نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 222815
این فوتبال مریض و اطبای بی جواز‎
بخش تعاملی الف - اصغر رفاهی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۵۶
لیگ برتر فوتبال رو به پایان است و خیلی ها درگیر خود طبیب بینی. اینکه فوتبال داخلی گرفتار بلبشوی درمان طلبی است شکی در آن نیست. فوتبال باشگاهی کشور به خاطر بی مسئولیتی، بی تدبیری، کم کاری و حتی می شود گفت خیانت بالا نشین های یقه سفید به جایی رسیده که هر کسی از راه رسیده برایش دارویی تجویز می کند. گو اینکه این فوتبال مریضی است که دکترها جوابش کرده باشند. هر قلم دارویی برایش نسخه می شود.

اینکه فوتبالیست ها از بیت المال پول های هنگفت نصیبشان می شود تنها مجرمی که می شود برایش متهم کرد دولت است و دولت. اصلا چرا تیم هایی مثل پرسپولیس و استقلال که پشتوانه مردمی قوی دارند دولتی باشند؟ دولتی ها هر جوابی داشته باشند مردم این را از عقل خود جواب می گیرند که برای بازی های سیاسی دولتمردان، نیاز به خیل عظیم هوادارانی است که شورای های اسلامی کلان شهرها و مجلس شورای اسلامی را با آرای متعصبانه صاحب کرسی نشین هایی بکنند که متولی باشگاهشان می خواهد.

اما اطبای بی جواز فوتبال. این اطبا با نسخه هایی که از سلف افکارسوخته خود دارند تنها فوتبالیست هایی را متهم قراردادهای میلیاردی و چند صد میلیونی می کنند که وجودشان دلیل سرگرمی خیل عظیمی از جوانان این کشور هستند. آقایان با افکارشان خواستار خصوصی سازی فوتبال هستند. انگار بازیکنی مثل سید جلال حسینی که بهترین مدافع حال حاظر کشورمان می باشد و آندرانیک تیموریان که یکی از بهترین های خط هافبک ایران، با رقم قراردادی مساوی با بازیکنان جوان و بی تجربه دیگر حاضر به ادامه فوتبال در ایران خواهند بود. یا بازیکنانی مثل محسن مسلما ، پیام صادقیان، امید عالی شاه و عباس زاده تیم پرسپولیس یا بیک زاده، محمد قاضی، عمران زاده و ... تیم استقلال یا علی کریمی و کریم انصاری فرد تیم تراکتورسازی یا دیگر جوان هایی که خودشان را به عنوان پدیده در لیگ نشان داده اند و حتی سرمربی هایی مثل دایی، قلعه نویی، کرانچار، تونی، جلالی، فرکی و امثالهم با خواسته این آقایان اطبای بی جواز، با قراردادهای ۲۰۰ یا ۳۰۰ میلیونی در لیگ ایران به فعالیت خود ادامه می دهند.

کافی است مدیریت این فوتبال را به این آقایان اطبا بسپاریم تا لیگ های متوسط کشورهای حاشیه خلیج فارس را در سایه کوچ دسته جمعی فوتبالیست های ایرانی معتبرسازی کنند. جای اسف اینجا است که همه اطبای این فوتبال مریض، خواستار تصمیمات خلق الساعه هستند و اسف اینکه در کشوری که اغلب جوان ها گرفتار مشکلات مالی هستند با به میان کشیدن کلمه بیت المال و جریحه دار کردن احساسات جوان ها، آماده کشیدن ماشه تیرخلاص به این فوتبال بیمار هستند.

مسئولان فوتبال که اعلام کرده اند قراردادهای سال آینده فوتبال با توجه به سقف قراردادها به صورت شفاف اعلام عمومی خواهد شد می توانند از مسئولین لیگ های کم جان عربی خواستار دستخوش باشند که موج کوچ فوتبالیست های وطنی به این لیگ ها مرهون تصمیمات آزمون و خطای آنجنابان خواهد بود. اینکه سال های سال باشگاه های کشور به صورت دولتی اداره بشوند و به یکباره مثل فرزند جیره خواری که از والدین خود درس سرپا ایستادن یاد نگرفته به حال خود رها شود نتیجه اش نابودی است. بستر سازی، بنیه سازی ساختاری و در حالت کلی، آماده سازی تیم ها برای خصوصی سازی کاری نیست که دو روزه به سرانجام برسد.
کلمات کلیدی : اصغر رفاهی
 
سین
۱۳۹۳-۰۱-۳۰ ۰۸:۰۷:۱۶
باسلام وهزینه این بیمار از جیب امثال مردم بشاگرد (2087468) (alef-10)