توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 433957
آیت‌الله مکارم شیرازی:هنوز خبری از نقطه پایانی رسیدگی به"حقوق‌های نجومی" نیست
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۱۷
مرجع تقلید شیعیان یکی از مشکلات جامعه را پراکنده‌کاری نهادها برشمرد و گفت: در مسئله حقوق‌های نجومی دستگاه قضایی، اطلاعاتی و دولت هر کدام جداگانه در حال پیگیری هستند درحالی‌که منتظرند این موضوع به نقطه پایانی برسد اما هنوز خبری نیست.

به گزارش میزان، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی صبح امروز در جلسه درس خارج فقه خود که در شبستان مسجد اعظم قم برگزار شد، یکی از مشکلات جامعه را پراکنده‌کاری نهادها برشمرد و اظهار داشت: در مسئله حقوق‌های نجومی دستگاه قضایی، اطلاعات و دولت هر کدام جداگانه در حال پیگیری هستند درحالی‌که مردم منتظرند این موضوع به نقطه پایانی برسد اما هنوز خبری نیست.

مرجع تقلید شیعیان افزود: دستگاه قضایی می‌گوید هنوز پرونده‌ای از حقوق‌های نجومی برای ما نرسیده، این پراکنده‌کاری است که به جایی نمی‌رسد لازم است نمایندگان نهادها در جلسه‌ای موضوع را پیگیری کنند.

استاد برجسته حوزه علمیه با اشاره به اینکه مسئله سوءاستفاده های کلان موضوعی است که باید با مشارکت و همراهی همه دستگاه‌ها انجام شود و اگر بنا انجام محاکمه است انجام دهند، مسئله قاچاق، مواد مخدر، فضای مجازی و ... همه به دلیل پراکنده‌کاری روی زمین مانده است.

به گفته وی، پراکنده کاری عیب بزرگی است از همین رو باید با تمرکز مسائل پیگیری شود تا مشکلات سریع‌تر و عمیق‌تر حل شود.

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به اینکه مسلمان واقعی به دنیا نگاه ابزاری و به آخرت نگاه هدف می‌کند اظهار داشت: این نگاه به دنیا و آخرت عالمانه و عاقلانه است، تفاوت این دو نگاه هم در روش‌ها ظاهر می‌شود؛ اگر مردم همین را عمل کنند برای اصلاح جامعه کافی است.

مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه در احادیث دنیا پل، مزرعه و مرکب است برای رسیدن به آخرت عنوان کرد: انسان نباید سربار جامعه باشد و هر کسی باید به اندازه خودش در جامعه کار کند.

استاد برجسته حوزه علمیه ادامه داد: جوانان باید بدانند کار عار نیست، اگرچه مسئولان هم باید فرصت‌های شغلی را ایجاد کنند، همیشه کار تنها پشت میزنشینی نیست چه بسا که حتی کارهای پشت میزنشینی الزاماً کار نیست و تولیدی برای کشور ندارد.
 
کلمات کلیدی : مکارم شیرازی + حقوق‌های نجومی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.