نظر منتشر شده
۵۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 462487
صبحانه انتخاباتی الف/ 1
جمنا در توقف؟!/ نوزاد انتخاباتی روحانی/ قالیباف در تردید/ خوب و بد دیروز رئیسی/ حضور پررنگ منبری ها
بخش خبری الف 26 فروردین 96
صبحانه انتخاباتی الف، انشاالله از امروز هرصبح با تحلیل کوتاه اخبار انتخاباتی منتشر می شود. این ستون اولین بار در سال 92 و در انتخابات ریاست جمهوری گذشته منتشر شد و مجدد این روزها با همان سبک و سیاق احیا می شود. تصمیم داریم با رعایت انصاف و مطابق جهت گیری اصلی الف، اخبار انتخابات را مختصر و مفید تحلیل کنیم . راهنمایی و نظر مخاطبین در بخش اظهارنظر ها کمک می کند مباحث انتخابات با دقت بیشتری دنبال شود.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۱۰
جمنا توفیق یا ناکامی؟
جمنا مدل نوین اصولگراها برای وحدت نامزدهای انتخاباتی بود که نسبت به دوره های گذشته جهش قابل تحسینی در سازوکار یافته بود. جمنا برای اولین بار تلاش کرد وحدت اصولگراها را از بدنه به راس بکشد؛ با این حال و علیرغم همه تغییرات و نوآوری در سازوکارها بنظر میرسد خیلی موفق نبود و ناکام ماند.

مهمترین انتظاری که از جمنا می رفت وحدت نامزدهای اصولگرا بود که آخرین اطلاعیه جمنا نشان داد این مهم صورت نگرفته است. جمنا در نهایت ناچار شد 5 نامزد انتخاباتی را معرفی کند. طبیعی است که این تعداد نامزد انتخاباتی نیاز به این همه سازوکار نداشت.
 
پایان وحدت برای اصولگراها
اصولگراها هیچگاه به وحدت نخواهند نرسید. در انتخابات مجلس گذشته نیز همه اصولگراها حول یک مدار جمع نشدند. برخی نیامدند و برخی دیگر نیز با بی میلی از کنارش عبور کردند و برخی هم صوری نشست و برخاست کردند.  
این دوره از انتخابات مهر پایان بر وحدت اصولگراها بود. رئیسی مستقل آمد و بارها نیز بر این مهم تاکید کرد. قالیباف اگرچه موضعی علیه وحدت اصولگراها نگرفت اما حاضر نشد در هیچ جلسه ای شرکت کند و همراهی داشته باشد. جلیلی هم نیامد. امثال لاریجانی نیز از کنار ان بی اعتنا گذشتند. احمدی نژاد هم اگرچه اصولگرا نبود اما برداشت جامعه او را همچنان از این اردوگاه می دانست و البته او هم سفره خودش را جدا کرد. خروجی جمنا نیز به 5 نفر رسید. باید بپذریرم که اصولگراها دیگر به ائتلاف نخواهند رسید و البته این اتفاق همیشه هم بد نیست. اصولگرایی باید باز تعریف شود. شاید در تعریف جدید چند گروه جدید شکل بگیرد و برای همیشه مساله ائتلاف و وحدت حل و فصل شود.
 
روحانی با "نوزاد برجام" آمد
رئیس جمهور روز گذشته وارد ستاد انتخابات وزارت کشور شد و رسما اعلام نامزدی برای انتخابات پیش رو داشت. اما این ثبت نام همراه با یک جمله کلیدی بود که نشان می داد خط انتخاباتی روحانی بر چه مداری است. روحانی از برجام گفت و اینکه برخی تلاش دارند برجام را از بین ببرند و البته اینکه ما باید تلاش کنیم از "نوزاد برجام" محافظت کنیم.
اما مطرح کردن نوزاد برجام با چه هدفی است؟ روحانی در انتخابات گذشته با اکثریت حداقلی و 51 درصدی رئیس جمهور شد. از سویی عملکرد این دولت در حوزه معیشت و اشتغال و غیره شرایطی را پدید آورده است که احتمالا بسیاری از طرفداران او در سال 92 پشیمان شده باشند. با این حال تنها یک چیز او را نجات می دهد؛ دوقطبی های مرگ و زندگی و هیجان های عقلانیت ستیز.

بهترین دوقطبی ساز هم، برجامیان و نابرجامیان است. روحانی این دوقطبی را کلید زد تا منتقدان برجام را مخالفانی معرفی کند که به کمتر از مرگ برجام رضایت نمی دهند. باید دید اصولگراها چطور در این بازی رفتار می کنند.
 
اولین پرده برداری از رئیسی
رئیسی روز گذشته بعد از روحانی وارد ستاد انتخابات کشور شد و ثبت نام کرد. رئیسی اولین سخنان انتخاباتی خود را روز گذشته در جمع خبرنگاران انجام داد. پیشتر بیانیه انتخاباتی رئیسی هم منتشر شده بود اما اولین حضور وی در جمع خبرنگاران دیروز کلید خورد.

خلاصه برداشت ها و تحلیل ها از مجموعه حرف های دیروز رئیسی در این یک جمله خلاصه می شود که رئیسی برخلاف تصورها تصمیم ندارد با روحانی دوقطبی مرگ و زندگی بسازد. خطایی که در گذشته برخی با دوقطبی  غیرواقعی سازش و مقاومت راه را برای پیروزی روحانی هموار ساختند.

رئیسی از خدمات همه دولت ها گفت و در همان ابتدای مسیر تلاش کرد رقابت را منصفانه رقم بزند. از سوی دیگر تاکید کرد درخواست مردم برای مقابله با بیکاری و رکود او را به صحنه کشیده است که همین نیز نشان می دهد حضورش در انتخابات بیش از هرچیز اقتصادی است.

با این حال لحن و سبک سخنان وی خیلی پرشور و انتخاباتی نبود و برخی معتقدند همین نیز پاشنه آشیل وی در رقابت با روحانی و دیگر نامزدها خواهد بود.    
 
حضور پررنگ چهره های منبری انتخابات
نامزدهای انتخاباتی تلاش می کنند افراد پرطرفدار را در اطراف خود نگاه دارند و کار انتخابات را از طریق آنها جلو ببرند. حسب آنچه گفته شده حجت الاسلام پناهیان در این انتخابات در کنار حجت الاسلام رئیسی خواهد بود و حجت الاسلام قاسمیان نیز در کنار قالیباف.

روز گذشته حجت الاسلام قاسمیان در تجمع طرفداران قالیباف سنگ تمام گذاشت و تاکید کرد اگر قالیباف نیاید رابطه دوستانه ام با او بهم می خورد. هیچ کس مثل قالیباف با آسیب های اجتماعی کشور آشنا نیست و او تنها کسی است که از سوی رهبرانقلاب به عنوان مدیرجهادی شناخته شده است.

در آینده درباره تفاوت ایندو منبری بیشتر خواهیم نوشت. تفاوت ایندو یعنی پناهیان با قاسمیان شناخت خوبی از نامزدهای مورد حمایت شان خواهد داد.
 
چرایی تردید قالیباف
قالیباف برای آمدن یا نیامدن تا این ساعت از انتشار صبحانه الف در تردید است. برخی معتقدند علت تردید قالیباف بجهت تعدد نامزدهای اصولگراست. یک اصل اقتصادی وجود دارد و آن اینکه رقابت همیشه منجر به تخصیص و انتخاب بهینه نمی شود. اگر رقابت از یک سطحی بیشتر شود نتیجه عکس می دهد و مشتری در انتخاب محصول  دچار سردگمی می شود. به نظر می رسد قالیباف از این سردرگمی نگران است و هنور به تشخیص قطعی نرسیده است.
۱۳۹۶/۰۳/۰۷ ۱۲:۱۸
 
۱۳۹۶/۰۲/۲۳ ۰۵:۴۸
 
۱۳۹۶/۰۲/۲۱ ۲۱:۲۶
 
۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۱:۴۵
 
۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۰۶:۳۰
 
۱۳۹۶/۰۲/۱۱ ۱۳:۱۷
 
۱۳۹۶/۰۲/۱۰ ۰۸:۲۱
 
۱۳۹۶/۰۱/۲۹ ۰۸:۵۷
 
۱۳۹۶/۰۱/۲۸ ۰۹:۵۰
 
۱۳۹۶/۰۱/۲۷ ۰۹:۰۴
 
 
کلمات کلیدی : انتخابات96+ صبحانه انتخاباتی+صبحانه انتخاباتی الف+صبحانه انتخاباتی+انتخابات 96+رئیسی+روحانی+اسحاق جهانگیری+قالیباف+غرضی+ثبت نام+کاندیدای نهایی+نامزد پوششی+جمنا+جبهه مردمی انقلاب اسلامی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۰:۱۸:۰۸
واقعا اگر موضوع خدمت کردنه ، امکانات و منابع مالی استان قدس و تولیت حرم امام رضا بسیار زیاد است و براحتی از ان میتوان برای محروم زدایی و ایجاد اشتغال استفاده کرد و خوبی که دارد این است که بسیاری از محدودیت ها و مسائل اداری دولتی را نیز ندارد .

امیدواریم همه واقعا دنبال خدمت باشند نه قدرت (4256955) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۰:۴۱:۴۳
الان بزرگترین خدمت نجات اقتصاد ورشکسته ایران
و مردم است که له میشن
رقیب روحانی رای میاره انشاالله (4257014) (alef-13)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۰:۴۸:۳۱
قطعا امکانات و بستر دولت در سیاست گذاری و اجرا بسیار اثربخش تر است. ایشان در آستان قدس بماند که دولت در اختیار مدیران نجومی بگیر و خسته باشد!!! (4257029) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۷ ۱۱:۴۵:۲۰
ایشان جلوی ریخت و پاش احتمالی آستان قدس رضوی را بگیرد خیلی بهتر از دولت است . چون دستشان باز است و گرنه رییس جمهور شود و مجلس هم سقف حقوق برای مدیران بگذارد و شورای نگهبان دو بار آن را رد کند ، رییس جمهور هر کسی باشد فرقی نمی کند. مشکل بوجود می اید (4260423) (alef-13)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۱:۱۰:۳۸
به نظر من هم اگر هدف خدمت کردنه
روحانی و کل کابینه اش باید بکشند کنار چون خیلی پیر هستند و مطمئنا نمی توانند درست کار اجرایی آن هم در این حد بکنند! (4257091) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۱:۱۹:۱۹
حرف شما کاملا بی مورد است، چرا ؟؟ برای اینکه کشور از نظر اقتصادی در حال نابودی است ، سرمایه دار به نام وزیر بر مقدرات کشور مسلط شده اند روحانی مسبب اصلی این فجایع است، رکود و بیکاری و تورم و گرانی و فقر و شکاف
طبقاتی ورشکستگی بنگاه ها اقتصادی و بانک ها کمر اقتصاد کشور را شکسته است، نیامدن رییسی مساویست با ماندن روحانی و نابودی کامل اقتصاد کشور، آمدن رییسی جلو این خطر بزرگ را می گیرد . (4257109) (alef-13)
 
مرتضی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۷:۳۹:۰۹
واقعا فکر میکنی همه این مشکلاتی که گفتی از مدیریت روحانی ناشی شده و اگه رییسی بیاد همه این مشکلات حل میشه؟ (4258249) (alef-13)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۱:۳۰:۲۴
قطعا بودجه آستان قدس آنقدری نیست که کفاف مدیریت یک کشور آسیب پذیر را بدهد . جلوگیری از سوء مدیریت دولت کنونی که همواره اهل شعار و حرف بوده و بیشترین مشکلات اقتصادی را به ارمغان آورده بزرگترین خدمت به این ملت و مملک است. (4257145) (alef-13)
 
China
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۲:۰۰:۲۸
روحانی می تونه توی مجمع تحقیقات استراتژیک خدمت کند!!!! (4257217) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۲:۴۱:۱۲
روحاني سال 92 با اون کليد گولمون زد

الان هم با اون نوزاد کذائي

مردم آگاه شدن

اينکه کشور در رياضت اقتصادي باشه ولي مديران نجومي بخورن مردم هم به خوردن اونها نظاره گر باشند ديگه تمام شد


دولتي که به فکر همه مردم نباشه و فقط در پيه اشرافبت باشه

به درد کشور نميخوره (4257354) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۳:۴۴:۲۲
البته امکانات دولت بسیار بیشتر از استان قدس است (4257595) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۴:۲۶:۴۶
چه تشخیص بی طرفانه ای (4257713) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۵:۳۰:۰۹
کاملا درسته آقای روحانی هم تشریف ببرن در استراتژیک خدمت نمایند و کسی بیاید که سابقه کار با امکانات و منابع مالی بسیار زیاد را داراست (4257900) (alef-13)
 
مسعود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۶:۵۱:۰۸
ایشان میتوانند با دارایی های آستان قدس رضوی به کمک دولتها آمده و با سرمایه گذاری در تولید به رفع بیکاری کمک کند.اهمیت این سمت بیشتر از ریاست جمهوری است چون اختیار تام دارند و جوابگوی مجلس و ...نیستند و قدرت مانور زیادی دارند. (4258133) (alef-3)
 
ایمان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۶:۵۵:۵۰
اگر با این نگاه به رقبا نگاه کنیم، همیشه میشه گفت یک جایی برای خدمت بهتر کردن برای رقبا وجود داره تا از صحنه خارجشون کنیم. اما نمیدونم چرا همیشه برای کاندیدا مورد نظر شما، بهترین جای خدمت ریاست جمهوری هست!! (4258145) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۷ ۱۱:۵۲:۲۷
آخه اقای رییسی سابقه کار اجرایی ندارد. معاون اولی و وزارت پیشکش، استاندار و معاونت هایش پیشکش، فرماندار یک شهر بوده اصلا بخشدار و یا حتی دهدار بوده که بفهمد کار اجرایی یعنی چه؟ تازه بتوانی مجلس رو هماهنگ کنی با شورای نگهبان چکار می تونی بکنی؟ مجمع تشخیص رو هم فراموش نکنید. اینها فقط مشکل قانون گذاری است . و وقتی برسی به عملیات اجرایی باید بتونی خیلی از چیزها رو مدیریت کنی مثل مدیریت آقازاده ها، مدیریت کسانیکه در انتخابات به هر شکلی کمک کرده اند و حالا سهم خواهی می کنند و مشکلات پیش بینی نشده. (4260446) (alef-13)
 
بنده خدا . اصل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۰:۲۲:۰۳
این جمعیت و حزبهای فصلی هیچگاه خیر و برکتی برای کشور و ملت نداشتند.
جای تاسف است بعداز چهل سال هنوز در ایجاد احزاب ناموفق هستیم. (4256965) (alef-1)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۱:۱۶:۳۸
تروبخدا وقتی چیزی نمی دونین نگید
بابا حزبی شدن خیلی بده
عملا انتخاب ها محدود می شه و کانون های قدرت تصمیم گیر رئیس جمهور می شوند
شما نمی تونید فرد مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید
شور انتخابات نصف می شود
و رئیس جمهور منتخب مردم نیست (4257102) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۱:۴۷:۰۵
چون نان عده اي در اين آشفته بازار و عدم شفافيت است (4257189) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۲:۱۳:۲۹
صحبت هاى رئيسى را هنگام ثبت نام گوش كردم. كاريزما ندارد (4257264) (alef-13)
 
اقتصاد
United States
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۲:۵۰:۳۰
وزیر اقتصاد گفته :"اجازه ندهیم کشور به وضعیت فلاکت بار گذشته بازگردد."؟؟؟؟؟؟


جناب طیب نیا، واقعا اگر آقایان ظریف یا زنگنه این حرفها رو میزدن قابل قبول بود ولی شما چی میگی این وسط؟؟شما غیر اینکه بدهی های دولت رو نپرداختید و قحطی نقدینگی ایجاد کردید و با عدم نظارت روی موسسات اعتباری و بانکهای مشکل دار و انتشار اوراق مشارکت با نرخ دو برابر نرخ تورم ، بانکها رو به جون هم انداختید و بازار پول رو آشفته کردید و تولید کننده رو زیر بار بهره به خاک نشاندید و کاری کردید هیچ تولید و فعالیت اقتصادی توجیه نداشته باشه تا با بدترین و زیانبارترین فرمول به هدف کاهش نرخ تورم برسید و افتخار کنید که شاخص فلاکت رو پایین بردید. جناب وزیر شما بیمار با تب 40 درجه را درمان نکردید، بیهوش کردید تا هیچ تکانی نخورد تا به دروغ به همه بگویید این بیمار در آرامش است!!! جناب طیب نیا داروهای بیهوشی شما به زودی اثرش را از دست خواهد داد و این بیمار به هوش خواهد امد و بعد مشخص خواهد شد که چه بلایی به سرش اورده اید. نقدینگی در جامعه دوبرابر شده با این نقدینگی چه کار میخواهید بکنید؟ نکند رویای ورشکست کردن بانک ها و نکول اموال مردم را دارید؟؟و (4257394) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۵:۳۵:۴۹
راستی پولای املاک نجومی برگشت!!! هیچ خبری چیزی!!!! (4257921) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۵:۰۴:۱۱
احزاب ؟ ... احزاب چيه تصدقتم ؟ !! ... ميگن احزاب از نيازهاي " ثانويه " است ، در حالي كه من
نوعي در " نياز هاي اوليه " در مانده ام ، تمام هم و غمم ، آب و نان روزانه است و پرداخت قبوض
آب و برق و گاز و تلفن !!! ... منزلم عين لونه مرغ !! ... تمام أرزوهايم رفتن به يك مسافرت !! خانه
سه طبقه و نوساز رئيس فلان مؤسسه مالي ،در پيش چشمم عينهو " برج الخليفه " دبي !! حقوق
چهار ميليوني باجناقم در نظرم " حقوق نجومي " !! ... حالا برادر ! اين احزاب كه مي فرمايي ...!! (4257812) (alef-13)
 
فرزاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۰:۵۰:۲۴
احتمالا بسیاری از طرفداران او (روحانی)در سال 92 پشیمان شده باشند.خیر نه تنها پشیمان نشدیم بلکه مصمم تر هستیم. (4257034) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۰:۵۸:۳۲
رئیسی جمنا رو از هم پاشوند و خودش هم رای ندارد (4257058) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۱:۰۲:۱۲
ما اخرش متوجه نشدیم اون همه انتخابات و جلسات و..جمنا برا چی بود؟ (4257070) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۱:۰۲:۲۷
واقعا خنده داره در جمنا باید قسم یاد کن که علیه هم حرفی نزنن و فقط به روحانی بتازن . این نهایت اخلاق مداری این جریانه (4257072) (alef-13)
 
امید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۱:۰۶:۲۸
احمدی نژاد هم اگرچه اصولگرا نبود؟؟؟
متاسفم. رسانه ها کم حافظه شدند . رجانیوز از احمدی نژاد با نام معجزه هزاره سوم یاد میکرد یا همین سایت شما بارها و بارها از احمدی نژاد حمایت کرد.. اما حالا نه دولت کریمه مانده نه معجزاه هزاره نه .... (4257082) (alef-13)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۱:۰۸:۰۵
جمنا دارد به درستی کارش را انجام می دهد. نامزد واحد پس از مناظره ها و بر اساس نظرسنجی انتخاب می شود و دیگران به نفع او کنار می روند.
اینکه نامزدها بگویند ما در چارچوب هیچ حزبی نیستیم، استراتژی کاملا درستی برای کسب رای است، و به هیچ وجه به معنای رد تشکیلات نیست. (4257085) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۱:۲۰:۰۴
فکر میکنم ملت قدرشناس هم انگشت دوم خود را مانند روحانی جوهری کرده و وی را به عنوان رییس جمهور انتخاب کنند. (4257112) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۶-۰۱-۲۹ ۲۲:۵۷:۱۶
قدرشناسی ار چه؟ (4267571) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۶-۰۱-۲۹ ۲۲:۵۹:۱۰
گیرم آقای رئیسی مسئولیت اجرایی نداشتند
مگر جناب روحانی درانتتخابات قبل مسئولیت اجرایی داشتند؟

رئیس جمهور که قرار نیست کارگر باشد تا به او بگوییم مسئولیت اجرایی داشته (4267576) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۱:۲۱:۵۹
عقل آدم میگوید که با توجه به تغییرات مثبتی که دولت تدبیر و امید ایجاد کرده هیچ کاندیدایی دیگری شانس نخواهد داشت. (4257120) (alef-13)
 
شهاب
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۱:۲۹:۴۸
واقعا جای تاسف داره که آقای رئیسی وجهه خودش رو داره در رقابت سیاسی با یه عده سیاستمدار خراب میکنه و عنایتی رو که حضرت علی بن موسی الرضا (ع) بهش کرده و ردای نوکری حضرت (ع) رو دو دستی آلوده به قدرت و سیاست میکنه و خسران دنیا و آخرت رو نصیب خودش میکنه
شخصیت جناب رئیسی توان رقابت با دلبستگان با قدرت را ندارد بهتر است تا دیر نشده انصراف بدهند (4257140) (alef-13)
 
باباعلی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۲:۰۱:۴۱
آستان قدس رضوی با در اختیار داشتن حدود نیمی از زمینهای مرغوب استان خراسان و مشهد و دارا بودن صدها مزرعه و صدها ساختمان و کارخانه و هتل و دهها هزار میلیارد تومان درآمد سالیانه ، چنانچه درست مدیریت شود و قصد واقعی کمک به محرومین را داشته باشد قطعا میتواند مشکل بیش از نیمی از کل فقرای کشور را بصورت ریشه ای حل کند . البته حل مشکلات آنها نباید صرفا با دادن چند پرس قیمه ویا از مهمانسرای حضر ت به زوار... خلاصه گردد . بعد اگر جناب رییسی واقعا در اینکار موفق بودند ، میتوانند خود را برای سال 1400 نامزد کنند . (4257222) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۷:۴۷:۴۹
چنانچه درست اداره شود! ولی خراسان یکی از آمار بالای فقرا را دارد!! این یک معادله چند مجهولی نیست که حل آن سخت باشد! (4258291) (alef-3)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۲:۰۸:۵۳
کسانی که دم از تحمل مخالف و منتقد میزنند واقعاٌ لحظه ای وجدانشان را در خلوت خود وخدایشان قاضی کنند و به این سوال پاسخ دهند که بینی و بین الله، دولت فعلی چقدر تحمل و ظرفیت داشته و چرا با الفاظی سخیف، منتقدان را نواخته و می نوازد!؟
ضمناٌ اگر از نظر شما آقای رئیس رای و پایگاه اجتماعی ندارد، پس چرا اینقدر دست پاچه شده اید!؟
خداوکیلی تمام دولتها خدمتگزار بوده و هستند، آقای روحانی هم آدم خوب و دلسوزی است، آقای رئیس هم ظرفیت لازم را برای تشکیل دولت دارد. بگذاریم مردم بعد از استماع برنامه ها و دیدگاهها در فضایی آرام تصمیم بگیرند. (4257241) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۲:۱۰:۲۲
با این تشتت در اصول گراها شک نکنید که روحانی با اختلاف فاحش برنده است. مردم عام هم به وضع موجود عادت کرده اند و دنبال دردسر جدید نیستند (4257249) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۲:۱۲:۳۸
از اول انقلاب همین اسامی را میشنویم... جلیلی..قالیبلف. جلیلی. لاریجانی و... خدایا (4257258) (alef-13)
 
مهران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۵:۵۲:۵۱
شما از اول انقلاب اسم جلیلی رو میشنوی؟ یه سری به دکتر بزنید بد نیست والا ما از اول انقلاب اسمهایی که شنیدیم فقط هاشمی و خاتمی و میرحسین و لاریجانی و روحانی و ... بوده احمدی نژاد هم اشتباهی وسطشون اومد به همین دلیل دو طرف باهاش مشکل داشتن ، حقیقتا طرفدار احمدی نزاد نیستم و این جمله رو گفتم. (4257973) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۲:۲۶:۵۷
چناب آقای رییسی اقتصاددان است که با شعار اقتصادی جلو آمده است!!
اگر نیست که نیست مشاور اصلی او و خط دهنده اقتصادی او کیست!!
چه برنامه ای دارد برای حل مشکلات اقتصادی !! (4257309) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۷:۴۸:۴۶
ایشان از 28 سالگی مرد عمل بوده! (4258297) (alef-3)
 
بسیجی باتدبیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۲:۵۱:۳۷
حمات پناهیان از اقای رئیسی ادم را یاد حمایت پناهیان از احمدی نژاد می اندازد (4257399) (alef-13)
 
عندلیب
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۳۰ ۲۲:۱۰:۲۵
رئسی با امدنش هم به مملکت ضربه میزنه هم به جایگاه تولیت و نمایندگی رهبریش و هم باعث دوقطبی کاذب میشه و اخر دست هم دست خالی صحنه را ترک میکنه (4269674) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۲:۵۲:۳۸
فقط احمدی نژاد (4257407) (alef-13)
 
خبرنگارباسابقه از بوشهر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۳:۲۲:۰۶
درودبرهمکاران پایگاه اطلاع رسانی الف، دراین تحلیل مختصر ومفید، پنبه ی جمنا واصولگراها رازده اید وبه این ترتیب نامزدهای مورد حمایت آنها ،منجمله لیست 5 نفره جمنا را که قالیباف یکی از آنان می باشد ازسکه واعتبار انداخته اید،پس دیگر پیگیر این موضوع نباشید که قالیباف چرابرای نامنویسی تردید دارد؟، موضوع مهم دوم این است که دراین تحلیل ذکر خیریا شری! از اصلاح طلبان به میان نیاورده اید واین درحالی که می دانید آن جریان دیرپای حزبی تنها تشکُلی است که به نسبت سایر احزاب شناسنامه دار،درمیان ملت طرفدار دارد که با همه حرف وحدیث ها، حمایت ضمنی خود را از دکتر حسن روحانی اعلام کرده است، به اعتقاد بنده، با این آرایشی که تا امروز درصحنه انتتخابات ریاست جمهوری مشاهده می شود احتمال این که دکتر روحانی به عنوان دوازدهمین رئیس جمهور ایران انتخاب گردد بیشترازسایر کاندیداها ست. (4257512) (alef-13)
 
میثم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۳:۲۵:۱۵
این حرفو یادگاری از من داشته باشید محال است روزی در این مملکت قالیباف رئیس جمهور شود این جمله را سال 84 هم ذکر کردم سال 92 طی ایمیلی به خودشان گفتم نه لباس سفید و پرچم ایران بدست سال 84 نه چفیه سال 92 هیچکدام تاثیری در ارای وی ندارد (4257528) (alef-13)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۴:۰۳:۵۰
جناب آقای رئیسی با کدام تجربه اقتصادی میخواهد با رکود و بیکاری مبارزه کنند ؟
فقط هدف خوب داشتن جوابگو نیست ؛ لازم است علم و تجربه هم داشت (4257647) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۶:۵۶:۵۵
لابد مثل هدف روحانی؟؟؟ سال 92 فقد شعار داد و طی چهار سال داشتن تمام امکانات کشور؟ هیچ کار مثبتی برای ایران نکرد. شاید بشه گفت برا کشورهای دشمن(مثل غربی ها شغل ایجادکرد).اما در کشور خودمان تا توانست شرکت ها و بنگاه های تولیدی را رو به ورشکستگی برد.بصیرت چیز خوبی هست که غربزده ها ندارید. (4258148) (alef-3)
 
حقیقت جو
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۴:۰۶:۰۰
روحانی بی رقیب است زیرا با وجود بعضی از عدم قاطعیت ها هنوز هم بهترین گزینه مردم است
نه عقبه نظامی دارد و نه عقبه قضائی و حرف او تعامل با دنیاست نه افزایش تنش و درگیری و دشمن سازی (4257657) (alef-13)
 
علیجانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۵:۰۰:۴۴
بهترین شعار و عمل کرد آتی می تواند ریشه کنی فساد نهادینه شده در کشور باشد این شعار هر فرد عادی را رییس جمهور می کند (4257799) (alef-13)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۵:۱۱:۵۹
روحاني قطعا راي مي‌آورد نه براي اينكه خوب است، چون بهترين گزينه است. حتي اگر بپذيريم او در اقتصاد ضعيف بوده،‌ گزينه هاي ديگر هيچ مزيتي در برابر او ندارند و وضع را دوباره بحراني مي‌كنند. رييسي و قاليباف و زاكاني تغيير خاصي نميدهند. كشور دچار ركود شده چون افرادي كه وقت بازنشتگيشان رسيده سالهاست بي رمغ و فقط براي سرگرمي دايم از اين پسپ به اون پست مي‌روند. نون كشور را مي‌خورند ولي هيچ خاصيتي ندارند. بايد بدنه مديريتي پوست اندازي كند تا تحرك به كشور برگردد. (4257831) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۵:۴۷:۴۴
من فكر مي كنم يا بعضي ها درك درستي از خواسته هاي مردم ندارند و يا مردم را أصلا به حساب نمي اورند. چراكه اكثرملت از تنش و جنگ با دنيا بيزارند و دوست دارند با همه ملتها ارتباط محترمانه متقابل داشته باشند در حاليكه رويكرد خيلي از نامزدهاي اين دوره كاملا در متضاد با اين خواسته است و اخيراً هم يكي از إمامان جمعه علنا اين را گفت كه رئيس جمهوري مي خواهد كه پنجه در پنجه امريكا كند، ولي اقاي روحاني در اين ٤ سال ثابت كرده كه دنبال دردسر نمي گردد و بسياري از اقايان هم به همين دليل با ايشان مخالفند چراكه كاسبي و نان اشان در متشنج بودن اوضاع است. (4257957) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۶:۲۶:۴۱
خود اصولگرایان هم می دونن رقیبی در حد واندازه های روحانی در جبهه اونها پیدا نمیشه وتقریبا تمام مهرهاشون سوخته !شاید هم با این اوضاع میدونن که نباید وارد صحنه بشن وبیرون نشستن وبه دولت تاختن بهتر از در دست گرفتن اوضاع نابسامان اقتصادی هست!هرچند معتقدم رای روحانی احتمالا کمتر از سال 92 هست ولی خود اصولگراها علیرغم تمام انتقاداتشون میدونن بودن برجام بهتر از نبودنشه و بهتره سکان رو برا این چهار سال به دست اعتدالیون بدن! (4258050) (alef-13)
 
عماد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۱۶:۵۷:۳۱
مگر جمعیت اطراف آقای رئیسی همان ها نبودند که هشت سال احمدی نژاد اقتصاد کشور دستشان بود؟! (4258149) (alef-3)
 
اشکان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۲۷ ۰۰:۳۳:۵۲
خدمت های دکتر احمدی نژاد صادقانه تر بود... (4259431) (alef-3)
 
گزاره اول -
United States
۱۳۹۶-۰۱-۲۷ ۰۸:۲۸:۰۰
گزاره اول -
انهایی که زیر 5 میلیون رای دارند با چه جراتی کاندیدا شده اند ؟
گزاره دوم -
پدیده احمدی نژاد هر بیست سال یک بار تکرار می شود و اگر کسی فکر می کند می تواند انتخابات سال 84 را تکرار کند خیلی خیلی اشتباه می کند ؟
گزاره سوم
- بروکرات های چهارستاره و ستاد انتخاباتی حسن روحانی در مسیرشان جدی و حفظ هژمونس فعلی قاطع هستند و حداقل رای برای حسن روحانیدر امسال حدود 15 میلیون است یعنی به عبارت دیگر رقیب بایستی بالای 15 میلیون رای داشته باشد تا بتواند نسخه این برجامی ها و مرفهین پر ادعا را بپیچد وگرنه نسخه خودش پیپیده می شود .
گزاره چهارم - بهتر است اصولگرایان انرژی خودشان را برای چهارسال بعد ذخیره کنند و همه سرمایه اجتماعی شان را امسال هزینه نکنند و گرنه تراژدی ناطق نوری در سال 1376 تکرار می شود .
گزاره پنجم- با ثبت نام م- احمدی نژاد عملا معمای انتخابات امسال پیچیده تر شده است ؟ یعنی ما یک خط سومی داریم که با دوره های قبل خیلی فرق دارد ؟
گزاره ششم -اقای رئیسی- ریسک بزرگی را دارند انجام می دهند و در این ریسک اگر اصولگرایان به ایشان کمک نکنند به خودشان خیانت کرده اند نه به اقای رئیسی
گزاره هفتم -کسانی که با کسوت و ماهیت طبقاتی سپاه وارد شده اند سرنوشت بهتری از شمخانی ومحسن رضایی وحتی قالیباف نخواهد داشت .
یا حق (4259818) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.