نظر منتشر شده
۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 463206
جنگ کره، بازی چند سر برد برای آمریکا است
بخش تعاملی الف - اکبر رفاهی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۴۳


با آزمایش های اتمی صورت گرفته توسط دولت کره شمالی، این منطقه به محل منازعه های خطرناکی تبدیل شده است که هر آن احتمال آغاز یک درگیری نظامی پرتلفات می رود.

به نظر می رسد دولت ترامپ از این جنگ احتمالی دنبال یک سیاست چند جانبه است که از سوی تحلیلگران جنگ طلب واشنگتن می تواند یک بازی دو سر برد باشد.

کره جنوبی و ژاپن طی دهه های اخیر خیز خیره کننده ای در اقتصاد برداشته و در سایه کمپانی ها و کارتل های اقتصادی که در ابعاد خود هیولاهایی هستند بازارهای منطقه ای و جهانی را به دست گرفته اند. این رشد اقتصادی منجر به مبارزه ای در عرصه رقابت های جهانی شده است که در بسیاری اوقات کرده جنوبی و ژاپن را دست بالاتر این بازار نگه میدارد.

شرکت های عظیمی مانند سامسونگ، ال جی، هیوندا و تویوتا، توشیبا، سونی و ... رقابت را برای شرکت های غربی و خصوصا آمریکایی تنگ کرده است.

ژاپن بعد از جنگ جهانی دوم و کره جنوبی بعد از جنگ کره، در اقتصاد و صنایع رشد غیرقابل تصوری داشته و خانه ای در دنیا نیست که نام برندهای این دو کشور در آن یافت نشود.

حال با اوضاع پیش آمده آمریکا یک جنگ آشکار با کره شمالی به بهانه آزمایش تسلیحات هسته ای خواهدداشت و از سوی دیگر نگاهی به بعد از جنگ دارد که مهمتر و ارزشمندتر از خود جنگ می باشد.

رهبر کره شمالی نشان داده است که چیزی به نام منطق و سیاست درتصمیم گیرهایش وجود ندارد و تصمیمات غیرمنتظره اش برای رصد کنندگان اوضاع این کشور غیرمنتظره نیست. در صورت هر جنگی، کره شمالی بلافاصله جنگ را از محدود جغرافیای سیاسی خود فراتر خواهد کشاند و یقینا به کشورهای کره جنوبی و ژاپن حمله خواهد کرد.

این جنگ برای کره جنوبی می تواند حملات موشکی و زرهی و پیاده و برای ژاپن حملات موشکی باشد که در بدترین حالت ممکن حملات اتمی خواهدبود.

با توجه به ساختار سیاسی دو کشور ژاپن و کره جنوبی، آنها وابسته کامل به آمریکا هستند. در صورت بروز جنگ و تخریب زیرساخت های دو کشور تنها کسی که می توانداز آن بهره ببرد آمریکاست.

از یادنبریم که شعار ترامپ ایجاد اشتغال برای آمریکاست. اگر کشورهای ژاپن و کره تخریب شوند این شرکت های آمریکایی است که می توانند برای بازسازی به کمک آنها بیایند و برای بازسازی نیاز به تولیدی است که در خود آمریکا صورت خواهدگرفت و شعار ترامپ برای اشتغالزایی تحقق یافته و آمریکا بازی دو سر برد را به سرانجام خواهد رساند؛ به عبارتی غولهای کره و ژاپن بشدت آسیب دیده و برای مدتها قادر به ورود به عرصه های  جهانی نخواهند بود و شرکتهای غربی و خصوصا آمریکایی جای آنها را خواهد گرفت و شرکت های شکست خورده برای ورود دوباره به عرصه و مبارزه با شرکتهای آمریکایی باید سخت تلاش کنند و از سوی دیگر شرکت های آمریکایی به عنوان قهرمان وارد شبه جزیره کره و ژاپن می شوند تا در ساخت زیرساخت ها کمک کنند.

و نهایتا اگر کره شمالی از ابزار هسته ای بخواهد استفاده کند، برای همیشه از صحنه سیاسی جهان کنار خواهد رفت و یک رژیم جدید که در بدبینانه ترین حالت به چین نزدیک خواهد بود و یا اینکه آمریکا برای آن هم نقشه های پنهانی دارد.

نهایتا این دومینوی جنگ افروزان واشنگتن به مهار چین از طریق این جنگ و  جای پای مطمئن تر در کره منجر خواهد گردید و در افق دورتر فارغ شدن جنگ سالاران کاخ سفید از یک تهدید منطقه ای به نام کره شمالی و تمرکز روی خاورمیانه و خصوصا منطقه خلیج فارس خواهد انجامید.
 
کلمات کلیدی : اکبر رفاهی
 
Denmark
۱۳۹۶-۰۱-۲۸ ۱۱:۵۴:۵۹
بسیار تحلیل عالی بود. (4263080) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۶-۰۱-۲۸ ۱۴:۰۴:۲۸
متاسفانه این تئوری کلیشه یی جنگ سردی و تبلیغات گروه‌های چپ همیشه در ایران رونق داره که آمریکا کار دیگری در دنیا نداره جز، دنبال آتش افروزی و فروش اسلحه. یعنی‌ اگر کمپانی اسلحه سازی نباشه، آمریکا ورشکست می‌شه! دوستان، سال ۲۰۱۷ است و گرو‌های چپ در دنیا، به خاطر همین عدم شناخت حقیقی‌ از دنیا، ۲۵ سال است که دیگر وجود ندارند. حتی چین و کاسترو تغییر کردند. فقط کیم‌ منده که اونم به خاطر حکومت خانواده کیم‌ است و مرامی‌ ندارد جز ادامه حکومت مانند صدام یا قذافی. دنیا را آنجور که هست ،بشناسیم. ۱۰ کمپانی اول دنیا که همه آمریکایی‌ هستند، هیچکدام در زمینه سلاح نیستند. در زمینیه همین تکنولوژی مخابراتی و انرژی و دانش بنیان هستند. (4263404) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۸ ۱۳:۱۳:۵۵
اگر کره شمالی به کره جنوبی و ژاپن حمله کند درصورت عدم پشتیبانی چین یک هفته هم دوام نمی آورد. (4263285) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۱-۲۸ ۱۳:۱۷:۱۱
ولی هرچی هم باشه، آخرش اگر منجر به سقوط این حکومت فاسدی بشه که همه ی اعمالش در جهت فقیر و غافل نگه داشتن مردمش هست، جنگ گزینه ی بسیار درستی خواهد بود. (4263292) (alef-11)
 
یاسر
۱۳۹۶-۰۱-۲۸ ۱۳:۳۳:۳۲
هر چند می شود روی این تحلیل بیشتر کار کرد اما تحلیل خوبی هست (4263344) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۸ ۱۳:۵۶:۴۹
بهتر بود نويسنده مقاله سير حوادث راحداقل از تاريخ عزل وزندانى كردن رئيس جمهوركره جنوبى اغاز مى كردند وبراى خواننده مقاله دلا يل برقراى حكومت نظامى را توضيح مى دانند ان وقت براى خواننده علت لشكر امريكا روشن ميشد كه اين كارها امريكا براى حفظ حضور خود دركره جنوبى انجام مى دهد وقتى كشورى رئيس جمهور ندارد معاون رئيس جمهور امريكا به ديدن چه كسى رفته است جز بازديد از پايگاهاى نظامى خود وپيدا كردن راهى براى ادامه حضور خود
درخاك كره جنوبى امريكا به ان سادگى كه عراق وافغانستان مى تواند به تعداد نيروهاى نظامى خود اضافه كند دركره نمى تواند ومجبورميشود كره شمالى را تهديد كند (4263382) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۱-۲۸ ۱۵:۵۰:۳۳
و این یعنی احمق ان کسی که فکر میکند با گنده گویی میتواند پیروز باشد هیچ کس در هیچ لات بازی وگنده گویی پیروز نخواهد بود (4263588) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۱ ۱۰:۲۴:۰۱
کره شمالی فقط یکبار فرصت حمله دارد و آمریکا از همین می ترسد در عین حال امکان فروپاشی اقتصاد شرق آسیا هم وجود دارد (4302270) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.