نظر منتشر شده
۸۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 239548
استدلال های جدید علیه سازمان برنامه؛
با وجود عقل و منطق، دیگر نیازی به سازمان مدیریت نیست
بخش داخلی الف، 6 شهریور 93
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۶ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۱۳
با عنايت به اينكه عملكرد دولت نشان مي‌دهد كه در زمينه تصميم‌گيري، استفاده از دانش و پيمودن مسير درست، عقلاني و منطقي عمل كرده است، در شرايطي كه اين دو عنصر در دولت موجود است، ديگر نيازي به سازمان مديريت و برنامه‌ريزي نيست.

به گزارش "الف"، خواندن این جملات ممکن است مخاطب را به این تصور بیاندازد که گوینده آن، محمود احمدی نژاد یا یکی از حامیان اقتصادی وی است و زمان بیان این سخنان نیز در سال 1386 در توجیه انحلال سازمان برنامه بوده است.

اما برخلاف تصور، چنین استدلال هایی، از زبان اقتصاددانان حامی دولت یازدهم و در توضیح عدم نیاز به سازمان برنامه بیان می شود.

واقعیت آن است که در ادامه تعلل دولت در تشکیل سازمان برنامه، به تدریج، اقتصاددانان حامی دولت نیز انگیزه های واقعی این اقدام را صریح تر بیان می کنند.

در جدیدترین اظهارات، سعيد ليلاز، از اقتصاددانان اصلاح طلب، درخصوص وعده دولت براي احياي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كه قرار بوده در ۱۰۰روز اول دولت محقق شود و بعد از گذشت يك‌سال همچنان رخ نداده، می گوید: وجود يا عدم سازمان مديريت و برنامه‌ريزي را فاقد خاصيت روشني مي‌بينم و ميان بود و نبود آن تفاوت خاصي قائل نيستم. شواهد درخصوص ۷۰ سال فعاليت سازمان مديريت و برنامه‌ريزي در ايران نشان مي‌دهد اقتصاد ايران در مقايسه با كشورهاي داراي منابع نفتي و فاقد منابع نفت رشد قابل توجه و خاصي نداشته است. چنان كه در دوره‌هاي قبل و بعد از انقلاب هيچگاه رشد اقتصادي ايران در مقايسه با كشورهاي منطقه خاورميانه و همسايه همچون تركيه، هند وپاكستان بالاتر از آنها نبوده است. اين كشورها هيچ كدام سازماني با عنوان و ساختار مديريت و برنامه‌ريزي نداشته‌اند.

ليلاز در گفتگو با روزنامه تعادل، با بيان اينكه روند يك سال گذشته دولت نشان مي‌دهد وقايع اقتصادي مثبتي رخ داده، افزود: دولت در يك سال گذشته توانست اقتصاد را به سمتي پيش ببرد كه نرخ تورم كاهش يافته و رشد اقتصادي نيز روندي مثبت طي كرد، اين اتفاقات در شرايطي رخ داد كه سازمان مديريت و برنامه‌ريزي وجود نداشت، اين رويه نشان مي‌دهد كه حضور سازمان با ساختار قبلي كاركرد مثبتي ندارد. به نظر مي رسد دست كم در يك سال اخير دولت بدون سازمان مديريت و برنامه‌ريزي بهتر نتيجه گرفته است. با توجه به اينكه كاركرد سازمان ارايه دانش كافي به دولت و نشان‌دادن راه وايجاد هماهنگي است و همچنين با عنايت به اينكه عملكرد و كارنامه يك ساله دولت نشان مي‌دهد كه در زمينه تصميم‌گيري، استفاده از دانش و پيمودن مسير درست، عقلاني و منطقي عمل كرده است در شرايطي كه اين دو عنصر در دولت موجود است، ديگر نيازي به سازمان مديريت و برنامه‌ريزي نيست. دولت با توجه به شرايط اقتصادي كشور وچالش‌هاي موجود، جمعي از كارشناسان را گرد هم آورد و موفق شد، سياست‌هاي كاربردي را براي خروج غيرتورمي از ركود اقتصادي ارايه دهد. سازمان مديريت و برنامه‌ريزي در دوره‌هاي مختلف فعاليت خود قصد داشته به عنوان عقل دولت و هيات وزيران نقش ايفا كند كه همواره محل كشمكش بوده است. تصميم‌گيري تنها وقتي دولت يا نماينده آن قادر نيست و اجازه ندارد در امور مربوط به فعاليت‌هاي فرهنگي، امنيتي و نيروهاي مسلح نظر دهد و تسلطي در كل اقتصاد ندارد، رسما از اعتبار مي‌افتد و كاركرد اصلي خود را از دست مي‌دهد.

وی در ادامه تاکید می کند: به نظر مي‌رسد، رييس‌جمهوري نيز در عمل متوجه شده كه وجود سازمان با روال و ساختار پيشين صلاح نيست و در صورت ايجاد سازمان مديريت و برنامه‌ريزي جديد بايد ساختار تازه‌يي براي آن در نظر گرفت كه به دليل اينكه فوريتي براي آن وجود ندارد، نياز نيست دولت براي ايجاد سازمان جديد عجله به خرج دهد. در ايران برنامه‌هاي كوتاه‌مدت و يك‌ ساله بيش از برنامه‌هاي بلندمدت قابليت اجرايي شدن دارد و نتيجه‌بخش است حتي در بسته تنظيم شده درخصوص خروج از ركود، دولت سياست‌هاي خود را براي يك دوره ۱۸ماهه تنظيم كرده كه به نظرم ۶ ماه آن زياد است. در ايران تلاطم‌هاي سياسي و اقتصادي خارج از كنترل دولت و مرزهاي ملي است، سياست‌هاي خارجي در كنترل دولت نيست و نوسانات شديد نفت و ژئوپليتيك نيز همواره بر مسائل اقتصادي و سياسي كشور همچنين بر بودجه سالانه تاثير مي‌گذارد از اين جهت تنظيم برنامه‌هاي بلندمدت غلط است. چنان كه تنظيم چنين برنامه‌هايي دركشورهاي توسعه يافته مرسوم نيست و دولت‌ها بر اساس نقشه‌هاي كلي برنامه‌ريزي كرده و سياست‌گذاري مي‌كنند. در سازمان‌ها و نهادهاي مختلف كشور دفاتر مطالعاتي وجود دارد كه درخصوص موضوعات مختلف تحقيق و بررسي انجام مي‌دهند، اما هيچ يك از اين تحقيقات و مطالعات به كار گرفته نمي‌شود و به اجرا در نمي‌آيد و در بررسي عملكرد سازمان‌ها مشخص مي‌شود كه فاصله عميقي بين مطالعات و ارايه سياست‌ها و عملكرد آن سازمان‌ها وجود دارد. دولت ميلي به قانون‌گريزي ندارد و با توجه به وضعيت كشور، امكان و توان قانون‌گريزي را هم ندارد. در يك سال گذشته با توجه به كسري شديد بودجه، تنها با انضباط شديد مالي توانسته كشور را اداره كند و نرخ تورم را از ۴۵درصد به ۱۴درصد كاهش دهد. حتي برخي معتقد هستند در دولت احمدي‌نژاد نيز براي فرار از قانون‌گريزي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي منحل شد درحالي كه عملكرد دولت‌هاي نهم و دهم نشان مي‌دهد با وجود و عدم سازمان مديريت، مجلس و قوه قضاييه نيز از قانون تمرد مي‌كرد و هيچ‌يك از اين سازمان‌ها و قوا عاملي براي تمكين او به قانون محسوب نمي‌شد.

چندی پیش نیز حسن درگاهی، از اقتصاددانان دیگر اصلاح طلب، ضمن تاکید بر این نکته که دیگر پشتوانه کارشناسی و موقعیت نهادی سازمان برنامه در نظام تصمیم گیری اقتصاد کشور وجود ندارد و با توجه به اینکه احیای دستگاه کارشناسی سازمان برنامه و یا هر نهادی معادل آن با شرح وظایف جدید و مورد نیاز کشور نیازمند زمان کافی است، پیشنهاد کرده بود که "ساختار جدیدی از نظام تصمیم گیری اقتصادی در درون دولت شکل بگیرد تا تدوین، هماهنگی های بین بخشی و در نهایت نظارت بر اجرای برنامه خروج از رکود را عهده دار باشد".

اقدامات اخیر دولت در سپردن امور برنامه ریزی به گروهی خارج از سازمان برنامه نیز نشان می دهد که مهمترین وعده دولت در سر و شکل دادن به نهاد برنامه و بودجه ریزی کشور عملا از اولویت تصمیم گیری خارج شده است.
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۲۱:۳۴
کاملا درسته چون در زمان احمدی نژاد اصلا منطق حاکم نبود هزینه احیای این سازمان ب زیادی به دوش دولت خواهد بود (2346101) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۴۶:۰۶
متاسفانه گاهی یه ادم نا اگاه سنگی را داخل چاه میندازه که هزار تا عاقل نمیتونن درش بیارن حال حکایت این سازمانه که برادر عزیز در دوره قبل کاری کرده که هم هزینه کلانی تحمیل میکنه هم ردسرهای مختلف قانونی برای دولت داره. از عدم احیای این سازمان هم مخالفان حداکثر بهره برداری را می کنند. (2346151) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۴۶:۰۵
دولت جدید ادامه دولت احمدی نژاد با تعدادی چهره جدید است.
ینرا از وچود مدیریتهای اجرایی احمدی نژاد در بخشهای مهم اقتصادی می توان دریافت. لذا من تعجبی از این خبر نمی کنم. (2346290) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۲:۲۲:۰۳
دقیقا روحانی دارد جا پای احمدی نژاد می گذارد با ژست بهتر (2346483) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۷:۲۹:۲۶
به اعتقاد من هم دقیقا روحانی دارد جا پای احمدی نژاد می گذارد
روحانی ماکت کوچک احمدی نژاد است، با همان روحیه و با همان اهداف (2346848) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۲۱:۱۹:۰۶
بزرگان همین را می خواهند و روحانی ناچار باید گردن نهد. این حرفهای لیلاز هم فقط برای حفظ آبروست و آرامش جامعه.
بعد از روی کار آمدن احمدی نژاد، ایران وارد عرصه ای شده است که برگشت ناپذیر است. (2347077) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۷ ۱۴:۲۸:۱۶
دقیقا هم اینکه که روحانی اقدامی در جهت خواست ورضایت مردم می کند قدرتی جلوی او را گرفته و وادار میشود همان روش دوره احمدی نژاد را برود !! (2347655) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۰۸:۴۵:۰۴
اگه اينطوري باشه دفعه ديگه راي نمياره و اولين و آخرين بارش ميشه حالا تو اين دوسال مونده هركاري خواست بكنه ميخواد سيستم بازرسي رو سفت و سخت ( الته بازرسها خودشون نياز به تعهد واصلاح ديني دارند والا وظيفشونو انجام ميدادن و كار به اينجها نميكشيد )كنه و جلوي دزدي بعضي مديرا را بگيره يا مديراي مونده از زمان احمدي نژاد رو كه هنوز دزدي ميكنن را اخراج كنه يا تورم را بياره پائين حالا هركاري دلش خواست بكنه دوسال مثل باد ميگذره و..... (2348332) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۲۵:۵۷
چه نظریه ای؟؟؟؟
چون عقل و منطق هست مجلس نمیخوایم!
چون عقل و منطق هست قوه قضائیه نمیخوایم!!
پس نتیجه میگیریم چون عقل و منطق هست دولت هم نمیخوایم
اینا واقعا عقل کل اند!!!! (2346236) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۱:۱۵:۵۱
حالا تکلیف چیست ده سال دیگه یکی مثل احمدی نژاد پیدا شد باز روز از نو و از بین رفتن اقتصاد پس بهتر است چاره کار امروز کرد. (2346344) (alef-17)
 
بازنشسته فرهنگی
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۲:۰۴:۳۸
اگر سازمان برنامه و بودجه احیا بشه، ممکن است اون احمدی نژاد ده سال بعد باز هم سازمان را منحل کنه یعنی باز روز از نو و روزی از نو. به نظر بنده باید سازمان را با ساختار جدید منطقی و به روز، احیا و راه کاری اندیشید که انحلال آنرا ناممکن سازد (2346457) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۹:۰۹:۲۹
پس عملکرد احمدی نژاد در انحلال سازمان مدیریت درست بوده ! و اون همه فحاشی علیه او به بهانه انحلال سازمان مدیریت فقط برای کسب رای بود!
باز خوبه احمدی نژاد صدافت داشت و میگفت سازمان مدیریت کارایی نداره باید ساختارش عوض بشه و سعی ش را هم کرد اما این آقایون به دروغ به مردم گفتند سازمان مدیریت را احیا می کنیم و مثل باقی وعده ها انجام نشد. از اسم "برنامه ریزی" سوء استفاده می کنند تا مردم را فریب دهند.

این عبارت را ببینید :
"در يك سال گذشته با توجه به كسري شديد بودجه، تنها با انضباط شديد مالي توانسته كشور را اداره كند و نرخ تورم را از ۴۵درصد به ۱۴درصد كاهش دهد."

می بینید ! تورم شده 14 درصد !!! اینجوری که دارن پیش میرن تا آخر دولت تورم ، منفی میشه !!!
منظورش از تورم 14 درصد تورم نقطه به نقطه است ! یادتون هست که ؟! احمدی نژاد که میگفت تورم نقطه به نقطه ، بهش میگفتن دروغگو ! میگفتن این تورم نقطه به نقطه ملاک نیست .... اما ظاهرا خیلی چیزهای بد در آن دولت در این دولت خوب شده ! (2346956) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۵:۲۳:۰۲
این دوستان در دولت قبل که کاری نکردند فقط یه تعداد مشکل درست کردند حالا همونها نمیذارن دولت کار کنه و مشکلات رو رفع کنه دقیقا همونها الان اومدن و طلبکار هستند واقعا حکایت عجیبی است این وضعیت الان ما.
عزیز من خب شما که در دولت قبل کاری نکردید الان دوباره چرا اومدین دارید گیر میدهید؟واقعا موضع شما چیست؟به رای مرذم احترام بذارید اجازه بدهید دولت کارش رو انجام بدهد در پایان 8 سال هم بیایید انتقاد کنید.
در دوره خاتمی هم همین دوستان اجازه حرکت به دولت نمیدادنند.
واقعا تمومی نداره این بهانه های بنی اسراییلی دوستان
دست بردارید یه کم دلتون به حال کشور بسوزه اجازه بدهید دولت کارش رو انجام بدهد.
شما زمانی که باید انتقاد می کردی که نکردی حالا که بنا اومده داره خونه خراب شده رو میسازه دایم داری در همه جا کار را کند می کنید
حتما دولت دلیلی دارد به احتمال زیاد هزینه احیا بسیار زیاده و مشکلات مختلف هم هست دست بردارید.
بینکم و بین الله اگر در فردای قیامت ازتون سوال شد چه جوابی دارید بدهید؟هزاران جوان هستند ازدواج نکرده اند هزاران ادم داریم به نان شب محتاج هستند یه کم دلتون به حال فردای قیامتتون بسوزه (2346723) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۰:۵۹:۵۸
خيلي دلم ميخواست به نظرات جوابي ندم اما فقط تونستم تا اينجا تحمل كنم!
دوست عزيز، ايراني واقعي، اقتصاددان، استاد و ... :
1. سالها با وجود چنين سازماني مملكت اداره ميشد اما هر سال آينده مبهم‌تر!
2. دو دولت با دو رويكرد متفاوت عملكرد يكساني با اين سازمان داشتند(جدا از بحثهاي انتخاباتي) اما شما ساز خودت را ميزني و طبق معمول بيشتر از بقيه ميفهمي!
3. مسئولان دولت فعلي دلايل خودشون را رسما اعلام كردند، ظاهرا شما قبول نداريد و دلايل ديگري بيان ميكنيد(باز هم شما بيشتر ميفهميد)
4. بدترين قسمت كامنت شما برخورد دوگانه با دو دولت بر سر موضوعي واحد است كه نشان از عدم انصاف و عدالت شماست!
البته شما هم خيلي زياد ميفهميد و به همين دليل از شما درخواست دارم مانند اكثر ايرانيها ار جمله خودم كمي در مورد فيوژن و جوش هسته‌اي و فوتبال و كلا مابقي مسايل روزمره نظر ارائه كنيد تا مردم از نعمت دانش شما بي بهره نباشند! (2348535) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۶:۰۶:۴۰
یعنی اونموقع اقایون نمی دونستند که همش دم از احیا میزدند؟؟؟
نه داداش مهم گرفتن رای بود که گرفتن دمشون گرم (2346775) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۷ ۱۴:۲۴:۱۱
"با وجود عقل و منطق نیازی به سازمان مدیریت نیست."

من فکر نکنم خود دولت این نظر رو قبول داشته باشه. حالا دلیل اینکه پس از وعدۀ 100 روزه و گذشت یکسال این سازمان احیا نشده را باید از دولت پرسید، به احتمال زیاد یه جواب منطقی داره.

من وقتی تیتر این خبر رو خوندم و متوجه شدم از زبان یه کارشناس اقتصادیه!!! کم مونده بود برم توی افق محو بشم. آخه این چه جمله ای برادر من!!!!!!!!!.

مسلماً با وجود عقل و منطق هم نیاز به مدیریت هست و هم برنامه ریزی. یه مثال واضح: فرض کنید شما چندین منبع درآمد دارید و این منابع را باید در جاهای مختلف هزینه کنید. اگه این منابع و هزینه ها از یه حدی بیشتر بشن، عقل و منطق حکم میکنه که یه گروه مشاور و یه گروه حسابرس استخدام کنید تا بتونید از طریق برنامه ریزی و انضباط مالی، منابع خود را افزایش و هزینه ها را کاهش دهید وگرنه ورشکسته میشید یا در حالت خوبش پیشرفت خاصی نمیکنید. حالا وقتی با یه مجموعۀ بزرگتر مثل دولت طرف هستیم که دارای منابع عظیم و هزینه های سرسام آور است این کار باید به صورت سیستماتیک و تخصصی و بدور از جنجال و هیاهوهای سیاسی (مخصوصاً لجبازیهای سیاسی که در چند ساله اخیر در عرصه های مختلف فرهنگی، ورزشی، هنری و اقتصادی در کشور ما مد شده) انجام بشه و این امر ممکن نیست جز در قالب یک سازمان تخصصی (همونطور که در همۀ کشورهای پیشرفته این سازمان با اسامی و نامهای مختلف وجود دارد).

ضمناً در جواب این دوست عزیز که فرمودند:"کاملا درسته چون در زمان احمدی نژاد اصلا منطق حاکم نبود هزینه احیای این سازمان ب زیادی به دوش دولت خواهد بود (2346101) (alef-17)" باید عرض کنم که درسته هزینۀ احیای این سازمان زیاده ولی باید در نظر داشت که در علم اقتصاد نسبت "فایده به هزینه" مهم است و مطمئناً فواید این سازمان برای کشور خیلی بیشتر از هزینه های آن است. همچنین باید کاری کرد که این سازمان غیر قابل انحلال باشه تا اگر در دوره های آینده ریاست جمهوری شخصی همانند کسی که شما مثال زدید رییس جمهور شد، قادر به انحلال این سازمان مترقی نباشد وگرنه هر شخص از دیدگاه خودش دارای عقل و منطق کافیست و معیاری برای تعیین آن وجود ندارد همانطور که فتحلی شاه قاجار چنین تصوری از خود داشت به طوری که هر جور و هر جا که دوست داشت پول مملکت رو خرج میکرد، بعدش هر جا کم میاورد خراج و مالیات میبست به مردم.

به امید پیشرفت های روزافزون با حرکت سیستماتیک دولت و ملت در قالب برنامه ای مدون و پیشرفته. (دست به دست هم دهیم به مهر، میهن خویش را کنیم آباد) (2347648) (alef-3)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۷:۱۶:۳۸
منطق یعنی ایستا و بدون تزلزل !منطق یعنی استدلال توام با عقلانیت ! در اداره امور یک کشور اثرات دراز مدت در نظر گرفته میشود نه کوتاه مدت ! زمینه رشد یک مملکت در پایداری اصول اولیه اقتصادی ، فرهنگی و سیاسی بر پایه جامعه شناسی بومی و نگرش دراز مدت در برنامه ریزی ، انسجام کلیه موازین و شاهراههای ترقی بوده وگرنه با تحلیل و تفسیر این آقا داعش که ضرف مدت کمی با سرانه حقوق حداقلی 500 دلار در سال یکی از بزرگترین امور اقتصادی را انجام داده ؟؟؟ 1- آیا پایداری درآمدها پابرجاست و مبتنی بر افق تامین در دراز مدت؟؟؟ 2- برنامه ریزی برای آینده صورت میگیرد یا برای نوک بینی؟ 3- مفهوم برنامه و مدیریت یعنی چی ؟؟؟ دوست عزیز جناحی صحبت کردن و طرفداری از تصمیم ناصحیح یعنی خیانت به کشور پس سنجیده صحبت و بحث کنیم!!!!! (2349484) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۲۳:۰۴
ما كارشناسان سازمان مديريت و برنامه ريزي استانها به آقاي روحاني فقط بابت قولي كه قرار شد سازمانو احيا كنه راي داديم .واقعا براي خودم متاسفم كه به حرفهاي ايشون اعتماد كردن. با ادغام سازمان تو استانداريها فقط يه سازمان تخصصي بي طرفو وارد بحثهاي سياسي كردن و باعث سر خوردگي كارشناسا شدن.كاش آقاي روحاني براي درد دل ما ارزش قائل مي شد.بالاخره پاي ايشو ن هم به بده بستونهاي سياسي باز شد (2346104) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۲۲:۳۲
اگه فقط به چنین دلیلی به یه کاندیدا تو انتخابات ریاست جمهوری ایران رای دادید مسلماً اشتباه کردید دوست عزیز! (2346228) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۷:۱۲:۱۶
روحانی فقط شعار داد! ملت هم به شعارهای گل و بلبلش رای دادن (2346834) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۷ ۲۱:۱۴:۰۸
شما منتظر احیای سازمان سابق هستید تا دوباره قدرت پیدا کنید و مغرورانه با پرسنل دیگر دستگاهها برخورد کنید (2348001) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۲۳:۱۸
باید عنوان این مقاله تصحیح شود: با بودن "تدبیر و امید " دیگر نیازی به سازمان برنامه و بودجه نیست.

سازمان برنامه و بودجه سنگی جلوی پای دولتها است. فرقی نمی کند احمدی نژاد باشد یا روحانی! (2346105) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۱:۰۱:۵۶
خيلي دلم ميخواد نظر شما رو در اين مورد قبل از دولت روحاني ميدونستم؟ (2348542) (alef-10)
 
مبتکر طرح های مثمر ثمر
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۲۳:۵۴
به نظر بنده با وجود عقل و منطق ؛ نیازی به صدا و سیما هم نیست . (2346109) (alef-17)
 
حقوقدان
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۴۴:۰۲
100 % موافقم .
موافقم با تبدیل عرصه و اعیان سازمان عریض و طویل صدا و سیما به فضای سبز و یا پارکینگ طبقاتی . (2346284) (alef-17)
 
علوی - تهران
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۱:۰۰:۳۳
فرودگاه مهر آباد رو منتقل کنند به صدا و سیما . (2346312) (alef-17)
 
کارمند سازمان صدا و سیما
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۵۱:۴۴
نیاز به صدا و سیما هست .
ولی صدا و سیمایی که صدای ملت باشد . صدا و سیمایی که رسانه ملی باشد و نه حلقوم یک طیف خاص سیاسی . (2346303) (alef-17)
 
نکته سنج
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۲:۰۸:۴۵
برای این کار بهتر است رئیس صدا و سیما توسط شورایی مرکب از روسای سه قوه انتخاب شود. البته آماده کردن بستر این کار نیاز به راهکارهای قانونی دارد. (2346461) (alef-17)
 
معتقد به کارایی
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۱:۰۴:۱۰
اگر بخواهیم عقل و منطق را معیار قرار دهیم ، تقریبا" از 90% سازمان ها و ارگان های موجود حال حاضر بی نیاز خواهیم شد . (2346319) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۱:۰۵:۱۲
صدا سیما از طریق مزایده به بخش خصوصی واگذار شود . (2346323) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۱:۴۳:۱۳
مُفت اش هم ؛ گران است .
بنده در این مزایده شرکت نخواهم کرد . (2346401) (alef-17)
 
رجبی
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۳۰:۵۲
با وجود عقل و منطق نیازی به حذف ایرانی ها از دریافت حق مسلمشون ( یارانه ) نیست . (2346118) (alef-17)
 
مهناز نیازی خواه
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۵۳:۳۱
تومیدونی وقتی مجلس تصویب کنه طرحی را اگه دولت انجام نده یعنی چی؟؟؟خب توکه ساده ترین اصول مدنی را نمیدونی چرا میای نظر میدی؟؟؟؟؟ (2346171) (alef-17)
 
جواد
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۱۰:۴۴
خانم مهناز نیازی خواه خواهر من؛؛ من و خیلیهای دیگه تو این سایت از کاربران قدیمی این سایت هستیم و به نظرات همدیگه احترام می زاریم و اگه پاسخی به نظر یکی از کاربران داشتیم محترمانه نظرمیدیم و کسی رو به اینکه چیزی میدونه یا نمیدونه متهم نمیکنیم . پس لطفا اگر مخالف نظری هستین دلایلشو بفرمایند نه اینکه .... (2346208) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۳۳:۳۴
جواد خان:
ادبیات ایشان شبیه ادبیات آقای "شهروند انقلابی " است. این دو از این نظر در یک راستا قدم بر می دارند. (2346254) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۳۰:۳۳
خانم نیازی خواه:

بهتر است از القاب محترمانه در کامنتهایتان استفاده کنید واژه "شما" خیلی بهتر از واژه "تو " است.

ضمنا" شما که مخالفان خود را دائما" محکوم به ندانستن ،نفهمی و بی سوادی می کنید مبلغ خوبی برای هم اندیشان خودتان نیستید. (2346249) (alef-17)
 
مهسا بی نیاز
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۴۲:۲۳
خواهر گرامی !
سر کار خانم مهناز نیازی خواه !
ای داننده اصول مدنی !!!
خیلی از طرح ها و قوانینی رو که سالهاست مجلس تصویب کرده ؛ معطل مونده و اجرایی نشده .
شما که پیچیده ترین اصول مدنی رو از حفظ هستید !!!! سعی کنید نظرات دیگران را به سخره نگیرید . (2346280) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۳۲:۵۲
دولت قبل هم فكر ميكرد كه با عقل و منطق و درايت كشور را مديريت ميكرد هميشه و هميشه سازمان مديريت و برنامه ريزى بصورت مستقل و حتى بصورت وزارتخانه بايد وجود داشته باشد (2346122) (alef-17)
 
مهناز نیازی خواه
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۵۵:۱۸
البته مادر سال 92 بودجه با کمترین کسری اعمال شد ولی قبول دارم باید سازمان برنامه ریزی هرچه سریعتر تشکیل شه (2346178) (alef-17)
 
جواد
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۳۳:۱۱
یکی از راههای رسیدن دولت قبل به مقام دولت پاک که اکنون بوی تعفن و گند انواع فسادهای رخ داده در آن هر روز آشکارتر میشود حذف این سازمان بود . (2346124) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۳۸:۳۶
احمدی نژاد شرمنده ایم
دقیقا به خاطر همان کارهایی که دولت قبل بد نام شد در همین دولت تکرار می شود (2346135) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۵:۰۰:۴۱
بالاخره ما نفهمیدیم تعطیلی اون سازمان خوبه یا بده
احمدی نژاد کار خوبی کرده یا نکرده (2346704) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۵:۰۱:۴۰
ارای روحانی دوره بعد بسیار بیشتر خواهد بود اینو قاطعانه میگم (2346707) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۷ ۱۱:۰۳:۴۳
شب دراز است و قلندر بیدار (2347419) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۱:۰۹:۲۹
ما كه بخيل نيستيم! اما قول بديد كه اگر بازنده انتخابات بوديد مرد و مردونه باخت رو قبول كنيد و كشور رو به آشوب نكشيد! (2348557) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۴۲:۱۴
تازه رسیدن به سر خط ! همان کاری که احمدی نژاد کرد و آقایان به آن اعتراض می کردند ! می ترسیم دوباره همان کارهای احمدی نژاد به روشی دیگر به اجرا درآید ! چون این دولت که از خودش فکری نداره نگاه می کند که دولتهای گذشته چکار کردند و آنها هم همان کار را بکنند!!! (2346145) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۳۵:۲۳
برادر من احمدی نژاد کجا با عقل و منطق و بر اساس دانش اقتصاد تصمیم میگرفت؟ یادتون رفته طرح بنگاههای زودبازده رو که میلیاردها تومان وام به مردم داده شد ولی نتیجه ای جز تورم در کشور نداشت؟ سهام عدالت که فقط شعار بود و بس! یارانه هم که از اساس اشتباه بود و دولت احمدی نژاد هم مونده بود چطوری توقعی که ایجاد کرده را پاسخگو باشه که نهایتاً منجر به کسری بودجه هر ساله دولت و استقراض از بانک مرکزی و دستبرد دولت به حسابهای بانکی مردم و ... شد!
مشکل احمدی نژاد این بود که هر مشاور یا وزیری که مخالف خواست و تصمیم خودش مشاوره میداد یا عمل میکرد، عزل میکرد. سازمان برنامه و بودجه هم سیاستهای غلط دولت رو به ایشون گوشزد میکرد که نهایتاً منجر به انحلال این سازمان شد! عزل طهماسب مظاهری، دانش جعفری، دستجردی، وزیری هامانه و خیلیهای دیگر هم نشان از مشاوره ناپذیر بودن شخصیت احمدی نژاد داشت که کشور از این موضوع به شدت متضرر شد. اگر اون موقع به احمدی نژاد میگفتند که سازمان برنامه و بودجه رو انحلال نکن، به این علت بود که احمدی نژاد نه به خاطر ایراداتی که به این سازمان وارد بود، بلکه به خاطر مخالفت نظر این سازمان با نظرات خودش اون رو منحل کرد! به همین راحتی!
اما درباره احیای مجدد سازمان برنامه و بودجه باید گفت که دولت نباید هیچ عجله ای در تشکیل سازمان برنامه و بودجه به شکل سابق به خرج بده و تحت تأثیر فضای عمومی قرار بگیره. الان بهترین فرصت برای بازبینی در شیوه به کارگیری این سازمان و تطبیق اون با نیازهای امروزی کشوره. دولت باید تعریف جدیدی از این سازمان و شرح وظایف و تاکتیکها و استراتژیهای این سازمان ارائه بده و شیوه تعامل و مشاوره این ارگان رو با وزارتخانه ها و نهادهای دولتی تنظیم و تعریف کنه و بعد، اقدام به تشکیل و بازگشایی مجدد این سازمان بکنه. دولت نباید تحت تأثیر رسانه ها و رقبای سیاسی قرار بگیره و بی گدار به آب بزنه، اول بازبینی و به روزسازی کارکرد سازمان برنامه و بودجه و بعد، احیای اون. این بیشتر به نفع جامعه است تا اینکه یه نهادی را رو هوا تشکیل بدن و تابلو سازمان برنامه و بودجه بالای اون بگذارند. (2346260) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۴۳:۵۶
واقعا برای من جالبه که اولا زمانی که احمدی نژاد سازمان رو منحل کرد حرفی نزدید بعد این نقطه ضعف دولت قبل را به عنوان یک بهانه قرار داده اید برای فشار اوردن به دولت جدید.
احیای این سازمان هزینه بسیار زیادی میخواهد شای دولت به این جمع بندی رسیده باشد که در شرایط کنونی با این هزینه زیادی که تحمیل می کند و مشکلات مختلف به دنبال احیای ان نرود.
حال این سوال را جواب بدهید که : در زمانی که دولت قبل سازمان را تعطیل کرد چرا چیزی نفرمودید؟
سوال بعد: ایا چیزی هم هست که مطالبه جدیدی باشد؟ به عبارت دیگر جمیع درخواستهایی که دارد همان خرابکاری های دولت قبل است حرف جدیدی هم دارید؟
سوال بعد: کجای دنیا تا حالا دیده اید که یه دولت بیاد کلی خرابی از خودش بجا بذاره بعد حامیانش همان خرابی ها را چماق کنند بر س دولت بعد؟ مثالی دارید؟
اصلا تک و نمونه هستید بخدا.
بهتره اینطور درخواستهایتان را مطرح بفرمایید:" اقای روحانی فلان مشکل را اقای احمدی نژاد در دولت قبل ایجاد کرده اند ما حامیان ایشان ضمن عذر خواهی و پذیرش قصور دولت قبل تقاضا داریم با توجه به عقل و تدبیری که دولت فعلی ارد این خرابکاری دولت قبل را مرمت نماید" نه اینکه طوری مطرح کنید گویی که دولت کنونی باعث و بانی مشکللات بوده (2346148) (alef-17)
 
مهناز نیازی خواه
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۴۶:۴۵
امیدوارم دوستان بفهمند چی میگن !!!!ما به عنوان یک کشور درابتدای توسعه نیاز به یکسری از ابزارهای محدود کننده برای عملکرد مالی و پولی دولت داریم دوستان باید بدونند که دلیل موفقیت دولت اصلاحات وجود سازمان برنامه ریزی وبودجه بود و همینطور رفتار وحشتناک.. در دولت اصولگرایی احمدی نژاد که اون فاجعه ی قرن را برای کشور بوجود آورد نتیجه ی منحل کردن سازمان مذکور بوده سازمانی که بالاترین حسابرسی ها وپژوهش های عملیاتی را انجام میداد و از طرح های بسیار کوچک تا بزرگترین پروژه های کشور باید از زیر ذره بین این سازمان رد شوند وخصوصیت بارز این سازمان اینه که در طول انجام یک پروژه بارها بازرسی های مربوطه را به عمل میاورد بازم دوستان بیاد بیاورند تخلف 8ساله ی دولت اصلاحات 314مورد بود ولی تخلف دولت احمدی نژاد1400مورد درهرسال بنا بر آمار مجلس!!! (2346154) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۴۳:۰۵
تو خودت می فهمی چی می گی؟؟؟ (2346281) (alef-17)
 
متنفر از بی ادبی
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۴۶:۳۹
ای فهمیده !!!!!
ای علامه دهر !!!!
ای عقل کل !!!!!
کمی نیز ادب داشته باش . (2346291) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۱:۴۲:۴۱
ببخشيد كدوم موفقيت دولت اصلاحات منظور شماست؟ چند سئوال واضح و روشن از شما دارم اميدوارم جوابش هم به همين روشني بيان شود
شما به عنوان يك ايراني در سالهاي پس از انقلاب هر سال به آينده اميدوارتر ميشدي يا نا اميدتر؟ آيا هنگامي كه در اوايل دهه 80 در مورد مصرف بنزين و آينده آن در ايران ميشنيدي(به اين دليل از بنزين نام ميبرم كه آينده آن كاملا مشخص و واضح بود- رجوع كنيد به فرمايشات آقاي خاتمي در سالهاي پاياني دولتش و آقاي احمدي نژاد در سالهاي ابتداي دولت نهم ) انتظار يك برنامه منسجم و منظم براي مهار مصرف آن نداشتيد؟
دلايل احمدي نژاد براي تبديل چنين سازماني(حتما ميدانيد كه انحلال به آن معنا كه شما استفاده ميكنيد صورت نگرفت و عملكرد آن به عنوان سازمان دچار تغيير شد) به معاونت رييس جمهور چه بود؟ (2348632) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۵۵:۱۴
لابد با وجود عقل و منطق نیازی به حیا هم نیست. یک دفعه بیاید بگید ما کارشناس هستیم می فهمیم چی به چیه نیازی به این سازمان برنامه و مسخره بازی ها نیست. (2346177) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۲۳:۱۴
چه ربطی داشت؟!! (2346230) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۹:۵۶:۲۶
با وجود عقل و منطق که اون هم ما فقط عاقل و منطقی هستیم بقیه بروند جهنم. (2346180) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۳۹:۱۴
اشتباه مثبت دادم (2346272) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۴۷:۲۲
با زور و شلاق هم نمیتوان مردم را به بهشت برد . (2346293) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۱:۱۸:۳۹
ما میبریم (2346346) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۱۴:۵۸
این استدلال از جانب آقای لیلاز مطرح شده و موضع دولت که نیست.
انصاف حکم میکنه همین مسئله از مقام دولتی پرسیده شود که چرا علیرغم وعده صد روزه برای احیای سازمان بعد از یک سال این اتفاق نیفتاده و در مورد جوابی که دولت رسما به این مسئله میده بحث کرد (2346213) (alef-17)
 
ش
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۱۶:۲۶
با وجود عقل و منطق نیازی به هیچ سازمانی نیست. بودجه هم بالاخره یک کیسه پولی هست که بلدیم چطور خرجش کنیم. (2346216) (alef-17)
 
موسوی
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۲۲:۵۱
همه این جماعت اقتصاد دان می دانند که سازمان برنامه چه معضلی برای برنامه ریزی در کشور بود و فقط احمدی نژاد بود که جرات کرد این بت را بشکند و این اقایان خوشحال هستند و هیچ رئیس جمهور دیگری اگر اندکی عقل داشته باشد این هیولا را دوباره زنده نمی کند ولی متاسفانه این وسط فحش های سیاسی اش را احمدی نژاد خورد! (2346229) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۳۰:۲۱
اعصاب نمیگذارند بماند, این دولت و دولت قبلی ندارد ! سازمان مدیریت و برنامه ریزی باید احیا شود. 70 سال این سازمان بود و ما از جهان سومی و عقب ماندگی در نیامدیم حال بدون این سازمان واویلا! 6-7 سال این سازمان را تعطیل کردند اوضاع این کشور چنین اشفته شد, اگر برای همیشه تعطیل شود حتما 20 سال دیگر به دوره پارینه سنگی بازخواهیم گشت! (2346248) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۵۰:۳۷
به دولت مردان اطمینان دارم. من متخصص نیستم که بدانم احیای این سازمان خوب است یا نه و چگونه باید باشد. من به فردی رای دادم و او تیم متخصصی را فراهم کرده تا بهترین تصمیم‌ها را بگیرند. در انتخابات مجلس هم به افرادی رای خواهم داد که با تخصص و به دور از بازی‌های سیاسی بر کار دولت نظارت کنند تا اگر اشتباهی هست به بیل جلوی آن گرفته شود و به پیل نیازی نباشد. (2346301) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۱:۰۷:۵۴
عقل و منطق رو در گرونتر کردن روز به روز خودرو داریم میبینیم!
بگین به نفع منافع دولتیون نیست چرا دیگه اسم عقل و منطق رو خراب میکنین؟! (2346330) (alef-17)
 
بشکه ساز
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۱:۲۳:۱۷
مشکل اساسی این است که عقل و منطق وجود ندارد . (2346352) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۱:۴۴:۵۰
در دولت قبل همینها برای تعطیلی این سازمان هفته ای یه بار تعزیه در میاوردن (2346404) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۲:۰۲:۰۸
برای روشن شدن کار سازمان مدیریت سابق یک مثال میزنم :
در یکی از شهر های دور افتاده بودجه مشخص توجهی قابل توجهی برای جاده و پل اختصاص می یابد در یک روند سالم پیمانکار انتخاب میشود و با توجه به تضمین ها کار شروع میشود
سازمان فقط قسمتی از پول را داده است و سپس متناسب با آن کار میخواهد و نماینده سازمان به منطقه میرود و گزارش میکند که این پیمانکار پیشرفت متناسب با پول را داشته است یا خیر
در صورتی که پیمانکار پیشرفت قابل ملاحظه پلکانی نداشته باشد تضمین ها به اجرا گذاشته میشود و پیمانکار برای همیشه از مناقصات حذف میشود
---------------------------------------
اما در روند جدید :
بودجه به استانداران داده میشود
آنها به صلاحدید خود و بر اساس اعتماد پیمانکار را به روش درست یا غلط مشخص و بودجه خرج میشود و بعد از مدتی بدون نتیجه با قطع بودجه کار رها میشود یا پول ها هاپولی میشود و جالب اینکه پروژه دوباره و دوباره و دوباره تعریف و بودجه میگیرد
--------------------------------------
این دستپخت روند حذف نظارت و کنترل و تنبیه است (2346453) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۱:۴۹:۴۱
ببخشيد؟ يعني مشكل شما فقط با سمتها است؟ بنده متوجه نشدم كه آن كارشناس يا آن متولي سازمان برنامه و بودجه بر چه اساسي كار را درست انجام ميدهد و استاندار بر چه اساسي نا درست؟ يعني هاپولي شدن توسط استانداران حتمي است اما توسط كاركنان برنامه و بودجه محال؟ خب بعله شما هم حق دراي نظر بدي اصلا با حساب شما ها ميشيم حدود 75 ميليون! فقط يك خواهش ابتداي كامنتت مثل آدم حسابي‌ها ادعاي روشن كردن بقيه رو با ذكر مثال نكن، همين! (2348645) (alef-10)
 
ali
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۲:۱۶:۲۲
اگر حرف اقای لیلاز را به پذیریم . لازم است گفته شود برای تداوم و پیوستگی این عقلانیت میباست به یک ساختار تبدیل شود . تا در دولت های بعد هم از ان پیروی کند .

خب این عقلانیت احتمالا از یک تینک تانک بر میاید
ایا این تینک تانک با کنا رهم نشستن افراد خاص این گونه عقلانی عمل میکنند یا نهاد هائی در کنار هم .

اگر افراد خاص دور هم جمع میشو ند که در هر دولتی باید تینک تانک خود را تشکیل دهد و عقلانی عمل کنند .
اما اگر این عقلانیت ناشی از نشست نهاد های مختلف دولت ناشی میشود که چه بهتر این نهادها را بر ان اسمی گذاشت و در هر دولتی با تکیه بر نشست این نهدها تصمیم بگیرند و اتفاقا فکر خوبیست تا سازمانی بنام برنامه و بودجه و یا هر اسم دیگر همیشه به روز باشد و بدین طریق از روزمرگی سازمانی با افراد ثابت پرهیز شود .

به این معنا که اسم ساختار ثابت ولی تصمیم گیران ان متغیر و به روز و مربوط به خود دولت وقت باشند .

چراکه ثابت بودن اعضا یک ساختار باعث تحمیل به دولت مستقر خواهند شد . (2346473) (alef-17)
 
بیسواد حامی احمدی نژاد
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۴:۴۵:۴۱
هر روز میفهم احمدی نژاد کی بود
واقعا یه مرد به تمام معنا
دقیقا غبار فتنه وقتی میخوابه معلوم میشه حق کدوم طرفه و باطل کدوم طرف
الان تقریبا برای کسایی که دچار غفلت شده بودند معلومه حق باکی بود
نمونه اش همین جلسه استیضاح بود که چهره واقعی لاریجانی رو نشون داد.
همین کم تحملی روحانی در برابر منتقدین
همین که نماینده مارو توی سازمان ملل راه نمیدین وما داریم با جامعه باصطلاح جهانی تعامل میکنیم
همین که کل برنامه هسته ای مون رو تعطیل کردیم و به جاش ابنبات هم بهمون ندادن
همین که به جای غنی سازی بیست درصد چند تا کتاب امنیت پرواز بهمون میدن و ما هورا میکشیم که کاسه تحریم ها روشکستیم
همین فسادهای کلان اقتصادی هست که هنوز یه سال نشده اتفاق افتاد
همین محکومیت جمهوری اسلامی به 35 میلیارد دلار در پرونده کرسنت دادگاه لاهه
همین رسوایی سبد کالا بود که برای عمری ابرور ریزی اش کافی بود
همین حمله به دولت قبل که چرا سازمان برنامه رو منحل کرد وحالا خود دولت تدبیر و امید هم فهمیده که کار درستی بوده
بازم بگم یا کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2346685) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۶:۰۰:۱۹
جکوزی جکوزی جکوزی جشن جشن همایش وووووووووووبیخال مردم تاانتخابات بعدی (2346768) (alef-13)
 
احمد ك
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۷:۲۰:۴۷
بيان ان جمله كه چون عقل وفلان هست سازمان نياز نداريم !جمله زيبنده اي نيست در تاسيس سازمان كه مرحوم ابتهاج كار وزحمت زيادي كشيدوبعاز ايشان هم روئساي ديگري تا سال 52 شكل كار به نوعي بود ودراين سال كه درامدهاي نفتي افزايش چشمگيري پيدا كرد شكل وماهيت سازمان بكلي متفاوت شد وبراي اولين بار قانون فعلي را نوشتند وباعجله در عيد همان سال برنامه 5ساله اي تدوين كردند كه در قانون و برنامه جملات زيبا وهدفدار بود واين روند وجذب نيرو ادامه داشت كه ناشي گري هاي زيادي هم دران شد بعضا يك كارشناس با تحصيلات نامرتبط دستگاه اجرايي را از وزير تا پايين را كلافه ميكرد مخصوصا در بعد انقلاب كارشناس برنامه وبودجه قبل وزير وارد جلسات ميشد يعني وزير پايين دست كارشناس شده بود عملا از قاليچه وسكه تا نقدي وسفر خارج وداخل وخيلي از داستانها كه لازم نميبينم بيان كنم، جلسه اي با تمام مسئولين وروئساي دانشگاههاي تهران داشتيم كه حكايت ها داشتند يعني ميشود گفت انحلالش بدون مطالعه فقط كار احمدي نژاد بود وبس چون خيلي كارها كردكه به زمين سرد خورد ولي اين يكي شايد به نفع كشور شد چون اكنون بهتر ميشود نتيجه ها را ديد حالا 8سال گند دولت نهم ودهم در تاريخ اين كشور ثبت خواهد شد ولي كاستي ها درطول وعرض برنامه ها بيش از عملكرد مثبت بود البته اين شيوه اكنون متوقف نشده اقايي كه اكنون رييس يك سازمان بزرگ مالي شده ودرامد كسب ميكند در سالهايي كه بحث بودجه عملياتي بود چنان يكه تاز در كميسيون تلفيق شده بود وبه همه وزرا قول ميداد كه همان بلايي كه سر سازمان امد ايشان برسر بودجه عملياتي اورد وتبحر ايشان انچنان بود كه احمدي نژاد هم پست اورا بالاتر برد وهمان بلا را برسر قانون مديريت خدمات كشوري اورد وخدا را شاهد ميگيرم كه حالا هم نفهميد نفس ان قانون بايد با بودجه عملياتي باهم بايد تدوين واجرا ميشد وحالا هم دنبال قوانين ناكاراي ديگري است كه درامد كسب كند واين داستان را اقاي نوبخت كاملا درحريان بود ولي مثل اينكه پارتي ايشان خيلي بالاست واگر امثال اين ادمها برنامه وبودجه را بخواهند احيا كنند بهتر كه تعطيل باشد واگر قرار است ان سازمان احيا شود كار كارشناسي ميخواهد وچندين سال كار مستمر كه قوانين مرتبط هم بايد بازنگري گردد (2346839) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۲۰:۰۱:۲۵
وجود نهادی مستقل از وزارت کشور که مامور به اجرایی کارهای سیاسی وانتخابات و... می باشدخیلی ضروری است وقتی سازمانی مستقل باشد علاوه بر تدوین بودجه وبرنامه ریزی برهزینه کردها نیز نظارت دارد وبودجه ها در راستای اهداف سیاسی هزینه نمی شوند ویا کمتر هزینه می شوند .لذا به نظر بنده که سی وچند سال درکار اجرایی بوده ام لازم وضروری است . (2347002) (alef-13)
 
علی ارام
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۲۰:۱۶:۴۶
ظاهرا" تفکر حاکم بر این دولت نیز مثل آقاي احمدی نژاد است منتهی رویشان نمیشود بگویند ما همان احمد نژادیم منتهی با لباس جدید. واقعا" زهِی تاسف (2347014) (alef-13)
 
ardi
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۲۰:۲۳:۵۹
دولت نه تنهابایدسازمان برنامه داشته باشد بلکه سازمانهای بزرگ نظیر تشخیص مصلحت وحتی مجلسین نظارت عالیه داشته باشند این امرضرورت فوری وسریع را درپی دارد (2347021) (alef-13)
 
جمشید
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۲۰:۵۱:۰۸
سازمان برنامه ریزی وبودجه بندی در هر مجموعه که دخل وخرجی دارد ضروری است ولی کسانی باید در تهیه برنامه ها دخیل باشند که تحصیلات وتجربه های لازم دران امررا داشته باشند وبا توجه به صرورت وامکانات یک منطقه پروزه ای دران تعریف کنند ونه اینکه قدرتمندان هاهر منطقه نظرات خودرا به مدیران سازمان برنامه وبکارشناسان سازمان تحمیل کنند ..... (2347056) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۲۱:۵۶:۲۷
بدیهی است هیچگاه عقل و منطق فردی توانایی رقابت پویا با عقل جمعی سازمانی را ندارد و نمی تواند حتی با مدیریت علمی خوب که شرط مهم موفقیت است زمینه های تکامل شغلی را با کمترین وقت و کمترین امکانات و کمترین هزینه و با بیشترین ضریب موفقیت فراهم سازد و ضرر و زیان و خطا را به حد اقل و مرغوبیت تولید خدمات و کالا را به حد اعلا برساند. البته بعلاوه ی عقل و منطق جمعی شرط اجرای روشهای علمی شغلی دقیق و فراهم بودن صداقت و وفاداری به شغل فاکتورهای بسیار مهمی برای موفقیت در همه ی شغلها است. (2347106) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۷ ۰۰:۰۷:۴۸
از زمانیکه سازمان برنامه منحل شد کلیه طرحهای عمرانی از نظر کیفی بی صاحب شدند و این امر باعث شده پولهای اندکی هم که صرف طرح ها میشود از این طریق به هدر روند. (2347205) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۷ ۰۸:۰۵:۲۹
آنچه يافت مي نشود آنم آرزوست (2347361) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۷ ۲۱:۱۰:۲۹
اولا سازمان مدیریت منحل نشده فقط تغییر عنوان داده و مدیران آن اکثرا همان کارکنان سازمان مدیریت سابق اهستند و با همان اهداف و وظایف در دل دو معاونت به کار خود ادامه می دهد.
ثانیا در زمان سازمان مدیریت نیز کشور به مشکلات عدیده ای مبتلا بود و بسیاری از مشکلات امروز نیز در ریشه عملکرد خودخواهانه و خودپسندانه سازمان مذکور دارد و غرور و خودخواهی مدیران و کارشناسان سازمان یادشده موجب قفل شدن کارها شده و... (2347997) (alef-10)
 
مدافع احياي سا زمان
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۴:۰۸:۲۰
با توجه به مسايل و مشكلات پيش امده براي اقتصاد كشور در دولت نهم و دهم و نابساماني و تاخير در تنظيم بودجه در دولت قبل احياي سازمان مديريت بسيار ضروري است و اين وعده دولت اقاي روحاني است اميد واريم زودتر عملي شود .
كاركنان سازمان مديريت سابق اكثر از شريفترين و پاكترين پرسنل و متخصصان اين كشور بودند به بهانه واهي جلوي احياي اين سازمان را نگيريد .ايا الان كه دست استانداريها افتاده همه چيز به خير و خوبي و با كارايي بالا و بدون اعمال نفوذ پيش ميرود .باور كنيد خود استانداران هم كه الان مخالف هستند در تنهايي خودشان ميد انند احياي اين سازمان چقدر به نفع جامعه و مديريت كشور و استانها مي باشد . (2348990) (alef-10)
 
کارشناس سازمان
۱۳۹۳-۰۶-۰۸ ۱۵:۵۷:۲۶
سازمان اصلأ منحل نشد . چرا بعضی ها فکر می کنند که منحل شده . در حالی که همه زحمت های مربوط به بودجه ریزی سالانه ،برنامه ریزی ونظارت طرحها و پروژه های اجرایی کشور و عین مفاد قانون برنامه و بودجه کل کشور عینأ اعمال می شود. تخصیص اعتبار طرحها دقیقأ بر اساس وضعیت و پیشرفت اجرایی پروژه ها به دستگاهها ابلاغ می شود و لذا اگر فکر می کنید که بدون وجود این سازمان طی چند سال گذشته این اقدامات صورت گرفته یک اشتباه است و دولت محترم نیز در جهت توسعه و بهبود شرایط اقتصادی، تخصیص منابع، مصرف بهینه ، اولویت بندی کارها و پیشرفت و توسعه کشور همه توانمند های این سازمان حرفه ای و با تجربه را بکار خواهد گرفت و مهم نیست که نامش چیست... (2349266) (alef-6)
 
طربدار سازمان
۱۳۹۳-۰۶-۰۹ ۱۰:۵۷:۵۱
احیاء سازمان امری لازم و ضروری است تا بودجه به حالت قبل ( کارشناسی ) برگردد. (2350999) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.