند حال چه رسد به شما.
در تمام ادارات و سازمانهاي اين مملكت براي فرزندان پرسنل مربوطه امتيازاتي قائل مي شوند و حمايت مالي مي كنند تا درس بخوانند ولي آموزش و پرورش كمك كه نميكند هيچ، بلكه اين دو ريال حقوق را به لطايف الحيل از دست ما مي گيرد.
لاقال تا دو سه سال پيش فرزندان فرهنگيان از پرداخت شهريه معاف بودند ولي ديگه از اون خبرها نيست. لااقل در استان مركزي كه جيرينگي دريافت ميشود. (2477202) (alef-13)
 
حامد
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۹:۵۶:۴۵
قابل توجه نویسنده این یاد داشت
دوست عزیز بر خلاف محتویات متن .ظاهرا شما هنوز انقدر وضعت بد نیست.و طبع لطیف و اندک ذوقی برای نوشتن داشته ای که این مطالب را در این قالب نوشته ای.
اگر می بینی وزارت بهداشت همیشه وزیرانی دارد که حق ویزیت پزشکان را به روز می کند به این خاطر هست که افراد متخصص حق خود را میگیرند وکسی از آنها نجابت و بزرگواری نمی خواهد
ما که معلمیم مدانیم که برای حل بسیاری از مشکلات جامعه .باید از آموزش و پرورش شروع کرد ولی سالهاست که به ما میگویند شما هم زیادید و هم زیادی!!!
و باز متاسفیم که با گرفتن وجوه مختلف اندک آبروی ما معلمین را نزد اولیای دانش آموزان از بین می برند و همه فکر می کنند این پولها به جیب معلم میرود. کسی نیست بپرسد اگر دولت مشکل تامین بودجه دارد این افزایش حقوق های 100 درصدی برای گروه های خاص از کجا تامین می شود. حق التدریس ما را که همیشه بصورت ناقص و با شش ماه تاخیر می پردازند.!!!!!!!!!!! (2477212) (alef-13)
 
نادر
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۲۰:۲۷:۱۷
دوست عزیز،در اینکه نظام آموزش و پرورش کشورمان دچار مشکلاتی است که درمان آن به سالها تلاش نیاز دارد شکی نیست، ولی اینکه برای صرفه جویی 75 هزار تومانی، به قول خودتان این مصیبت ها را متحمل شده اید جای کمی تفکر دارد. شما بهتر می دانید که در وضع کنونی جامعه 75 هزار تومان و یا همان 150 هزار تومان فرموده جنابعالی چفدر ارزش دارد،جالب است که از فقر صحبت می کنید، بنظر حقیر، اگر کسی قادر نیست و یا در واقع نمیخواهد این هزینه ها را برای فرزندش صرف کند، همان بهتر که زندگی را بر چنین فرزندی تحمیل نکند.بنظر می رسد یاد گرفته ایم همه چیز را از دولت بخواهیم و طلبکار باشیم. (2477257) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۲۰:۲۸:۱۸
اقایان عزیز شما مثل اینکه نمیدانید در مدارس چه خبر است هیچ هیچ پولی به مدیران بابت سرانه دانش آموزی داده نمی شود چه انتظاری دارید از حقوق خودش بده نمیشه زیر خط فقره شهرداری ها هم که کمک نمی کنند بانکها و .....هم که نه
پس باید اولیا مشارکت کنند هر چند اجباری چون آموزش مهمترین رکن جامعه است اون قید رایگان بودن راهم مدتی بیخیال شوید (2477259) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۲۱:۳۶:۱۷
برادران عزیزشما چون با اموزش وپروش سرکار داشتید ان را بیماردید ولی اگر به ادارات دیگر سری بزنید وکاری با انها داشته باشید وضع همین است مانند دارایی،راه وشهرسازی ، شهر داریها،دادگستریها و... (2477367) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۲۱:۴۴:۴۳
پایه های ساختار کشور را محکم باید ساخت
---
آموزش و پروش پایه و اساس تربیت و پروش درست و مفید و پر ثمر نسلهای پی در پی هر کشوری است و بنا و ساختار کشور روی این پایه و اساس قائم و استوار و پوینده خواهد ماند . بنا بر این آموزش و پرورش می باید از بهترین نیروها ، بهترین برنامه های علمی ، بهترین بودجه ها و بهترین امکانات برخوردار باشد ؛ و در غیر این صورت همه چیز متزلزل و سست ساخته خواهد شد و در نهایت ناگزیر فرو خواهد ریخت. (2477376) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۲۱:۴۵:۱۰
پایه های ساختار کشور را محکم باید ساخت
---
آموزش و پروش پایه و اساس تربیت و پروش درست و مفید و پر ثمر نسلهای پی در پی هر کشوری است و بنا و ساختار کشور روی این پایه و اساس قائم و استوار و پوینده خواهد ماند . بنا بر این آموزش و پرورش می باید از بهترین نیروها ، بهترین برنامه های علمی ، بهترین بودجه ها و بهترین امکانات برخوردار باشد ؛ و در غیر این صورت همه چیز متزلزل و سست ساخته خواهد شد و در نهایت ناگزیر فرو خواهد ریخت. (2477378) (alef-13)
 
مصطفی - معلم
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۲۱:۴۷:۰۵
من هم به عنوام یک معلم می گویم که شرایط بدی در آموزش و پرورش حاکم است. بودجه های ناچیز در مدارس به خصوص روستایی واقعا شرایط بدی ایجاد کرده است. (2477384) (alef-13)
 
معلم های مادون خط فقر
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۲۱:۵۰:۴۵
بله رها شده است متاسفانه ، به خاطر اینکه فکر می کنند معلمها چون سه ماه تعطیلند این پولی که می گیرن زیادشونه (2477390) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۲۲:۲۵:۲۸
آموزش وپرورش سالهاست که رها ست ما خودمان را گول می زنیم هزینه تحصیل ررا به خانواده ها بدهند خودشان بهتر مدیریت میکنند (2477450) (alef-13)
 
شهروندجنوب
۱۳۹۳-۰۸-۱۹ ۱۰:۰۶:۰۹
هموطنان عزیزانگاری ازوضع مدارس بی خبرند!!!مدارس دولتی به جزحقوق معلمان تمامی هزینه های دیگراعم ازبرق ،گاز،آب،تلفن،اینترنت،زیراکس،صابون مایع ،خریدمیزونیمکت ،وسائل گرمایشی وسرمایشی ،تعمیرات ونگهداری ساختمان ووسائل وایزوگام وغیره توسط همین مدیران مفلوک ازمردم گدایی می شود!!!همان سرانه ی ناچیزهم ازطرف دولت دیگرپرداخت نمی شود!!!بابامذیرا مجبورندوجه بگیرندمجبور.!!! (2477973) (alef-10)
 
ح محمدی
۱۳۹۳-۰۸-۱۹ ۱۷:۱۲:۲۷
با سلام و عرض ادب

نویسنده محترم باید عمیق تر نگاه کرد. این روند بدون شک ایجاد بستر و زمینه

سازی برای تحقق اهداف دیگری است که بی گمان خصوصی سازی تعلیم و

تربیت در راستای خصوصی سازی خدمات عمومی دولت، یکی از آنها است.

به سرنوشت دیگر کشورها از جمله کشورهای سرمایه داری نگاه کنید متوجه

قضیه می شوید. بعد این هر کس باید به اندازه پول خود تربیت شود

دولت خودش را از همه مسئولیتهای عمومی خلاص می کند (2479395) (alef-10)
 
فرشاد
۱۳۹۳-۰۸-۱۹ ۲۲:۰۲:۳۷
سلام
به روزی خواهیم رسید که فقط پولدارها درس بخوانند و بقیه ول معطل . ضمن اینکه کو انگیزه برای دانش آموزان که درس بخوانند. چون چشم دارند و می بینند که ثروت بهتر از علم است. (2480039) (alef-13)
 
بی نام
۱۳۹۳-۰۸-۱۹ ۲۲:۱۸:۰۵
آموزش و پرورش به حال خود رها شده و خدا میداند که صاحبی ندارد. وزیر آموزش و پرورش هم پاشنه آشیل دولت یازدهم هست. بارها گفته ام و باز هم می گویم ظلمی که مجلس فعلی به آموزش و پرورش کرد هیچ بنی بشری به آموزش و پرورش نکرد. آن هم محروم کردن آموزش و پرورش از وجود دکتر نجفی بود. (2480067) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۹ ۲۳:۰۹:۰۶
همه کاسه کوزه ها سر مدیر بخت برگشته ای می شکند که شب و روز وقت و بی وقت باید برای تامین هزینه های مدرسه به هرکس و ناکسی رو بیندازد . درد اموزش و پرورش ریشه ای است و با وزیران ناتوانی هم که سرکار می اورند ،این درد خود را اساسی تر نشان می دهد . من معلم دو ماه از سال گذشته لای دو تا کتاب را نتونستم باز کنم چرا که امکانات تدریس ندارم .انهم در کجا شهر تهران و منطقهای مرفه نشین . معلم بی انگیزه ،دانش اموز بی سواد و... (2480169) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۹ ۲۳:۴۶:۲۸
درهیچ دوره ای مانندامروزآموزش وپرورش رهاشده نبوده است،متاسفانه دولت فقط به فکرآمارهای غلط وظاهرسازی است وبرای آموزش وپرورش هیچگونه اهمیتی قایل نیست. (2480221) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۰ ۱۸:۲۵:۱۵
می گویند آموزش و پرورش مصرف کننده است و تولید ندارد ، آیا تربیت و تعلیم نیروی انسانی ، تولید نیروی کار نیست ؟ آیا از این روست که وقعی به آموزش و پرورش نمی گذارند و شان معلم را تا بدین حد پایین می آورند که به جای تدریس ، مانند کاسبان محترم دفتر و قلم به دست ، هزینه ی این و آن را از دانش آموزان بگیرد؟ (2481937) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۸-۲۰ ۱۹:۴۱:۱۰
صد در صد به حال خود رها شده!!!! (2482080) (alef-13)
 
عجب شیر
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۰:۱۴:۳۰
اموزش پرورش اینده ساز نیست آینده سوزاست بچه های مازیرچرخهای تفکرات غلط افراد نادان لگدکوب می شوندزمانی که مدیران ومسولین اموزش پرورش روابطی منصوب می شوندازشایسته سالاری خبری نشد بیش ازاین انتظاری نداریم (2484658) (alef-10)
 
بافت کرمان
۱۳۹۳-۱۰-۰۷ ۱۵:۵۷:۵۱
خرفهای شماراکاملاقبول دارم آموزش وپرورش که بایدازهرنظرسرآمدهمه موسسات باشدمتاسفانه بدلیل برخوردهای جناحی وسیاسی ،به جولانگاه سیاسی افرادتبدیل شده وبجای اینکه ازافرادمجرب روتعهدوولایتمداردرپست های مختلف ازرئیس اداره تامدارس استفاده شودازافرادضعیف بی تجربه بانداشتن کمترین سابقه اجرایی ومدیریتی استفاده می شودوتنهاملاکی که درنظرگرفته می شودطرفداری فردازجناح همفکرخودشان می باشد واین تبعات بدآموزشی وپرورشی رابدنبال خواهدداشت ولطمات جبران ناپذیری به نظام آموزش وپرورش ودانش آموزان می گذارد.به امیدروزی که شایسته سالاری جای باندبازی رابگیرد. (2569289) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۳:۰۷:۱۲
نظام تعلیم وتربیت ما نظامی که در اموزش وپروش ما خراب شده بییایدبا هم این چاره حل کنیم که در بوشهر به علت نبود معلم تمامی خدماتی ها دارن میبرن سر کلاس درس بدهند ان در پایه تحصیل در ابتدایی بدون دوره حداقل اگر بخواهیید تبدیشان کنید از فروردین وقت است تا شهریور برای انها دوره بزارید تا برن کلاس درس تبدیل کردن خدماتی کار بسیار خوبی است اما باید اینه در دوره راهنمایی درس بدهند نه در ابتدایی ان زمان که تربیت معلم وجود داشت پسر عموی من انجا درس میخواند موقعی که تمام کرد یک سال همراه به دانش اموزان سرکلاس معلم میرفتن تا معلم درس اینه میداند بعد از یک سال میرفت معلمی درس میداد بر عکس امسال (2485071) (alef-10)
 
محمود رضا
۱۳۹۳-۱۰-۲۸ ۱۹:۵۹:۰۰
علي جان مي داني و مي دانم كه چه خبراست . بار درخت علم نباشد به جز عمل باعلم اگر عمل نكني شاخ بي بري اما مي داني كه معلمين عالم و آگاه ما هم به خاطر مشكلات فراوان زندگيشان به جاي رسيدن به حرفه ي اصلي وشريفشان در ده جاي ديگر مشغولند كه بتوانند جلو خانواده سر بلند باشند و اي كاش كه بتوانند ! (2617582) (alef-13)
 
محمد ی اهواز
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۲۳:۲۸:۱۴
سلام
آموزش و پرورش در همه جای دنیا از توانمند ترین افراد جامعه و متخصصین شایسته و لایق استغده ميسشود در درصورتی که در کشور ما از مدیرانی در آموزش و پرورش استفاده میشود که که جز آمار غلط دروغ و تملق چیزی ندارند همینه میشه که این هموطن عزیز اونم در یک کشور اسلامی اینجوری صداش در بیاد ، کاش همه ماها چیزهای کوچک را بزرگ می پنداشتیم و برایمان اهمیت داشت،همه معلماي عزیز درست گفتيد عزيزانم ولي مدرسه ای که توان. مالی ندارد. آموزش و پرورشی که گداست نیروی انسانی نالایق، رشواي و در سرتاسر جامعه پخش میشود چگونه برای تمام صنایع و وزارتخانه‌ها پول هست برای انسان سازی پول نیست، معنيش اینکه ما برای تربیت انسان والا ارزش قائل نیستیم، حقوق معلم کمتر از یک کارگر پیمانکاری بخصوص در وزارت نفت است ، اینهاستمشکلات آموزش پرورش مادوست بزرگوار تا نگرش حل کننده نباشد همین است و همین کاسه (2485998) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۴ ۱۷:۳۱:۲۱
مايه تاسف است در يكي از مدارس غرب تهران در سال چهارم دانش آموزان در دو شرايط درس مي خوانند آنها كه پول داده اند يك روش و ديگران به روشي ديگر (2489436) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۴ ۱۹:۴۰:۴۳
آموزش و پرورش ما بهترین در دنیاست به دلایل مختلف :
1_ معلمان آن فرشته های آسمانی هستند که مثل بقیه ی افراد جامعه نیستند یعنی نیاز به رفاه و زندگی عزتمندانه ندارند زیرا موجوداتی خاکی نیستند و فقط با عشق کار میکنند. چون به نیازهای اولیه خاکیان مثل خوراک ، پوشاک ، مسکن، ماشین، مسافرت، تفریح و.... هیچ نیازی ندارند و تمام فکر و زندگی آنها صرف تعلیم و تربیت سرمایه ی انسانی جمهوری اسلامی ایرانمی شود. پس خوشا به سعادت مردم ایران و خوشا به حال مسئولین کشور که معلمانی آسمانی دارند نه مثل بلاد کفر که معلمانشان آنچنان در مادیات و مزخرفات دنیوی غرق شده اندکه پزشکان اآن بلاد آرزوی معلم بودن را با خود به گور می‌برند.. پس همه سر به سجده بگذارید و شکرانه به جا آورید.
2_ دانش اموزان نیز در دنیا بی نظیرند. انقدر آرام و نجیب هستند که گوی سبقت را از نجیب ترین موجودات ربوده اند. به طوری که حتی 36 نفر از آنها در کلاس نه چندان بزرگی انچنان مطالب درسی را می آموزند که دانش آموزان بلاد کفر در کلاسهای 15 نفری با تمام امکانات در مقایسه با آنها هیچ هستند..
عزیزانم فکر کنم قانع شده باشید. باز هم میگم وظیفه ی همه ما مردم ایران است که سپاسگزار باشیم و حق ناشکری نداریم. (2489775) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۸-۲۶ ۱۳:۴۲:۴۷
خیلی وقته کسی کارش نداره میگویند بودجه نخواهیدهرکاری خواستید انجام دهید (2493645) (alef-17)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۸-۲۷ ۲۲:۳۰:۵۹
با عرض سلام بله نضام تعلیم وتربیت در اموزش وپرورش استان بوشهر به خصوص در شهرستان بوشهر خراب شده مگر یه خدماتی چه گناهی کرده که هروز دارن جابجا میشه مگر مشکل داره که نداره بعد میگن خدماتی کمبود داریم مشاهد ه میشه در مدارسی که 800نفر در دو نوبت است با یک خدماتی کار میکنه ولی بچه های ارباب در مدارسی هستند که تا کنون دست به سیاه وسفید نمی زنندچرا اینها جابجا نمیکنید در بعضی از مدارس با 3خدماتی کار میکنند و در مدارسی با 800دانش آموز بایک خدماتی ودر بوشهر هیچ گونه احترامی به خدماتی ها نمیزاران حداقل احترامی که به معلمها میگزارین به خدماتی ها بگزاریین (2497145) (alef-10)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۰:۱۹:۰۲
آقای دکتر حاجی بابایی یادت بخیر که بهترین ودردآشناترین وزیر آموزش وپرورش بودند (2497707) (alef-17)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۳۳:۴۵
احمد جان خدا میداند که اقای حاجی بابایی چه مصایبی رارقم زده است (2502134) (alef-17)
 
رضايا
۱۳۹۳-۱۰-۲۸ ۱۹:۴۷:۵۹
سلام احمد آقا زماني كه آقاي حاجي بابايي در مجلس بودند طوري صحبت مي كردند كه بنده كه سي سال در آموزش وپرورش در سمت هاي مختلفي خدمت كرده بودم ايشان را درد آشنا و وزير ايدئال جامعه ي فرهنگي مي دانستم اما زمانيكه به وزارت انتخاب شدند واقعا فهميدم كه دوصد گفته چون نيم كردار نيست . جداي از مسائل رفاهي معلمان كه كاري نشد ، كيفيت آموزشي به دلايل مختلفي پائين آمد و رسالت اصلي آموزش و پرورش هم كه بايد پرورش و تربيت نسل سالم و متخلق به اخلاق اسلامي و انساني باشد تمام و كمال فراموش شد .ضمنا براي رفاه معلم كه گامي برداشته نشد حرمت معلم و دانش آموز بي نهايت تنزل كرد . اگر مصلحت باشد هم در مورد كيفيت اموزشي دانش آموزان و تنزل جايگاه معلم مي توان فراوان صحبت كرد . براي مثال كمي در امتحانات متوسطه دوم غور كنيد خواهيد فهميد كه چگونه براي خاكپوش كردن افت تحصيلي صورت مساله را پاك كرده اند .(دانش آموز دوم بدون گذراندن دروس دوم در پايه سوم نشسته است بدون اينكه خودش بداند چه بلايي به سرش آمده و معلم بينوا هم نمي داند كه با دانش آموزي كه دروس پايه را تمام نكرده با حفظ رعايت بودجه بندي محتواي جديد چگونه بياموزد وچگونه تمام كند و از طرفي در يك كلاس 30 نفري چگونه اينگونه دانش آموزان را اداره نمايد .) (2617569) (alef-13)
 
ناهيدي
۱۳۹۳-۱۱-۰۶ ۲۳:۱۶:۰۳
رضاياي عزيز درود بر شما:
اداره كلاسي با تركيبي از دانش آموزاني كه دروس كلاس دوم را گذرانده اند و دانش آموزانيكه دروس دوم را تمام نكرده اند هم براي دانش اموزان و هم براي دبيران شكنجه اي بسيار سخت است. ودر شكل ساده ان مي توان گفت آقاي حاجي بابايي و بد تر از ايشان آقاي فاني كه چنين روشي را ادامه مي دهند مثل اين است كه دانش اموزي سال اول ابتدايي را نخواند و اورادر كلاس دوم بپذيريم و از معلم بخواهيم كه كلاس دوم را تدريس كند خدا مي داند براين معلم ودانش اموزش چه خواهد گذشت . سئوال اينست كه دانش آموزي كه عمل جمع را ياد نگرفته و نفهميده مي تواند عمل ضرب و تقسيم را بفهمد و ياد بگيرد ؟دانش آموزي كه زبان دوم دبيرستان را پاس نكرده مي تواند در كلاس سوم آرام باشد و زبان سوم را ياد بگيرد و بفهمد ؟دقيقا براي رفاه مادي معلم كه كاري نشده از نظر معنوي و حرمت انساني هم كلاس را برايش محيطي بدون انگيزه وغير دلچسب كرده ايم وافت تحصيلي را هم اصلا كاهش نداده ايم و بي سوادي وبي معلوماتي دانش اموزان راهم گسترش داده ايم . (2635466) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۳۱:۱۴
اقایان وقتی این مشکلات حل می سود که اقایان باور کنند اموزش وپرورش اصل است ووزیراموزش وپرورش مثل وزیر ئفت جیبی پرپول داشته باشد اقای فانی بانداشتن اعتبار وبودجه چه کاری می تواند انجام دهد انصاف داشته باشیم (2502128) (alef-17)
 
کوشکی
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۱:۱۹:۰۴
وضعیت معیشتی معلمان بسیار ضعیف است و منزلت معلمان به معیشت آنها بستگی دارد آقای وزیر فقط شعار درمانی میکند. (2515803) (alef-17)
 
كوشكي
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۰۹:۳۸:۱۳
افزايش حقوق كارمندان 14 درصد اعلام شد. اين بود تدبير واميد (2536067) (alef-3)
 
دبیرباسابقه
۱۳۹۳-۱۰-۲۳ ۱۹:۲۶:۰۵
اقای فانی شماکه می فرماییدبودجه نداریم پس چرااین مجتمع های روستایی که هیچ مشکلی ازمدارس راکه حل نمکنندبماندپولهای کلان مملکت راتحت عنوان حق مییرومعاونی ماهیانه می گیرند.افسوس ازکمترین کاروفقط برای مدارس طفیلی وسربار شده اندوحداقل مدیران مدارس که باپست معاونی مدارس رابا همه زحمات وبدون بودجه می کشندومدرسه رامی چرخونندپست شان رابه مدیرتبدیل کنید دسرانه مدارس رامستقیماً به حساب شان بریزیدتابتوانندحداقل قبوض اب وبرق و...رابپردازند واین مجتمع هارابساطشان راجمع کنیدبخداکلی به نفع مدارسه وصرفه جویی زیادی هم خواهدشد. (2609023) (alef-13)
 
معلم
۱۳۹۳-۱۰-۲۳ ۱۹:۳۰:۲۹
این مجتمع های روستایی راهرچه زودترمنحل کمیین بنفع آموزش وپرورشه چراکه تنبل ترین ،ناکارامدترین بی تجربه ترین افرادراگذاشتن مدیرومعاون وبرای مدارس مشکلی حل نمی کنندکه هیچ بلکه برمشکلات انان می افزایندوروندمسایل ذاداری راکندتروپیچیده ترمی کنندوفقط ادعادارندوبس. (2609039) (alef-13)
 
آموزگار
۱۳۹۳-۱۰-۲۹ ۰۱:۰۳:۳۱
رضا جان !می دانی وزیری که نمی گذارن یا نمی تواند کار کند،در تمام دنیا رسم اینست که فداکاری کند،و ضمن بیان واقعی دلیل استعفای خود ،استعفا دهد،مسول آموزش یک نسل است شوخی بردار نیست. (2618126) (alef-13)
 
محدثه رحيمي
۱۳۹۳-۱۱-۰۳ ۲۱:۲۳:۵۳
مشكل مابااقاي وزيرنيست بحث ما تربيت دانش اموزان است تعليم علمي وعملي نه ازنوع شعار مردم مافرق بين شعا و واقعيت روخوب مي فهمند كتاب ها ي دوره موتوسطه مامشكل داره مخصوص رشته انساني كه مادررشته هاست اينده ايران قراره دست محصلين اين رشته باشه يعني شماخودتو قضاوت كنيد (2627682) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۰۴ ۲۱:۱۳:۵۳
باور می کنید شاگردام توی کلاس مسخره ام می کنن؟ از لباس های کهنه ام گرفته تا این که ماشین ندارم و با هزار بدبختی و مصیبت خودم رو به بالای تپه ها می رسونم. بعضی شاگردام پول بابشون رو به رخم می کشن. بعضیا با نیشخند می گن آقا چقدر پول می گیری؟ هیچ دانش اموزی توی کلاس از ادم حساب نمی بره وقتی ارزش یک معلم در این مملکت از کارگر و راننده کمتره. (2630088) (alef-13)
 
اميد-ن
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۲۲:۲۵:۴۹
به نام خدا
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست آنچه البته به جايي نرسد فرياد است
همكاران عزيز حيطه ي آموزش وپرورش به حق حيطه ي ما فرهنگيان است و اگر دل ما براي آن نسوزد خاطر جمع باشيد كه هيچكس بر آن دل نخواهد سوزاند . البته هركس به اندازه توان خود ‹ آّب دريا را اگر نتوان كشيد هم به قدر تشنگي بايد چشيد › جاي بسي خوشحالي است كه جناب آقاي فاني وزير محترم فعلي خود از فرهنگيان رسمي و قديمي هستند كه خوشبختانه لااقل از ابتداي پيروزي انقلاب بر مصدر بالاترين امور اين وزارتخانه بوده و هستند و حتما درد آشناي اين مجموعه بوده وهستند چرا كه يكي از شرايط داشتن اين سمت حتما آشنايي به ضعف و قوت آن بايد باشد . ازايشان رفاه معلم نخواهيد كه خود حتما مثل من و شما حقوق مي گيرند و فرزندانشان مثل فرزندان من و شما و هزاران هزار فرهنگي ديگرزندگي مي كنند. اما ازايشان بخواهيد كه من وشما لااقل در كلاس به خوبي اداي وظيفه مي كنيم . ايشان در جهت حفظ حرمت معنوي معلم و دانش آموز چه اقدام هايي اعمال كرده اند ؟آيا جايگاه علمي دانش آموزان ؛ محتواي علمي كتب درسي و مهمتر از همه ارزش هاي اخلاقي دانش آموزان كه يكي از رسالت هاي اصلي اين وزارت خانه هست با سالهاي پيش قابل مقايسه هست ؟ البته اگر ايشان مدعي واقعي ارتقا در هر سطحي باشند من و شما به طور مستند پاسخگو خواهيم بود و اگر نتوانيم خلاف آن را ثابت كنيم لا اقل اين شهامت معلمي را خواهيم داشت كه عذر خواهي خودمان را به عرض ايشان و ديگران اعلام داريم. (2696472) (alef-13)
 
ق-ن
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۲۳:۴۵:۱۹
طرح وبررسي يك معضل
عدم توجه به مسائل رفاهي معلمان يكي از معضلات بزرگ آموزش و پرورش است كه انكار آن ساده انديشي است . يادم هست يك روزيكشنبه آخر وقت كه زنگ خانه هارا زده بوديم و مدرسه هم دوشيفت بود جلو دفتر ايستاده بودم دانش آموزي آمد و از دبير شيمي خود يك سئوال درسي كرد . دبير محترم انگار كه من مدير را نمي بيند و يا انگار كه من نمي شنوم و يا عمدا مي خواست كه من بشنوم با تمام وجود در جواب دانش آموز گفت: چند دفعه به شما بگويم كه روز يكشنبه از من سئوال نكنيد ! ضمن اين كه اين دبير محترم فقط همين يك روز را در اين مدرسه درس داشت و معلم خوبي هم بود دست ايشان را گرفتم و بردم توي دفتر سئوال كردم عزيزم چرا روز يكشنبه نبايد سئوال كنند در جواب گفت آقاي مدير دو تا از بچه هاي من دانشجوي دانشگاه آزادند ومن امروز 12 ساعت يعني 6 جلسه كلاس رفتم ديگه ناي حرف زدن ندارم كه بعد از كلاس هم جواب بدهم و الا ميدانم كه اين طفلي ها وقت ديگري هم براي سئوال كردن ندارند تعداد دانش آموزان كلاس هم 33نفرند ولي چكار كنم ؟ اگر تامين باشم كه در حد موظف به كلاس بروم حتما با روحيه ،بانشاط و سرحالم و بچه ها استفاده بيشتري خواهند داشت !من مدير چه جوابي داشتم كه بگويم به كسي كه هم درد را مي داند و هم درمان را فقط گفتم تو انتظار داري كه همكار ديگري در مدرسه ديگري به فرزند من و تو همين جواب را بدهد ؟ گفت اصلا و ابدا ! آقاي فاني بفرمائيد كه جنابعالي كه از اول پيروزي انقلاب در وزارت خانه مسئوليت داشتيد براي اين معضل و معضلات فراوان ديگر نظير اين كه كم هم نيستند چه كار كرده و چه كار مي توانند بكنند . اين جواب را همه مي دانيم كه كسي دعوت نكرده كه معلم شويد حالا كه شديم و دوست هم داريم كه باشيم و خوبشم باشيم چه كار كنيم ؟ (2699812) (alef-13)
 
محمدی
۱۳۹۳-۱۲-۰۸ ۱۰:۴۳:۴۶
اگر در بر همین پاشنه باشد با توجه به تورم موجود هزینه دانشگاه ، ومدرسه ی فرزندانمان که بماند ازسیر کردن شکممان هم عاجز خواهیم شد و خدا می داند که برای رفع نیازهای اولیه اهل و عیال چکار که باید نکنیم . (2709127) (alef-3)
 
ر-ن
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۲۱:۴۳:۴۱
زماني كه ما باورداريم كه لامعاش له لامعاد له (كسي را كه معاش نيست معاد نيست )چگونه مي توانيم انتظار داشته باشيم كه معلم به جاي معاش زن و فرزندش به فكر جواب سئوال دانش آموز و يا افزايش كيفيت آموزش باشد . براي همين است كه خودمسئولين هم به جاي بالا بردن كيفيت اموزش به فكر پاك كردن صورت مساله هستند . و مي بينيم كه هم آقاي حاجي بابايي و هم آقاي فاني در جهت جلو گيري از افت تحصيلي گام مثبتي برنداشته اند طبيعي قضيه هم همين است زيرا از قديم گفته اند بي مايه فايده اي ندارد . (2863042) (alef-11)
 
فرهنگی
۱۳۹۴-۰۳-۲۱ ۱۰:۴۶:۵۲
مدارس رها شده بود امسال بکلی به قهقرای مدیریت رفته. مدرسه ای که 35 سال است پسرانه بوده به یک شب با مدرسه ی دخترانه جایشان عوض می شود! گذشته از ملاحظات امنیتی و کنترلی که مدارس دخترانه نیاز دارد و باعث هزینه شدن دوباره ی بودجه ی سنگین برای نصب حفاظ و برقراری امنیت در مدرسه ی جدید خواهد شد محصلان سابق که برای دریافت مدارک تحصیلی مراجعه می کنند و اولیا را سردرگم می کنند و در این میانه ی جابجا شدن مدارس حجم بالایی از اموال بیت المال نابود و از حیز انتفاع ساقط می شود. اینست که آموزش و پرورش در اثر این سوء مدیریتهای بخش اداری خود دائما مقروض و بدهکار است. مشکل آموزش و پرورش چیزی نیست الا تصمیمات یک شبه و غلط و در یک کلام سوء مدیریت نهادینه شده. (2955998) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.