نظر منتشر شده
۱۰۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 236127
در حاشیه معرفی نامزدهای هیات نظارت بر مطبوعات؛
کدام اخلاق؟ کدام حرفه‌ای؟
فرشاد مهدی‌پور، 9 مرداد 93
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۰۵
در گرماگرم معرفی نامزدهای کمیسیون فرهنگی مجلس برای عضویت در هیات نظارت بر مطبوعات، این بحث از دو زاویه بیش‌تر مورد توجه قرار گرفته است: یکی محاسن و معایب نامزدهای جدید و نفر قبلی و دیگری هم رفتار خلاف آیین‌نامه هیات رییسه.

درباره این‌که حضور علی مطهری در دوران انسدادی فعالیت هیات نظارت (در دولت گذشته)، مفید حال رسانه‌ها بود و حالا در دوره‌ای که رفتارها به‌جهت عکس در جریان است، حضور نمایندگانی متفاوت می‌تواند مفیدتر باشد یا نه، جای دیگری باید بحث کرد و سنجش عملِ هیات رییسه هم ظاهرا چندان دشوار نیست، چرا که حتی سفت و سخت‌ترین هواداران آن نیز، اقدام انجام‌شده را تلویحا خلاف قانون نامیده‌اند.

اما آن‌چه کمتر دیده شد، مجموع استدلال‌هایی است که از سوی آقای مطهری، در انتقاد از اقدام صورت‌گرفته ابراز شده؛ در توضیحاتی که از سوی وی، روز شنبه (چهارم مرداد ۱۳۹۳) منتشر شده، سه نکته مورد تاکید قرار گرفته است: اولا «کارِ کمیسیون فرهنگی خلاف قانون نبود» ثانیا به نظر ایشان «خلاف تدبیر» بوده است و ثالثا «خلاف اخلاق حرفه‌ای».

از این عبارات که از سوی فردِ ذینفع مطرح می‌شود، چه برداشتی می‌توان داشت؟ آیا جز این است که آقای مطهری، انتخاب خود را مدبرانه‌ترین گزینه می‌دانسته و اجرایی‌شدن این اقدام را کاملا حرفه‌ای و درست (با وجود اعلام این‌که تمایلی به نامزدی نداشته‌اند، آیا معنای نامزدشدن جز این است که فرد، در خود توانی افزون‌تر از دیگران می‌بیند)؟ این‌که نمایندگان انتخاب‌شده واجد گرایش‌های سیاسی‌ای هستند که از نظر ایشان نامطلوب است، آیا می‌تواند واجد حقی برای منتقدان باشند که این انتخاب را به‌طور کلی مختل و متوقف کنند؟ تشخیص این‌که چه به صلاح مجلس هست یا نیست، با اکثریت نمایندگان است یا جمعی که قدرت اِعمال نظر در این‌گونه موارد را دارند (به‌مانند متوقف‌کردن اعلام وصول استیضاح وزیر علوم)؟

از سویی دیگر، اگر بتوان کمی از این حادثه کوچک و نه‌چندان با اهمیت فاصله گرفت، سوال بزرگ‌تری را می‌توان مطرح کرد و آن‌هم این‌که ظاهرا شباهت جالب‌توجهی میان برداشت‌ها و مواجهات یک جریان سیاسی با نتایج هر انتخابی وجود دارد؛ البته انتخاباتی که آن‌ها، در آن برنده و پیروزش نباشند. در ۸۸، اصلی‌ترین نامزد بازنده که احتمالا خود را اخلاق‌مدارترین فرد هم می‌دانست، در حالی که هنوز رای‌گیری ادامه داشت، خودش را رئیس‌جمهور ایران نامید و هوادارانش هم ‌کار وی را، کاملا مدبرانه و حرفه‌ای توصیف می‌کردند.

مطابق اظهارنظر‌های اعضای ستادهای نامزدها در دیدار ۲۶ خرداد ۸۸ با رهبر انقلاب، بحثی از غیرقانونی بودن برگزاری انتخابات در میان نبود و معترضان، «انتخاب» صورت‌گرفته را غیراخلاقی و خلاف مصلحت کشور می‌دانستند؛ اما در خرداد ۹۲، سکه به‌گونه‌ای دیگر ضرب‌ شد و با وجود امکان بروز خطا در محاسبه کمتر از یک‌درصد آرای نامزد پیروز، همه معترضان قبلی، برای شادباش‌گویی و پیام‌دهی صف کشیدند و انتخابات را «تایید» کردند. حتی قبل از آنی ‌که شورای نگهبان در این‌باره نظر دهد (همان استدلالی که در ۸۸ مکررا، تکرار می‌کردند)!

این‌که یک‌روز انتخاباتی سیاه و متقلبانه و جائرانه باشد و روز دیگری شکوهمند و افتخارآمیز و سالم، ظاهرا مطابق معیارهایی است که میل و اراده و نظر شخصی بر آن حکم‌فرمایی می‌کند و نه اخلاق حرفه‌ای؛ چرا که اخلاق حرفه‌ای را اتخاذ تدابیری گفته‌اند که روابط اجتماعی را در چارچوب‌هایی معین و تعریف‌شده، سامان‌دهی می‌کند و نه چارچوب‌هایی که هر روز جابه‌جا شود. استاندارهای دوگانه، همه‌جا و همه‌وقت وجود دارند و مهم داعیه مدعیانی است که خود را بَری از خطا و اشتباه ندانند و در هر موردی، مطابق دلبخواه‌شان عمل نکنند.
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۱۷:۱۱
معمولا اکثریت با هم کمتر اشتباه میکند. (2279079) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۳:۰۲:۳۴
مشکل این است که فهم شمای نویسنده و خیلی از مردم با فهم این آقایون از جمهوری و دموکراسی و ... بسیار متفاوت است. فهم عموم این است که وقتی در یک فرآیند قانونی اکثریت به کسی رای داد او انتخاب می شود و هرچند به نفع و نظر من نباشد ، تمکین می کنم. اما از نظر این آقایون دموکراسی و جمهوری و شورا یعنی فرآیندی که آنها و دوستانشان از طریق آن حاکم شوند.
مواردی که اینگونه عمل کرده اند بسیار است . تقریبا هیچ انتخابی که خلاف میلشان بوده را نپذیرفتند ... دانشگاه آزاد سی سال رییسش با آنها بود هیچ مشکلی نبود بعد از چند سال تلاش اساسنامه اصلاح شد که رییس دوره ای انتخاب شود(5 ساله) و طبق فرآیند جدید رییس جدید انتخاب شد اما ... رییس هیئت امنا حاضر نشد حکم رییس جدید را امضا کند تا اینکه دولت عوض شد و در کمتر از دو ماه رییس را برکنار و رییسی همسو با خودشان گذاشتند و حکمش را هم بلافاصله امضا کرد رییس هیئت امنا و در سایت شخصی اش تیتر زد : " اعتدال به دانشگاه آزاد برگشت"!!!

همین آقای نوبخت سخنگو چندی پیش در برنامه شناسنامه گفت هیچ وقت دل ما با منتخب مردم در سال 84 صاف نشد و نتوانستیم او را به عنوان رییس جمهور قبول کنیم ... (2280357) (alef-13)
 
حامد
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۱۹:۰۴
احتمالا نویسنده از اعضای ستاد مرکزی جبهه پایداری هستند (2279081) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۸:۱۲:۴۱
چقدر جانبدارانه...
اگر می تونی حرف های حقی که زده رو نقد کن
نه این که برچسب بزنی .. (2279564) (alef-13)
 
بي خبر
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۰:۲۰:۴۵
در اينكه هيئت رئيسه حق نداشته انتخابات رو به تعويق بندازه درست، اما سطح اختيارات رئيس مجلس براي جلوگيري از هرگونه شبهه در درستي انتخابات ستودني است. اعضاي جبهه پايداري بجاي هوچي گري اگر به راي نمايندگان به كانديداي خود اعتماد دارن كافي است يك نماينده ديگه به همراه دو تا نماينده خودشون (اما اين يكي از يك گروه ديگه!) به مجلس معرفي كنند تا راي همه نمايندگان در خصوص ميزان موافقت با ايشان سنجيده بشه، كار سختي نيست.

اما بيايد فرض كنيم (به مانند نويسنده همين مطلب) اشتباهي در معرفي يك كانديدا براي حوزه انتخابيه از سوي هيئت هاي بررسي صلاحيت نمايندگان در انتخابات مجلس اتفاق بيفته (قبلا سابقه داشته همچين موردي) آيا شوراي نگهبان و يا در نهايت هنگام بررسي اعتبار نامه در صحن علني نمايندگان با رد صلاحيت نمايندگي (نه صلاحيت كانديداتوري) بر خلاف قانون عمل كرده؟ (اتفاق افتاده كه اعتبار نامه نماينده اي مورد تاييد قرار نگرفته)! پس اصولا تعويق يك انتخابات اونهم يك انتخاب نه چندان مهم اصلا بعيد و خلاف نيست! (2279685) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۱:۳۸:۵۶
کاش فتنه گران هم به جای هوچی گری و فتنه از روال قانونی استفاده می کردند ...شما تندروها هر وقت بازنده میدون می شید حتما در اونجا دیگران هوچی گری کردند و باید موافق نظر شما نمایندگان انتخاب شوند ؟
لطفا ساکت ! (2279764) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۴:۳۴:۱۹
آقا یا خانم کاسب فتنه!
باور کنید انقدر جواب برای این نوشته دارم که برای شما باور کردنی نیست، منتها وقتی می بینم اکثریت خوانندگان سایت الحمدلله خودشون کاملا آگاه هستند حوصله نداریم برای امثال شما که با هیچ صراطی مستقیم نمیشید توضیح بدیم، البته امیدوارم هر کدوم از دوستانی که وقت و حوصله ی جواب نوشتن برای این دوست کاسب فتنه دارند این کار را بکنند. (2280457) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۱:۳۲:۵۲
سلام.. اگر دوستان ایشان در دولت بلدند جواب منطقی بدهند و منتقدینشان را بی سواد و افراطی و لبو فروش خطاب نکنند ایشان هم می تواند!!!! (2280258) (alef-13)
 
پیام
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۲:۴۲:۴۶
دوست عزیز به نظر شما این که اعضای جبهه پایداری کمسیون فرهنگی را کامل تو دستشون گرفتند و بعد با معرفی 2کاندیدا از جناح مطلوب خودشون عملا جایی برای رای متفاوت نگذاشتند کار مطلوب و پسندیده ایه؟؟؟
انتخاباتی که هیچ رغیبی نداره!!!!این دموکراسی جبهه ی پایداریه ::)) (2280339) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۸:۳۷:۱۴
احتمالا شما هم داداش علی مطهری هستی. همونی که می گفت داداش علی موهبتی برای نظام است. خودتی؟! (2279586) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۰:۱۳:۵۴
حامد جان مشکل شما و امثال شما اینه که هر وقت کم میارید تو منطق و استدلال سریع به افراد برچسب حزب و گروه و کم سواد و ... می زنید. به جای این که برچسب بزنی جواب مسایل مطرح شده ایشون رو بده (2279673) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۰:۱۹:۱۹
متن را که خواندم کاملا منطقی بود ، اگر واقعا ادبیات این متن مثل ادبیات پایدرای ها بود ، پس معلوم است پایداری ها از منطق خوبی برخوردار هستند ... واگر منطق شما در همین حد است که بدون پاسخ دادن توهین کنید پس بدا به حال این منطق و ادبیات تندروانه شما ! (2279682) (alef-13)
 
کمال
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۲:۵۹:۰۰
این انتخاب به زعم نویسنده محترم کم اهمیت است ولی از نظر بسیاری از مردم و مطبوعات که سابقه قلع و قمع مطبوعات را دیده اند انتخاب فردی از یک جناح تندرو بسیار با اهمیت است (2279866) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۰:۵۶:۴۲
متاسفانه این بیماری گویا واگیردار است مثلا هر گونه مطلبی که مخالف نظرات ما باشد از طرف افراطیون پایداری است و هر چه با مزاجمان سازگار از اعتدالیون نازنین (2280235) (alef-13)
 
م
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۱:۱۲:۰۳
هر كسي كه باشد اصل تحليل ايشان درست است. احتمالا شما هم كارگزاراني يا مشاركتي هستيد (2280248) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۲:۳۱:۱۵
جناب فرشاد خان!
قطعا از محل تخلفات سرشار دولت قبلی به نون و نوایی رسیدی!
با دقت در عبارت « در حالی که هنوز رای‌گیری ادامه داشت، خودش را رئیس‌جمهور ایران نامید و هوادارانش هم ‌کار وی را، کاملا مدبرانه و حرفه‌ای توصیف می‌کردند.» میشه فهمید که دروغ فتنه سازان فتنه گر هنوز هم تمامی نداره و ظاهرا بنیانشون بر دروغ استواره!
همین اواخر مدیر خبرگزاری ایرنا اعتراف کرد که چند ساعت قبل از اعلام انتخابات از طرف ریاست جمهوری وقت (ا.....نژاد) در فشار بوده و نهایتا مجبور به اعلام اوشون به عنوان رئیس جمهور منتخب شده!
خب برادر عزیز دروغ رو بذار کنار! والا نیمدونم اسم شما رو چی میشه گذاشت با این استدلالاتون؟!!!! (2280326) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۴:۲۹:۴۳
نویسنده یا نفهمیده قضیه چیه یا ما رو یه چیزی فرض کرده. جناب خلاف اخلاق حرفه ای یعنی اینکه دو نفر رو معرفی کنیم که هر دو تفاوتی ندارند بعد بگیم شماها به یکی از این ها رای بده. این یعنی نتیجه انتخاب فرقی نمی کنه یک دیدگاه که میاد بالا... عملا این کار محدود کردن رای گیریه... (2280450) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۱۹:۳۷
آقای علی مطهری بهتر است حد و اندازه خودش را نگه دارد و از خوشحال ساختن دشمنان و ضد انقلاب بپرهیزد. فریب آراء کسب شده برای نمایندگی مجلس را نیز نخورد چرا که اغلب کسانی که به ایشان رأی داده‌اند به حساب پدر فیلسوف و شهیدشان می‌باشد. قبل از ایشان افراد صاحب جایگاه و مقام در انقلاب وجود داشتند که ظرفیت نگه نداشته و از انقلاب جدا شدند و امروز به گوشه‌ای افتاده‌اند. ایشان بهتر است تا دیر نشده جبران مافات کنند و دشمنان را از خود و نقشه‌ای که برایش کشیده‌اند مأیوس نمایند. (2279084) (alef-13)
 
یک شهروند معمولی
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۲:۴۱:۳۱
لطفاً حد و اندازه آقای علی مطهری را ترسیم کنید. (2279846) (alef-13)
 
سعید پایدار
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۰۰:۵۴:۱۵
از اینکه اقای مطهری بخشی از ارای خود را مدیون استاد مطهری است شکی نیست ولی مطمن باش در اینده ایشان بخاطر روحیه حق طلبی و ازادمنشی رای بالاتری خواهد اورد. (2279979) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۲۴:۳۳
الف، این مقاله را از کیهان نقل کردی یا وطن امروز؟ (2279088) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۹:۵۰:۱۹
ای خدا تا کی میخوایم منطقی باشیم سریع برچسب نزنین و موضع سیاسی نگریرین (2279656) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۰:۱۶:۱۷
ادبیات شما تندروها زمانی که پاسخی ندارید .. (2279678) (alef-13)
 
نکته سنج
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۲:۴۰:۰۷
اینهم نظری است مانند سایر نظرات و قابل احترام. تمام کامنتها را بخون تا نظرات مخالف خود را درک کنی. (2279844) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۰۰:۴۰:۵۶
رئیس جمهور میگه برچسب نزنین ولی ماشالله حامیانش برچسب به دست منتظرن یکی نقد کنه! (2279962) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۰:۵۹:۰۹
چقدر همه باهات موافقن چقدر مثبت گرفتی (2280236) (alef-13)
 
کیومرث
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۲۸:۰۲
ای کاش سخن آقای مطهری را خوب می خواندید و اگر خوب خواندید ای کاش آن را صادقانه نقل می کردید. آقای مطهری صراحتا می گوید که اتخاب شدن یا نشدنش برایش اهمیتی ندارد ولی اخلاقی تر این است که از میان سایر کاندیداها (نه خودش) افرادی با گرایش های مختلف انتخاب شوند و همه وابسته به پایداری نباشند. تا نمایندگان مجس ناچار نباشند علی رغم میل خود به کسی رای دهند که او را نمی پسندند.و در آخر می گوید در هر حال کار آنان خلاف قانون نبوده و این اختیار را داشتند. (2279095) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۳۶:۴۵
کاملا مقاله مغرضانه بود (2279112) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۴۰:۵۰
معرفی آقایان رسائی ونقویان که هردو دارای یک طرز تفکر می باشند یعنی کمسیون فرهنگی برای کل مجلس تصمیم گیری می کند.آقای مطهری منطقی نظر می دهندوحرفشان قابل دفاع می باشد.درضمن آقای توکلی به خودتان ودوستتان آقای نادران تلنگری بزنید چون مواضعتان خیلی مشکوک است.البته می دانم مثل همیشه نظرم منعکس نمی شه . (2279123) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۴۱:۱۷
درود بر مطهری که خار چشم نقض کنندگان آزادی رسانه هست. (2279124) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۴۲:۳۵
این را رسایی با اسم مستعار نوشته (2279127) (alef-13)
 
حامد
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۹:۲۴:۳۲
اینجا چون قوانین داخلی مجلس به ضرر شماست ازش اطلاع نداری ؟ خوب برو بخون کار سختی نیست. در ضمن در قانون جایی نگفته که کمیسون ها و مجلس باید بر اساس نظرات علی مطهری افراد رو انتخاب کنن یا اگه علی مطهری انتخاب نشد فقط از یک جناحه یا جایی در قانون نیامده نامزد ها باید از تفکرات مختلف باشن. همچون چیزی در قانون نیست. شما برو بخون . (2279634) (alef-13)
 
بي خبر
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۴۷:۵۷
چون اطلاعي درمورد قوانين داخلي مجلس ندارم نميخوام درمورد درستي و نادرستي تصميم هيئت رئيسه درمورد اين راي گيري و تطابق/عدم تطابق اون با دستورالعمل داخلي مجلس صحبت كنم، اما دو تا مورد هست كه خوشحال ميشم نويسنده محترم بخونه و در خلوت خودش بعشون فكر كنه:
(فرض بنده هم بر اينه كه الف سعه صدر خواهد داشت و نظر من رو منتشر خواهد كرد)


نكته اصلي كه آقاي مطهري بهش اشاره كرده بود وابستگي جناحي هر دو نامزد به يك گروه فكري بود. ايشون تو توضيحي كه داده بودن اشاره نكرده بود كه چون من معرفي نشدم پس قبول نيست، بلكه حرفشون اين بود كه جبهه پايداري به لحاظ دارا بودن اكثريت در كمسيون مربوطه هردو نامزد رو از بين اعضاي حزب خودشون معرفي كردن كه اگرچه خلاف قانون نيست اما خلاف اخلاق هست.

در حقيقت وقتي هردو نفر يك طرز فكر رو نمايندگي ميكنن ديگه نيازي به راي گيري در صحن مجلس نيست! خودشون تو كميسيون يكي رو معرفي ميكردن! كه اين هم ميشه حلاف تدبير! چون اصولا حق انتخابي براي نمايندگان باقي نمونده!
با احترام به متني كه نوشتين بايد عرض كنم اصلا نقد درستي نيست چون اصولا منوجه منظور آقاي مطهري نشدين!
اما درخصوص اينكه با عوض شدن دولت بهتره كه نماينده مجلس در اين هيئت تغيير كنه، بايد بگم بهتره به تركيب كلي اون هيئت نگاه كنيد! نه فقط نماينده دولت و نماينده مجلس و در نهايت بگيد چون نماينده دولت عوض شده پس نماينده مجلس هم عوض بشه تا تعادل برقرار بشه. نگاهي به ساير اعضاي هيئت نظارت بر مطبوعات نشون ميده كه معرفي فردي با تفكرات نزديك به دولت ميتونه تا حدودي تعادل رو حفظ كنه(اگر مطابق نظر شما قائل به تعادل باشيم!!!) حالا قرار نيست حتما مطهري باشه، ايشون هم ادعا نداره كه من باشم، انتقاد اصلي به كج سليقگي كميسيون در معرفي دو نامزد داراي طرز تفكر مشابه بود.

مطلب بعدي كه ميخوام بهش اشاره كنم طرز تفكر نويسنده نسبت به انتخابات گذشته و ربط دادن هرنوع انتخابي به وقايع ٨٨ هست! اگر موسوي قبل از پايان شمارش آرا خودش رو رئيس جمهور معرفي كرد، احمدي نژاد روز قبل از راي گيري و در تلويزيون درحاليكه يك فرصت اضافه براي دفاع!!! بهش داده بودن خودش رو بر اساس آمار پيروز انتخابات معرفي كرد، همين يك نكته در نقض استدلال چوبين شما كافي است! اتفاقات اون دوره تا وقتي كه يك سوي دعوا همه امكانات و ساز و كرنا در اختيارش باشه و هر انتقادي رو با چوب فتنه در جا ساكت كنه، هرگز روشن نخواهد شد!

اميدوارم اشاره شما به اون وقايع واقعا از اعماق وجودتون باشه و نه براي كسب مقام و منزلت!

والسلام علي من التبع الهدي. (2279136) (alef-13)
 
مرتضی
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۱:۴۷:۰۱
آقای بی خبر شما از همه با خبر تر و مطلع تری برادر. درود خدا بر شما. این متن قابل توجه اونایی که دنبال نقد منصفانه بودن . . . (2279772) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۲:۰۳:۳۲
فقط میتونم بگم درود بر شما که با منطق جواب دادی. (2279798) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۲:۳۳:۴۴
پاسخ بسیار جالبی بود (2279834) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۱:۱۰:۵۳
نظر کارشناسی و پخته و منطقی است . این مسئله هیچ ربطی به انتخابات 88 ندارد (2280245) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۵۱:۵۹
من با جناب مطهری موافقم حضور 2 تن از جبهه پایداری یکجور کج دهنی به مردم و مطبوعات که واقعا برای این مجلس باید تاسف خورد برای بار هزارم (2279143) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۸:۲۰:۳۰
لیبرال باشند خوبه افرادی به مانند سریع القلم!!!! حزب پایداری شاید تازه تاسیس باشد ولی باعث نابودی اصلاح طلب و اصول گرا میشه (2279571) (alef-13)
 
غضنفر
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۰۰:۱۳:۲۸
جان من معنی لیبرال رو میدونی؟؟؟؟؟ (2279940) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۵۲:۱۵
آسمان را به ریسمان بافتی که نشان بدهی انتخاب رسایی برای نظارت بر مطبوعات خوب است؟! (2279144) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۵:۳۱:۴۹
جواب بده . خیلی هم منطقی بود (2279391) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۸:۴۰:۱۶
آسمون ریسمون نبافته آخه خیلی واضحه که علی مطهری بی خود داره دست و پا می زنه. شما حب حزب کورت کرده. نمی تونی واقعیت رو ببینی. (2279592) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۵۳:۴۷
بحث این رای گیری درون یک کمیسون جناحی را با انتخابات مردمی قاطی نکن جانم. ثانیا بحث انتخابات سال 88 را پیش نکش که برای هر جمله ات هزار تا جواب هست. (2279145) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۵:۴۹:۵۸
مثلا چه جوابی؟ انتخابات مردمی هم همین جور هست. دموکراسی تا جایی خوب است که فرد مورد نظر بعضی ها انتخاب شود. در غیر این صورت کودتا شده است. (2279416) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۰:۲۸:۴۴
عزيزم اين مطلب رو بخون :
http://alef.ir/vdcjhaevvuqeihz.fsfu.html?15wml
متوجه قدرت و حق تصميم گيري مجلس ميشي! مجلسي كه حق داره اعتبار نامه يك منتخب رو رد كنه، حق لغو انتخابات يك كميسيون رو هم داره! پس الكي همه چي رو به كودتا و ٨٨ گره نزن! (2279697) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۳:۰۴:۵۴
مرد حسابی چه ربطی داره؟ مگه علی مطهری کیه که باید حتما باشه؟ شما واقعا خیلی خشک مغزید. (2279873) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۵۶:۱۵
شما استاد وارونه جلوه دادن موضوع
هستید ایشان حرف درستی زده است است (2279152) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۸:۴۱:۴۲
شما هم استاد برعکس ایستادنی. درست نگاه کنی می بینی خودتی که وارونه واسادی. (2279594) (alef-13)
 
حسام
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۵۷:۴۰
واقعا مطلب بی ربطی بود از نویسنده و بخصوص سایت الف بعید بود چنین مطلبی رو منتشر کنند (2279154) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۸:۴۲:۵۱
بدون دلیل و منطق فحش دادن کاری نداره که. خب یه دلیل بیار. رای نیاورده دیگه. تمکین کنید لطفا 0.7 درصدیها. (2279596) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۱:۵۷:۴۱
بابا شما هم دیگه شورش رو در آوردید همه چیو به 88 ربط بدیدا (2279155) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۸:۴۳:۴۵
ربط داره خب. زیر میز بازی زدن از اونجا شروع شد. (2279599) (alef-13)
 
آشنا
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۲:۰۳:۲۴
آقای مطهری نماینده اصلاح طلبان نبوده و دستاویز قراردادن سخنان وی توفیری برای رفع اشتباهات گذشته اقتدارگرایان ندارد. آن قدر اقتدارگرایان در دوره آقای احمدی نژاد در همه حوزه ها خطا کرده اند که برای رسیدن مجدد به قدرت باید قرن ها منتظر بمانند تا شاید حافظه ملت پاک شود. (2279162) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۸:۴۴:۴۶
کلا یه واژه اقتدارگرایان رو یاد گرفتی ها؟ (2279600) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۴:۲۳:۱۹
متاسفانه حافظه مردم ما خيلي ضعيفه (2280438) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۲:۰۵:۴۱
متاسفانه من تا کنون یک بار هم ندیدم آقای مطهری در مورد مشکلات مردم اظهار نظر کند ، ایشام متاسفانه به بلندگوی افراد معلوم الحال و تفرقه افکن و حاشیه ساز تبدیل شده اند...احساس همه این است که ایشان نماینده افراد تندرو باشند تا نماینده ملت ...
خداییش کسی تا کنون دیده آقای مطهری در صحن مجلس و یا در بیانیه های خود از مشکلات مردم و ایجاد راه حل های برون رفت از مشکلات بگوید ؟
جز حاشیه روی ، جز حمایت از افراد فتنه گر که نقش مهمی در ضرر و زیان به آبروی کشور و اقتصاد کشور داشتند ؟ (2279167) (alef-13)
 
مخلص همه
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۲:۰۹:۳۱
به نظرم نمایندگان منتسب به جبهه پایداری نه اخلاق حالیشون است و نه بویی از حرفه نمایندگی برده اند. اونا برای رسیدن به هدف حاضرند هم اخلاق رو و هم حرفه رو قربانی کنند. (2279172) (alef-13)
 
داماد لرستان
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۱:۳۶:۰۱
من نمی دونم چرا هر وقت روال قانونی طی میشه و شما تندروها شکست می خورید چرا اینقدر مودب و منطقی !! میشید ؟!
احتمالا از دید شما ، نمایندگان تندروی مجلس ششم که به دامان غرب پناهنده شدند بویی از حرفه ای گری برده اند ؟
حالا اینها روال قانونی استفاده کردن از دید شما خلاف اخلاق و حرفه است ؟
اما فتنه گران 88 که برای رسیدن به هدف 8 ماه فتنه کردند از دید شما اخلاقی و حرفه ای عمل کردند ؟ (2279760) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۲:۱۸:۰۲
با اين كارها نميتونيد دكتر مطهري را از چشم مردم باندازيد زنده باد حقيقت و زنده باد شرافت (2279193) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۸:۴۷:۰۸
مردم نه 0.7! (2279603) (alef-13)
 
مهناز نیازی خواه
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۰:۰۳:۳۹
شما اندازه ی 4000000میلیونت حرف بزن (2279669) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۱:۰۶:۴۳
الف با چه حقی توهین به 50 درصد مردم را منتشر می کنی؟
کامنت نویس حقوق از الف می گیره؟ 50 درصد مردم کشک اند؟ 50.0001 درصد مردم بگویند جمهوری اسلامی نمی خواهیم باید نظام عوض شه طبق نظر امام.
حالا 50.7 کمه؟ (2280242) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۲:۲۲:۱۳
احسنت (2279199) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۲:۲۳:۰۸
جانا سخن از زبان ما می گویی (2279201) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۲:۲۶:۱۵
اینکه چنین تحلیلی در الف منتشر می شود برای الف جای تبریک دارد

البته دوگانه بودن معیارهای بعضی آقایان آنقدر واضح و روشن است که جایی برای هیچ توجیه و رفع و رجوعی نمی گذارد!
با این حال می توان اندکی به الف امید داشت که لااقل برخلاف بعضی ها چشمش را بر این واضحات نمی بندد، درست مثل ماجراهایی که در تحلیل به آنها اشاره شده
مثل عدم وصول استیضاح و مصلحت اندیشی های مترتب بر آن از جانب برخی

اگر در قضیه هسته ای هم الف سعی می کرد نگاه واقع بینانه تری داشته باشد خیلی بهتر می شد! چون وقتی پرده ها برافتد دیگر تغییر موضع فایده ای ندارد. (2279209) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۲:۲۶:۵۱
جناب آقاي فرشاد مهدي پور عزيز

چرا مغالطه مي فرماييد برادر عزيز ، اينگونه كه شما استدلال مي فرماييد بايد در امور دنيا همواره در بر يك پاشنه بچرخد.

عزيز دل برادر امور دنيا دايما در حال تبديل و تحول است و دليلي وجود ندارد كه اگر در يك زمان شرايطي وجود داشته باشد كه نتايج انتخابات را مشوش بنماياند ، در هر زمان ديگر نيز همان شرايط موجود و همان نتيجه عايد گردد.

يعني در يك زمان ممكن است در برگزاري انتخابات خطا صورت بگيرد كه بايد بدان اعتراض شود و در زماني ديگر احتمال دارد كه در برگزاري انتخابات خطا صورت نگيرد كه در اين حال نيازي به اعتراض نيست.

بگذاريد مثالي بزنم :

قبل از انقلاب انتخابات فرمايشي بود ، آيا بايد تصور كنيم هرزمان كه انتخابات برگزار مي شود فرمايشي است ؟ به عبارت ديگر اگر اكنون در جمهوري اسلامي ايران انتخابات سالم برگزار شود بايد استدلال كنيم كه در سالهاي دهه چهل شمسي هم انتخابات سالم بوده است ؟ بديهي است كه كار خوب حالا ، دليلي براي خوب بودن كار گذشته نيست.

مثالي ديگر :

اگر امروز تيم فوتبال ايران از آرژانتين ببرد ، آيا بر اساس استدلال شما بازي گذشته را هم ايران از آرژانتين برده است ؟

نمي شود كه كسي يا كساني خطا كنند و پس از چند سال كه ديگران خطا نمي كنند ، ادعا شوند كه آن قبلي ها هم خطا نكرده بودند !

با اين نوع استدالال شما مي خواهيد بچه كودكستاني را فريب دهيد يا مردم هوشمند ايران را ؟

بديهي است انتخاباتي كه منجر به رئيس جمهور شدن آقاي روحاني شد
، زمين تا آسمان با انتخاباتي كه احمدي نژاد را رئيس جمهور كرد تفاوت داشت. (2279211) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۲:۲۷:۴۸
الف جان رفتار مشابه نامزد پیروز رو هم بررسی کنی متوجه تحلیل آبکی و غلط خودت میشی (2279216) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۸:۴۹:۱۷
پیروز 88؟ پیروز 92 چیکار کرد؟ جز اینکه فحاشی کردن که آی ما بردیم 50 درصد به قانون رای دادن. ما خود قانونیم. (2279606) (alef-13)
 
سعید سلمانی
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۲:۴۰:۰۱
جناب فرشد مهدیور
با سلام
از این باب سخن را گشوده اید و به انتخابات 88 و 92 اشاره کرده اید ممنونم ولی سطح بحث را باید از این سطح بالاتر برد شاید بعضی افراد و روزنامه ها چنین استدلال های دم دستی کنند ولی به نظر اینجانب سایت الف یه سایت جدی و استخوان دار وباشد و سطح بحث بسیار قوی باشد

ما در باره یه بحث عینی صحبت می کنیم نیازی به انتزاعی کردن ان نداریم (2279235) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۲:۴۷:۵۶
من ازاقای مطهری یک بار در زمان بررسی اعتبار نامه منتخبین مسئله دار مجلس و دفاع از یکی از منتخبین استان اردبیل که انصافا هم کاملا اشتباه دفاع میکردند قطع امید کرده بودم و الان هم با این توجیهی که برای کار خودش می تراشد دیگر بینش سیاسی و اجتماعی خودش را زیر سئوال میبرد . دیگه واقعا امیدی به این مرد نیست (2279243) (alef-13)
 
عدالت
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۲:۵۶:۲۱
در سال 2000 بانک زیمبانک (یکی از بانکهای زیمباوه )قرعه کشی برگزار کرد و تمام کسانی که در حسابشان 5000 دلار وجود داشت در این قرعه کشی شرکت داده شد اما فکر می کنید برنده خوش شانس چه کسی بود ؟ بله آقای رابرت موگابه رئیس جمهور فعلی زیمبابوه که سابقه مباززاتی داشته و در استقلال کشورش نقش داشته است و سالهاست در این کشور حکمرانی می کند یعنی آقای رابرت موگابه و داروسته وی جتی چشم نداشتند ببنند کسی دیگری برنده می شود وقتی این خبر را شنیدم بیاد آقای رابرت موگابه افتادم برخی افراد فکر می کنند اگر از این جماعت کس دیگری انتخاب شود اصلح نیست و زیر قاعده بازی می زدند مثلا در فتنه 88 چشم نداشتند کسی غیر از خودشان رای بیاورد و چه بساطی راه انداختند ولی با تدبیر مقام معظم رهبری امام خامنه ای و حضور مردم در حماسه 9 دی فتنه آنها به سرانجام نرسید یا مثلا در انتخاب شهرداری تهران وقتی آقای قالیباف انتخاب شد همین جماعت با همفکر خودشان خانم الهه راستگو چه برخودی نمودند یا در قضیه اخیر بر سر انتخاب ناظر بر مطبوعات - چرا این افراد فکر می کند اگر کسی غیر از خودشان انتخاب شود بی تدبیری است ؟!!! (2279251) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۰۷:۲۴:۲۳
شما از عنوانی که خودت برای خودت انتخاب نمودی (عدالت!؟؟) معلومه چقدر واقع بین و فروتن هستی! (2280164) (alef-10)
 
ابوالقاسم
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۲:۵۸:۴۵
سلام ،
یک نیمچه نماینده هم که در مجلس وجود دارد،برای شما قابل تحمل نیست؟
ابوالقاسم (2279254) (alef-13)
 
amiran
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۳:۰۱:۲۲
شما متوجه حرف های آقای مطهری شده اید و به عمق فاجعه آنهم در حوزه ی مطبوعات آگاهانه پشت کرده اید. دقیقا اعتدال مورد نظر آقای مطهری بود. اگر می گفت همه باید از هم فکران ما باشند جای سوال غیر قابل انکار بود از رفتار آقای مطهری ولی آیا منظور ایشان این بود؟ نه برادر عزیز، تحلیل تان مشکل مبنایی دارد. (2279258) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۳:۱۰:۳۹
دمت گرم. واقعا جز این نیست. بیچاره کسی که گوشش به دهن این جریانهای سیاسی باشد (2279268) (alef-13)
 
هادی
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۳:۱۴:۴۶
از الف بعیده این مقاله ها!!!! (2279270) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۷:۵۳:۲۰
نه چرا الف حزب باد نمی دونستی بدون (2279549) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۳:۱۴:۵۴
یه بام و دو هوا همین جا صدق میکنه دیگه! (2279271) (alef-13)
 
شریف
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۳:۱۷:۴۰
بسیار متین و منطقی بود .امیدوارم اقایان و طرفداران شان هم بخوانند و برای مردم هم عقل و تدبیری قائل باشند. (2279275) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۳:۱۸:۱۰
مطلب صرفا سیاسی و دوری از انصافی بود! نویسنده مطلب با گذشتن از اصل بی طرفی با استناد به دستمایه های قانونی درصدد رفع سیاسی کاری کمیسیون فرهنگی مجلس بوده و این نکته را از یاد برده است که قانون فقط یک معیار و خط کش برای هدف والاتری به نام عدالت و انصاف است، حال اگر گروهی از ضعف یا کاستی قانون به نفع خود و بر ضد عدالت و اخلاق استفاده کنند صرف مطابق قانون بودن این مسئله دلیل موجه عدم رعایت عدالت و اخلاق می شود!!!
برای نمونه بسیاری از اقداماتی که امیر منصور اریا یا شهرام جزایری و امثالهم انجام داده اند از کانال قانون و استفاده از نقاط ضعف و کاستی قانون بوده اما مردم و مسئولین این اقدامات را بر خلاف عدالت، اخلاق و اصول مسلم نظام جمهوری اسلامی ایران دانسته و ایشان را محکوم کردند حال شما بیایید و از انها به واسطه اینکه از ضعف قانون استفاده کرده اند دفاع کنید، نتیجه چه میشود؟
مرگ خوب است اما برای همسایه!!! (2279276) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۳:۲۰:۱۵
دو مطلب کاملا متفاوت را نباید به هم ربط داد. بحث در حال حاضر آن است که آیا نمایندگان ناظر بر مطبوعات نباید گرایش ملی ایران را نمایندگی کنند؟ میزان اقبال به جبهه پایداری در سطح ملی کاملا مشخص است. نماینده این جبهه در انتخابات رایی محدود آورد. اکنون آیا صحیح است که همه ناظرین بر مطبوعات ایران از طرف مجلس شورای اسلامی تنها به این جبهه گرایش داشته باشند؟ آیا نباید برایند نگاه ملی درنظر گرفته شود؟ از قضای روزگار برخلاف نظر نویسنده این مقاله ، چنین انتخابی نشانه عدم همراهی و مقابله با رای مردم ایران است و نه برعکس (2279279) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۳:۳۶:۲۵
استدلال آقای مطهری پیچیدگی خاصی نداشت. نمی دانم چرا نویسنده محترم استدلال اصلی را ذکر نکرده اند. سخن ایشان این بود که اکثریت اعضای کمیسیون فرهنگی متعلق به جبهه پایداری هستند و کمیسیون باید دو نامزد به مجلس معرفی کند تا مجلس یکی را انتخاب کند. بنابراین برخلاف تدبیر و اخلاق است که نمایندگان منتسب به جبهه پایداری هر دو نامزد را از جبهه ی خود انتخاب کنند و مجلس را مخیر به انتخاب یکی از این دو کنند.
حالا این استدلال فارغ از درست یا نادرست بودنش چه ربطی به انتخابات 88 دارد خدا می داند. (2279292) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۳:۳۶:۴۶
ما به مطهری اعتماد کرده ایم و او را دوست داریم و طرفدار او هستیم. شما برای اثبات برادری خود باید همین قدر که مطهری زحمت کشید و با شجاعت نماینده ی بخش زیادی از مردم بود، باید صراحت و شجاعت و عدالت داشته باشند... (2279293) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۰:۲۳:۵۵
شما فقط می تونید کورکورانه دفاع کنید و الا هر عاقلی به مطلب بالا صحه می گذارد ...
ای کاش شما تندروها که اینهمه اینجا کورکورانه نظر دادید یک دلیل هم در نقد مقاله فوق ارائه می دادید ... (2279691) (alef-13)
 
امیررضا
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۳:۵۲:۵۵
امیدوارم این نظرم هم به بلای سایر نظراتم که به دلیل عدم تبعیت از مسلک شما اجازه انتشار نیافت دچار نشه تا نظر واقعی مردم رو نسبت به مطلبتون بدونید.
دوست عزیز یا شما دچار نعشه سیاسی هستی یا وافعا توی خواب خرگوشی به سر میبری.اولا نقد علی مطهری کار خوب و پسندیده ای که همه افراد ازش حمایت میکنند اما چرا مقاله ای در مورد ادعاهای دیگران در مورد آقای توکلی منتشر نمی کنید؟نکنه ایشون هم از ما بهترون هستند؟یا آقا زاده؟فقط این رو میتونم بگم به پیروی از مولامون کسی که یه دهه محرم واسش سیاه میپوشی و به سر و سینت میزنی:اگه دین نداری لااقل آزاد مرد باش یا علی (2279306) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۴:۰۰:۵۴
فقط به استدلال هی شما باید خندید بهتره سرتون رو از زیر برف بیون بیارید و جامعه رو ببینید جناب مهدی پور (2279313) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۴:۰۱:۰۸
قانون. انتخابات و....
هروقت که طیف اصلاح طلب و فتنه پیروز باشند درسته و خوب اگه بازنده باشند تقلب است یا خلاف تدبیر
تدبیر را فقط این اقایون برای کل ملت تعریف میکنند (2279314) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۴:۱۱:۱۰
آقای مطهری چندسالی هست خود را منزه از هر گونه خطا و احتمالا معصوم 15ام می داند. آن هم به واسطه نام پدر بزرگوارشان.
فی الواقع شغل ایشون "پسر شهید والامقام مرتضی مطهری بودن" است. والعاقبه للمتقین. (2279324) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۷:۵۵:۰۷
اگر چه با این متن بالا موافق نیستم و بکن مخالفم ولی در رابطه با مطهری راست گفتی (2279551) (alef-13)
 
حميد خميني
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۴:۳۳:۳۶
اين نوشته بر مغلطه بزرگي سوار است و آن اينست كه انتخابات كميسيون (اگر راي گيري دركار بوده باشد) مانع حق مجلس شده است. كسي حق ندارد به جاي ديگراني كه در قانون بالاصاله داراي حق هستند تصميم بگيرد. مسأله بر سر مطهري يا غير او نيست، مسأله بر سر از بين بردن حق انتخاب مجلس و نشاندن نظر كميسون به جاي ان است. خوشبختانه كميسون انقدر ناشيانه رفتار كرده كه نه فقط مطهري را حذف كرده بلكه نفرات جبهه خود را تحميل نموده است! (2279345) (alef-13)
 
کورباطن
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۴:۳۸:۰۷
یک نکته در نوشته شما مغفول ماند که می تواند سبب ضعف استدلال آن گردد. آقای مطهری در همان مصاحبه فرمودند که « اگر این کمیسیون با توجه به این که آیین‌نامه داخلی مجلس دست او را باز گذاشته است، غیر از آقایان رسایی و نبویان یک نفر دیگر از سه نفر بعدی مثلا آقای هروی یا آقای کامران را نیز به صحن علنی معرفی می‌کرد کسی اعتراض نداشت» پس نظر ایشان این نبوده که چون من معرفی نشده ام پس خلاف اخلاق حرفه ایست. بلکه ایشان فرمودند که « نماینده‌ای که انتخاب می‌شود نماینده جبهه پایداری در هیات نظارت بر مطبوعات است نه نماینده قوه مقننه. اقلیت ناچیز جبهه پایداری در مجلس نباید با استفاده نادرست از اختیار قانونی کمیسیون فرهنگی حق اکثریت مجلس را پایمال کند». ملاحظه می فرمایی که بدین ترتیب اساس بحث جنابعالی دچار خدشه است و با حذف آگاهانه یا سهوی همین یک مورد نوشتار خود را دچار همان ضعفی نمودید که حود از آن انتقاد می فرمایید. البته قصد بنده تایید گفتار ایشان نیست وگرنه با همین منطق انتخاب بسیاری از نمایندگان مجلس هم دچار خدشه است چرا که « نماینده‌ای که انتخاب می‌شود نماینده جبهه خاصی در مجلس است نه نماینده عموم مردم. و این جبهه خاص در کشور نباید با استفاده نادرست از اختیار قانونی حق انتخاب مردم را پایمال کند» که ملاحظه می فرمایید کار را به چه بحث های حساسی می کشاند. (2279350) (alef-13)
 
امید
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۵:۰۵:۰۱
سلام
1. فرض کنیم آیین نامه ایرادی داشته باشه. خب باید عوض بشه. اما تا وقتی عوض نشده باید به همون آیین نامه عمل بشه، نه که سلیقه ای عمل بشه. این سلیقه ای کار کردن خطرناکه. لذا باید انتخابات انجام میشد و اقای لاریجانی اونو لغو نمیکرد و اقای مطهری از لغوش دفاع نمیکرد.
2. منظور اقای مطهری از خلاف تدبیر بودن این نبود که خودش هم تو لیست باشه. بلکه میگفت افراد از همه سلیقه ها باشن تا انتخاب واقعا انتخاب باشه. مطهری نه یکی دیگه. (2279371) (alef-13)
 
نخود همه آش
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۵:۳۹:۰۶
پرسيده‌ايد: «این‌که نمایندگان انتخاب‌شده واجد گرایش‌های سیاسی‌ای هستند که از نظر ایشان نامطلوب است، آیا می‌تواند واجد حقی برای منتقدان باشند که این انتخاب را به‌طور کلی مختل و متوقف کنند؟» نه برادر، در هر انتخابي ، انتخاب‌كننده بايد با انتخاب‌هاي متنوع روبرو باشد و از ميان آن‌ها يكي را انتخاب كند. در اين مورد، دو گزينه داراي سلايق فكري و سياسي يكساني هستند و به اين ترتيب، حق انتخاب از انتخاب‌كنندگان گرفته شده است. (2279398) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۵:۵۲:۵۱
انصافا محبوبیت آقای مطهری در جامعه به اندازه آقای هاشمی و روحانی و خاتمی هست هرکه با مردم و اسلام و رهبری هست در میان ما ایرانیان محبوب و فراموش نشدنی است درود بر رحمت بر پدری که چنین فرزندانی به جامعه و اسلام تحویل داد (2279422) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۶:۲۲:۰۹
درود بر نویسنده (2279450) (alef-13)
 
روح الله
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۶:۲۸:۱۳
سلام، دوستان بس کنید اینقدر تعصب را، یکمی فکر کنید ببینید مقاله چی گفته ، والا من که خجالت کشیدم به خاطر طرفداریهام از مطهری، این حوادث است که ضمیر آدم ها را روشن می کنه. واقعا درست گفته اینا دارند ثابت میکنند فقط اگه چیزی موافق نظرشون باشه حقه و غیر اون ناحق، واقعا که کار زشتی تو مجلس کردند و آبرو مون را بردند (2279453) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۰:۱۷:۳۳
شما خجالت نكش، بجاش زحمت بكش! برو متن مطهري رو بخون بعد ببين اين آقا چي رو حذف كرده از حرفهاي مطهري همچين نتيجه اي گرفته!
در ضمن نگران آبروتون هم نباش! اگه زورگويي طرف مقابل رو قبول ميكردن آبروتون حفظ ميشد؟ (2279680) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۲۳:۱۲:۰۷
مطهری 5تا رای بیش تر نیورده. حالا که ضایع شده زده زیر همه چی. درست مثه نامزد شکست خورده سال 88.
کلا از یه جنس هستند. خدا با هم محشورشون کنه. (2279883) (alef-13)
 
نکته سنج
۱۳۹۳-۰۵-۱۳ ۱۲:۳۱:۴۳
مقاله با تحریف سخنان آقای مطهری نتیجه مورد نظرش را گرفته. (2285695) (alef-14)
 
احسان
۱۳۹۳-۰۵-۰۹ ۱۸:۳۸:۱۹
مغلطه شما آشکار است زیرا قانون صراحت دارد که "حداقل " دو برابر . این کلمه مفهوم دارد. و مفهوم ان هم این است که قانون گذار می خواسته است که تعداد کاندیدا ها برای دور بعدی انتخاب در صحن مجلس و توسط تمام نمایندگان محدود نباشد . این محدود نبودن طبیعتا نشان دهنده این است که قانون گذار می خواسته سلیقه ها و گروه های مختلف به صورت کاندیدا مشارکت داشته باشند. پس معرفی دو نفر که همه آنها از یک خط فکری هستند کار نادرستی بوده است . پس لطفا مغلطه نفرمائید.
در دوره گذشته نیز آقای رسائی کاندید بودند که در همین مجلس کمتر از انگشتان یک دست برای نمایندگی در هیات نظارت بر مطبوعات رای اوردند . بنابر این حرکت کمیسون فرهنگی محدود کردن فاحش قدرت انتخاب نمایندگان بوده است (2279587) (alef-13)
 
حسين
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۰۲:۲۳:۵۵
يكم صبر داشته باشيد صابر باشيد زود قضاوت نكنيم (2280087) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۰۹:۰۶:۳۴
جالب ترین نکته این مطلب رو اشاره نکردین تا مشخص بشه دیگه جای هیچ بحثی نمیمونه برای منتقدین به این نوشته. و اون اینکه آقای مطهری سال گذشته دقیقا و بدون حتی یک هزارم درصد تفاوت با این روند انتخاب شده. یعنی سال گذشته کمیسیون فرهنگی دو نماینده به صحن علنی معرفی کرده که یکی از اونها آقای مطهری بوده و ایشون هیچ اعتراضی به این روند نداشتن، چون خودشون انتخاب شدن. منطق قوی اینها چقدر عیان در مقابل ملت قرار گرفته، اما اینها هنوز خودشون رو منجی آزادمردی معرفی میکنن... (2280185) (alef-13)
 
حسين
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۱:۵۶:۵۸
چرا اين همه حمله به مطهري!!!؟ايشون انسان سالم و بدونه حاشيه اونهاي كه خط ميدهند حتمآ از دشمنان نظام هستند .با وجود رهبري هيچ دشمني قادر نخواهد بود تفرقه بيندازد .يا علي (2280284) (alef-13)
 
مجید
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۲:۳۰:۴۱
آقای مطهری هرگز نگفته است بنده را انتخاب نمائید ! بلکه فرموده اند اینکه تمام اعضاء معرفی شده از سوی مجلس عضو یک جناح سیاسی باشند درست نیست / کی میخواهید از مغلطه بازی دست بردارید خدا عالم است ؟ (2280325) (alef-13)
 
وحید
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۲:۳۸:۵۵
اقای نویسنده
لطفا یه ذره به متن جامعه مراجه کن تا بیشتر از نظرات ...مردم...مطلع شوید . هرچند جواب مقاه شما را کاربران خوب داده اندو (2280332) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۵-۱۰ ۱۹:۴۴:۲۹
آقا ی نویسنده اگر انصاف داشتید لا اقل بخش اصلی نظر آقای مطهری را بیان می کردید سپس تحلیل می کردید ، آقای مطهری در بیان غیر مدبرانه بودن این عمل اظهار داشتند ،نه اینکه چون مرا معرفی نکرده اند ، این عمل غیر مدبرانه ،بلکه اعضای کمیسیون که اکثرا از جبهه پایداری هستند می توانستند بجای دو نفر ،سه نفر را معرفی می کردند مثلا آقای رسایی و نبوی و فرد دیگری که گرایش غیر پایداری داشت مانند آقای هروی را معرفی می کردند ، تا دست مجلس در انتخاب باز باشد ، این چه انصافی است چون اکثر کمیسسون فرهنگی عضو جبهه پایداری هستند می توانند نظر خود را به مجلس تحمیل کنند ، اگر سه نفر معرفی می شد بنا بر نظر آقای مطهری ،قطعا اگر جبهه پایداری مقبولیت داشت حتما از دو کاندیدایش یکی رای می آورد ، پس مشخص است جبهه پایداری می داند مقبولیت لازم را ندارد و می خواهد با این شکل کاندیدای خود را تحمیل کند. (2280960) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۱۱ ۱۴:۳۲:۰۵
مطهری تنها نماینده ای است که منصفانه و شجاعانه سخن می گوید و حرف حق می زنذ در همین مورد هم کاملا جوانمردانه سخن گفتند (2282118) (alef-10)
 
ساغشکی
۱۳۹۳-۰۵-۱۳ ۰۹:۲۲:۴۸
من نظری ندارم! واقعا نمیخواهم نظری بدهم! (2285265) (alef-14)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.