توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 376097
گوجه فرنگی توليد داخل سمی است؟
تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۲۹
يك استاد دانشگاه از سلامت گوجه فرنگی های توليد داخل خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سيد جلال طباطبايي با رد شايعات مطرح شده در مورد سمي بودن گوجه فرنگي هايي كه داراي رگه هاي زرد رنگ داخلي هستند، گفت: در اثر تغييرات آب و هوايي(گرم شدن) بافتي پنبه اي به صورت رگه هاي زرد رنگ درون گوجه فرنگي بوجود مي آيد و با خنك شدن آب و هوا،اين رگه ها از بين مي رود.

وی با تاكيد بر اين كه رگه هاي زرد به هيچ وجه نشانه باقيمانده سموم در گياه نيست،اظهار داشت: اصولا اندازه گيري سموم فقط در آزمايشگاه و با وسايل علمي اندازه گيري و تشخيص داده مي شود و با چشم عادي قابل رويت نيست.

دكتر طباطبايي تصريح كرد: تجمع نيترات در ميوه گياه هيچ گاه صورت نمي گيرد و اگر در گياهي موجود باشد در برگ گياه است.
 
کلمات کلیدی : گوجه فرنگی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.