توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 498929
سردار جوانی: «تحریم و مذاکره» راهبرد آمریکا در برابر ایران است
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۰۲
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: حرکت به سمت سازش در نهایت به معنای پذیرفتن سلطه و تحت سلطه قرار گرفتن است که هزینه‌های بسیار بالا و سنگینی را هم در پی دارد.

سردار «یدالله جوانی» مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه در گفت‌وگو با دفاع پرس، در خصوص علت بیان این نکته از سوی مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ حکم رئیس جمهورمبنی بر اینکه «هزینه تسلیم در برابر قدرت‌های زورگو به مراتب بیشتر از ایستادگی در مقابل آن‌ها است»، اظهار داشت: علت بیان این موضوع به هزینه‌های مقاومت و مقایسه آن با هزینه‌های سازش در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری به فضای سیاسی کشور و نگاه‌هایی که در این فضا موجود است و نیز نقشه راهی که آمریکایی‌ها برای مقابله با انقلاب اسلامی ترسیم کرده‌اند، بازمی‌گردد.

وی افزود: آمریکایی‌ها به این جمع‌بندی رسیده‌اند که تنها راه متوقف کردن حرکت انقلاب اسلامی و تضعیف جمهوری اسلامی، نشان دادن علایمی مبنی بر آمادگی برای مذاکره، گفت‌وگو و حل مسایل در حوزه‌های گوناگون و نوعی در واقع معامله با جمهوری اسلامی ایران است.

سردار جوانی ادامه داد: چرا که آمریکایی‌ها در طی سه دهه اخیر متوجه شدند قطع رابطه‌شان با ایران یک اشتباه راهبردی بوده و اگر بتوانند با ایران گفت‌وگو و مذاکره داشته باشند، از این طریق می‌توانند حرکت رو به جلوی جمهوری اسلامی ایران را در حوزه‌های مختلف کند سازند.

وی سپس با بیان اینکه آمریکایی‌ها مقابل ایران، سیاست و راهبرد فشار، تحریم، مذاکره و معامله را در پیش گرفتند، عنوان کرد: متاسفانه کسانی با عدم توجه به اهداف آن‌ها از مذاکره، تصور می‌کنند این رویکرد آمریکایی‌ها یک فرصت است لذا چنانچه ما به سمت گفت‌وگو، سازش و مذاکره با آن‌ها برویم، می‌توانیم هزینه‌های چالش را کاهش دهیم و حتی قبل از مذاکره، مشکلات‌مان را حل کنیم.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه عنوان کرد: در چنین فضایی است که مقام معظم رهبری در چندین نوبت بر این موضوع تاکید کردند که خود این سازش هم هزینه دارد و اگر مقاومت و ایستادگی، هوشمندانه و مدبرانه انجام گیرد، هزینه‌های چالش، ایستادگی و مقاومت به مراتب کمتر از هزینه‌های سازش خواهد بود.

وی گفت: دلیل این رویکرد و نگاه مقام معظم رهبری به یک تجربه تاریخی، مبانی دینی و اعتقادی و رفتارهایی که آمریکایی‌ها امروز دارند، بر می‌گردد؛ در واقع می‌توان گفت که آمریکایی‌ها هدف‌شان از مذاکره و گفت‌وگو، قرار دادن جمهوری اسلامی در مسیر امتیاز دهی، عقب نشینی و موقعیتی که به اجبار و به مرور زمان از اهداف خود عقب نشینی کند، است تا جایی که جمهوری اسلامی در مسیر مورد نظر آمریکایی‌ها به حرکت درآید.

سردار جوانی همچنین اضافه کرد: مقام معظم رهبری بارها فرمودند مشکل آمریکایی‌ها با ما، اصل انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و هویت ملی ایران است؛ هویتی که دارای ارکان انقلابی گری، اسلام ناب و عمق تاریخی است و اهداف و آرمان‌های بلندی را دارد.

وی تصریح کرد: در واقع از منظر ایشان آمریکایی‌ها از طریق مذاکره و گفت‌وگو به دنبال یک نوع تغییر در هویت ملی ایرانیان هستند تا ایرانیان را از هویت دینی مستقلی که دارند، خارج کرده و به دنبال آن هویت غیر دینی ـ اسلامی و هویت سلطه پذیری را به ایرانی‌ها، تحمیل کنند.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه عنوان کرد: لذا این نوع سازش به طور حتم به معنای از دست دادن عزت، امنیت و حرکت در مسیری که انتهای آن بن بست است، تلقی می‌شود اما اگر مقاومت و ایستادگی داشته باشیم، ممکن است در مقاطعی فشارهایی هم به ما تحمیل شود ولی نتیجه آن حفظ هویت ملی، پیشرفت و اقتدار و قرار گرفتن بر قله‌های عزت و افتخار است.

وی افزود: وقتی ملت ایران ایستادگی و مقاومت کند و روز به روز هم بر قدرت و توانمندی‌های خود و اقتدار خود بیافزاید، در نهایت پیروز میدان خواهد بود؛ این پیروزی نهایی توجیه کننده هزینه‌های چالشی است که ما امروز داریم؛ در صورتی که به سمت سازش رفتن در نهایت پذیرفتن سلطه و تحت سلطه قرار گرفتن است که هزینه‌های بسیار بالا و سنگینی را هم در پی دارد.

سردار جوانی تاکید کرد: نمی‌توان این هزینه‌های سنگین و گزاف و غیر معمول را با هزینه‌های مقاومت و ایستادگی، مقایسه کرد؛ هزینه‌های مقاومت و ایستادگی توجیه پذیر است اما هزینه‌های سازش غیر معمول و غیرقابل توجیه است؛ آن هم برای ملت بزرگ و پرافتخار ایران اسلامی.
۱۳۹۶/۰۶/۱۵ ۱۳:۱۶
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۵ ۱۱:۴۷
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۴ ۱۴:۵۱
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۳ ۱۲:۲۹
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۳ ۱۲:۱۹
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۳ ۱۰:۲۹
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۳ ۰۸:۵۵
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۱ ۱۳:۲۵
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۱ ۱۰:۵۹
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۲ ۱۲:۳۲
 
 
کلمات کلیدی : برجام + آمریکا + تحریم ایران + سنا + سردار جوانی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.