توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 325768
نواز شریف برای میانجیگیری بین ایران و عربستان وارد تهران شد
بخش خارجی الف، 29 دی 94
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۳۰
نواز شریف، نخست‌وزیر پاکستان ظهر امروز (سه‌شنبه) در صدر هیاتی سیاسی - نظامی وارد تهران شد و در فروگاه مهرآباد مورد استقبال حسین دهقان، وزیر دفاع قرار گرفت. نواز شریف در جریان سفر یک روزه خود به تهران با اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس‌جمهور و حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، رییس‌جمهور کشورمان و تعداد دیگری از مقامات عالی‌رتبه مقامات ایرانی دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

به گزارش الف، این هیات عالی رتبه پاکستانی که با هدف میانجی گری میان ایران و عربستان، از روز گذشته سفری را به دو کشور آغاز کرده است، روز دوشنبه وارد ریاض شد و محمد نواز شریف به اتفاق ژنرال راحیل شریف، با ملک سلمان پادشاه عربستان دیدار کردند. اگرچه برخی موضوع های دوجانبه و منطقه ای نیز در این دیدار مطرح شد، اما طبق گزارش رسانه های دولتی پاکستان، محور اصلی این دیدار، تنش های میان تهران و ریاض بوده است.

در این دیدار، طرف پاکستانی بر دیگر سیاست های حمایتی خود از عربستان را مورد تاکید قرار داد.

برخلاف سفرهای قبلی نواز شریف به عربستان که با استقبال گرم و شاهانه همراه بود و حتی در یکی از سفرهای چند ماه پیش نواز شریف به عربستان که ملک سلمان شخصا برای استقبال از وی در فروگاه حضور یافته بود، روز گذشته فقط فرماندار شهر ریاض برای استقبال از بلند پایه ترین هیات سیاسی-نظامی پاکستان به فرودگاه رفت.

خبرنگار روزنامه اردو زبان «جنگ» به عنوان یکی از معتبرترین رسانه های پاکستان که در سفر جاری هیات عالی رتبه این کشور به عربستان و ایران، همراه این هیات است، روز گذشته از ریاض گزارش داد: ملک سلمان در دیدار نوازشریف و ژنرال «راحیل شریف» فرمانده ارتش پاکستان از ابتکار و نقش اسلام آباد برای کمک به رفع تنش ها تمجید کرده و گفته است: خواستار رفع مسالمت آمیز تنش های فعلی با ایران هستیم.

روابط ایران و عربستان بعد از روی کار آمدن ملک سلمان در عربستان رو به تیرگی و وخامت بیشتر نهاد و امسال اتفاقاتی نظیر فاجعه منا و اعدام شیخ نمر، تعرض به سفارت و کنسولگری عربستان در ایران نیز به موارد اختلافی دیگر دو کشور مثل اوضاع بحرین، سوریه، یمن و ... اضافه شد.
 
کلمات کلیدی : عربستان، پاکستان، ایران، نواز شریف
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.