نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 285187
آیا باید از توافق هسته ای خوش حال بود؟
بخش تعاملی الف - علی حسنی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۵۶
این روز ها تب و تاب خوش حالی از توافق هسته ای در کشورمان به شدت داغ است اما هر انسان متفکری به فکر فرو می رود که آیا این توافق جای خوش حالی دارد؟

بیایید خالی از جوگیری ها و مثبت نگری های کاذب به مسیر پیش روی توافق نگاهی بیاندازیم.

اکثریت سنای آمریکا با این توافق مخالف هستند و لابی گری های رژیم صهیونیستی در آمریکا هر لحظه ممکن است این توافق را به خطر بیاندازد. اما به هر حال اوباما در این شرایط می تواند از حق وتو استفاده کند اما بعد از یک سال یعنی زمانی که دوران ریاست جمهوری اوباما خاتمه یافت چه اتفاقی خواهد افتاد؟

در سال ۲۰۱۶ دوران رئیس جمهوری اوباما به پایان خود می رسد این درحالی است که بیشتر نامزد های ریاست جمهوری آینده آمریکا با این توافق اعلام مخالفت کرده اند و با صراحت اعلام می کنند که اگر به قدرت برسند زیر توافق هسته ای اخیر خواهند زد. اخیراً "جب بوش" که یکی از نامزد های جمهوری خواه ریاست جمهوری در آمریکاست بدون این که حتی توافق اعلام شود گفته بود هر نوع توافق با رژیم ایران توافق بدی است.

در داخل آمریکا نیز افکار عمومی بر ضد این توافق تحریک می شوند و تبلیغات شدیدی علیه کشورمان ایران در رسانه های داخلی و خارجی آمریکا صورت می گیرد.

دلیل این همه مخالفت های خصمانه در داخل آمریکا و بین سیاست مداران این است که آن ها از هر نوع توافقی با حکومت فعلی کشورمان ایران مخالف هستند و از نظر آن ها با لغو تحریم ها دلار های آزاد شده به قدرت جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه خواهد افزود و باعث تهدید رژیم غاصب صهیونیستی خواهد شد.

آن ها در واقع به مسیر سه دهه ی اخیر سیاست آمریکا هنوز معتقد هستند، مسیری که هدف آن تضعیف حکومت ایران، و کاهش قدرت ایران در منطقه، و در نهایت تغییر حکومت و براندازی نظام در ایران است.

حتی برخی از سیاست مدارن آمریکا اینطور القا می کنند که اگر تحریم ها لغو شوند وضعیت مردم ایران سخت تر خواهد شد و اوضاع حقوق به اصلاح بشر در ایران وخیم تر از گذشته خواهد گردید و اینطور به مردم آمریکا قضیه را جلوه می دهند که توافق هسته ای منافع آمریکا را به خطر خواهد انداخت.

پس با این موج رسانه ای صهیونیستی که ایران هراسی را در دنیا تبلیغ می کنند بعید است این توافق بیش از دو سال دوام بیاورد و در آینده نه چندان دور شاهد دبه کردن آمریکایی ها خواهیم بود و در این صورت خواهد بود که خواهیم فهمید که چرا آن پیر فرزانه ی انقلاب به این توافق از ابتدا خوش بین نبودند.

در هر صورت رهبر معظم انقلاب حمایت قاطع خود را از این توافق نشان دادند و هر مشکل یا دست اندازی هایی که پیش روی این توافق قرار گیرد از طرف های غربی و به خصوص آمریکایی ها شاهد خواهیم بود.
 
محسن
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۷:۲۳:۱۳
یک سوال ساده دارم
واقعا چرا امار درستی از مخارج انرژی هستهای تو این سالها نیس؟؟؟ (3070692) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۱۹:۲۳:۲۰
پذیرفتن محدودیت ها برایمان خیلی سخت است با پرداخت چه هزیته ها ی سنگینی. به. اینجا رسیدیم اماصلاح ما بدست رهبر عزیز انقلاب است که چه صلاح بدانند گوش به فرما نیم . (3070966) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۴ ۲۳:۵۸:۵۹
تجربه ثابت کرده که اینا به تعهداتشون پایبند نیستند (3071482) (alef-3)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۵-۰۷ ۱۲:۲۴:۴۲
آیا به دلیل اینکه آمریکاییها ممکن است زیر این توافق بزنند ، نشانه این نیست که این توافق برای ما توافقی خوب است ؟

اینکه ممکن است آمریکا بد عهدی کند و توافق را برهم بزند ، دلیل این نمی شود که زحمات تیم دیپلماسی را کوچک بشماریم !!! (3078280) (alef-3)
 
ali
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۰:۰۱:۱۹
چه خوشحالی گرانی سر به فلک کشیده، شده ایم کار گر بدون مزد ، همه ی مردم از بی پولی افسرده شده اند نه تفریحی و نه امیدی ، این چه زندگی ای شده (3140246) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.