نظر منتشر شده
۴۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 349636
بانک ها منابع لازم جهت اعطای وام ازدواج را دارند اما حاضر نیستند از سود رانتی خود بگذرند
بخش اجتماعی الف، 12 اردیبهشت 95
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۳۳
در روزهای اخیر، آقای همتی مدیرعامل بانک ملی و رئیس شورای هماهنگی بانک ها، به نمایندگی از بانک‌ها هجمه های سنگینی را به مصوبه وام ازدواج مجلس وارد کردند و این مصوبه را غیراجرایی و غیرکارشناسی داستند.

این درحالی بود که آقای مصباحی مقدم در برنامه ی گفتگوی ویژه خبری دوشنبه شب (۶ اردیبهشت) بیان کردند که این مصوبه کاملا بر مبنای کار کارشناسی دقیق بوده (گزارش ۱۴۴۵۵ مرکز پژوهش های مجلس) و هر زمان که لازم باشد، حاضرند دلایل خود در دفاع از آن را در محافل کارشناسی ارائه کنند. ایشان در بیان دلیل مخالفت بانک ها با این مصوبه اظهار داشتند که سیستم بانکی کشور گویا از سپرده های مردمی قرض الحسنه نفع بسیاری به جیب می زند و به این خاطر است که در پذیرش کم کاریهایش کوتاه نمی آید.

مسئله از این قرار است که طبق مصوبه مجلس، بانک مرکزی موظف شده است که بانک ها را ملزم نماید تا از محل سپرده های قرض الحسنه جاری و پس انداز خود، وام ازدواج را از ۳ میلیون تومان به ۱۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۴ ساله افزایش دهند.

اما علاوه بر افزایش مبلغ وام ازدواج، چه چیز نسبت به گذشته تغییر کرده است؟ چرا که تا پیش از این بانک‌ها در اعطای همان وام ۳ میلیون تومانی ازدواج هم تعلل می کردند و صدها هزار جوان را در صف نگه داشته بودند.

پیشنهاد جدید ارائه شده در این مصوبه برای تامین منابع مالی، اضافه شدن سپرده های قرض الحسنه جاری به منابعی است که بانک ها بایستی از آن وام قرض الحسنه بدهند.

بانک ها دو نوع سپرده قرض الحسنه دارند: سپرده قرض الحسنه جاری و سپرده قرض‌الحسنه پس‌انداز.

سپرده‌های قرض‌الحسنه جاری، همان سپرده‌هایی است که مردم در ازای افتتاح آن در بانک دسته چک دریافت کرده و سودی دریافت نمی‌کنند. حجم این سپرده‌های مردم در بانک‌ها طبق آمار دی ماه بانک مرکزی پس از کسر سپرده قانونی برابر ۶۶ هزار میلیارد تومان است.

آقای همتی مدیرعامل بانک ملی در این زمینه بیان کرده است که بانک‌ها نمی‌توانند منابع جاری خود را به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه اختصاص دهند چون منابع جاری، نقدینگی بانک‌ها را تامین می‌کند و عندالمطالبه است و همچنین منابع جاری، سپرده قانونی دارد و بانک‌ها نیز باید بخشی از هزینه عملیات بانکی و سرویس‌دهی خود به مشتریان را از این منابع تامین کنند.

در پاسخ به این استدلال باید به چهار نکته اشاره کرد:
یک- همه سپرده های بانکی عندالمطالبه هستند و مهم مانده سپرده هاست که برای سپرده های جاری بیش از ۶۶ هزار میلیارد تومان است.

دو- همه سپرده های بانکی سپرده قانونی دارند و مقدار سپرده های جاری بعد از کسر سپرده قانونی طبق آمار بانک مرکزی برابر ۶۶ هزار میلیارد تومان است.

سه- در مورد اینکه بانک ها هزینه دارند باید گفت که بانک ها از تمام تسهیلاتی که می دهند حق الوکاله و کارمزد دریافت می کنند و لذا هزینه هایشان از این مسیر تامین می شود.

چهار- در دنیا بانک ها خدمات متعددی به صاحبان حساب های جاری ارائه می دهند اما در کشور ما صاحبان این حساب ها تنها از بانک دسته چک دریافت می کنند.

بر اساس این چهار نکته می توان نتیجه گرفت که بانک ها باید حداقل بخشی از این منابع را به صورت قرض الحسنه وام دهند. البته باید گفت که طبق قانون مصوب مجلس برای افزایش وام ازدواج و با توجه به آمار ازدواج، اجرای قانون باعث می شود تنها بخش اندکی از سپرده های جاری (حداکثر ۲۰ درصد) صرف اعطای وام قرض الحسنه ازدواج شود و کماکان بخش عمده سپرده های قرض الحسنه جاری (بیش از ۸۰ درصد) در اختیار بانک ها خواهد ماند.

همه این مباحث در مورد سپرده های قرض الحسنه جاری در حالیست که بانک ها تخلفات زیادی در حوزه تخصیص سپرده های قرض الحسنه پس انداز هم داشته اند. طبق گزارش مرکز پژوهشهای مجلس، بانک ها از محل سپرده های قرض الحسنه پس انداز که حجم آن طبق آمار دی ماه بانک مرکزی ۴۰ هزار میلیارد تومان است و می بایست آن را به صورت قرض الحسنه وام می دادند، ۳۴ هزار میلیارد تومان آن را پس از کسر سپرده های قانونی و احتیاطی به صورت قرض الحسنه وام داده اند اما طبق آمار ارائه شده توسط میرمحمدصادقی در تاریخ ۲۲ آذرماه ۹۴ در برنامه پایش، ۲۵ تا ۳۰ درصد از این منابع که معادل بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان آن است را بر خلاف قانون به مدیران و کارکنان خود در شرایطی ناعادلانه وام داده اند؛ در مقابل وقتی بحث وام ازدواج مطرح می شود، بانک ها می گویند که منابع نداریم. برای مثال آقای همتی در برنامه گفتگوی ویژه خبری این مسئله مهم را طبیعی قلمداد کرد.

در پایان باید گفت که بانک ها علاوه بر اینکه منابع لازم برای اعطای وام قرض الحسنه ازدواج ۱۰ میلیون تومانی را دارند، تخلفاتی هم در این زمینه انجام داده اند که بایستی جبران شود. لذا به نظر می رسد که اگر بانک ها به طور مرتب مصاحبه می کنند که منابع لازم را نداریم،‌ ناشی از این است که نمی خواهند از تنها بخش اندکی از سود رانتی خود که سپرده های قرض الحسنه پس انداز و جاری برایشان ایجاد کرده است بگذرند و لذا قطعا با این سیاست مخالفت می کنند.
در این شرایط امید است که دولت و بانک مرکزی و نمایندگان مجلس، پیگیری های لازم جهت اجرای این سیاست حمایتی که منجر به رفع بخشی از مشکلات ازدواج جوانان خواهد شد و بیش از پنج سال است که با وجود تورم های بالا افزایشی نداشته را انجام دهند و امیدهای جوانان در دریافت وام ۱۰ میلیون تومانی ازدواج را ناامید نکنند.
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۹:۴۰:۴۸
به این سیستم بانکی پر ...فساد هیچ امیدی نیست و جوانان خیلی وقت است که نامید شده اند. (3676996) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۱:۰۴:۵۷
بانکها فقط بلدن به دوستان فرقون سازشون وام بدن تا اونهام همچنان به فرقون سازی ادامه بدن ......
حالا مسئولین شعار بدن که چرا جوانها ازدواج نمیکنن و رو آوردن به ازدواج سفید (3677131) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۱:۰۵:۳۷
بانکها اصلا پولی ندارند که بدهند و اصولا ورشکسته شدن فقط نمیتونن اعلام کنن (3677134) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۰۱:۴۳:۳۷
اتفاقا در این شرایط رکود کل جامعه، تنها ارگانی که ورشکسته نمیشه و روز به روز پولدارتر میشه بانکان (3679107) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۵:۳۹:۳۷
توقع کار خیر داشتند از ربا خواران کار بیهوده ای است
بانکهای که مدت طولانی است که به ربا خواری عادت کرده اند انجام کار خیر در مغزشان نمیگنجد (3677843) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۱:۳۲:۴۰
شما که خیلی آدم خیری هستید لطفا پول خود را از موسساتی که سود بالا می دهند بردارید و در یک حساب قرض الحسنه بدون سود قرار بدهید. چرا ما عادت کرده ایم فقط شعار بدهیم و از جیب دیگران خیرات کنیم (3678751) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۳:۰۲:۴۱
اتفاقا گذاشته اند اما در نهایت می بینید وام کم بهره فقط به نورچشمی ها بانک ها داده می شود از کار خود پشیمان گشته اند (3678895) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۱:۳۱:۲۶
سلام
تازه الان شده اند مثل قدیم که پدرانشان بدون اتکا به دولت و نظام دستشان را به زانوی خود گرفته و با تلاش خودشان ازدواج می کردند و هیچ چشم داشتی به جیب این و آن نداشتند. خدا ....آنهایی که برای اخذ رای و به دست آوردن دل مردم پرداخت این وامها رو باب کردند.
کجای دنیا وظیفه بانکها که بنگاههای اقتصادی مبتنی بر سود هستنند وظیفه شان ایجاد شرایط ازدواج و اشتغال برای مردم است (3678748) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۰۶:۵۲:۲۲
بله. وظیفه بانک ها تنها ارائه وام های 80 ملیونی با بازپرداخت 20 ساله به کارکنان خودشان. خدا را شکر با الکترونیکی شدن بسیاری از خدمات بانکی بسیاری از شعب آن قدر خلوت شده اند که بهانه پرکاری کارمندان بانک هم دیگر حنایی ندارد. (3679190) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۲:۴۳:۵۹
اینکه این بانک ها هستند که دست در جیب مردم کرده اند شکی ندارد ولی درجواب شما بانک دارمحترم عرض کنم که گذشت سودها تریلیونی بانک ها که به زحمت و از پول مردم حاصل می شد من جای دولت باشم دست بانک ها را از فعالیت های بساز بفروشی و زمین خواری کوتاه می کنم (3679801) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۹:۴۵:۲۵
خداشاهده که .... است که در حال شعار دادنیم و در پشت هر تریبونی از این ملت به عنوان بزرگوار و شریف یاد می کنیم ولی در عمل همه چیز را فراموش می کنیم به گفته حضرت علی دروغ مادر همه فسادها و جامعه امروز ما به خاطر دروغگویی به روز سیاه افتاده. (3677003) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۹:۴۷:۱۴
فقط می دانم که مردم به حال خود رها شده اند وبرای کسب حداقل های زندگی باید دست در جیب یکدیگر کنند. (3677007) (alef-11)
 
Italy
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۹:۵۹:۵۷
خوب معلومه، الان تو کشور ..! ایران همه به فکر جیب مبارک خودشون هستند، وام ازدواج بده که چی بشه؟! (3677026) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۰:۱۷:۱۳
خوب راست می گن بانک ها واقعا ندارند که وام ازدواج 10 میلیونی بدن. چون مثلا طبق آخرین مصوبه هییت مدیره بانک ... وام قرض الحسنه کارمندای بانک از 100 (80 وام مسکن و 20 جعاله) میلیون به 168 میلیون افزایش پیدا کرده. ندارن چون یاد گرفتن فقط خودشون بخورن و متاسفانه هیچ نظارتی هم روشون نیست.
چه فرقی بین کارمند بانک با کارمندای دیگه هست که اونا باید وام 168 میلیونی با کارمزد 5درصد و اقساط 30 ساله بگیرن و دیگران باید به خاطر یه وام ده میلیونی 3 ساله التماس کنند؟ (3677047) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۱:۳۵:۱۳
تسهیلات مسکنی که شما از آن یاد می کنید هنوز توی هیچ بانکی پرداخت نشده است و اما بعد . نرخ سود تسهیلات مسکن کارکنان بانکها آن قسمتی که از محل منابع خود بانک پرداخت شده 7 درصد است و باقیمانده که بیش از 70 درصد مبلغ وام را شامل می شود با نرخ 13 درصد محاسبه می شود. لطفا بدون اطلاع اظهار نظر نفرمائید (3678753) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۰۱:۴۵:۴۴
هست داداش. من یه داداش دارم 100 تومن وام بانکشون داد که با یارانه خودش و زنش قسطشو میده (3679111) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۴ ۲۰:۵۲:۲۳
من هم نگفتم نیست . گفتم آن مبلغی که شما نوشته اید نیست. شما نوشته بودید 168 میلیون ولی الان می فرمایید 100میلیون گرفته اند این انحراف 68% مبلغ سنگینی است برای همین بنده خواستن توجه نمائید.
ضمنا توجه داشته باشید این گونه خدمات رفاهی رو همه ادارجات و سازمانها به شکلهای گوناگون به همکاران خود بدون سر و صدا ارائه می کنند ولی برای بانکها پر هیاهو شده است.
کارکنان بانکها بابت تعهدی که نسبت به حفظ اسرار مشتریان خود دارند به رغم اینکه به اطلاعات حقوقی همه اداره ها دسترسی دارند و می بینند که کدام اداره ها بیشترین حقوق ها رو می گیرند اما بی سرو صدا کارشان را می کنند و اهل اینکه هر روز فیش حقوقی یک اداره را روی سایتها و در انظار عموم بگذارند نیستند و عده ای این وسط سوئ استفاده می کنند (3683284) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۰:۲۲:۴۵
وام ده میلیونی حداقل حداقل و بازم میگم حداقل کاریه که دولت میتونه برای کمک جوانها انجام بده،کاری که کلا تمامی دولت ها در اون ناموفق بودن.با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه.حالا هی برنامه بزارین و از جوونا بخواین کم توقع باشن و ازدواج کنن،میشه کم توقع بود ولی بی توقع که نمیشه بود.دولت باید با بسته های حمایتی مسکن و وام های اینچنینی به این فرهنگ بزرگ کمک کنه
امیدواریم حداقل توی این یه مورد دولت کوتاه نیاد.بانکها برای اعطای وام با سود سی درصد پول دارن ولی برای همچین کاری نه! (3677060) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۱:۳۸:۵۷
سلام
لطفا سری به شعب بانکها بزنید . جوانانی که بدون شغل و درآمد مناسب ازدواج نموده اند همین الان در پرداخت قسط ماهی150 هزار تومان وام 3 میلیونی مانده اند و آمار مطالبات معوق تسهیلات قرض الحسنه بسیار بالا است حالا چطور می خواهند قسط وام 10 میلیونی را بدهند. بررسی واقعی موضوع بدون دخالت دادن شعارهای عوام گرایانه و بازی های سیاسی نشان می دهد که این طرح کاملا سیاسی است و هیچ پشتوانه علمی پشت آن نیست (3678760) (alef-11)
 
کاظم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۲۲:۱۸:۲۳
سلام من کارمند بانک هستم و کاملا با نظر شما موافقم (3681064) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۱:۴۳:۴۵
سلام
همیشه و همه دولتها در صدر شعارهایشان اصلاح سیستم بانکی است ولی وقتی سر کار می آیند به خوبی می فهمند که بانکها دارای شرایط پیچیده ای هستند که به هیچ عنوان نمی توان بدون جراحت های عمیق اقتصادی آن را حل نمود و لذا همه حرفهایشان در حد همان شعار و ژستهای پوپولیستی باقی می ماند و همه می دانند که حل این مشکل تنها با فشار بر سیستم بانکی قابل حل نیست و اگر قصد اصلاح سیستم بانکی را دارند باید خیلی از جاهای دیگر ، اقتصاد مملکت .... زیر تیغ دردناک جراحی ببرند و مخاطرات این طرح برای اقتصاد بیمار و نحیف ایران آن قدر زیاد است که عملا همه دولتها بی خیال این موضوع می شوند. (3678766) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۱:۵۶:۵۴
اشتباه مدیران سیاسی مملکت ما این است که بانک ها را با بنگاههای عام المنفعه اشتباه گرفته اند و با ارجاع انواع و اقسام طرحهای ایجادی و توسعه ای که گاها خیلی از انها اشتباه هم هستند به بانکها فشار می آورند تا مطیع اوامر آنها باشند که این قضیه باعث اختلال بیشتر امور می شود.
مگر مملکت ما نهادهای حمابتی با ردیف بودجه های دولتی و منابع دریافتی بی پایان از مبادی مختلف کم دارد؟ پس وظیفه این نهادها هم چون کمیته امداد، بهزیستی، وزارت کار و امور رفاهی چیست؟ که حالا دولتی ها و سیاستمداران بانکها را که یک موسسه خصوصی اما پولدار هستند را مجبور به پرداخت تسهیلات آن هم در زمینه هایی که هیچ ربطی به وظایف ذاتی تعریف شده برای این بنگاهها ندارند می کنند و حالا که بعد از سالها اطاعت اوامر ...برای یک بار بانکها اعتراض نموده اند صدای همه درآمده است.
بانکها الان واقعا با کمبود منابع درگیر هستند پرداخت تسهیلات متنوع و مختلف با شرایط غیر اقتصادی و به صورت دستوری در دولت قبل که باعث بوجود آمدن مطالبات مشکوک الوصول و اکثرا سوخت شده در زمینه های هم چون مقاوم سازی خانه های روستایی ( به صورت قرض الحسنه با دوره باز پرداخت 12 ساله و با معرفی بنیاد مسکن) و ساخت حمام روستایی (به صورت قرض الحسنه با باز پرداخت 3 ساله ) و تسهیلات اشتغال زایی ( به صورت قرض الحسنه و با دوره باز پرداخت از3 الی8سال با معرفی نامه کمیته امداد و بهزیستی و ادراه کار ) و تسهیلات مشاغل خانگی( به صورت قرض الحسنه با دوره بازپرداخت 3 تا 5 سال ) که متاسفانه آقایان عمدا در ارائه آمار این نوع تسهیلات در مناظره های تلویزیونی خودداری نموده و فقط آمار تسهیلات ازدواج بانکها را بیان می کنند (3678794) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۰۰:۵۵:۰۴
چنان نوشته اید که بانکها موسسات خصوصی پولدار هستند که انگار زیر افتاب بیل زده اند و در قبال این ثروت عرق ریخته اند.
همه این ثروت را از این کشور و مردم این کشور به دست اورده اند.
یک اماری از میزان سود اوری شعب داخلی و خارجی بانکها بگیرید , ببینید کدام سود اوری 30% دارد?
شعبه داخلی در دور افتاده ترین روستاهای ایران. از نظر سود اوری با شعب لندن و پاریس برابری میکند (3679063) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۴ ۲۰:۳۴:۲۱
سلام
اینکه می گویم بدون اطلاعات نظر می دهید در این نوشته شما مشخص است . سال گذشته بانکها به صورت میانگین کمتر از 30 ریال برای هر سهم سود به سهام داران خود داده اند که آن را هم با سند سازی و سود ده نشان دادن صوری بانک ها بوده است تا سهامشان افت قیمت نکند آن وقت شما می گویید بانکها سود ده هستند آن هم شعب روستایی بانک ها؟ معلوم است که شما هیچ سررشته ای از بانک داری ندارید و اطلاعات شما در این مورد در حد شنیده ها و شایعات منتشره بین مردم عوام است (3683262) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۴ ۲۰:۴۴:۴۰
ببخشید مگر بقیه پولدار های مملکت پولشان را از خارج ایران آورده اند؟ این دلیل نمی شود چون پولدار هستند هزینه ازدواج کلیه بچه های فامیل و همسایه هار رو به عهده بگیرند. حرف سر این است که اصلا وظیفه بانکها نیست که شرایط ازدواج و اشتغال و مسکن جوانان رو به وجود بیاورند این کار دولت است اما دولتها با قلدری و ایجاد چیزی به عنوان وام ازدواج این وظیفه را از دوش خود برداشته و بر گردن بانکها گذاشته اند کاری که در هیچ کجای دنیا بر عهده سیستم بانکی نبوده و نیست (3683273) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۰۶:۵۷:۰۸
این وام هایی که نام بردید از منابع ملت پرداخت شده است. دولت هزاران میلیارد تومان پول در حساب بانک ها دارد که مانند هر شخصیت حقیقی و حقوقی حق دارد در برابر آن تقاضای وام کند. (3679194) (alef-11)
 
Netherlands
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۰:۳۸:۵۶
متاسفانه هیچ و هیچ اراده و تصمیمی برای مبارزه با فساد بانکی وجود ندارد و فقط شبانه روز شعار میدهند. (3677084) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۳:۱۷:۲۹
بانک ها پدر خوانده های پولی هستند...
شما با ارتش شاید بتونید مقابله کنید ولی بانک ها با یه زیرمیزی کل یه سیستم رو میخرن (3677484) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۱:۱۰:۴۶
آز خدا ستیز ربا خواری فروکش ندارد
---
سودهای کلان راحت و بی زحمت و باد آورده ای که با ویران کردن زندگی بسیاری از مردم از راه گناه کبیره ی ربا خواری بدون هیچگونه بازده اجتماعی مفید و مولد به دست ربا خواران می رسد محال است ولع و آز ربا خواری را که شدید ترین هشدارها را خداون به عاملان و .... آن داده ازبین ببرد.
بانکها که خود را در جایی برتر از جای خدا می بینند و پشیز دانش خود را بیشتر از علم مطلق خداوند جهان هستی ارزیابی می کنند بی تردید با ترویج بزرگ ترین راه خدا ستیز پول زایی عامل نگون بختی اقتصاد کشور و ویرانگر دین و اخلاق و هستی مردم اند. (3677146) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۳:۲۰:۰۰
از کدوم سود حرف میزنی واسه خودت....
بانکها ما به تفاوت کاهش ارزش اصل سرمایه رو هم با این تورم 4 دهه گذشته پس نمیدادن شما کلا تو یه باغ دیگه داری میچرخی عزیز جان (3677488) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۶:۲۲:۲۶
جواب به نظر شماره: (3677488) (alef-3 ) خبر صفحه اجتماعی شماره: (کد مطلب: 349636) سایت الف / یک شنبه 12/02/1395
---
های داشی جون!!! تویی که توی باغ هسّی و چم و خم اقتصاد رو خوب می دونی بگو بینم همین سوت بی درد و سر و بی زحمت بانکی چند قرونش برای زیاد کردن تولیدات ملی و کم کردن بیکاری اکثریت آس و پاس جونای مملکت تا حالا خرج شده ؟؟؟!!! (3677974) (alef-11)
 
Moldova, Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۸:۳۴:۰۱
....فقط انتظارات را با لا می برد بانکهای ایران همه ورشکسته هستند. شما به جای ماهی دادن به مردم ماهی گیری یاد بدهید. ... بخدا اگر وام ازدواج نفری 50 میلیون هم بشود ازدواج صورت نمی گیر د به دلایل زیر
1-هزینه برگزاری یک مراسم ساده 20 میلیون تومان است
2-هزینه اجاره حداقل یک اپارتمان ماهی یک ملیون تومان
3_مرکز پژوهش های مجلس هزینه خانوار را در ماه چقدر اعلام کرده ایاباحقوق ماهی یک میلیون تومان وزارت کار می توان زندگی کرد
از این دست موارد زیاد است اگر نمایندگان مجلس وضع مالیات،بیمه،هزینه انرژی وغیره تولید را درست می کردند و جوانان شاغل بودند ازدواج رونق می گرفت ...
اقای توکلی من از شما که نماینده حری می باشید درخواست دارم برای روشن شدن افکار عمومی به مردم بگویید حقوق ووام های دریافتی و تعاونی مسکن نمایندگان را برای مردم روشن کنید. (3678318) (alef-11)
 
فارسی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۰:۴۸:۱۱
سلام ...درجواب آنکه فرمود بانک ها ورشکسته شده اند...... اتفاقا برعکس بانکها دراین آشفته بازار سالهاست که بارباخواری و......وو....بسیار فربه شده اند وگرنه اینهمه ساختمانها وبرجهاو.....ازکجا آورده اند شما یک کارمند بانک پیدا کنید که وضع مالیش ضعیف باشد........... (3678687) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۲:۲۲:۵۷
جالب است بانکها به کارمندان خود وام می دهند و با سودش هر چند پایین ( میانگین 12%) پس می گیرند همه معترض هستند ولی هیچ کس نمیگه که تمام ادارات و موسسات به همکاران خود حق مسکن می دهند به صورت ماهانه آن هم بدون اینکه آن را بازپس بگیرند یعنی در اصل تسهیلات بلا عوض و انهایی هم که حق مسکن نمی دهند به پرسنل خود به صورت تعاونی زمین می دهند (3678833) (alef-11)
 
فراست
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۳:۱۷:۳۲
با سلام تحلیل های ارایه سطحی است و غیر کا شناسی بعنوان یک مدیر بانکی ،،، الف منابع قرض الحسنه و جاری بانکها کمتر از 10 درصد منابع انها نیست ب،، از انجاییکه منابع جاری دیداری هستند قانونا بانکها حق پرداخت تسهیلات بلندمدت از ان محل را ندار ند ج،،،تکلیف میلیاردها ریال تسهیلات تکلیفی که به بانکها با نرخهاپایین وارد شده و اغلب لاوصول هستند چه میشود د،،، ... بخش قابل توجهی از منابع قرض الحسنه بانکها را برای صندوق و بانک مهر دریافت نمودند ،،،، باور کنید ازبانکهای بزرگ جز پوستی دیگر بر جای نمانده (3678913) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۳:۳۰:۳۲
من نمیدونم کجای دنیا بانکها باید مسئول ازدواج و..بشن! از بس خرج درست کردین ازدواح رو به یک پروژه پر دردسر تبدیل کردین که کسی از پسش برنمیاد حتی بهترین بانکهای جهان هم چنین پولی ندارن بدهند که شما مراسم ازدواج پر خرجت راه بیفته (3678938) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۰۰:۳۷:۱۲
من در بانک کار می کنم . خودتون بانک رفتید و دیدید دیگه واقعا سرمون شلوغه . انواع توهین ها رو هم بهمون می کنند . ربا خوار دزد پارتی حرام خوار حتی جدیدا گفتند استعفا برید کلا حقوقتان هم حرامه . اگر اشتباه بشه از جیبمان باید جاشو پر کنیم که خیلی پیش می آد . حراست و بازرس هم که دم به دقیقه همه چیزو بررسی می کنند . مراجعه کنند ها هم دایم تهدید و ... . به خدا حقوق چندانی نمی گیریم شما تا حالا حقوق کارمندان کمیته امداد بهزیستی دادگستری نیروی انتظامی شبکه بهداشت و... دیدید از ما بیشتر می گیرند و مشغله کاری چندانی هم ندارند در حالی که ما از ساعت هفت صبح که می آییم تا ساعت 4 یا 5 عصر به سره سرمون پایین و داریم کار می کنیم . و کفی باالله شهید (3679037) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۴:۳۶:۱۴
یکی از نزدیکان اینجانب کارمند بانک هست وقتی ازدواج کرد راحت وام ازدواجش را گرفت تازه گفت به رئیس بانک پیشنهاد دادم روی عقدنامه مهر نزنه تا بتونم از یک بانک دیگه هم وام بگیرم که رئیس قبول نکرد برای همین از رئیسش دل چرکین شد برای خانوم خانه دارش یک گواهی شغلی درست کرد تا خانومش بتونه وام خودرو بگیره خودش هم پشت سفته ها رو امضاء کرد خانه اش را از منطقه 17 تهران به منطقه 5 تهران منتقل کرد پایان هر سال بیشتر از عیدی تصویب شده دولت از مشتریان عیدی دریافت میکند به هزینه بانک شمال - مشهد - کیش رفته و کلی وامهای کلان با اقساط طولانی و بهره کم دریافت کرده حالا شما بیا به مردم دروغ بگو که ما کامندهای بانک بیچاره ایم کارمندهای بانک زمانی که بانکها شماره ای نشده بودند باید قبوض آب و برق و گاز دریافت میکردند و کارتخوانها وجود نداشتند شغل نسبتاً سختی بود نه حالا که با موبایل بانک - همراه بانک - اینترنت بانک تبلیغ میکنند که بانک نیایید و از روی صندلی خود و در خانه خود کارهای بانکی را انجام دهید هیچوقت مردم را ابله فرض نکن (3680071) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۰۷:۴۷:۰۲
متاسفانه یکی از اشکالات کار کشور ما این است که به شدت عوام زده هستیم و موقعی که آقای نماینده میبیند بانکها در وام 3 میلیونی پا در گل مانده اند عوض اینکه بیایند اول مشکلی که در نظام بانکی برای پرداخت وام 3 میلیونی را رفع کنند یکهو بهد خاطر اینکه کارهای اساسی ووزیربنایی وقت گیر و سخت است از ساده ترین راه میخواهند مسائل را حل کنند که میشود همین تصویب وام 10 میلیونی که از حالا معلوم است که فقط به عده کمی خواهد رسید. نمایندگان محترم و مسئولین کشور لطفا تصمیمات و اقداماتتان را علمی و کارشناسی بگیرید نه پوپولیستی (3679221) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۴ ۰۸:۲۹:۱۹
همه بانکهای ما ورشکسته اند جناب اقتصاد دان (3681586) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۲-۱۴ ۱۳:۵۵:۳۳
متأسفانه دولت هیچ اهمیتی برای آینده جوان ایرانی قائل نیست، نمونه بارز این امر فراهم نمودن تسهیلات خودرو بدون هیچ مشکل مالی و بانکیه ولی برای ازدواج ....
ظرف یک هفته فروش ایران خودرو و سایپا به قدری بالا میره که انبارها دو شرکت از خودرو خالی میشن، علتش مشخصه فقط و فقط سود و منفعت
برنامه دولت برای شغل؟ ازدواج؟ مسکن؟ و ....
آمار بیکاری هر روز افزایش میابه و از اون طرف آمار ازدواج کاهش
همه میدونن که بانکها توان پرداخت وام رو دارن لیکن نمیخوان از سود و منفعت خودشون بگذرن. (3682346) (alef-11)
 
عرفانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۵ ۰۹:۰۵:۰۵
افراد بی سواد اتهام را به بانکها وارد می کنند.اگر زیان ده بودن بانک ها علنی می شد بسیاری از مردم باور میکردند بانک ها هم در وضعیت مطلوبی نیستند .تنها چند بانک خصوصی سود آورند که علت آن سرمایه گذاری در راه سازی /عمرانی و بورس است (3683960) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۲-۱۵ ۱۱:۴۹:۲۸
تحقیق و تفحص از بانک ها مشخص خواهد کرد که بانک ها چقدر از تسهیلات ازدواج جوانان و منابع قرض الحسنه را صرف وام دهی به کارکنان خودشان با بهره 0 درصد کرده اند. (3684259) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.