نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 293620
درباره چهارمین سرطان شایع دنیا چه می دانید؟
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۱۱
یک جراح کلیه و مجاری ادراری گفت: ۷۵ درصد از خطر بروز سرطان پروستات در مردان بالای ۶۵ سال است.

به گزارش ایسنا، دکتر شهرام گوران با بیان اینکه سرطان پروستات چهارمین سرطان شایع در دنیا است، گفت: این سرطان از جمله شایع‌ترین بدخیمی بعد از پوست در مردان است که بر طبق تحقیقات انجام شده از میان ۱۸۰هزار و ۴۰۰ مرد آمریکایی مبتلا به سرطان پروستات در سال ۲۰۰۰، ۳۱هزار و ۹۰۰ نفر از آن‌ها با مرگ مواجه شده‌اند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر سرطان پروستات دومین علت مرگ ناشی از سرطان در مردان آمریکایی است. این عارضه در کشورهای در حال توسعه شایع‌تر است و در شمال اروپا بیشتر از جنوب مشاهده می‌شود همچنین در میان چینی‌ها و ژاپنی‌ها بسیار کم دیده می‌شود که بسیاری از علت‌های بروز این عارضه مسائل ژنتیکی است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر تاثیر عوامل محیطی در بروز سرطان پروستات، تصریح کرد: چینی‌ها و ژاپنی‌های مقیم آمریکا احتمال خطر بالاتری را برای سرطان پروستات نسبت به هموطنان خود دارند و نیز با غربی‌تر شدن این کشورها (به علت تغییر شیوه زندگی) شیوع این عارضه افزایش یافته است.

گوران با بیان اینکه پیدایش PSA منجر به افزایش کشف سرطان پروستات شده است، خاطر نشان کرد: افزایش تعداد مبتلایان به این سرطان در سال‌های اخیر به پیدایش PSA و افزایش واقعی این عارضه مربوط می‌شود.

این متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تاکید کرد: در حال حاضر تومور پروستات حتی در غیاب هرگونه ضایعه قابل لمس، در مرحله محدود به ارگان و در حدود پنج سال قبل از سیر طبیعی تومور به کمک PSA قابل تشخیص است.

وی در پایان یادآور شد: بررسی‌های اخیر نشان دهنده کاهش مرگ و میر حاصل از این بیماری در کشورهای پیشرفته از سال ۱۹۹۱ تا به حال است که از طرفی مرگ و میر سرطان پروستات در کشورهایی که PSA آن‌ها به شکل معمول اندازه‌گیری نمی‌شود، کاهش نیافته است.
کلمات کلیدی : سرطان پروستات - سرطان -
 
امیر حیات مقدم
۱۳۹۴-۰۶-۱۸ ۰۳:۵۹:۴۳
با سلام این دوره زمونه چرا این همه آمار سرطان افزایش یافته است .واقعا این امار نگران کننده است و باعث ناراحتی است.علم و دانش هم کار خاصی برای این معضل انجام نداده است و داروها بسیار گران هستند و هم چنین عوارض بالایی هم دارند و عوارض این داروها به قدری بالا است که نمیتوان به بهبود و سود این داروها کاری داشت. (3173875) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.