نظر منتشر شده
۳۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 191678
سخنگوی دستگاه قضا تشریح کرد:
آخرین وضعیت پرونده ستار بهشتی و حکم متهمان کهریزک/ علت بازداشت 8 تبعه اسلواکی
بخش داخلی الف، 10 تیر 92
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۳۰
سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری این هفته خود پاسخگوی سئوالات خبرنگاران در مورد پرونده‌های انتخاباتی، قضات کهریزک، ستار بهشتی، تبعه‌های اسلواکی، شکایات دولت و مجلس از یکدیگر و ... بود.
 
حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست خبری با اشاره به پرونده قضات کهریزک، ادامه داد: حکم این پرونده صادر شد و به طور طبیعی قابل تجدیدنظرخواهی است و تا زمانی که حکم قطعی نشود، بنده از بیان جزییات آن معذورم. وی ادامه داد: این حکم به متهمان این پرونده و وکلای آن‌ها ابلاغ شده یا خواهد شد و 20 روز پس از ابلاغ، فرصت تجدیدنظرخواهی وجود دارد. محسنی‌اژه‌ای با بیان اینکه بعد از قطعیت حکم پرونده، در جریان جزییات آن قرار خواهید گرفت، خاطرنشان کرد: قطعیت حکم این پرونده در دو فرض ممکن است؛ فرض نخست این که افراد اعتراض نکنند و حکم قطعی شود یا اینکه افراد به حکم صادره اعتراض کنند که به دادگاه تجدیدنظر می‌رود و نتیجه بعد از تجدیدنظرخواهی اعلام خواهد شد.
 
 سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به دستور رییس‌جمهور مبنی بر تعلیق لایحه جامع وکالت، گفت: آیا رییس‌جمهور می‌تواند مطرح کند لایحه‌ای که از طرف قوه قضاییه آمده، بایگانی شود؟ این سخن درستی نیست.
 
به گزارش ایسنا، محسنی اژه‌ای در ادامه نشست خبری با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: به فضل الهی خواسته مقام معظم رهبری که خلق حماسه سیاسی بود در 24 خرداد ماه اتفاق افتاد و انتخابات پرشور و در امنیت کامل برگزار شد. وی با تبریک به رییس‌جمهور منتخب مردم، ادامه داد: امیدواریم ایشان به کمک خداوند، مردم و نخبگان قدم‌های بلندی را در جهت اعتلای کشور بردارند. محسنی‌اژه‌ای گفت: با انتخاباتی پرشور و رعایت امانتداری از ناحیه همه دست‌اندرکاران، خط بطلانی بر همه تلاش‌های دشمن از گذشته تا حال کشیده شد.
 
محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه رییس‌جمهور، دستور تعلیق لایحه جامعه وکالت را صادر کرد ولی ریاست قوه قضاییه تصمیم ایشان را لجبازی کودکانه عنوان کردند، گفت: لوایحی که به مجلس می‌رود طبق قانون اساسی باید از طریق دولت به مجلس ارسال شود، اما لوایحی که جنبه قضایی دارد قوه قضاییه و ریاست قوه قضاییه آن را تنظیم می‌کنند و با امضای ریاست دستگاه قضایی به دولت ارسال و در نهایت از سوی دولت به مجلس می‌رود. وی تصریح کرد: در این مورد که اگر لایحه‌ای قضایی باشد آیا دولت می‌تواند دخل و تصرفی در آن داشته باشد بنده وارد نمی‌شوم و شورای نگهبان‌ در این زمینه تفسیرهایی دارد. در واقع مجلس موضوعی را مطرح و بررسی می‌کند اگر به تصویب برسد دولت ظرف سه ماه و در صورت تمدید ظرف شش ماه لایحه را تنظیم می‌کند.
 
وی گفت: اگر وکیلی امین نباشد ممکن است به ضرر جامعه و مردم باشد. در پرونده 3 هزار میلیاردی که بنده ناظر این پرونده بودم یکی از وکلا به صورت مخفیانه هم وکالت شاکی و هم وکالت متهم را بر عهده گرفته بود بدون اینکه طرفین دعوی بدانند و از یک طرف پرونده 600 میلیون حق الوکاله دریافت کرده بود. گاهی اوقات شاهد هستیم وکلا مبالغ 2 و 10 میلیارد تومانی را به عنوان حق وکاله اخذ می‌کنند بدون اینکه بدانند مبنای کارشان چیست.
 
سخنگوی قوه قضاییه با بیان این‌که هنوز پرونده ستار بهشتی به دادگاه نرفته است، گفت: این پرونده در شرف ارسال به دادگاه است. محسنی‌اژه‌ای در ادامه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده ستار بهشتی و اینکه گفته شده یک مامور اطلاعات سبب مرگ ستار بهشتی شده است، گفت: این مطلب جدیدی است و نشنیده بودم که یک مامور اطلاعات سبب مرگ ستار بهشتی شده است.
 
وی با اشاره به اقدامات پزشکی قانونی برای نظر دادن در مورد مرگ ستار بهشتی، اظهار کرد: با وجود اقدامات صورت گرفته بازپرس پرونده برای اینکه ابهامی باقی نماند پزشک‌ها را دعوت کرد و از آن‌ها چندین سوال پرسید تا ابهامات برطرف شود. سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: در صورت‌جلسه‌ای که الان نزد من است و در اواخر اردیبهشت تنظیم شده، آمده است که 9 پزشک با رشته‌های مختلف در این جلسه حضور داشته‌ و آن‌ها گفته‌اند با توجه به نظریات قبلی پزشکی قانونی، ضرباتی که وارد شده نوعا کشنده نبوده و نمی‌تواند مرگ مستند به این ضربات باشد. همچنین این ضربات به جای حساس بدن هم وارد نشده است.
 
محسنی‌اژه‌ای گفت: در این صورت‌جلسه آمده است که فشار روحی و ضربه وجود داشته است ولی از نظر پزشکی نمی‌توان به طور قطعی گفت که ترکیب فشار روحی و ضربه منجر به مرگ شده است یا خیر، هر چند این امر محتمل است. دادستان کل کشور گفت: این پرونده تا امروز هنوز به دادگاه نرفته و در شرف ارسال به دادگاه است؛ زیرا ارسال پرونده مقدماتی دارد یعنی بعد از صدور قرار مجرمیت، دادستان یا نماینده دادستان باید درباره آن اظهارنظر کنند و بعد از تایید، کیفرخواست صادر می‌شود.
 
سخنگوی قوه قضاییه اظهار کرد: البته من درباره ارسال شدن یا نشدن پرونده به دادگاه سوال پرسیدم و نمی‌دانم قرار مجرمیت صادر شده یا خیر، ولی به نظرم هنوز قرار مجرمیت صادر نشده است. محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است قرار منع تعقیب صادر شود؟ گفت: اجمالا در اینکه در این پرونده تخلفی صورت گرفته بحثی نیست اما اینکه چه قرار مجرمیتی و با چه عنوانی صادر شود باید منتظر باشیم.
 
محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سوالی درباره بازداشت اتباع کشور اسلواکی در ایران، گفت: 9 نفر در مورد این پرونده بازداشت شده‌اند که یک نفر از آن‌ها ایرانی و هشت نفر دیگر اهل کشور اسلواکی هستند. محسنی‌اژه‌ای درباره اتهام افراد دستگیر شده، گفت: این افراد تجهیزاتی را به صورت غیرمجاز و تقطیع شده وارد ایران کرده‌اند و از این تجهیزات استفاده غیرمجاز هم داشته‌اند و البته از مناطق ممنوعه عکس تهیه کرده‌اند. سخنگوی قوه قضاییه افزود: پرونده این افراد در دادسرا در حال رسیدگی بوده و اینکه این افراد چه قصدی داشته‌اند نیز در حال بررسی است.
 
 دادستان کل کشور یادآور شد: سفارت این کشور نیز در جریان این موضوع قرار گرفته‌، آمده‌اند و ملاقات هم صورت گرفت و آن‌ها هم در جریان قرار گرفته‌اند و از این بابت هم مشکل خاصی نیست. محسنی‌اژه‌ای با بیان اینکه اقدام این افراد در حوزه اصفهان بوده است، اظهار کرد: تجهیزات این افراد در رابطه با بحث پرواز نبوده است.
 
محسنی‌اژه‌ای درباره آخرین وضعیت پرونده فساد مالی و اینکه آیا سه هزار میلیارد تومان به بانک‌ها برگشته است یا خیر؟ گفت:‌ قبلا هم عرض کردم که بخشی از این سه هزار میلیارد تومان در همان زمان به بانک‌ها برگشته بود. همچنین گفتم که موجودی و املاک باقیمانده از این گروه، تکافوی بدهی این افراد را می‌دهد. سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه این پرونده در مرحله اجراست، گفت: در یک بخش از این پرونده بحث حق‌الناس و شکایت خصوصی مطرح است. بخش دیگر هم که راجع به مجازات غیراعدام است نیز در حال اجراست.
 
دادستان کل کشور ادامه داد: بعضی از مسائل جدید در رابطه با گمرک مطرح شد که آن هم در حال رسیدگی است و برای ادامه رسیدگی به پرونده حضور سایر متهمین ضروری است. محسنی‌اژه‌ای گفت: ‌در بخشی از پرونده که با عنوان بانک آریا از آن یاد می‌شود هر چند بانکی وجود نداشت و تنها پذیره‌نویسی کرده بودند، در چهارشنبه هفته جاری آخرین دفاع از افراد متهم در این زمینه گرفته می‌شود. سخنگوی قوه قضاییه اظهار کرد: پرونده‌های متهمان بانک‌های صادرات و ملت هم در حال رسیدگی است. دادستان کل کشور درباره آخرین وضعیت پرونده بیمه ایران، تصریح کرد: ‌در آن بخشی که حکم صادر شده و در مرحله تجدیدنظرخواهی است، هنوز حکم قطعی صادر نشده است.
 
محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سوالی درباره پرونده‌های قضایی تشکیل شده در زمان برگزاری انتخابات، گفت: برگزاری انتخابات شوراها و ریاست‌جمهوری به طور همزمان مسائل خاص خود را دارد ولی با این وجود ما هیچ مورد امنیتی قابل ذکری نداشتیم یعنی با همه تلاشی که دشمن از ما‌ه‌ها قبل انجام داده بود به فضل خدا هیچ مشکلی نداشتیم و حتی نسبت به سال‌های گذشته شکایات بسیار کمتری داشتیم.
 
سخنگوی قوه قضاییه افزود: در این زمینه چند عامل از جمله خود نامزدها که به قانون مقید بودند، مردم و ستادهای پیشگیری که تشکیل شد موثر بودند. ستادهای پیشگیری که تشکیل شد از نیروهای بسیج، سپاه، اطلاعات، نیروی انتظامی، وزارت کشور و شورای نگهبان استفاده می‌کردند و این امر بسیار موثر بود. محسنی‌اژه‌ای اظهار کرد: رصد گزارشات، تذکر به ستادها، نامزدها، طرفداران و ... از جمله فعالیت‌های این ستادها بود. سخنگوی قوه قضاییه گفت: البته ممکن است در این بین تعداد اندکی سوءاستفاده کرده و حرف‌های نامربوطی زده باشند که در این رابطه پرونده‌های اندکی تشکیل شده است.
 
دادستان کل کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شکایت دولت از دو نفر از نمایندگان مجلس و نیز شکایت مجلس از رییس‌جمهور در چه مرحله‌ای است؟ گفت: هر دوی این پرونده‌ها در حال بررسی است ولی فعلا منجر به قرار نهایی نشده است.
 
محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که با توجه به مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری در 12 مرداد ماه، اگر افرادی که در فتنه سال 88 دخیل بوده و محکومیت‌شان به پایان رسیده، می‌توانند در دولت آینده پستی داشته باشند و مشکل قانونی در این زمینه وجود دارد یا خیر؟‌، گفت: افرادی که دارای اتهام بوده و اتهام‌شان ثابت شده و محکوم شده‌اند اگر در حکم محکومیت‌شان آمده باشد که محرومیتی دارند مانند انفصال از خدمات دولتی، تکلیف روشن است. همچنین اگر کسانی در اعمال مجازات‌شان محرومیتی وجود نداشته باشد ولی نوع محرومیت مشخص شده باشد که آثار جانبی دارد و آثار تبعی آن این باشد که نمی‌توانند مشغول به کار شوند، تکلیف روشن است و دولت باید به این موارد توجه کند.
 
سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: همچنین اگر فردی زندان رفته و آزاد شده است و آثار تبعی آن از بین رفته باشد این موارد نیز باید استعلام شود، همچنین امکان دارد کسی محکوم نباشد ولی شرایطی دارد که احراز پست برایش خوب نیست، مسلما این موارد را هم دولت باید توجه کند. 
خبرنگار دیگری سوال خود را اینگونه مطرح کرد که با توجه به اینکه بعضی از شخصیت‌های ارشد دولت آقای احمدی‌نژاد دارای محکومیت بوده‌اند، آیا بعد از اتمام دولت ایشان همچنان پرونده قضایی این افرد رسیدگی می‌شود؟
 
محسنی‌اژه‌ای پاسخ داد: اگر چنانچه پرونده‌ای مفتوح باشد طبیعتا چه فرد مشغول به کار باشد یا نباشد، به آن پرونده رسیدگی خواهد شد و رسیدگی به آن ادامه دارد، همچنین اگر تبرئه نشده باشد در دادسرا رسیدگی می‌شود. خبرنگار دیگری سوال خود را اینگونه مطرح کرد که با توجه به اینکه احضار رییس‌جمهور با هماهنگی قوه قضاییه نبوده، آیا این پرونده برگشت می‌خورد و نیز با قاضی این پرونده برخورد خواهد شد؟ که سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال گفت: در دوره‌های مختلف افراد حقیقی و حقوقی از مسئولان مختلف نظام و نیز از روسای قوا شکایت می‌کنند. بنده یادم است زمانی از ریاست قوه قضاییه وقت شکایت شده بود که ریاست قوه قضاییه آن را پذیرفت و برای پاسخگویی احضار شد.
 
 
سخنگوی قوه قضاییه با طرح این سوال که اگر از مسئولان عالی نظام شکایت شد به چه صورت باید برخورد شود؟ خاطرنشان کرد: ‌اگر شکایت مطرح شده نسبت به تخلفات از جایگاه حقوقی و مسئولیت باشد، طبیعتا رسیدگی به این شکایت در دیوان عالی کشور انجام می‌شود اما اگر از مقامات عالی، افراد حقیقی یا حقوقی شکایت کنند اما شکایت شخصی باشد و تخلف از مواضع حقوقی فرد مسئول نباشد و جزو جرایم عادی باشد در دادگستری رسیدگی می‌شود، البته با اطلاع از مجلس.
 
محسنی‌اژه‌ای ادامه داد:‌ در مورد شکایت از رییس‌جمهور دو مساله وجود دارد که از ناحیه مجلس بوده و نه از رییس مجلس شورای اسلامی. در واقع کمیسیون اصل 90 مجلس از رییس‌جمهور شکایت کرده و از طرف هیات رییسه این کمیسیون شکایت مطرح شده است. همچنین شکایت افراد حقیقی هم در این پرونده وجود دارد که در دادگستری به آن رسیدگی می‌شود البته قاضی این پرونده تصورش این بوده که شکایت‌ها‌ از مجلس آمده و آنها را تفکیک نکرده است.
 
دادستان کل کشور تصریح کرد: در مواردی که شاکی خصوصی وجود دارد اگر شکایت شاکی خصوصی باقی باشد که رسیدگی می‌شود ولی اگر شاکی، شکایتش را پس گرفته باشد از جنبه موقوفی جرم صرف‌نظر می‌شود. خبرنگاری سوال خود را اینگونه مطرح کرد که آقای آملی لاریجانی نسبت به مواد 39 و 40 قانون مجازات اسلامی ایراد گرفتند، با توجه به حضور ایشان در شورای نگهبان، آیا بهتر نبود این قانون پس از رفع ایرادات تصویب می‌شد؟ محسنی‌اژه‌ای پاسخ داد: هر آنچه مجلس تصویب کرده باشد و به شورای نگهبان برسد ما موظف به اجرا هستیم. طبیعتا هر قانونی که به مرحله اجرا در می‌آید اشکالاتی دارد و در مورد قانون مجازات اسلامی باید بگویم که این قانون تازه ابلاغ شده و اگر در آینده نیازی به اصلاح داشته باشد، این امر صورت می‌گیرد.
 
خبرنگار دیگری از محسنی‌اژه‌ای پرسید که چرا قضات به بخشنامه ریاست قوه قضاییه در مورد زندان‌زدایی عمل نمی‌کنند؟ به عنوان مثال در روزهای گذشته فردی به دلیل ارسال پیامک تهدیدآمیز به یک سال حبس و 20 ضربه شلاق محکوم شده است، آیا این احکام فضایی نیست؟ 
سخنگوی قوه قضاییه گفت: مجازات باید متناسب با جرم باشد، این موضوع که جرم در چه شرایطی اتفاق افتاده را قاضی بررسی و حکم را صادر می‌کند؛ چون احکام تعزیری حداقل و حداکثر دارد و مسلما احکامی که در این زمینه صادر می‌شوند مطابق با قانون است.
 
دادستان کل کشور متذکر شد: نفرمایید ارسال یک پیامک خطری ندارد. اگر فردی پیامکی را بفرستد و خانواده‌ای را نابود کند بنابراین امر او، امر کوچکی نیست و باید دید محتوای اس‌.ام‌.اس چه بوده است و خسارتی که وارد کرده چیست و این که انگیزه کسی که پیامک را فرستاده چه بوده است؛ بنابراین درست نیست که بگویید احکام صادره در این مورد فضایی است، اگر مطابق با قانون باشد، قطعا فضایی نیست.
 
محسنی‌اژه‌ای درباره تعامل بین مجلس و دستگاه قضایی که سوال یکی دیگر از خبرنگاران بود، گفت: در حال حاضر تعامل خوبی بین مجلس و قوه قضاییه وجود دارد. از سوی ریاست قوه قضاییه هیاتی تعیین شده و نیز از طرف مجلس هم نماینده‌ای وجود دارد و موضوعات مختلف بین مجلس و قوه قضاییه را دنبال می‌کند. خبرنگار مذکور از محسنی‌اژه‌ای پرسید آیا احضار رییس‌جمهور 5 آذر ماه امسال است که وی پاسخ داد: بله، تاریخ تعیین شده برای احضار رییس‌جمهور به دادگاه همین تاریخ است.
 
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه با توجه به تشکیل پرونده برای مدیرعامل شرکت صدرا(شرکت تامین خودرو)، آیا متهم ردیف اول این پرونده بازداشت شده است؟ گفت: بنده از این پرونده اطلاعی ندارم. وی همچنین درباره متواری شدن مدیرعامل شرکت صدرا نیز مجددا تاکید کرد: بنده از جزئیات چنین پرونده‌ای اطلاع ندارم.
 
خبرنگار دیگری از وضعیت پرونده محمود احمدی‌نژاد به دلیل همراهی‌اش با اسفندیار رحیم‌مشایی در وزارت کشور سوال کرد که محسنی‌اژه‌ای گفت: من عرض کردم که پرونده‌های اندکی که در رابطه با انتخابات تشکیل شد، در مرحله رسیدگی هستند و هرکدام که گزارش آن‌ها از ناحیه منبع رسمی باشد چون جنبه عمومی دارد، دنبال می‌شود.
 
سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد که دستگاه قضایی در برخورد با متجاوزین نوامیس مردم و نیز قاچاقچیان موادمخدر و اشرار هیچ اغماضی ندارد. خبرنگاری سوال خود را اینگونه مطرح کرد که استاندار تهران اعلام کرده سال گذشته 147 لابراتور شیشه کشف و متهمان آن تحویل داده شده، همچنین 1550 قاچاقچی مواد مخدر و 1500 دست‌فروش شیشه دستگیر شده‌اند؟ اگر امکان دارد در رابطه با این محکومین توضیح دهید، آیا این این محکومین اعدام می‌شوند؟
 
سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: رسیدگی به اتهامات افرادی که در قاچاق عمده مواد مخدر فعالیت می‌کنند کوتاه شده، یعنی فاصله زمان رسیدگی در دادسرا، دادگاه و نیز حکم اعدام آنها در دادستانی کل کشور کوتاه شده است. در سال گذشته میانگین رسیدگی به پرونده‌هایی که به دبیرخانه آمده بود 22 روز بوده و در دادگاه، دادسرا و در دفتر خود بنده نیز به این پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و هیچ اغماضی در برخورد با اشرار و کسانی که امنیت مردم را به هم می‌زنند و نیز قاچاقچیان موادمخدر صورت نمی‌گیرد.
 
دادستان کل کشور با بیان اینکه از مردم می‌خواهم در برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر به ما کمک کنند، گفت: کمک اول مردم این است که خود مراقب باشند تا افراد فریب‌شان ندهند، همچنین نگذارند تا خانواده‌هایشان آلوده شوند و اگر اطلاع یافتند بلافاصله به ما خبر بدهند و از خبر دادن در این موارد کوتاهی نکنند.  سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: از حرف دروغین مدعیان حقوق بشر نمی‌ترسیم؛ زیرا این افراد باعث مرگ تدریجی جوان‌های ما می‌شوند. محسنی‌اژه‌ای با اشاره به پرونده‌ای در اصفهان که یک تن کراک از یک مورد 12 نفره کشف شده بود، خاطرنشان کرد: این افراد قاچاقچیان بین‌المللی هستند و می‌توانند چند خانواده و نیز جوان‌ها را نابود کنند.
 
وی ادامه داد: در سال 91 در تهران 512 کیلو شیشه از یک نفر، 102 کیلو شیشه از دو نفر و 105 کیلو هروئین از فرد دیگر کشف شده است، حکم این افراد آمده و تایید شده و حتی حکم یک مورد از آنها اجرا شده و بقیه احکام این پرونده‌ها نیز اجرا می‌شود. سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد: دستگاه قضایی در برخورد با متجاوزین به نوامیس مردم هیچ اغماضی ندارد البته رسانه‌ها باید به انعکاس این موارد بپردازند و ما را در انجام این وظیفه خطیر کمک کنند.
 
در ادامه نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه، خبرنگاری از آخرین وضعیت پرونده برادران لاریجانی پرسید که محسنی‌اژه‌ای در پاسخ گفت: قبلا عرض کرده‌ام که در هر پرونده‌ای که اسم ببرید، پاسخ نمی‌دهم ولی پاسخ این سوال را قبلا داده‌ام.
 
خبرنگار دیگری با اشاره به انتشار خبری مبنی بر دستگیری 60 ایرانی به اتهام قاچاق مواد مخدر و نگه داشتن آن‌ها در قفس در کشورهایی مانند تایلند و ترکیه، از اقدام قوه قضاییه سوال کرد که محسنی‌اژه‌ای گفت: هم روابط بین‌الملل قوه قضاییه و هم وزارت امور خارجه پیگیر اینگونه مسائل هستند. علاوه بر این دادستان کل کشور به لحاظ ارتباطی که با دادستان‌های کل بعضی از کشورها دارد، مواردی اینچنینی را پیگیری می‌کند. لذا اینطور مسائل به صورت سیستماتیک در روابط بین‌الملل قوه قضاییه، وزارت امور خارجه و بعضا در وزارت دادگستری دنبال می‌شود.
 
سخنگوی قوه قضاییه گفت: ما باید هر پرونده‌ای را در چارچوب قانون رسیدگی کنیم و در هیچ جا خوشحال نمی‌شویم که کسی به زندان برود، اعدام یا تبرئه شود. البته از نظر شخصی انسان خوشحال می‌شود که همه افراد تبرئه شوند ولی قانون چه می‌شود. محسنی‌اژه‌ای تاکید کرد که اگر برای هر مسوول یا مدیری پرونده‌ای تشکیل شود و آن مسوول جابه‌جا شود، پرونده او بسته نمی‌شود.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره همکاری قوه قضاییه با رییس جمهور منتخب گفت: امروز جناب حجت‌الاسلام روحانی رییس جمهور منتخب همه مردم هستند. توقعاتی هم که مردم دارند، هرآنچه که در راستای حق و انصاف و قانون باشد، همه باید تلاش کنیم که این توقعات محقق شود. سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به دیدار رییس دستگاه قضایی با رییس جمهور منتخب گفت: من هم در حال حاضر رسما اعلام می‌کنم که قوه قضاییه، رییس جمهور منتخب را در جهت رفع مشکلات و برقراری عدالت کمک خواهد کرد.
 
محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سوالی درباره تخلف صندوق اعتباری مهر وطن گفت: این موسسه اگر از بانک مرکزی مجوز گرفته باشد که بانک مرکزی موظف به پاسخگویی است و اگر مجوز نداشته باشد باز هم بانک مرکزی باید از اقدامات آن جلوگیری کند و اگر نتواند این کار را انجام دهد از قوه قضاییه کمک می‌خواهد کما اینکه تعدادی از موسسات اعتباری جمع شدند و حتی بعضی از مسوولان آنها را بازداشت کردیم.
 
خبرنگاری با اشاره به توقعات برخی افراد از رییس جمهور گفت که عده‌ای رییس جمهور منتخب را تهدید کرده‌اند که اگر توقعاتشان برآورده نشود، به اردوکشی خیابانی دست خواهند زد. محسنی‌اژه‌ای در واکنش به این سوال گفت: ان‌شاءالله همه در چارچوب قانون عمل می‌کنند. 
 
خبرنگاری سوال خود را اینگونه مطرح کرد که با توجه به ضرورت تحقق حماسه اقتصادی، آیا قوه قضاییه در زمینه به آتش کشیده شدن یک معدن اقدامی انجام داده است؟ محسنی‌اژه‌ای گفت: در این مورد اقدام شده و افرادی دستگیر و بازداشت شده‌اند و پرونده آنها در حال رسیدگی است.
 
کلمات کلیدی : سخنگوی قوه قضائیه+محسنی اژه ای+ ستار بهشتی
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۱۵:۴۴:۱۴
از بیان جزییات همه حکم ها قبل از قطعی شدن معذورند یا هر کدام که دلشان بکشد؟ (1484448) (alef-1)
 
دلی خون
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۲۱:۲۹:۱۸
کسانی که پا روی حق میگذارند مخالف واقعی اند نه یک جوانک گمراه شده ی بی خبر از دنیا. (1485055) (alef-13)
 
sina
۱۳۹۲-۰۴-۱۱ ۱۳:۱۴:۰۶
پرونده مهدی هاشمی و سران فتنه چه شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (1485925) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۱۵:۴۶:۲۴
بعيد به نظر ميرسد كه عمر ما كفاف بدهد تا نتيجه اين پرونده را ببينيم !!! (1484461) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۱۶:۱۸:۵۵
خوبه برای خودتان قانون به نحو احسن اجرا میشه ولی بدون نام بردن از متهم کجاست اجرای احکام 3 هزار میلیاردی. (1484545) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۱۶:۲۹:۲۷
امیدوارم عدالت حقیقی اجرا شود (1484579) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۱۹:۴۱:۲۶
بعید می دانم پرونده کوی 78 و کوی 88 یادتونه؟به جایی نرسیده اند (تا جایی که بنده اطلاع دارم) (1484926) (alef-6)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۱۶:۵۵:۵۳
بالاخره نکفتی که حکم چیست؟ فکر کنم از نوع الف. میم داد باشد! (1484646) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۱۷:۰۰:۵۵
و گفت:‌ از بیان جزییات این حکم معذورم.!!!!!!!چرا معذوري؟ (1484659) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۱۷:۱۲:۴۰
چگونه شما حکم سیاسیون را براحتی در همین صدا وسیما می خواندید واعلام می کردید وگاهی با تاکید وبه کرات !! اما حتی اشاره به نوع مجازتهای کهریزیون هم نمی کنید خدا بیامرزد عدالت را!! (1484684) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۱۷:۱۹:۲۹
حالا اگه پرونده مهدی هاشمی بود حکم اولیه رو به بیست زبان مختلف شبانه روز از شبکه های مختلف صدا و سیما پخش میکردن. (1484698) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۱۹:۱۳:۲۵
جناب آقا ی محسن اژه ای استاد هستند ومیدانند که ما در حوزه قضایی مطلبی داریم به عنوان وحدت رویه قضایی .
به راستی چرا حکم این اقایان اعلام نمیشود؟
اما احکام واسامی برخی متهمین قبل از دادگاه در رسانه های از سوی مقامات قضایی مطرح میشود .
وحدت رویه قضایی (1484889) (alef-1)
 
1360
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۲۰:۱۱:۳۱
عاشق 20.30هستم به همه تهمت و افترا میزنه مثل بعضیا
کسی هم نمیتونه جلوشو بگیره (1484970) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۲۰:۱۸:۰۷
در 8 سال گذشته با وجود درامدهای هنگفت نفتی ولی کشور به بدترین شکل ممکن اداره شده.اختلاف طبقاتی بیشتر شد.طبقه متوسط کلا حذف شد و تمام کارمندان و کارگران به زیر خط فقر رسیدند و امنیت روانی جامعه هم با تصمیمات شوک آور و سیاستهای نابخردانه اسیب دید.تیم دولت در حوزه اقتصاد و بانک مرکزی و ...بی برنامه و فاقد شایستگی کافی بود.ایا برای مسببان بیچارگی و درماندگی مردم پرونده ای تشکیل خواهد شد.دادگاهی برگزار خواهد شد.تمام شاغلین ایران در 8 سال گذشته به فقرا پیوستند به طوری که هم اکنون یک مهندس حرفه ای با 10 سال سابقه کار و متخصص با حقوق خود حتی قادر به اجاره یک آپارتمان 100 متری حتی در محله های متوسط به پائین شهر تهران هم نیست!! خود شما هم میدونید که چه بلایی در این 8 سال بر سر مردم بیچاره اومده و از اون بدتر اینکه مسئولان اقتصادی در کمال وقاحت در این آخرین روزهای فعالیت خود خودشون در تاریخ کشور بی نظیر و موفق میدانند. (1484979) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۲۰:۲۲:۴۳
وقتی صحت واردن شدن ضربه به مرحوم ستار بهشتی تأیید شده است، باورش سخت است که ضربه یا اثرات آن منجر به فوت نشده باشد. با توجه به قانون، یک مثال می زنم:
یک نفر یا عده ای به یک نفر ضربه می زنند و بعد از ضربه، شخص فوت می کند. حال ممکن است اصل ضربه منجر به فوت نشده باشد، اما شوک حاصله و وحشتی که ایجاد شده، منجر به فوت شده باشد. در این صورت، آیا قاضی حکم تبرئه وارد کننده ضربه را صادر می کند یا او را شریک جرم (با درجات گوناگون قانونی) معرفی می کند؟ پر واضح است که قاضی حکم به تبرئه نمی دهد، زیرا قبل از اینکه ضربه وارد شود، شخص سالم بوده است. (1484985) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۲۰:۵۳:۱۲
یه سؤال:
یعنی چی ضربات به ستار بهشتی کشنده نبوده؟
یعنی اصلا آیا باید ضربات باید در این حد می بوده که بخوان سر کشنده بودن یا نبودنش از پزشکا استعلام بگیرن؟
بعد کدوم پزشک میاد بگه بعلت ضربه کشته شده؟!!.... (1485022) (alef-6)
 
همشیره
۱۳۹۲-۰۴-۱۱ ۱۴:۰۰:۰۱
پزشک قسم خورده!!!!!!!!!!!!!!!! (1486043) (alef-13)
 
سامان
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۲۱:۰۴:۴۶
آقای دادستان داد ملت را بستان . جامعه داشت آرامش را تجربه میکرد . شاخص های صعودی قیمت هادر حال نزول بودند وامید به آینده دلها را امیدوار کرده بود تا اینکه دیروز یکی از اصحاب خشونت خیابانی یعنی اقای دکتر سردار حسین الله کرم همه را تهدید به تکرار خشونت های خیابانی کردند واز امروز صبح قیمت دلار صد وبنحاه تومان بالا رفت و............ شما که داد ستان هستید این شخص را بخاطر برهم زدن آرامش اجتماعی تحت بیگرد قرار دهید . اینکار را می کنید ؟ حتما نه > چون در این مواقع دادستان نیستید ویک دموکرات تمام عیار میشوید ومیگویید همه حق ازادی بیان دارند . (1485037) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۲۲:۰۴:۲۰
عده ای از یاران بیش از 50،000 میلیارد تومان وام تقریبا" بدون ودیعه گرفته اند نه اصلش را پس میدهند ونه فرعش ونه قسطش را، عده ای دیگر با دلار 1226 تومانی مایحتاج مردم و ماشینهای لوکس وارد کرده و به دلار چهار هزار تومان فروختند و میفروشند در جای دیگر به پرونده های فساد چند صد میلیاردی با اغماض رسیدگی میشود، معاون اول رئیس جمهور پرونده دارد - در شیراز حکم قطع دست 6 گنده دزد را میدهند آنوقت ببینید نگرانی های سخن گو را از افشای حکم قبل از قطعی شدن . حکم قطع دست آن شش نفر قطعی شده؟ (1485081) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۲۲:۰۶:۰۹
9 پزشک تایید کردند ضرباتی که به ستار بهشتی زده شده کشنده نبوده است !! (1485082) (alef-6)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۴-۱۴ ۰۲:۱۴:۰۵
مننژیت (1492278) (alef-13)
 
بیگی
۱۳۹۲-۰۴-۱۰ ۲۲:۳۷:۲۱
"ضرباتی که وارد شده نوعا کشنده نبوده و نمی‌تواند مرگ مستند به این ضربات باشد. همچنین این ضربات به جای حساس بدن هم وارد نشده است"

_____ چرا؟ ______ (1485114) (alef-6)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۰۴-۱۱ ۰۲:۴۸:۴۷
9 پزشک تایید کردند ضربات کشنده نبوده چند پزشک دیگه تایید کردند که ضربات کشنده بوده؟ (1485325) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۱ ۰۷:۳۸:۵۷
امکان دارد کسی محکوم نباشد ولی شرایطی دارد که احراز پست برایش خوب نیست، مسلما این موارد را هم دولت باید توجه کند.

اين يعني چه؟!!! (1485372) (alef-13)
 
مهران
۱۳۹۲-۰۴-۱۱ ۰۷:۵۲:۰۸
به نظر من هر كس جاي اونها بود مجبور بودحكم بدهدولي اگر زندان كهريزك استاندارد نيست مقصر قوه قضاييه است .در واقع قضات مقصر نيستند خود قوه مقصر است با اين زندانهايش . (1485379) (alef-13)
 
ن.ر
۱۳۹۲-۰۴-۱۱ ۰۸:۴۶:۳۳
جناب آقای اژه ایی ، می خواید یدفعه برای محکومین پرونده های کهریزک و اختلاص سه هزار میلیاردی و ستار بهشتی یه جشن برگذار کنیم و بی گناهی همشون رو در این جشن رسماً اعلام کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته نگران هزینه این جشن هم نباشید ، چون می تونیم از محل همون سه هزارمیلیاردی که به بانک ها برگشته تامین کنیم !!!! چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قطعاً تعدادی از مردم کشورمان از ریز قوانین مطلع هستند اما همه مردم شعور و درک و فهم دارن پس حداقل به شعورشون با این حرف ها توهین نکنید لطفاً. (1485431) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۱ ۰۹:۳۸:۲۹
اون نماینده های درگیر در اختلاس رو مشخص کنید لطفا برای هزارمین بار (1485512) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۴-۱۱ ۱۲:۰۲:۰۷
الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم.... (1485807) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۲-۰۴-۱۱ ۱۲:۰۴:۳۴
200000تومان - تمام (1485810) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۲-۰۴-۱۱ ۱۳:۳۶:۴۲
بعد از چند سال با فشار افكار عمومي و البته پدر يكي از كشته شدگان كه جزو مسوولين كشور بوده! پرونده اي براي كهريزك تشكيل ميشه اين هم نتيجه اش؟! 200 هزار تومان جريمه نقدي؟!! اين رو كه گداي سر كوچه ما هم ظرف ده روز مي تونه پرداخت كنه! بعد از اتهام مباشرت و آمريت در قتل تبرئه شده! نكنه عمه من آمر قتل بوده؟!
نه .. باز هم قوه قضاييه ثابت كرد براي رسيدن به عدالت و رسيدن به يك قضاي اسلامي واقعي. خيلي فاصله داره... هنوز كه هنوزه سياست زدگي و مصلحت انديشيهاي زيانبار بر اين قوه سنگيني مي كنه دقيقا مثل چند دوره اخير مجلس كه مصلحت انديشيهاي زيانبارش و عدم قاطعيت در برابر دولت قانون شكن. وضعيت كشور را به اينجا رسانده است... (1485989) (alef-13)
 
ستاره
۱۳۹۲-۰۴-۱۱ ۱۳:۵۴:۳۴
عدالت كجاست؟؟؟؟؟؟؟ (1486033) (alef-13)