نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 443433
تغییر نظام کارمزدی در جایگاههای بنزین به حق العمل کاری
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۰۰
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: از اول بهمن‌ماه سال ۹۵ عملاً احداث طرح برندینگ در ایران آغاز شد و پس از آن هم نظام کارمزدی به حق‌العمل‌کاری تغییر پیدا کرد.

به گزارش تسنیم، «منصور ریاحی» مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در مراسم افتتاح همزمان جایگاههای تک سکو در تهران اظهار داشت: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی که به عنوان یک تأمین کننده مقتدر بود، شرایطش در حال تغییر است و قصد داریم فعالیت‌های خود را به بخش خصوصی و به صورت رقابتی واگذار کنیم. 

وی افزود: مجموعه وزارت نفت تلاش می‌کند تا از طریق برندسازی، فرصتی را برای حضور بخش خصوصی در عرضه سوخت فراهم کند و انتظار داریم با این فرصت مناسبی که در وزارت نفت فراهم شده است، شرکت‌های برند نیز کمال استفاده را ببرند و ما نیز کمک می‌کنیم که در شرایط رقابت‌پذیر فعالیت خود را ادامه دهند. 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: ما می‌توانیم شرکت‌های برند را توسعه دهیم، زیرا معتقدیم که بخش خصوصی می‌تواند اقدام به فعالیت دقیق‌تر در عرضه سوخت اقدام کند. 

ریاحی از همکاری نهادهای مختلف از جمله شهرداری تهران برای احداث جایگاه های تک نازل خبر داد و گفت: اگر نهادهای مختلف از جمله بانک ها، بیمه ها و نهادهای بازرسی و آزمایشگاهی هم پای کار بیایند، ما می‌توانیم ظرف مدت پنج سال آینده شرکت‌های برند قوی در سطح کشور داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران خاطرنشان کرد: از اول بهمن‌ماه سال 95 عملاً احداث طرح برندینگ در ایران آغاز شد و پس از آن هم نظام کارمزدی به حق‌العمل‌کاری تغییر پیدا کرد که با هماهنگی صورت‌گرفته با سازمان برنامه و بودجه توانستیم مصوبات لازم این طرح را بگیریم و مشکلات مالی آن را برطرف کنیم.
 
 
کلمات کلیدی : پمپ بنزین
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۱۹ ۲۱:۰۵:۰۵
جامعه جو زده ما هر از گاهی تب میکنه واسه واژه هایی که حتی دو نفر هم شاید نتونن درست و حسابی معنیشو بیان کنن. این برند هم از اوناست. برند سازی برند سازی برند سازی، مسئول محترم با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه. بزور که برند ساخته نمیشه با حرف نمیشه عزیزم. باید استخون پکوند تو کار (4156037) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.