توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 487101
برای آن ها که برای حریف بازی می کنند
بخش تعاملی الف - احمد شیرانی تک آبی
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۳۰


در حالی که به سبک و سیاق سالیان گذشته، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان جلوه گاه  لبیک ایرانیان به ندای وحدت بخش پیر جماران در حمایت از فلسطین مظلوم بود، شعارهای تند و گاها توهین آمیز عده ای علیه رئیس جمهور در راهپیمایی روز قدس امسال حرکت عظیم ملت آزاده و روزه دار ایران را تحت الشعاع خود قرار داد. بازتاب های داخلی و خارجی این رخداد تاسف آور موجب غلبه حاشیه بر متن و خدشه دار شدن مجاهدت عبادی سیاسی ملت ایران گردید.

حکایت تندروی خودسرها حکایت دیروز و امروز نیست در جای جای تاریخ اسلام و ایران میتوان رد پای اجتهادهای فردی خودمحورانه این جماعت را یافت. اما در فضای فرهنگی و سیاسی پس از انقلاب میتوان مصداق های عینی این جریان را بوضوح مشاهده کرد. جریانی که با نقاب ارزشی و شعارهای انقلابی جلوتر از ولی زمان خود گام بر می دارند و بشدت خودعمار پندار هستند و البته کیست که نداند عمارها نه جلوتر از علی(ع) و نه حتی دوشادوش علی(ع) بلکه پشت سر علی(ع) حرکت می کنند.

مقام معظم رهبری در بهمن ماه 1391 به صراحت بیان داشتند:
این را هم عرض بکنیم؛ این که من از بعضى مسئولان و سران کشور گله‌گزارى کردم، موجب نشود که حالا یک عده‌اى راه بیفتند، بنا کنند علیه این و آن شعار دادن؛ نه، بنده با این کار مخالفم. اینکه شما یک نفر را به عنوان ضد ولایت، ضد بصیرت، ضد چه، مشخص کنید، بعد یک عده‌اى راه بیفتند علیه او شعار بدهند، بنده با این کارها مخالفم؛ این را من صریح بگویم. بارها به کسانى که میتوانند جلوى این چیزها را بگیرند، تذکر داده‌ام. آن کسانى که این کارها را میکنند، اگر واقعاً حزب‌اللّهى و مؤمنند، خب نکنند. مى‌بینید که تشخیص ما این است که این کارها به ضرر کشور است. با احساساتشان راه بیفتند اینجا، آنجا، علیه این شعار بدهند، علیه آن شعار بدهند.

خودسرها دایره دوستان را بشدت محدود و دایره دشمنان (خودی های رانده شده ) را وسیع تعریف می کنند، مرزهای خودی و غیر خودی را تا میزان یک خطا تنزل می دهند، قانون شکنی، تفسیر به رای قانون و حتی قانون ستیزی با استناد به پوشش های شرعی به رویه معمول آن ها مبدل شده، واژه تکلیف را مستمسکی برای عبور از هنجارهای رسمی قرار داده اند.

در حوزه های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقدهای جدی به دولت حسن روحانی وارد است اما نقد هم آداب خود را دارد نقد تند خیابانی بوی فتنه می دهد، نقد زمان و مکان خود را دارد، نقد مستلزم منطق، استدلال و کلام متقن است و قطعا شعارهای ساختارشکنانه  در کف خیابان تهی از آن است.

نسبت دادن خودسرها به جریان انقلابی ظلم آشکار به جریان پویای ارزشی است. نقدهای فنی و کارشناسانه نیروهای انقلاب در حوزه های اقتصادی و سیاست خارجی ( بالاخص در موضوع برجام ) موید آن است که چنین منتقدین توانمندی نیازی به حرکت های احساسی که اتفاقا موجب بهره برداری سیاسی و رسانه ای حامیان دولت و تضعیف کلام منتقدین میشود، ندارد.

جریان انقلابی در باب محکومیت اقدام اخیر با اعلام موضع سریع و صریح در سطوح نخبگان، رسانه ها و بدنه فعال سیاسی، مرز خود را با هتاکان مشخص نمود. اما به نظر می رسد برای پایان دادن به اتفاقات تلخ اینچنینی ورود جدی قوه قضاییه ضروری است. اقدام سریع و قاطع قوه قضاییه میتواند نقش پیشگیرانه در تکرار حوادث احتمالی مشابه داشته باشد. اگر در قضایای مشابه ( توهین به علی لاریجانی و پرتاب مهر به وی، حمله به علی مطهری در شیراز و ... ) برخورد به هنگام و البته شدید دستگاه قضا صورت می گرفت شاید امروز شاهد چنین حوادثی نمی بودیم.

نظام تاوان سنگینی برای اقدامات نابخردانه خودسرها پرداخته است، جامعه دیگر کشش گل به خودی های این جماعت تنگ نظر پرخاش گر را ندارد، این بازیکنان همیشه در آفساید کار دشمن را راحت میکند. لطفا این حضرات را از آفساید خارج کنید.



 
 
کلمات کلیدی : احمد شیرانی تک آبی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.