نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 239665
وزیر بهداشت: سیمای مرگ ایرانیان را شناسایی کرده ایم
تاریخ انتشار : جمعه ۷ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۰
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: این وزارتخانه با تلاش و جدیت پیگیر ˈسیمای مرگ ایرانیانˈ، شامل عمده ترین عوامل موثر در مرگ و میر در کشور را شناسایی کرده است.

به گزارش ایرنا، دکتر ˈسیدحسن قاضی زاده هاشمیˈ پنجشنبه شب در گفت و گو با شبکه استانی ˈاترکˈ سیمای خراسان شمالی گفت: بر اساس مطالعات صورت گرفته امراض قلبی و عروقی، پرفشاری خون و سبک نادرست زندگی، اصلی ترین عوامل مرگ در کشور است.

وی افزود: ۵۰ درصد از مردم ما به دلیل دچار شدن به امراض قلبی از بین می روند و سن ابتلا به بیماری های قلبی در جامعه ما به ۳۵ سال کاهش یافته است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اصولا کیفیت مواد غذایی و نوع تغذیه در تامین سلامت بسیار مهم است و وزارت بهداشت با همکاری سازمان استاندارد باید کنترل و نظارت بیشتری بر این حوزه داشته باشد.

دکتر هاشمی در عین حال خواستار توجه مردم به ˈخودمراقبتیˈ شد و گفت: مصرف نمک در کشور ما ۵ برابر حد مجاز است که به عنوان یکی از عوامل اصلی ابتلا به فشار خون و متعاقب آن سکته شناخته شده است.

وی باتاکید بر اینکه برنامه اصلی وزارت بهداشت باید به سوی پیشگیری از بیماری و مرگ های زودرس باید سوق یابد، افزود: اینکه ما شمار بیمارستانها و تختها را افزایش دهیم هنری نیست، بلکه باید در وهله نخست از بار بیماری ها کاسته و شمار افراد نیازمند به عمل و بیمارستان را کاهش دهیم.

وزیر بهداشت وضعیت اجرای طرح تحول سلامت در خراسان شمالی را مطلوب و فراتر از حد انتظار خواند و گفت: انتظار ما در کشور کاهش سهم هزینه های درمانی مردم به ۱۰ درصد بود که این رقم در خراسان شمالی به ۶.۷ درصد رسیده است.

دکترهاشمی از وضعیت هتلینگ بیمارستانی این استان نیزابراز رضایت کرد و افزود:مشکل این استان در بخش امداد هوایی است که به علت نبود پایگاه هوایی موفق نبوده و باید از امکانات هلال احمر و ارتش برای کمک رسانی به مردم مناطق دوردست کمک بگیریم.

وی با اشاره به قدمت ۴۵ تا ۵۰ ساله بیشتر بیمارستان های این استان، خواستار تسریع در راه اندازی بیمارستان های جدید شد و گفت: بیمارستان امام رضا (ع) و بنت الهدی در بجنورد به گنجینه تاریخی تبدیل شده اند، و مردم خدمات روزآمد درمانی را می خواهند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز چهارشنبه به منظور بررسی وضعیت اجرای طرح تحول نظام سلامت و افتتاح چند طرح درمانی وارد استان خراسان شمالی شده است.

وی عصر روز جمعه در آخرین مرحله از سفر سه روزه خود از امکانات بهداشتی و درمانی شهرستان اسفراین بازدید خواهد کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنن پنجشنبه شب در آیین تجلیل از پزشکان و داروسازان خراسان شمالی گفت: ارتقای خدمات بهداشت و درمان در بخش دولتی، بستر را برای افزایش خدمات بخش خصوصی فراهم می کند.

قاضی زاده هاشمی اظهار کرد: ما ارتقای خدمات به مردم را از بخش دولتی آغاز کرده و آنرا به بخش های خصوصی و نیمه غیردولتی تسری خواهیم داد.

وی افزود: وزارت بهداشت خود را متولی حوزه سلامت دانسته و به فعالان حوزه بهداشت و درمان در بخش خصوصی و غیردولتی، مانند تامین اجتماعی، اطمینان می دهد که از آنان حمایت کرده و هیچ تفاوت و تبعیضی بین این سه بخش قائل نخواهد شد.

دکتر هاشمی گفت: این وزارتخانه در حوزه سلامت برنامه های خوبی دارد و تاکنون در ایجاد این باور عمومی در مردم که علاقه مند به خدمت به آنان است موفق عمل کرده و به امید خدا برای تداوم و ارتقای خدمات خود افق روشنی پیش رو دارد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: جامعه پزشکی و فعالان حوزه سلامت اعم از دانشگاه، بیمه، تامین اجتماعی و بخش های خصوصی و دولتی مصمم هستیم دست به دست هم داده و با رفع نقایص یکدیگر، در زمینه ارائه خدمات مطلوبتر به مردم تلاش کنیم.

دکتر هاشمی با تقدیر از خدمات همه اعضای جامعه پزشکی گفت: مهم آن است که در این مسیر، مردم قدردان خدمات ما هستند و ما نیز باید مراقبت کنیم که مردم در کانون توجه ما باشند.

وی افزود: البته مردم مشکلات زیادی در این حوزه دارند که بخش عمده آن مربوط به ما نیست لیکن باید ضمن خدمات دهی از نظر اجتماعی نیز به آنان امید بدهیم.
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۷ ۱۲:۵۷:۳۵
خدا خیرش بده این وزیر شریف رو.90٪ سکته ها به خاطر لبنیات و چربی نامربوطشه به خدا. (2347557) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۷ ۱۳:۱۱:۲۳
کسانی که به مکه مشرف شده اند اگر یک بار از غذاهای سنتی آنجا سرو کرده باشند متوجه می شوند که چقدر از غذاها ی ما چربتر و شورترند ضمن اینکه در مجموع تغذیه مردم آن کشور و سایر کشورهای اسلامی به جهت مسایل شرعی بسیار شبیه ما هستند ،ولی جالب است بدانید آن کشور ها بخصوص کشور عربستان دارای کمترین بیماران قلبی و عروقی در دنیا می باشند، پس نتیجه اینکه مشکل اصلی ما تغذیه نیست به احتمال زیا د مسایل روحوی روانی بخصوص عدم آرامش و استرس بین مردم است که باید ریشه های آن را شناسایی و درمان کرد/بااحترام (2347572) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۷ ۱۴:۳۵:۴۹
هزينه بالاي درمان يک سرطان اقتصادي است که روز بروز رشد ميکند و هيچ کس قادر به کنترل آن نيست . چرا در اخبار مي خوانيم که کارگران جنرال موتورز بعنوان اعتراض لب هايشان را دوخته اند. اينها چرا بيکار شده اند . (2347661) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۷ ۲۱:۱۶:۵۱
پارازیت چه تاثیری روی سلامت جسم و روح دارد؟ (2348007) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۷ ۲۳:۴۰:۵۹
کارگران بيمار شده اند و چون جنرال موتورز قادر به پرداخت هزينه درمان آنها نيست ,آنها را اخراج کرده است. اين سرطان اقتصادي در ايران هم بشدت در حال رشد مي باشد. (2348167) (alef-13)